Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, crash21 είπε

Ευχαριστω, μαλλον θα παω στη ΔΕΗ να τα εχω ολα μαζι με το ρευμα γιατι κουραστηκα.... Καταγγελια πως κανω; Υπαρχει καποιος οδηγος; Προφορικη ή εγγραφη να κανω; Με συνηγορο καταναλωτη ή μονο ΡΑΕ;

ρεαλιστικά δε θα γίνει κάτι ουσιαστικό , απλά να είσαι προσγειωμένος , το σίγουρο είναι αν δεν κάνεις τίποτα τότε δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρεις κάποιο ποσό

πάρε ένα τηλ αρχικά μιας και είναι προϋπόθεση να υπάρχει επικοινωνία πρώτα με τον πάροχο

μετά παράλληλα ανοίγεις και ΣτΚ και myrae

επικεντρώνεσαι στα σημεία :

αν η ρήτρα αναπροσαρμογής πάνω σε ήδη κυμαινόμενο είναι έξτρα κέρδος της εταιρίας απο τη στιγμή που ήδη διασφαλίζεται ο πάροχος απο άνοδο του TTF

αν είχες ενημέρωση γιαυτή στο προσυμβατικό στάδιο

αν υπήρχε ενημέρωση ατομική στην περίπτωση που μπήκε μετά και όχι ψιλά γράμματα ειδοποίησης στο λογαριασμό (αν υπήρχε καν)

αν υπήρχε ενημέρωση για τη λήξη του προγράμματος όταν πέρασες σε αορίστου

Περιμένεις τις μπούρδες που θα απαντήσουν μέσω myrae και αναμένεις το πόρισμα του ΣτΚ για να το επισυνάψεις στο myrae ως μη αποδοχή απάντησης και παράλληλα στέλνεις και στο info και ζητάς (ανέκδοτο μεν) την παρέμβαση της υπεράχρηστης ΡΑΕ

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια καλημερα. Δεν βαριεμαι να διαβασω, αλλα δεν καταλαινω καλα τι γινεται με τις

χρεωσεις.

θα παρακαλεσω παρα πολυ καποιον να δει ενα λογαριασμο μου που βγηκε χτες και να μου πει αν ειναι ακριβα αυτα που με χρεωνουν, και αν πρεπει ν αλλαξω παροχο.

Στην αναλυση μου δινουν 25% εκπτωση οπως θα δειτε .

Ευχαριστω παρα πολυ για την κατανοηση.

Χαρης

Spoiler

Screenshot2024-01-31at11-26-49GasInvoice_2024-01-31_pdf.png.9a2ce4fa9b44fc6597cfb8b58fc107ae.png

Επεξ/σία από XARHS ALEXIOU
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, XARHS ALEXIOU είπε

θα παρακαλεσω παρα πολυ καποιον να δει ενα λογαριασμο μου που βγηκε χτες και να μου πει αν ειναι ακριβα αυτα που με χρεωνουν, και αν πρεπει ν αλλαξω παροχο.

ναι , άλλαξε άμεσα , το 25% δεν αφορά τη ρήτρα αναπροσαρμογής

θα σου πρότεινα να κάνεις καταγγελία ΣτΚ και ΡΑΕ ζητώντας και την τηλεφωνική ηχογράφηση παρουσίασης του προγράμματος που 99,99% "ξέχασαν" να σου αναφέρουν τη ρήτρα

• Like 2
Δημοσ.

Εχουμε καμία ενημέρωση μέχρι πότε θα παραμείνουν τα δώρα στην elpedison;

Η ΔΕΗ ανανέωσε τις ημερομηνίες των δώρων για τις 15.02.2024 στο benefit και 29.02.2024 στο control

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Λέει ότι ο "Λογαριασμό Συμβολαίου" δεν είναι έγκυρος... μάλλον η πλατφόρμα αυτή είναι μόνο για ρεύμα.

νόμιζα οτι ξεσκάλωσε μιας και το λινκ δείχνει οτι είναι για αέριο, αλλά δεν το επιλέγει αυτόματα

πατάς Φυσικό Αέριο κάτω δεξιά της φωτό

Spoiler

image.png.247e578a599a312282e397f0ac769505.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, korakios said:

νόμιζα οτι ξεσκάλωσε μιας και το λινκ δείχνει οτι είναι για αέριο, αλλά δεν το επιλέγει αυτόματα

πατάς Φυσικό Αέριο κάτω δεξιά της φωτό

Reveal hidden contents

image.png.247e578a599a312282e397f0ac769505.png

Στραβομάρα... άντε τώρα να ξαναγράψω το παστίτσιο, δεν το έκανα copy ο βλάκας.

edit: Και τώρα ξέχασα να γράψω ότι θέλω απάντηση γραπτώς κι όχι τηλεφωνικώς. 😄

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι έγινε παιδιά; Βγήκε το TTF 29.999 €/MWh 🥳

3,5 λεπτά το GasBenefit τον Φλεβάρη. Θα χορτάσουμε ζέστη.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 7
Δημοσ.
3 ώρες πριν, doomnx είπε

Τι έγινε παιδιά; Βγήκε το TTF 29.999 €/MWh 🥳

3,5 λεπτά το GasBenefit τον Φλεβάρη. Θα χορτάσουμε ζέστη.

Βλέπω όμως τις τελευταίες ημέρες παίρνει την ανιούσα αργά αργα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Βλέπω όμως τις τελευταίες ημέρες παίρνει την ανιούσα αργά αργα

το παλεύουν με νύχια και δόντια , αλλά δε σε νοιάζει μιας και ο μήνας έκλεισε , τον επόμενο βλέπεις πάλι

• Like 2
Δημοσ.

Παίδες, μου έστειλαν τη σύμβαση του benefit της ΔΕΗ. Αναγράφεται πάγιο 5€/μήνα. Νόμιζα ότι το πακέτο αυτό δεν έχει πάγιο. ( Η αλλαγή έγινε από control σε benefit) πριν λίγες μέρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...