Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chrisgav είπε

@korakios Λογαριασμός που βγήκε πριν 1 εβδομάδα

image.png.ce7b51d314dbe46eec487e037476384b.png

κομπλέ

κοίτα , το πρόγραμμα που είσαι είναι ανταγωνιστικό ήδη , αν τη βρίσκεις με ΔΕΗ και δε σκοπεύεις για τουρισμό κάτσε όπως είσαι

• Like 2
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι να κανω, το ΖΝΧ δεν μου καει σχεδον τιποτα.

Τωρα που χειμωνιασε λιγες μερες το καιω ολη μερα, αλλα γυρω στις 8 μοναδες ανεβαινει ο μετρητης καθε μερα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια, να ρωτησω και γω κατι. Ειχα ενα "διχρονο" (??? αν θυμαμαι καλα) συμβολαιο με την ΔΕΗ που ληγει αυριο. Θα με παρουν να μιλησουμε λιγο αργοτερα διοτι νωρις δεν μπορουσα.
ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ γραμμες, υπαρχει εταιρεια που εχω σοβαρο ωφελος (με τα παροντα δεδομενα) για να αλλαξω?
Υπαρχουν κοκκινα, πρασινα, κιτρινα, μπλε κλπ τιμολογια?

Η παροχη μου αφορα ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ και βασικα αφορα 2 σπιτια και μια γκαρσονιερα σε οικογενειακη πολυκατοικια.

Το ειχα ξεχασει και πελάγωσα ετσι ξαφνικα...

• Confused 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, vagos789 είπε

σοβαρο οφελος εχουν οσοι εχουν μεγαλες καταναλωσεις και παλι πρεπει να αναλαβουν καποιο ρισκο προβλεψης

οι υπολοιποι μπορουν απλα να ειναι στο πρασινο της ΔΕΗ για παντα

Αρα δεν συμφερει το ΦΑ Αττικης που ημουν αρχικα πριν αλλαξω στην ΔΕΗ ναι?
Αυτο κυριως με νοιαζει....

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, liberis tsabras είπε

Υπαρχουν κοκκινα, πρασινα, κιτρινα, μπλε κλπ τιμολογια?

όχι , δεν υπάρχουν ευτυχώς , κατέβασε το excel της καρφιτσωμένης ανάρτησης

1 ώρα πριν, liberis tsabras είπε

Ειχα ενα "διχρονο" (??? αν θυμαμαι καλα) συμβολαιο με την ΔΕΗ που ληγει αυριο. Θα με παρουν να μιλησουμε λιγο αργοτερα διοτι νωρις δεν μπορουσα.

πόσταρε και εσύ τελευταίο λογαριασμό μήπως έγινε και σε σένα κάποιο λάθος

της ΔΕΗ το νέο benefit κομπλέ είναι απο άποψη τιμών , θα πάρεις και 50ε δώρου

13 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Σε ποιο πρασινο εννοεις?

τον έχουν τρελάνει τον κόσμο

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

Ειμαι που ειμαι που ειμαι σημερα γιατι δεν ξεκινησε καλα η μερα και διαβαζω στο φυσικο αεριο για πρασινο και χαθηκα τελειως.

• Confused 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι , δεν υπάρχουν ευτυχώς , κατέβασε το excel της καρφιτσωμένης ανάρτησης

πόσταρε και εσύ τελευταίο λογαριασμό μήπως έγινε και σε σένα κάποιο λάθος

της ΔΕΗ το νέο benefit κομπλέ είναι απο άποψη τιμών , θα πάρεις και 50ε δώρου

Ειναι κοινοχρηστο πολυκατοικιας "my building gas control" μεχρι και αυριοFA.jpg.6ac4b3153d13f0415ad9e478c7c34ac0.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, liberis tsabras είπε

Ειναι κοινοχρηστο πολυκατοικιας "my building gas control" μεχρι και αυριοFA.jpg.6ac4b3153d13f0415ad9e478c7c34ac0.jpg

α , σε σταθερό ήσουν ? κομπλέ

απλά τώρα λόγω στραβωμάρας πρόσεξα οτι είσαι με κεντρική θέρμανση άρα αυτό θα σου προτείνουν

https://www.dei.gr/el/koinoxrista/fysiko-aerio/mybuilding-gasbenefit/

πατάς στο "Ιστορικότητα Τιμών TTF" και κάνεις 1,03*ttf+0,008 και βλέπεις τι θα πληρώσεις το Φεβρουάριο

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

α , σε σταθερό ήσουν ? κομπλέ

απλά τώρα λόγω στραβωμάρας πρόσεξα οτι είσαι με κεντρική θέρμανση άρα αυτό θα σου προτείνουν

https://www.dei.gr/el/koinoxrista/fysiko-aerio/mybuilding-gasbenefit/

πατάς στο "Ιστορικότητα Τιμών TTF" και κάνεις 1,03*ttf+0,008 και βλέπεις τι θα πληρώσεις το Φεβρουάριο

Εχω αλλη επιλογη προγραμματος περαν αυτης που θα μου προτεινουν? Στην ΔΕΗ εννοω....η ξερω γω αλλου.
Γενικα δεν σκοπευω να μεταναστευω μηνα προς μηνα οποτε απλα ζηταω μια "προβλεψη" με βαση την εμπειρια (σου) και τα τωρινα δεδομενα....

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, liberis tsabras είπε

Εχω αλλη επιλογη προγραμματος περαν αυτης που θα μου προτεινουν? Στην ΔΕΗ εννοω....η ξερω γω αλλου.
Γενικα δεν σκοπευω να μεταναστευω μηνα προς μηνα οποτε απλα ζηταω μια "προβλεψη" με βαση την εμπειρια (σου) και τα τωρινα δεδομενα....

https://energy.elin.gr/fysiko-aerio-new/gia-to-spiti-fysiko-aerio-koinoxristes-paroxes/gas-on-koinoxristo-easy/

1,03*ttf+0,008 ακριβότερο απο της ελίν TTF*+0,006

απλά η Ελίν τιμολογεί με καθυστέρηση 1+ μήνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα αλλαγή τηλεφωνικά σήμερα από control (με το 0,051) ----> σε benefit.

Δεν μου είπαν τίποτα περί ρήτρας αποχώρησης από το control ή περί 50ευρου δώρου.

Το ενημερωτικό pdf που μου έστειλαν πριν λίγο με τα στοιχεία του benefit (σχεδόν ίδιο με αυτό που είναι ανηρτημένο στο site), με τη διαφορά όμως ότι γράφει στους ειδικούς όρους του προγράμματος για 24μηνη υποχρέωση παραμονής.

Ισχύει τελικά αυτή δέσμευση?

my_home_gas_benefit.pdf

Επεξ/σία από turbat0s
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...