ekrepali Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 5 hours ago, aenaos15 said: Στις 8/2/2024 ληγει το πρόγραμμα που έχω στη Δεη ( my home gas benefit ). Πρέπει να κάνω κατι η αυτοματα θα συνεχισω στο ιδιο πρόγραμμα ;;;;;; Αν έχεις το παλιό benefit με (ΤΤF+0.04) -30% και δε κάνεις τίποτα, τότε θα σε τιμολογούν με ΤΤF+0.04 που είναι ασύμφορο. Αν είσαι στο νέο benefit με (1.03*TTF)+0.004, τότε συνεχίζεις έτσι αορίστου... αλλά αν αλλάξει μελλοντικά η χρέωση ίσως πας στη καινούργια. Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις αίτηση άμεσα στο ΗΡΩΝ Gas Max μέσω e-contract για να πάρεις 50 ευρώ, και μόλις βγει ο 1ος λογαριασμός (ή ακόμα και νωρίτερα αν έχεις την αρχική σύμβαση της ΕΔΑ) ξαναγυρνάς ΔΕΗ Benefit για να πάρεις νέο 50άρικο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, atpanos είπε Θα συνεχίσεις αυτόματα. Σε ειδοποίησαν ότι λήγει; Δεν έχει επικοινωνήσεο κανείς μαζί μου!!! 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Αν έχεις το παλιό benefit με (ΤΤF+0.04) -30% και δε κάνεις τίποτα, τότε θα σε τιμολογούν με ΤΤF+0.04 που είναι ασύμφορο. Αν είσαι στο νέο benefit με (1.03*TTF)+0.004, τότε συνεχίζεις έτσι αορίστου... αλλά αν αλλάξει μελλοντικά η χρέωση ίσως πας στη καινούργια. Στο νέο ειμαι , οπότε θα συνεχίσω ετσι οπώς είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου πώς να δω αν είμαι στο παλιό ή το νέο benefit; 13-03-2023 το ξεκίνησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 29 minutes ago, leftermann said: πώς να δω αν είμαι στο παλιό ή το νέο benefit; 13-03-2023 το ξεκίνησα... Στο καινούργιο είσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 47 λεπτά πριν, leftermann είπε πώς να δω αν είμαι στο παλιό ή το νέο benefit; 13-03-2023 το ξεκίνησα... κοιτάς το συμβόλαιο , αν γράφει 30% έκπτωση είσαι στο παλιό 17 λεπτά πριν, ekrepali είπε Στο καινούργιο είσαι. εξαρτάται και τι του έστειλε ο υπάλληλος 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 18 λεπτά πριν, korakios είπε εξαρτάται και τι του έστειλε ο υπάλληλος 😂 Εμένα μου έστειλαν 50αρικα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Εμένα μου έστειλαν 50αρικα πάντως. σε πήγαν και για δείπνο ? 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, korakios είπε σε πήγαν και για δείπνο ? 😁 Με ενα 100αρικο που μου έδωσαν είχε δείπνο, γλυκό και ουισκάκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xraxra Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Στις 31/1/2024 στις 10:36 ΜΜ, korakios είπε ναι , αλλά απο περιέργεια τι άλλο θα μπορούσε να είναι ? Γιαυτό χρησιμοποίησατην λέξη " προφανώς". Νόμιζα θα ήταν εύκολα κατανοητό απο συντακτική έννοια. Να ρωτησω και κατι για τους έμπειρους του topic. Ισχύει οτι η ΕΛΙΝ αν μεταφερεις το ρευμα σε αυτούς ( το κάνεις αν πιστευεις οτι αξίζει τον κόπο) σου κάνει καποια εκπτωση και στον λογαριασμό φυσικου αερίου που εχεις ήδη εκεί? Και αν ναι, η εκπτωση ειναι επι του συνόλου του λογαριασμού ή πάνω μόνο σε ενα κομμάτι του λογαριασμού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 7 minutes ago, xraxra said: Ισχύει οτι η ΕΛΙΝ αν μεταφερεις το ρευμα σε αυτούς ( το κάνεις αν πιστευεις οτι αξίζει τον κόπο) σου κάνει καποια εκπτωση και στον λογαριασμό φυσικου αερίου που εχεις ήδη εκεί? Και αν ναι, η εκπτωση ειναι επι του συνόλου του λογαριασμού ή πάνω μόνο σε ενα κομμάτι του λογαριασμού? Η έκπτωση που κάνει είναι στο περιθώριο κέρδους (ψίχουλα). Το γράφει στο πινακακι τι χρεώνει κανονικά, και τι χρεώνει με double 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
libera Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Στις 2/2/2024 στις 2:45 ΜΜ, ekrepali είπε και μετά τους λες ότι σου έχουν στείλει λάθος όρους ώστε να πάρεις γραπτή απάντηση ότι δεν ισχύει η ρήτρα Σου έχουν απαντήσει γραπτώς εσένα ότι δεν ισχύει η ρήτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xraxra Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Η έκπτωση που κάνει είναι στο περιθώριο κέρδους (ψίχουλα). Το γράφει στο πινακακι τι χρεώνει κανονικά, και τι χρεώνει με double Ευχαριστώ. Επομένως δεν ειναι ουσιαστικό κινητρο,για να μεταφερθει κάποιος εκει. ΥΓ= Το πινακάκι που λές είναι στο site της ΕΛΙΝ? Η αναφέρεσαι αλλού? Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από xraxra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2 hours ago, libera said: Σου έχουν απαντήσει γραπτώς εσένα ότι δεν ισχύει η ρήτρα? Έστειλαν σε 2 συμφορουμήτες... μάλιστα στον 1ο χωρίς καν να έχει ρωτήσει. 😄 Εγώ ακόμα περιμένω... ξανάστειλα 2η φορά το ερώτημα. On 25/01/2024 at 14:23, SofoS@ said: 'Ηρθε ενημερωτικό email από ΔΕΗ, χωρίς να υπάρχει κάποιο αίτημα οπότε πήγε σε όλους, ότι δεν υπάρχει ρήτρα σε κυμαινόμενα. Reveal hidden contents subject: Κυμαινόμενα Προϊόντα Φυσικού Αερίου Χωρίς Δεσμεύσεις Αγαπητέ/ή πελάτη, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για τα προϊόντα ΔΕΗ myHomeGasBenefit, ΔΕΗ myBusinessGasBenefit και ΔΕΗ myBuildingGasBenefit, το τέλος πρόωρης αποχώρησης δεν εφαρμόζεται σε περίπτωση καταγγελίας της Σύμβασης Προμήθειας πριν τη συμπλήρωση της χρονικής της διάρκειας. Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν σας θα βρείτε στο dei.gr Με εκτίμηση Ομάδα εξυπηρέτησης πελατών On 30/01/2024 at 10:40, sdikr said: Είχα στείλει ερώτηση πρόσφατα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 19 ώρες πριν, ekrepali είπε Αν είσαι στο νέο benefit με (1.03*TTF)+0.004, τότε συνεχίζεις έτσι αορίστου... αλλά αν αλλάξει μελλοντικά η χρέωση ίσως πας στη καινούργια. Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις αίτηση άμεσα στο ΗΡΩΝ Gas Max μέσω e-contract για να πάρεις 50 ευρώ, και μόλις βγει ο 1ος λογαριασμός (ή ακόμα και νωρίτερα αν έχεις την αρχική σύμβαση της ΕΔΑ) ξαναγυρνάς ΔΕΗ Benefit για να πάρεις νέο 50άρικο. παιδια δικαιουμε 311 ευρω επιδοτηση Φ.Α. και μου εχουν πιστωθει ηδη τα 260 Με τις τιμες που ισχυοουν και προνομια 50ευρα εκπωτικα κλπ δεν φαινεται να λαμβανω το συνολο και μαλιστα πρεπει να επιστρεψω και πισω χρηματα ετσι οπως παει....το πραγμα... Τι προταση μου δινεται ως καλυτερη....(δεν θελω επιδοτηση σε λογαριασμο γιατι πρεπει να προσκομισω αποδειξεις 600 ευρω θερμανσης και ηδη εχω μολις 100 ευρω). Αυτη τη στιγμη ειμαι στο Benefit με εκπτωση -50 ευρω (και μολις μια αποδειξη 100 ευρω απο τα 600 που πρεπει να ανεβασω στο συστημα του vouchers για επιδοτηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotisbasm Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, PedroG είπε παιδια δικαιουμε 311 ευρω επιδοτηση Φ.Α. και μου εχουν πιστωθει ηδη τα 260 Με τις τιμες που ισχυοουν και προνομια 50ευρα εκπωτικα κλπ δεν φαινεται να λαμβανω το συνολο και μαλιστα πρεπει να επιστρεψω και πισω χρηματα ετσι οπως παει....το πραγμα... Τι προταση μου δινεται ως καλυτερη....(δεν θελω επιδοτηση σε λογαριασμο γιατι πρεπει να προσκομισω αποδειξεις 600 ευρω θερμανσης και ηδη εχω μολις 100 ευρω). Αυτη τη στιγμη ειμαι στο Benefit με εκπτωση -50 ευρω (και μολις μια αποδειξη 100 ευρω απο τα 600 που πρεπει να ανεβασω στο συστημα του vouchers για επιδοτηση) Να παρακαλαμε να πεσει και να σταθεροποιηθει το TFF στα 0,020 και ολα τα αλλα να ειχαμε να λεμε με τις επιδοτησεις ,δες το αλλιως εχεις επιδοτηση π.χ. 300ε πρεπει να καψεις 600ε δηλαδη να πληρωσεις 300ε εσυ , εαν πεσει και καψεις 400ε θα πληρωσεις 200ε (+200 επιδοτηση) ΑΥΤΟ πρεπει να κοιταμε ,αυτο ειναι η ουσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις