Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H ΔΕΗ πόσο καιρό παίρνει να πάρει μπρος; Έχω κάνει την αίτηση στις 25 του μηνος, μου έστειλαν τους παλιούς όρους, τους ζήτησα να στείλουν ξανά με τους καινούριους, με γράψανε, πήρα τηλέφωνο, μου είπαν οτι έχω δίκιο και οτι το γράφουν στην καρτέλα να και τους στείλω τα δικαιολογητικά, τα έστειλα, τα ξαναζήτησαν (ξέχασα την Υπεύθυνη δήλωση μαι μπαντ) και τώρα 3 μέρες πάλι περιμένω.

Στο τηλέφωνο μου λένε οτι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί πρέπει να περάσει απο συμβάσεις. Είναι λογική τόση καθυστέρηση; Πώς βγάζετε άκρη με τον τουρισμό ρε παιδιά αν σου βγάζουν τόσο την παναγία;

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

H ΔΕΗ πόσο καιρό παίρνει να πάρει μπρος; Έχω κάνει την αίτηση στις 25 του μηνος, μου έστειλαν τους παλιούς όρους, τους ζήτησα να στείλουν ξανά με τους καινούριους, με γράψανε, πήρα τηλέφωνο, μου είπαν οτι έχω δίκιο και οτι το γράφουν στην καρτέλα να και τους στείλω τα δικαιολογητικά, τα έστειλα, τα ξαναζήτησαν (ξέχασα την Υπεύθυνη δήλωση μαι μπαντ) και τώρα 3 μέρες πάλι περιμένω.

Στο τηλέφωνο μου λένε οτι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί πρέπει να περάσει απο συμβάσεις. Είναι λογική τόση καθυστέρηση; Πώς βγάζετε άκρη με τον τουρισμό ρε παιδιά αν σου βγάζουν τόσο την παναγία;

Spoiler

Δεν βγάζεις ακρη ευκολά αν υπάρχει κάποιο θέμα 

Δημοσ.
6 minutes ago, klainmaingr said:

Στη φωτογραφία φαίνεται ολόκληρος ο μετρητής με τις σωληνώσεις; Αν όχι, μπορεί να σκαλώσει και για αυτό.

Δημοσ.
19 minutes ago, ekrepali said:

Στη φωτογραφία φαίνεται ολόκληρος ο μετρητής με τις σωληνώσεις; Αν όχι, μπορεί να σκαλώσει και για αυτό.

Τους το έστειλα και αυτό στο follow up mail μου. Τι σκάλωμα είναι αυτό με το να φαίνονται οι σωληνώσεις δε ξέρω, αλλα οκ.

Δημοσ.
5 minutes ago, klainmaingr said:

Τους το έστειλα και αυτό στο follow up mail μου. Τι σκάλωμα είναι αυτό με το να φαίνονται οι σωληνώσεις δε ξέρω, αλλα οκ.

Aμα έχεις ένα σωρό υπαλλήλους να διαχειρίζονται μια αίτηση λόγω εκκρεμοτήτων, ένας θεός ξέρει τι γίνεται. 

Για αυτό εγώ πάω σε κατάστημα και υπογράφω.

Επίσης πέρα απο τη καθυστέρηση της ΔΕΗ, θα σε καθυστερήσει και η ΕΔΑ ως 8 εργάσιμες μέχρι να στείλουν τεχνικό για καταμέτρηση. Εκτός κι αν κάνουν δεκτή την ένδειξη της φωτογραφίας... σπάνια ολοκληρώνεται η αλλαγή έτσι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημερα  είχα κάνει σε μια παροχή αερίου στη ΔΕΗ ήταν κυμαινόμενο και το έκανα σταθερο τον Νοέμβριο αλλά δεν έβαλαν το 50€ έκπτωση , ισχύει μόνο για καινούργιους ξέρει κάποιος ;

Δημοσ.

Έχω κάνει αίτηση για αλλαγή από control σε benefit εδώ και δύο εβδομάδες, μέσω τηλεφώνου, και δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα.

Εν τω μεταξύ είχα μιλήσει με 2 υπαλλήλους από τότε και όλοι έλεγαν ότι θα προωθήσουν το αίτημα.

Σήμερα μίλησα ξανά με έναν και μου είπε να ξανακάνουμε την αίτηση.

Το έκλεισα και θα πάω σε κατάστημα. Απίστευτοι!!!

Δημοσ.
1 hour ago, sotiris_1988 said:

Καλημερα  είχα κάνει σε μια παροχή αερίου στη ΔΕΗ ήταν κυμαινόμενο και το έκανα σταθερο τον Νοέμβριο αλλά δεν έβαλαν το 50€ έκπτωση , ισχύει μόνο για καινούργιους ξέρει κάποιος ;

Το γράφει στο site "για νέους πελάτες" και στους όρους "Το Δώρο 50€ αφορά νέες εκπροσωπήσεις".

Αλλά σχεδόν όλοι όσοι κάναμε αλλαγές... πήραμε 50άρικο. Παίζει να είσαι ο 2ος ή ο 3ος που δε πήρε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το γράφει στο site "για νέους πελάτες" και στους όρους "Το Δώρο 50€ αφορά νέες εκπροσωπήσεις".

Αλλά σχεδόν όλοι όσοι κάναμε αλλαγές... πήραμε 50άρικο. Παίζει να είσαι ο 2ος ή ο 3ος που δε πήρε.

Τι να κάνουμε τύχη είναι αυτή!

Τωρα αν κάνω αλλαγή από σταθερο σε κυμαινόμενο ; Δίνουν;

Να την κάνω την αλλαγή τηλεφωνικά η σε κατάστημα; 

Επεξ/σία από sotiris_1988
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, sotiris_1988 είπε

Τι να κάνουμε τύχη είναι αυτή!

Τωρα αν κάνω αλλαγή από σταθερο σε κυμαινόμενο ; Δίνουν;

Να την κάνω την αλλαγή τηλεφωνικά η σε κατάστημα; 

Δίνουν, τηλεφωνικά 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, klainmaingr είπε

Θέλει υπομονή . όταν σε.οροηγουμενο συμβόλαιο σε αλλαγή προγράμματος έκαναν λάθος τον δήμο που ανήκω χρειάστηκαν αρκετά τηλ. Και Μαιλ για να το διορθώσουν.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, klainmaingr είπε

δεν έχει ξεκινήσει ο τουρισμός ακόμα στο αέριο , πάντως σίγουρα η ΔΕΗ είναι η χειρότερη απο άποψη υπηρεσιών και "τσακμάκια" υπαλλήλους ,

ο καλύτερος για εκεί είναι αίτηση σε κατάστημα μιας και αν δεν ξέρει ο υπάλληλος που παν τα 4 υπάρχουν και άλλοι δίπλα και τα ολοκληρώνουν επιτόπου

• Confused 1
Δημοσ.

Τελικά χθές στις 11 το βράδυ μου στείλανε οτι ο έλεγχος ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Τώρα πως, πότε και γιατί θα ξεκινήσει η σύνδεση, ένας θεός το ξέρει.

Τηλεφωνικά οι υπάλληλοι δεν είναι κακοί και απαντάνε αρκετά γρήγορα. Αλλα ηλεκτρονικά είναι 50 χρόνια πίσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...