Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το έκανε η ΔΕΠΑ με δική της πρωτοβουλία οκ... αλλά  απ'τη στιγμή που ανακοινώθηκε από κυβερνητικό εκπρόσωπο είναι όντως αθέμιτος ανταγωνισμός

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμμμ... Οπότε σκέφτομαι να μείνω στη φυσικό αέριο με μηδενικό πάγιο και -15% από την κυβέρνηση, αν δεν προχωρήσει η αίτηση μου στη Ζενίθ, δεδομένου ότι οι καταναλώσεις μου είναι μόνο 4 μήνες το χρόνο περίπου, για θέρμανση (σύνολο κάπου 5.500-6000kWh/έτος). Τι λέτε?

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Αν το έκανε η ΔΕΠΑ με δική της πρωτοβουλία οκ... αλλά  απ'τη στιγμή που ανακοινώθηκε από κυβερνητικό εκπρόσωπο είναι όντως αθέμιτος ανταγωνισμός

Ότι να ναι.... Ποιες εταιρείες εξαιρούνται τελικά?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, fuckinhell είπε

Καλησπέρα, διαβάζω αυτό το θέμα εδώ και λίγο καιρό και σήμερα αποφάσισα να παω ΔΕΗ σταθερό, μιας και δεν θα έχω πολύ μεγάλη κατανάλωση,

δεν κολλάνε , όταν λες μικρή πόσο εννοείς ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν κολλάνε , όταν λες μικρή πόσο εννοείς ?

Δεν ξερω ακριβως, τωρα νοικιασα, αλλα ειναι μικρη γκαρσονιερα, δεν νομιζω να ξοδεψω πολλα σε θερμανση, οποτε δεν πιστευω οι λογαριασμοι να εχουν μεγαλη διαφορα με το Ηρων φλεξ. 

Κυριως θελω να συνδεθω οσο γρηγορα μπορω και να ξερω τι υπογραφω, οποτε τωρα που μου ειπαν για κουριερ παραξενευτηκα λιγο και ειπα να ρωτησω εδω. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αθεμιτος ανταγωνισμος και στο ρευμα και στο αεριο.....καλα παμε.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, fuckinhell είπε

Δεν ξερω ακριβως, τωρα νοικιασα, αλλα ειναι μικρη γκαρσονιερα, δεν νομιζω να ξοδεψω πολλα σε θερμανση, οποτε δεν πιστευω οι λογαριασμοι να εχουν μεγαλη διαφορα με το Ηρων φλεξ. 

Κυριως θελω να συνδεθω οσο γρηγορα μπορω και να ξερω τι υπογραφω, οποτε τωρα που μου ειπαν για κουριερ παραξενευτηκα λιγο και ειπα να ρωτησω εδω. 

αν ΔΕΗ 0,05 και έστω ΗΡΩΝ 0,07 , έχεις 0,02 διαφορά , άρα 3000kw να κάψεις είναι 60€ , αν κάνεις online την αίτηση γοα τα 50€ και ζητήσεις κιόλας προσφορά για 45% έκπτωση σχεδόν στα ίδια θα είσαι

Φυσικά με την προϋπόθεση η διαφορά να μην είναι μεγαλύτερη

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , σύντομα θα μετακόμισω με την κοπέλα μου σε νέο διαμέρισμα 65τμ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης . Στο υπάρχον διαμέρισμα υπάρχει εγκατάσταση αερίου και καθόλου ρεύμα . Είμαι σε αναζήτηση παρόχου και για ρεύμα και για φυσικό αέριο . Θα ήθελα να μου προτείνετε ποιο είναι το ποιο συμφέρον αυτή την περίοδο ; Θέλω ιδανικά να είμαι στην ίδια εταιρία και σε ρεύμα και σε φυσικό αέριο . Σας ευχιαστω εκ των προτέρων!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PastiGR είπε

Θέλω ιδανικά να είμαι στην ίδια εταιρία και σε ρεύμα και σε φυσικό αέριο .

ότι χειρότερο , για ρεύμα να μη σε στέλνω στο άλλο θέμα και μετά στο άλλο , πήγαινε κατευθείαν εκεί (συνέχεια απορίες κτλ εκεί μόνο)

σταθερό (ακριβό πλέον απο 1/10) τιμολόγιο ΔΕΗ (για αέριο μιλάμε) ή ακριβότερο χωρίς όμως δέσμευση Ηρών Flex (το Fix του έχει ρήτρα αναπροσαρμογής) , αλλά χωρίς δέσμευση .

Διάβασε προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

αν ΔΕΗ 0,05 και έστω ΗΡΩΝ 0,07 , έχεις 0,02 διαφορά , άρα 3000kw να κάψεις είναι 60€ , αν κάνεις online την αίτηση γοα τα 50€ και ζητήσεις κιόλας προσφορά για 45% έκπτωση σχεδόν στα ίδια θα είσαι

Φυσικά με την προϋπόθεση η διαφορά να μην είναι μεγαλύτερη

καταλαβαινω τι λες αλλα προς το παρον εχω κατασταλαξει στην ΔΕΗ, αν και το οτι δεν στελνουν μειλ με εχει παραξενεψει λιγο

Δημοσ.
4 ώρες πριν, fuckinhell είπε

καταλαβαινω τι λες αλλα προς το παρον εχω κατασταλαξει στην ΔΕΗ, αν και το οτι δεν στελνουν μειλ με εχει παραξενεψει λιγο

Το οτι δεν στελνουν email ειναι απολυτα φυσιολογικο.Επισης απολυτα φυσιολογικο ειναι οτι απαντανε σε email 8 μηνες μετα.

Θα ηταν τρελη εκπληξη να σου απαντουσαν γενικοτερα και ποσο μαλλον αμεσα.

Δημοσ.

Mόνο σε μένα απαντάνε και μάλιστα εντός 24 ωρών. 😄

Στα νέα της ημέρα... το TTF παρέμεινε σταθερό αλλά ξεκίνησαν τα πυρά μεταξύ ΗΠΑ - Ρωσίας https://www.kathimerini.gr/visual/infographics/561533935/aroma-psychroy-polemoy-gia-to-fysiko-aerio/

Καλά έλεγε ο HERTHAN για τα πυρηνικά...

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ekrepali είπε

Mόνο σε μένα απαντάνε και μάλιστα εντός 24 ωρών. 😄

Στα νέα της ημέρα... το TTF παρέμεινε σταθερό αλλά ξεκίνησαν τα πυρά μεταξύ ΗΠΑ - Ρωσίας https://www.kathimerini.gr/visual/infographics/561533935/aroma-psychroy-polemoy-gia-to-fysiko-aerio/

Καλά έλεγε ο HERTHAN για τα πυρηνικά...

Οι Ρώσοι μας φταίνε για το αέριο. 🤣 Καλά κάνει ο Πούτιν σου λέει ευκαιρία να κονομήσω και να κάνω τις μαγκιές μου. 

Και οι Αμερικάνοι με τις ενέργειές από το Γενάρη και μετά που έφτασαν το πετρέλαιο από τα 40 στα 85 δολάρια είναι Άγιοι.😜 Ρε μην ακούτε τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας που έφτασαν στο σημείο να ζουν από τον κρατικό κορβανά. Ο Κούρτς στην Αυστρία ήταν Άγιος μπροστά στους δικούς μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 11/10/2021 στις 2:40 ΜΜ, ekrepali είπε

Ωραία... ισχύει αυτό που σου είπα και έχεις τις εξής επιλογές:

1) Δεν ενημερώνεις για τις προθέσεις σου και η σύμβαση σου ανανεώνεται αυτόματα για 2 χρόνια στη βασική χρέωση Fix που τώρα είναι 0,06655.

2) Ανανεώνεις τη σύμβαση σου σε ό,τι εμπορικό πρόγραμμα σου δώσουνε... κατά πάσα πιθανότητα 2 χρόνια με 0,04991. Σε περίπτωση που θες να φύγεις μελλοντικά θα πρέπει να δώσεις πέναλτυ 100ευρώ για το 1ο χρόνο ή 50ευρώ αν φύγεις το 2ο χρόνο.

3) Κάνεις αίτηση είτε στο σταθερό της ΔΕΗ (gas control) με 0.05 για 1 χρόνο (100 ευρώ πέναλτυ το 1ο εξάμηνο, 50 ευρώ πέναλτυ) το 2ο εξάμηνο. Ή κάνεις αίτηση στο Gas Home Flex (κυμαινόμενο) του ΗΡΩΝ https://www.heron.gr/prosfores/e-contract/ Ασχέτως της ημερομηνίας υπογραφής της σύμβασης, η αλλαγή παρόχου γίνεται την ημερομηνία που θα έρθει η ΕΔΑ για καταμέτρηση. Αν κάνεις σε νέο πάροχο, στέλνεις αμέσως email στη Ζενίθ ότι " Σας ενημερώνω ότι έχω αιτηθεί αλλαγή παρόχου. Η σύμβαση μας θα λυθεί αυτοδικαίως τη προηγούμενη της ημέρας εκπροσώπησης απ'το νέο πάροχο, ημερομηνία για την οποία θα σας ενημερώσει η ΕΔΑ". Αν δε στείλεις αυτό το mail για να ενημερώσεις για την πρόθεση αποχώρησης, θα ανανεώσει η Ζενίθ τη σύμβαση σου για 2 χρόνια. Προσοχή δεν υπογράφεις πουθενά χαρτί για καταγγελία σύμβασης γιατί μπορεί να βρεθείς με κομμένη παροχή. Είπαμε... στην αλλαγή παρόχου η σύμβαση με το προηγούμενο πάροχο λύνεται αυτοδικαίως. Για τις μέρες που θα διαρκέσει η αλλαγή παρόχου και θα βρίσκεται στη Ζενίθ αορίστου χρόνου εκτός προγράμματος, θα χρεώνεσαι 0,06655.

4) Παίρνεις τηλέφωνο να τους πιέσεις να σου ανανεώσουν με 0.026. Πες ότι φεύγεις σε άλλο πάροχο πχ ΗΡΩΝ Fix με 0.02 (δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα, έχει ρήτρα αναπροσαρμογής). Απλά πες το για να τους πιέσεις. Κανένας εκπρόσωπος δε νομίζω να έχει τη δυνατότητα να σου δώσει 0.026... αλλά αν αφήσουν κάποια υποσημείωση στο σύστημα ίσως σε καλέσει κάποιος εκπρόσωπος με μεγαλύτερες αρμοδιότητες. Όπως στη τηλεφωνία... οι απλοί εκπρόσωποι δε μπορούν, μόλις απειλήσεις ότι φεύγεις αρχίζουν οι προσφορές.

Και στον ΗΡΩΝ αναφέρθηκε περίπτωση το Σεπτέμβρη για το ρεύμα... όπου έκαναν προσφορά για παραμονή το ΗΡΩΝ Only Ηome με τις παλιές τιμές (το οποίο είχε καταργηθεί).

Πρέπει να βρεις τρόπο να επικοινωνήσεις με κάποιον αρμόδιο άμεσα.

Και εμενα μου ληγει η συμβαση σε ενα μηνα. Μου ειπανε οτι γινεται αοριστου με την ιδια τιμη που ειχα υπογραψει πριν 2 χρονια και τονισα αν χρειαζεται εγω να κανω καποια ενεργεια, αλλα ειπαν οχι. (ακομα και αν αποχωρησω και κανω συμβαση με αλλο παροχο).

Επεξ/σία από paoup
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...