thessalos_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Καλησπέρα. Όταν αλλάζει το πρόγραμμα της ΔΕΗ από control σε benefit μέσα στο μήνα πως χρεώνονται οι kwh; Πάει αναλογικά όπως στον εκκαθαριστικό του ρεύματος σύνολο kwh/μέρες*ημέρες παραμονής σε κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ev_trantos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Μίλησα το μεσημέρι με την εξυπηρέτηση πελατών για το πρόβλημα με το κατέβασμα λογαριασμών από το myDei. Αν όχι σήμερα μέχρι αύριο θα το έχουν διορθώσει μου είπανε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 6 hours ago, aXer said: Το έκανα τώρα το πρωί. Άντε να δούμε. Περίπου πόσο γρήγορα το επεξεργάζονται από την ΡΑΕ? Αυτοί είναι γρήγοροι. Απάντηση εντός ημέρας: Quote Αγαπητέ κε ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ καλησπέρα σας, κατόπιν επικοινωνίας σας σχετικά με την παροχή Φυσικού αερίου η οποία εκπροσωπείται από την εταιρεία μας υπό τον ΗΚΑΣΠ 99999999999, σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας έχει προβεί σε έκδοση νέου Εκκαθαριστικού λογαριασμού με Α/Α 9999999999 και αναμένεται ο συστημικός συγχρονισμός του εντύπου και η αποστολή του προς εσάς. Συνημμένα στην παρούσα επικοινωνία μας η λογιστική καρτέλα της παροχή σας με το υπόλοιπο αυτής μετά την έκδοση του τελευταίου λογαριασμού. Παράλληλα έχει προωθηθεί προς το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας η απεικόνιση της εφαρμογής myheron που μας έχετε προωθήσει, ώστε να ελεγχθεί και αποκατασταθεί η λανθασμένη απεικόνιση, καθώς η παροχή σας δεν εμφανίζει χρεωστικό υπόλοιπο και θα επανέλθουμε προς ενημέρωσή σας με την ολοκλήρωση του ελέγχου. Λυπόμαστε για την αναστάτωση που τυχόν προκλήθηκε και παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποιο νέο αίτημα προκύψει. Δεν πάτησα ούτε αποδοχή ούτε απόρριψη. Θα περιμένω μία μέρα και μετά θα αποφασίσω. Στο συννημένο που μου στείλαν φαίνεται πως τα 148,68€ είναι με due date 07 Μαρτίου οπότε δεν τα "χρωστώ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2 hours ago, aXer said: Θα περιμένω μία μέρα και μετά θα αποφασίσω. Έως 7-8 μέρες παίρνει ο συγρονισμός στο myheron και το myelpedison Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotisbasm Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Και εγώ τους πήρα (την ΔΕΗ για το pdf) και είπανε κάνει 3 εργάσιμες για να φανεί,άρα για αύριο μαλλον κάποια μ@λακια προφανος έχουν κάνει, μπήκα πριν λίγο και όντος διορθώθηκε και βγαίνει σε pdf, δοκιμάστε Μου μπήκε το 50αρι και χωρίς ρήτρα, από συμβόλαιο control (0.051) σε benefit, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) βγηκαν τα pdf της Δεη μπηκε το 50αρι δωρο. για φεβρουαριο 0.034 μας χρεωσε... μονοδρομος ηταν η αλλαγη. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από The_Judas 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Οτι και να λέμε, μπράβο στη ΔΕΗ. -100 ευρώ με τα κουπόνια, που θα μπορούσε άνετα να μη τα δώσει και η καλύτερη τιμή με το benefit. Για 300m3 μου ήρθε 150 ευρώ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotisbasm Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 48 λεπτά πριν, The_Judas είπε βγηκαν τα pdf της Δεη μπηκε το 50αρι δωρο. για φεβρουαριο 0.034 μας χρεωσε... μονοδρομος ηταν η αλλαγη. Και όπως πάει βλέπω τον άλλο μήνα για 0,025 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 7 hours ago, thessalos_ said: Καλησπέρα. Όταν αλλάζει το πρόγραμμα της ΔΕΗ από control σε benefit μέσα στο μήνα πως χρεώνονται οι kwh; Πάει αναλογικά όπως στον εκκαθαριστικό του ρεύματος σύνολο kwh/μέρες*ημέρες παραμονής σε κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά; Nαι αναλογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATmega Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Μπόρεσε να κατεβάσω τον λογαριασμό. Επιτέλους μετά από τόσες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 0,04090 χρέωσε η ΦΑ για το Φεβρουάριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t54g05 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Καλημέρα. Για τουριστικό αέριο, που πάμε μετά από ΔΕΗ; έχω ρεύμα ελπεντισον και βλέπω ότι αν πάω στο double, μου δίνει 100 ευρώ τμηματικα σε 24 μήνες το οποίο δεν με συμφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios3434 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Παιδια καλημερα,ειναι φυσιολογικο που μου ηρθε χρεωση 97ευρω για 1175 kw?εκκαθαριστικος λεει πως ειναι.Δεη το προγραμμα επισης το benefit.. Επισης τι παιζει γιατι τωρα τα ψαχνω λιγο και βλεπω χρεωση kw για δεκεμβρη 0.051/ιανουαριο 0.047 και φεβρουαριο 0.034.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 5 hours ago, vagmouk said: 0,04090 χρέωσε η ΦΑ για το Φεβρουάριο. Κι αυτοί και η Ζενίθ στο Τ2 και άλλοι πάροχοι σε διάφορα προγράμματα, χρεώνουν όσο να'ναι χωρίς να ανακοινώνουν ξεκάθαρα το περιθώριο κέρδους. Κι η ΡΑΕ σφυρίζει αδιάφορα. 3 hours ago, marios3434 said: Παιδια καλημερα,ειναι φυσιολογικο που μου ηρθε χρεωση 97ευρω για 1175 kw?εκκαθαριστικος λεει πως ειναι.Δεη το προγραμμα επισης το benefit.. Επισης τι παιζει γιατι τωρα τα ψαχνω λιγο και βλεπω χρεωση kw για δεκεμβρη 0.051/ιανουαριο 0.047 και φεβρουαριο 0.034.. Το μάρτιο θα'ναι ακόμα παρακάτω, κάτσε όπως είσαι. Αν θες ανέβασε φώτο των χρεώσεων, να δούμε αν έσπασε αναλογικά η κατανάλωση ή αν τιμολόγησαν με καμπύλη βάσει ΡΑΕ. Επίσης πες αν έχεις έχεις αναλογικά μετρητή (καταμέτρηση κάθε δίμηνο) ή τηλεμέτρηση με μηνιαίες αποστολές ενδείξεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgio.georgio Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Καλησπέρα και από εμένα. Δυστυχώς στον λογαριασμό μου που εκδόθηκε 14-2 δε περιλαμβάνεται κουπόνι -50 για την αλλαγή από control σε benefit, την οποία είχα κάνει στα τέλη Ιανουαρίου. Βέβαια, η περίοδος κατανάλωσης είναι μέχρι 18-1, πριν την αλλαγή δηλαδή και πάνω στον λογαριασμό γράφει gasControl. Υπάρχει άραγε περίπτωση να μου βάλουν το 50άρικο στον επόμενο; Δεν είμαι αισιόδοξος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις