ekrepali Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2 hours ago, nikos121 said: οχι δεν κανει τιποτα δε φορτωνει. σαν να κανει refresh ενα πραγμα οτι αριθμους και να βαλω στα 2 πεδία. δοκιμασε και εσυ να το δεις. Μπηκα απο pc, απο κινητο, τιποτα Eμένα κάνει login κι εμφανίζονται όλες οι παλιές παροχές. Μήπως πρέπει πρώτα να εκδοθεί λογαριασμός και μετά μπορείς να κάνεις εγγραφή... δε θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε Eμένα κάνει login κι εμφανίζονται όλες οι παλιές παροχές. Μήπως πρέπει πρώτα να εκδοθεί λογαριασμός και μετά μπορείς να κάνεις εγγραφή... δε θυμάμαι. μπες με incognito και δοκιμασε να κανεις νεο λογαριασμο. Δεν κανει τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 minute ago, nikos121 said: μπες με incognito και δοκιμασε να κανεις νεο λογαριασμο. Δεν κανει τπτ... Εγώ να κάνω λογαριασμό; Αφού δεν είμαι Ελίν. 😄 Και σου είπα, πως έχω λογαριασμό. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Εγώ να κάνω λογαριασμό; Αφού δεν είμαι Ελίν. 😄 Και σου είπα, πως έχω λογαριασμό. δεν σου ειπα να πας να δημιουργησεις κανονικα λογαριασμο 😁. Απλα να διαπιστωσεις και εσυ οτι οποιος παει να δημιουργησει λογιαριασμο δεν κανει τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, nikos121 είπε οχι δεν κανει τιποτα δε φορτωνει. σαν να κανει refresh ενα πραγμα οτι αριθμους και να βαλω στα 2 πεδία. δοκιμασε και εσυ να το δεις. Μπηκα απο pc, απο κινητο, τιποτα Έβαλα ότι να ναι αριθμό και μου έβγαλε μήνυμα ότι τα στοιχεία που έδωσα είναι λάθος άρα λογικά θα φόρτωσε εσένα στο έκανε αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 32 λεπτά πριν, tollisth είπε Έβαλα ότι να ναι αριθμό και μου έβγαλε μήνυμα ότι τα στοιχεία που έδωσα είναι λάθος άρα λογικά θα φόρτωσε εσένα στο έκανε αυτό ? Τελικα δεν του αρεσει το αφμ μου. Αν αλλαξω αφμ μου βγαζει και εμενα οτι τα στοιχεια ειναι λαθος. Αν βαλω το σωστο αφμ δειχνει απλα σαν να κανει ανανεωση η σελιδα και δε βγαζει τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 16 hours ago, nikos121 said: Τελικα δεν του αρεσει το αφμ μου. Αν αλλαξω αφμ μου βγαζει και εμενα οτι τα στοιχεια ειναι λαθος. Αν βαλω το σωστο αφμ δειχνει απλα σαν να κανει ανανεωση η σελιδα και δε βγαζει τιποτα Στον αριθμό παροχής, δοκίμασες να καταχωρήσεις είτε τον αριθμό μετρητή είτε το ΗΚΑΣΠ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Στον αριθμό παροχής, δοκίμασες να καταχωρήσεις είτε τον αριθμό μετρητή είτε το ΗΚΑΣΠ; Ναι. Τιποτα. Πηρα τηλ στην εξυπηρετηση για να κανουμε μαζι την διαδικασια ωστε να φαμε παρεα τη φολα και δεν ασχολουνται αυτοι. Κρατησαν το τηλ μου (για τριτη φορα) και θα με παρουνε. Εν τω μεταξυ λεει υπαρχει και εφαρμογη my elin app Ποια ειναι η εφαρμογη δεν μου βγαζει τιποτα. Μονο κατι για ελιν επιβραβευση Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από nikos121 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Ειδα οτι πιστωθηκε 50αρικο απο τη ΔΕΗ Οποτε σε συνδιασμο με το οτι δεν χρεωνει την αλλαγη προγραμματος απο σταθερο σε τρεχων,μιλαμε για την καλυτερη εταιρεια! Καμια αναγκη να τρεχω στους αλλους για την Χ προσφορα γιατι ξερω οτι στη στραβη δεν βρισκεις το δικιο σου. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soholis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 18 ώρες πριν, vagos789 είπε Ειδα οτι πιστωθηκε 50αρικο απο τη ΔΕΗ απο αλλαγη σε benefit ? είχες πάρει και το 50αρικο απο το control ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Οχι δεν πηρα απο το control Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsigpan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου καλημερα. Προσπαθω να δω τον λογαριασμο μου που φαινεται στο my dei αλλα ακομη δεν υπαρχει το pdf με αυτον τον τροπο αλλα μου βγαζει συνεβει προσωρινο σφαλμα.. Ισχυει ακομη το κολπο και κανω κατι λαθος ή δεν ισχυει πλεον; Ημερομηνία εκδοσης 13/02/2024. συν πλην μια ημερα που αλλαξα στην ημερομηνια δεν αλλαξε κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kxtsao Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου στην ιστορικότητα τιμών ττφ της δεη πώς υπολογίζεται το 0,0366 για τον ιανουάριο που έχουν ανακοινώσει? βάσει τύπου 1,03*μέσος όρος ττφ ιανουαρίου (0,0297)+0,004 το αποτέλεσμα είναι 0,0348 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SofoS@ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, tsigpan είπε καλημερα. Προσπαθω να δω τον λογαριασμο μου που φαινεται στο my dei αλλα ακομη δεν υπαρχει το pdf με αυτον τον τροπο αλλα μου βγαζει συνεβει προσωρινο σφαλμα.. Ισχυει ακομη το κολπο και κανω κατι λαθος ή δεν ισχυει πλεον; Ημερομηνία εκδοσης 13/02/2024. συν πλην μια ημερα που αλλαξα στην ημερομηνια δεν αλλαξε κατι. Έχω το ίδιο θέμα με ημερομηνία έκδοσης 12/02/2024.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, SofoS@ είπε Έχω το ίδιο θέμα με ημερομηνία έκδοσης 12/02/2024.... θα τον δείτε όταν είναι διαθέσιμος , απλά λανθασμένα σας το εμφανίζει νωρίτερα απο ότι θα έπρεπε αν βιάζεστε στείλτε στο support να σας το στείλουν σε email Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις