Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο mydei εχω το gas benefit... στο pdf λεει gas control.

εχω -50 λογω αλλαγης (πηγα gas benefit απο control) και ενα ακομα 30αρι δωρο..

μου βγαζει προηγουμενο υπολοιπο ενω δεν ειχα...πολυ μπερδεμα.

Επεξ/σία από The_Judas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

30 minutes ago, The_Judas said:

στο mydei εχω το gas benefit... στο pdf λεει gas control.

εχω -50 λογω αλλαγης (πηγα gas benefit απο control) και ενα ακομα 30αρι δωρο..

μου βγαζει προηγουμενο υπολοιπο ενω δεν ειχα...πολυ μπερδεμα.

Πότε έκανες αλλαγή από control σε benefit;

Τι περίοδο καταναλωσης έχει ο λογαριασμός;

Το προηγούμενο υπόλοιπο ταιριάζει με το ποσό πληρωμής του προηγούμενου λογαριασμού ή είναι κάτι ξεκάρφωτο; Μήπως άφησες κάνα φέσι στο ρεύμα και κούμπωσε η οφειλή στο ΑΦΜ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω μπορείτε να δείτε λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί αλλά δεν φαίνονται ακόμα, αν πάτε και ζητήσετε αρχείο λογαριασμών συγκεκριμένης περιόδου - κάνει κάποια ώρα και μετά σου λέει είναι έτοιμα. Τουλάχιστον έτσι είχα δει εγώ (καταλάθος) έναν λογαριασμό που τηλεφωνικά μου είχαν πει ότι βγήκε αλλά στο mydei που μόλις είχα φτιάξει δεν φαινόταν

Spoiler

Screenshot_2024-02-17-01-01-07-216_com.android.chrome.png.1d91b2130568d7f35b51798832f574ea.png

Επεξ/σία από marinna

Στις 14/2/2024 στις 2:06 ΜΜ, korakios είπε

θα τον δείτε όταν είναι διαθέσιμος , απλά λανθασμένα σας το εμφανίζει νωρίτερα απο ότι θα έπρεπε

αν βιάζεστε στείλτε στο support να σας το στείλουν σε email

Εμφανιστηκε το pdf στο my dei αλλα εξακολουθει το ιδιο σφαλμα( συνεβη προσωρινο σφαλμα), οταν παω να δω ή να κατεβασω τον λογαριασμό. Αυτο ισχυει μονο με τον τελευταιο και οχι τους παλιους λογαριασμούς. Ξερουμε αν υπαρχει support email ή καλουμε το 809001000;

14 minutes ago, tsigpan said:

Εμφανιστηκε το pdf στο my dei αλλα εξακολουθει το ιδιο σφαλμα( συνεβη προσωρινο σφαλμα), οταν παω να δω ή να κατεβασω τον λογαριασμό. Αυτο ισχυει μονο με τον τελευταιο και οχι τους παλιους λογαριασμούς. Ξερουμε αν υπαρχει support email ή καλουμε το 809001000;

Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει.Μάλιστα το αρχείο του λογαριασμού όταν κάνω λήψη είναι  getbill.htm,ενώ στους παλιούς λογαριασμούς είναι της μορφής getbill.pdf.

Το ίδιο θέμα έχω και εγώ. Ο λογαριασμός μου έχει εκδοθεί από τις 12/2 (τελικός γιατί πήγα στην Elpedison) και δεν μπορώ να τον δω. Πήρα τηλέφωνο μου είπαν την Δευτέρα θα μπορέσω να το κατεβάσω. 

3 λεπτά πριν, Βαγγ3λης είπε

Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει.Μάλιστα το αρχείο του λογαριασμού όταν κάνω λήψη είναι  getbill.htm,ενώ στους παλιούς λογαριασμούς είναι της μορφής getbill.pdf.

Ακριβως το ίδιο και εγώ.

3 minutes ago, marinna said:

Δοκίμασε λίγο τη λύση που έγραψα πιο πάνω,για να δούμε αν δουλεύει 

Το δοκίμασα και γράφει:Δεν εκδόθηκαν Λογαριασμοί.

• Sad 1

3 ώρες πριν, marinna είπε

Δοκίμασε λίγο τη λύση που έγραψα πιο πάνω,για να δούμε αν δουλεύει 

Δεν  δουλευει.  κατεβαζει σε zip τους λογαριασμους που επελεξες ημερολογιακά εκτός απο τον τελευταιο. Σαν να μην υπαρχει. για να μην το κουραζω το θεμα αναμενω την Δευτερα μπας και εμφανιστεί οπως ειπαν στον φιλο παραπανω.

• Like 1

Καλησπέρα. Έχω ξεμείνει στο control της ΔΕΗ (μάλλον ο τελευταίος θα είμαι). Αν και κοντεύει να τελειώσει ο χειμώνας λέω να κάνω αίτηση για benefit. Πρέπει να προσέξω κάτι;

3 ώρες πριν, nick_81 είπε

Καλησπέρα. Έχω ξεμείνει στο control της ΔΕΗ (μάλλον ο τελευταίος θα είμαι). Αν και κοντεύει να τελειώσει ο χειμώνας λέω να κάνω αίτηση για benefit. Πρέπει να προσέξω κάτι;

Δεν υπάρχει παγίδα, εγώ έκανα την αλλαγή εδώ και καιρό. Ολα καλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...