Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, turbat0s είπε

Έκανα αλλαγή τηλεφωνικά σήμερα από control (με το 0,051) ----> σε benefit.

Δεν μου είπαν τίποτα περί ρήτρας αποχώρησης από το control ή περί 50ευρου δώρου.

Το ενημερωτικό pdf που μου έστειλαν πριν λίγο με τα στοιχεία του benefit (σχεδόν ίδιο με αυτό που είναι ανηρτημένο στο site), με τη διαφορά όμως ότι γράφει στους ειδικούς όρους του προγράμματος για 24μηνη υποχρέωση παραμονής.

Ισχύει τελικά αυτή δέσμευση?

όχι

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε

Είναι κάποιοι συγγενείς που δε το κατέχουν και θέλω να κάνω εγώ την αλλαγή τηλεφωνικά για αυτούς, τι στοιχεία ζητάνε? 

Συνήθως απλά το ΑΦΜ , πάρε ένα λογαριασμό τους να έχεις , ίσως και αρ ταυτότητας,

30 minutes ago, Dimitris156 said:

Είναι κάποιοι συγγενείς που δε το κατέχουν και θέλω να κάνω εγώ την αλλαγή τηλεφωνικά για αυτούς, τι στοιχεία ζητάνε? 

αν είναι ενοικιαστές ζητάνε και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη

1 ώρα πριν, Dimitris156 είπε

εμενα μου ζητησαν εξουσιοδοτηση να στειλω μεσω μειλ.

• Like 1

1 ώρα πριν, tempo είπε

αν είναι ενοικιαστές ζητάνε και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη

αν πετύχεις δεινόσαυρο υπάλληλο , δεν έχει καμία σχέση ο ιδιοκτήτης εννοείται

3 λεπτά πριν, The_Judas είπε

εμενα μου ζητησαν εξουσιοδοτηση να στειλω μεσω μειλ.

πιο εύκολο είναι να κάνεις επίσκεψη στους συγγενής (αν γίνεται) και να προσποιηθείς εσύ οτι είσαι ο κάτοχος για την αλλαγή , ή ανοιχτή ακρόαση και συμμετέχεις στην εκφώνηση των στοιχείων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, turbat0s said:

Ισχύει τελικά αυτή δέσμευση?

Όχι.

Περίμενε πρώτα να εκδοθεί λογαριασμός χωρίς ρήτρα για την αλλαγή, να πάρεις και το 50άρικο απ'το benefit... και μετά τους λες ότι σου έχουν στείλει λάθος όρους ώστε να πάρεις γραπτή απάντηση ότι δεν ισχύει η ρήτρα αποχώρησης. Μην τους τσιγκλάς από τώρα.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 2

2 ώρες πριν, turbat0s είπε

ΑΦΜ, ΔΟΥ, τηλέφωνο, αριθμό ταυτότητας, ΗΚΑΣΠ, mail

αλλαξα εχτες απο control σε benefit , δεν ανεφερα για ρητρες ,αλλα ουτε με ειπαν , για να μην τους ξυπνησω

Ειναι ομως τοσο τσακαλια  κανανε λαθος το ΗΚΑΣΠ , το καταλαβα μεσα σε μια ωρα και του ς πηρα τηλ αλλα μεχρι να το διορθοσουν μου σπασανε τις μπαλες , ειναι τσακαλια παναθεμα τους 

1 ώρα πριν, korakios είπε

αν πετύχεις δεινόσαυρο υπάλληλο , δεν έχει καμία σχέση ο ιδιοκτήτης εννοείται

πιο εύκολο είναι να κάνεις επίσκεψη στους συγγενής (αν γίνεται) και να προσποιηθείς εσύ οτι είσαι ο κάτοχος για την αλλαγή , ή ανοιχτή ακρόαση και συμμετέχεις στην εκφώνηση των στοιχείων

και σε μενα ζητησαν στοιχεια ιδιοκτητη!

η εξουσιοδοτηση δεν με δυσκολεψε ιδιαιτερα αλλα προφανως και μπορει να κανει και αυτο που λες για ευκολια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, The_Judas είπε

και σε μενα ζητησαν στοιχεια ιδιοκτητη!

ξέρω , τα διάβαζα εδώ ...

ενώ στο ρεύμα λέω άλλα , ΔΕΗ μόνο κατάθεση μέχρι να μαζέψω με τράμπες , τουλάχιστον 200€ στο χέρι απο τη συγκεκριμένη ,

να πατσίσω αυτά που μου έφαγαν, συν αποζημίωση για τις παπάντζες που πετούσαν στο myrae....

Επεξ/σία από korakios

3 hours ago, fotisbasm said:

Ειναι ομως τοσο τσακαλια  κανανε λαθος το ΗΚΑΣΠ , το καταλαβα μεσα σε μια ωρα και του ς πηρα τηλ

Γνωστό ότι κάνουν λάθος στις συμβάσεις... εμένα

On 03/01/2024 at 12:32, ekrepali said:

έκαναν λάθος στη διεύθυνση... είναι σαν να μετακόμισα.

Σε έναν άλλο συμφορουμήτη του είχαν στείλει να αποδεχτεί τη σύμβαση άλλου πελάτη.😄

Στις 31/1/2024 στις 7:59 ΜΜ, tzitzikas2 είπε

Βλέπω όμως τις τελευταίες ημέρες παίρνει την ανιούσα αργά αργα

στον Dutch ttf που βλέπω τα νούμερα υπάρχει μια αυξητική τάση είναι η αλήθεια, αλλά στην ελλάδα ζούμε ένας Μάρτιος έμεινε και φύγαμε για παραλίες 

• Like 2

Στις 8/2/2024 ληγει το πρόγραμμα που έχω στη Δεη ( my home gas benefit ). Πρέπει να κάνω κατι η αυτοματα θα συνεχισω στο ιδιο πρόγραμμα ;;;;;;

4 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Στις 8/2/2024 ληγει το πρόγραμμα που έχω στη Δεη ( my home gas benefit ). Πρέπει να κάνω κατι η αυτοματα θα συνεχισω στο ιδιο πρόγραμμα ;;;;;;

Θα συνεχίσεις αυτόματα. Σε ειδοποίησαν ότι λήγει;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...