korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, chrisgav είπε @korakios Λογαριασμός που βγήκε πριν 1 εβδομάδα κομπλέ κοίτα , το πρόγραμμα που είσαι είναι ανταγωνιστικό ήδη , αν τη βρίσκεις με ΔΕΗ και δε σκοπεύεις για τουρισμό κάτσε όπως είσαι 2
tzitzikas2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 33 λεπτά πριν, chrisgav είπε @korakios Λογαριασμός που βγήκε πριν 1 εβδομάδα Δεν καις και τίποτα. 1
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 24 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Δεν καις και τίποτα. δεν αφορά (όπως συνήθως) το παρών νήμα το πόσο καίει ο καθένας 1
chrisgav Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Τι να κανω, το ΖΝΧ δεν μου καει σχεδον τιποτα. Τωρα που χειμωνιασε λιγες μερες το καιω ολη μερα, αλλα γυρω στις 8 μοναδες ανεβαινει ο μετρητης καθε μερα. 1
liberis tsabras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Ρε παιδια, να ρωτησω και γω κατι. Ειχα ενα "διχρονο" (??? αν θυμαμαι καλα) συμβολαιο με την ΔΕΗ που ληγει αυριο. Θα με παρουν να μιλησουμε λιγο αργοτερα διοτι νωρις δεν μπορουσα. ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ γραμμες, υπαρχει εταιρεια που εχω σοβαρο ωφελος (με τα παροντα δεδομενα) για να αλλαξω? Υπαρχουν κοκκινα, πρασινα, κιτρινα, μπλε κλπ τιμολογια? Η παροχη μου αφορα ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ και βασικα αφορα 2 σπιτια και μια γκαρσονιερα σε οικογενειακη πολυκατοικια. Το ειχα ξεχασει και πελάγωσα ετσι ξαφνικα... 1
vagos789 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Οκ εγινε λαθος μην βαρατε,απαντησα σε λαθος μηνυμα! Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2024 από vagos789 1
liberis tsabras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 27 λεπτά πριν, vagos789 είπε σοβαρο οφελος εχουν οσοι εχουν μεγαλες καταναλωσεις και παλι πρεπει να αναλαβουν καποιο ρισκο προβλεψης οι υπολοιποι μπορουν απλα να ειναι στο πρασινο της ΔΕΗ για παντα Αρα δεν συμφερει το ΦΑ Αττικης που ημουν αρχικα πριν αλλαξω στην ΔΕΗ ναι? Αυτο κυριως με νοιαζει....
HERTHAN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 28 λεπτά πριν, vagos789 είπε οι υπολοιποι μπορουν απλα να ειναι στο πρασινο της ΔΕΗ για παντα Σε ποιο πρασινο εννοεις?
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 59 λεπτά πριν, liberis tsabras είπε Υπαρχουν κοκκινα, πρασινα, κιτρινα, μπλε κλπ τιμολογια? όχι , δεν υπάρχουν ευτυχώς , κατέβασε το excel της καρφιτσωμένης ανάρτησης 1 ώρα πριν, liberis tsabras είπε Ειχα ενα "διχρονο" (??? αν θυμαμαι καλα) συμβολαιο με την ΔΕΗ που ληγει αυριο. Θα με παρουν να μιλησουμε λιγο αργοτερα διοτι νωρις δεν μπορουσα. πόσταρε και εσύ τελευταίο λογαριασμό μήπως έγινε και σε σένα κάποιο λάθος της ΔΕΗ το νέο benefit κομπλέ είναι απο άποψη τιμών , θα πάρεις και 50ε δώρου 13 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Σε ποιο πρασινο εννοεις? τον έχουν τρελάνει τον κόσμο 1
HERTHAN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, korakios είπε τον έχουν τρελάνει τον κόσμο Ειμαι που ειμαι που ειμαι σημερα γιατι δεν ξεκινησε καλα η μερα και διαβαζω στο φυσικο αεριο για πρασινο και χαθηκα τελειως. 1
liberis tsabras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 24 λεπτά πριν, korakios είπε όχι , δεν υπάρχουν ευτυχώς , κατέβασε το excel της καρφιτσωμένης ανάρτησης πόσταρε και εσύ τελευταίο λογαριασμό μήπως έγινε και σε σένα κάποιο λάθος της ΔΕΗ το νέο benefit κομπλέ είναι απο άποψη τιμών , θα πάρεις και 50ε δώρου τον έχουν τρελάνει τον κόσμο Ειναι κοινοχρηστο πολυκατοικιας "my building gas control" μεχρι και αυριο
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, liberis tsabras είπε Ειναι κοινοχρηστο πολυκατοικιας "my building gas control" μεχρι και αυριο α , σε σταθερό ήσουν ? κομπλέ απλά τώρα λόγω στραβωμάρας πρόσεξα οτι είσαι με κεντρική θέρμανση άρα αυτό θα σου προτείνουν https://www.dei.gr/el/koinoxrista/fysiko-aerio/mybuilding-gasbenefit/ πατάς στο "Ιστορικότητα Τιμών TTF" και κάνεις 1,03*ttf+0,008 και βλέπεις τι θα πληρώσεις το Φεβρουάριο Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2024 από korakios
liberis tsabras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, korakios είπε α , σε σταθερό ήσουν ? κομπλέ απλά τώρα λόγω στραβωμάρας πρόσεξα οτι είσαι με κεντρική θέρμανση άρα αυτό θα σου προτείνουν https://www.dei.gr/el/koinoxrista/fysiko-aerio/mybuilding-gasbenefit/ πατάς στο "Ιστορικότητα Τιμών TTF" και κάνεις 1,03*ttf+0,008 και βλέπεις τι θα πληρώσεις το Φεβρουάριο Εχω αλλη επιλογη προγραμματος περαν αυτης που θα μου προτεινουν? Στην ΔΕΗ εννοω....η ξερω γω αλλου. Γενικα δεν σκοπευω να μεταναστευω μηνα προς μηνα οποτε απλα ζηταω μια "προβλεψη" με βαση την εμπειρια (σου) και τα τωρινα δεδομενα....
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, liberis tsabras είπε Εχω αλλη επιλογη προγραμματος περαν αυτης που θα μου προτεινουν? Στην ΔΕΗ εννοω....η ξερω γω αλλου. Γενικα δεν σκοπευω να μεταναστευω μηνα προς μηνα οποτε απλα ζηταω μια "προβλεψη" με βαση την εμπειρια (σου) και τα τωρινα δεδομενα.... https://energy.elin.gr/fysiko-aerio-new/gia-to-spiti-fysiko-aerio-koinoxristes-paroxes/gas-on-koinoxristo-easy/ 1,03*ttf+0,008 ακριβότερο απο της ελίν TTF*+0,006 απλά η Ελίν τιμολογεί με καθυστέρηση 1+ μήνα
turbat0s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έκανα αλλαγή τηλεφωνικά σήμερα από control (με το 0,051) ----> σε benefit. Δεν μου είπαν τίποτα περί ρήτρας αποχώρησης από το control ή περί 50ευρου δώρου. Το ενημερωτικό pdf που μου έστειλαν πριν λίγο με τα στοιχεία του benefit (σχεδόν ίδιο με αυτό που είναι ανηρτημένο στο site), με τη διαφορά όμως ότι γράφει στους ειδικούς όρους του προγράμματος για 24μηνη υποχρέωση παραμονής. Ισχύει τελικά αυτή δέσμευση? my_home_gas_benefit.pdf Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από turbat0s
Προτεινόμενες αναρτήσεις