Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα ομάδα. 

Χθες έκανα την τηλεφωνική αλλαγή από control σε benefit σήμερα μου έστειλαν κιόλας email ότι έγινε η αλλαγή. 

Μπήκα στο mydei όντως έγινε αλλά και σε μένα στείλανε τους παλιούς όρους με την ρήτρα και την 2ετη δέσμευση...

Το αφήνουμε έτσι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 minutes ago, leftermann said:

η ρήτρα πρόωρης αποχώρησης δεν ισχύει ούτε για τα παλιά συμβόλαια ΔΕΗ; Είμαι στο benefit από 15-03-2023, οι όροι που έχω αναφέρουν 24μηνη δέσμευση και ρήτρα. Έλεγα μόλις κόψουν τα κρύα να την κάνω για Ελπέντισον, αν ισχύουν ακόμα τα δώρα τους...

Είχα στείλει ερώτηση πρόσφατα

Αγαπητέ/ή πελάτη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για τα προϊόντα ΔΕΗ myHomeGasBenefit, ΔΕΗ myBusinessGasBenefit και ΔΕΗ myBuildingGasBenefit, το τέλος πρόωρης αποχώρησης δεν εφαρμόζεται σε περίπτωση καταγγελίας της Σύμβασης Προμήθειας πριν τη συμπλήρωση της χρονικής της διάρκειας.

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν σας θα βρείτε στο dei.gr

Με εκτίμηση
Ομάδα εξυπηρέτησης πελατών

Screenshot_2.png

• Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, johnnyman said:

Καλημέρα ομάδα. 

Χθες έκανα την τηλεφωνική αλλαγή από control σε benefit σήμερα μου έστειλαν κιόλας email ότι έγινε η αλλαγή. 

Μπήκα στο mydei όντως έγινε αλλά και σε μένα στείλανε τους παλιούς όρους με την ρήτρα και την 2ετη δέσμευση...

Το αφήνουμε έτσι?

Για το τυπικό στείλε ένα mail η στη φόρμα επικοινωνίας ότι σου έχουν στείλει λάθος ειδικούς όρους,.κι ότι οι νέοι όροι δεν έχουν ρήτρα και ζήτα επιβεβαίωση... ,ώστε να πάρεις την απάντηση που βλέπεις από πάνω.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 1

5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για το τυπικό στείλε ένα mail η στη φόρμα επικοινωνίας ότι σου έχουν στείλει λάθος ειδικούς όρους,.κι ότι οι νέοι όροι δεν έχουν ρήτρα και ζήτα επιβεβαίωση... ,ώστε να πάρεις την απάντηση που βλέπεις από πάνω.

Που στο καλό είναι η φόρμα επικοινωνίας και δεν την βρίσκω? 😆 

11 ώρες πριν, georgexx είπε

Και σε εμένα με ρήτρα μου έστειλαν.Υπαρχει λόγος να ασχοληθούμε!Αφού δεν ισχύει τελικά,αν βγάλεις άκρη τηλ πες μας αν είναι να προσπαθήσω και εγω

Λοιπόν πήρα τηλέφωνο.  Με τον πρώτο υπάλληλο που με εξυπηρέτησε δεν έβγαλα άκρη. Μου έλεγε κάτι γενικόλογα κι ότι δεν ισχύει η ρητρα αποχώρησης. Πήρα και 2η φορά. Ο υπάλληλος που το σήκωσε μου είπε ότι είναι γνωστό το θέμα με τους παλιούς όρους στα συμβόλαια που αποστέλλονται. Ισχύει όμως ότι είναι αναρτημένο στο site. Κράτησε το ΑΦΜ και το ονοματεπώνυμο μου για να ενημερώσει το κέντρο. Της λέω χρειάζεται κάτι άλλο. Μου είπε πως όχι και το θέμα θα διευθετηθει. Κατάλαβα ότι θα επικοινωνήσουν πάλι μαζί μου.

• Like 1

On 25/01/2024 at 23:41, NeCrOmAnCeR19 said:

Εμενα παλι , απο 21/11 μέχρι 20 / 01 βγηκε 200 ευρω !!! Τι διαολο εκαψα με 20 και βαθμους εξω ??

Θα περιμενω να βγει το pdf

και εμένα το ίδιο 

220€ για κατανάλωση 2 μηνών 2450kwh σύνολο στο control της Δεη με 0,50€/kwh

Αναρωτιέμαι αν είναι καλά, το σπίτι είναι 100 τμ - Αθηνα και τις τελευταίες μέρες είναι σταθερά στους 20 βαθμούς ο θερμοστάτης ( μηχανικός )

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

44 λεπτά πριν, kariolikos είπε

Αναρωτιέμαι αν είναι καλά

Ανάλογα τι περίοδο είναι η κατανάλωση, δηλαδή Νοέμβριο-Δεκεμβριο δεν είχαμε κρύο ( εγώ 980kwh), αλλά τώρα τον Γενάρη θα έχουμε περισσότερη κατανάλωση (εγώ 1100kwh)

Επεξ/σία από giannnis122

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, giannnis122 said:
  Reveal hidden contents

Ανάλογα τι περίοδο είναι η κατανάλωση, δηλαδή Νοέμβριο-Δεκεμβριο δεν είχαμε κρύο ( εγώ 980kwh), αλλά τώρα τον Γενάρη θα έχουμε περισσότερη κατανάλωση (εγώ 1100kwh)

20/11-20/1 εινα η κατανάλωση 

το σπίτι  εχει σταθερη  θερμοκρασία  20 παρα κάτι  βαθμούς 

edit: το ζεστό νερό γενικά ανεβαζει την κατανάλωση ;

Επεξ/σία από kariolikos
  • Like 1

28 λεπτά πριν, kariolikos είπε

20/11-20/1 εινα η κατανάλωση 

το σπίτι  εχει σταθερη  θερμοκρασία  20 παρα κάτι  βαθμούς 

edit: το ζεστό νερό γενικά ανεβαζει την κατανάλωση ;

Καλησπερα,

Εχω Protergia και συμφωνα με αυτο τον πινακα το TTF για τον Δεκεμβριο ηταν 46,014. https://www.protergia.gr/spiti/fysiko-aerio-gia-spiti/prices-ttf/

Εχω ομως χρεωθει

01/12/2023 14/12/2023 - 408,15 kWh με 0,04183€
15/12/2023 31/12/2023 - 564,73 kWh με 0,06971€
01/01/2024 11/01/2024 - 387,42 kWh με 0,06034€

Spoiler

image.png.31ef9a79ec0ec8fc7c7584fe18f93a55.png

image.png.f35f09148384520cd581ee31e29c0dd2.png

Κατ'αρχας πως γινεται στον ιδιο μηνα να εχω 2 χρεωσεις διαφορετικες;  Ο μηνας δεν πρεπει να εχει ιδια τιμη; Και απο που προκυπτει το 0,06971; Δεν ειναι παρα πολλα εφοσον για τον Δεκεμβριο το TTF ηταν 46,014;

Χάνω κατι; Στο excel μου βγαζει αρκετα χαμηλοτερο κοστος αν kWh.

Επισης δεν ξερω τι μαγειρεμα κανουν αλλα 387kWh μονο για τις πρωτες 11 μερες του Γεναρη, δεν βγαινουν. Και εκει ομως πως προκυπτει το 0,06034€;

Ευχαριστώ.

16 λεπτά πριν, crash21 είπε

Καλησπερα,

Εχω Protergia και συμφωνα με αυτο τον πινακα το TTF για τον Δεκεμβριο ηταν 46,014. https://www.protergia.gr/spiti/fysiko-aerio-gia-spiti/prices-ttf/

Εχω ομως χρεωθει

01/12/2023 14/12/2023 - 408,15 kWh με 0,04183€
15/12/2023 31/12/2023 - 564,73 kWh με 0,06971€
01/01/2024 11/01/2024 - 387,42 kWh με 0,06034€

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.31ef9a79ec0ec8fc7c7584fe18f93a55.png

image.png.f35f09148384520cd581ee31e29c0dd2.png

Κατ'αρχας πως γινεται στον ιδιο μηνα να εχω 2 χρεωσεις διαφορετικες;  Ο μηνας δεν πρεπει να εχει ιδια τιμη; Και απο που προκυπτει το 0,06971; Δεν ειναι παρα πολλα εφοσον για τον Δεκεμβριο το TTF ηταν 46,014;

Χάνω κατι; Στο excel μου βγαζει αρκετα χαμηλοτερο κοστος αν kWh.

Επισης δεν ξερω τι μαγειρεμα κανουν αλλα 387kWh μονο για τις πρωτες 11 μερες του Γεναρη, δεν βγαινουν. Και εκει ομως πως προκυπτει το 0,06034€;

Ευχαριστώ.

στο excel έχω βγάλει αυτό το παράνομο πρόγραμμα που χρεώνει ρήτρα αναπροσαρμογής σε ήδη κυμαινόμενο TTF. (και έχει καταργηθεί ευτυχώς , δλδ μη εμπορικά διαθέσιμο)

απο κάποια παλιότερα ποστ σου κάνουν και τη χάρη σαν μεγαλοεταιρία που είναι και δε χρεώνουν όλη τη ρήτρα τελευταία οι μεγαλοπαραγωγοί μπακάλιδες .

Το πρόγραμμά σου είναι αυτό :

https://www.protergia.gr/spiti/fysiko-aerio-gia-spiti/xrewseis-fysikou-aeriou-oikiako-autonomo/

(χαμηλά old TTF)

αλλάζεις πάροχο και καταγγελία στο myrae για τη ρήτρα και το οτι δε σε ειδοποιήσανε όταν έληξε με ατομική ειδοποίηση να φύγεις . Αναφέρεις και οτι παράνομα είχε ρήτρα αποχώρησης και δες αν γράφει το συμβόλαιο για τη ρήτρα μιας και τη χώσανε παράνομα χωρίς καν ειδοποίηση σε πολλούς , σε κάποιος με ψιλά γράμματα που και αυτό παράνομο είναι έπρεπε να είχες ατομική ειδοποίηση .

Το πρόγραμμα αυτό ήταν η αποκορύφωση κοροϊδίας (είχε και η Zenith το Flex παρόμοιο)

• Like 1

Μια βοήθεια οποίος γνωρίζει σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού που έχει η elpedison στο κυμαινόμενο. Βλέπω στο site τους ο τρόπος υπολογισμού είναι Κπφα+0,009 ενώ στην ΔΕΗ είναι 1,03 x Τιμή TTF* +0,004. Επισυνάπτω και τους τιμοκαταλογους και των δύο. Πχ στην Elpedison αν το καταλαβαίνω σωστά η τιμή του Δεκεμβρίου ήταν 0,05101 + 0,009 (τελική τιμή 0,06) ενώ στην ΔΕΗ 1,03 x 0,046014 + 0,004 (τελική τιμή 0,0514). Άρα δλδ τον Δεκέμβριο η ΔΕΗ ήταν πιο φθηνή από την elpedison? Σκέφτομαι να πάω στο κυμαινόμενο της elpedison για να πάρω 60€ κάρτα και 100€/24μηνες σταδιακά ανά μήνα (δλδ περίπου 4€/μήνα) και πάγιο 3€. Για αυτό θα ήθελα να καταλάβω τον τρόπο που χρεώνουν την KWh

GasHome Smart_Pricelist_December 2023 (1).pdf istorikes-times-ttf-final-design (5).pdf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

στο excel έχω βγάλει αυτό το παράνομο πρόγραμμα που χρεώνει ρήτρα αναπροσαρμογής σε ήδη κυμαινόμενο TTF. (και έχει καταργηθεί ευτυχώς , δλδ μη εμπορικά διαθέσιμο)

απο κάποια παλιότερα ποστ σου κάνουν και τη χάρη σαν μεγαλοεταιρία που είναι και δε χρεώνουν όλη τη ρήτρα τελευταία οι μεγαλοπαραγωγοί μπακάλιδες .

Το πρόγραμμά σου είναι αυτό :

https://www.protergia.gr/spiti/fysiko-aerio-gia-spiti/xrewseis-fysikou-aeriou-oikiako-autonomo/

(χαμηλά old TTF)

αλλάζεις πάροχο και καταγγελία στο myrae για τη ρήτρα και το οτι δε σε ειδοποιήσανε όταν έληξε με ατομική ειδοποίηση να φύγεις . Αναφέρεις και οτι παράνομα είχε ρήτρα αποχώρησης και δες αν γράφει το συμβόλαιο για τη ρήτρα μιας και τη χώσανε παράνομα χωρίς καν ειδοποίηση σε πολλούς , σε κάποιος με ψιλά γράμματα που και αυτό παράνομο είναι έπρεπε να είχες ατομική ειδοποίηση .

Το πρόγραμμα αυτό ήταν η αποκορύφωση κοροϊδίας (είχε και η Zenith το Flex παρόμοιο)

Ευχαριστω, μαλλον θα παω στη ΔΕΗ να τα εχω ολα μαζι με το ρευμα γιατι κουραστηκα.... Καταγγελια πως κανω; Υπαρχει καποιος οδηγος; Προφορικη ή εγγραφη να κανω; Με συνηγορο καταναλωτη ή μονο ΡΑΕ;

Επισης συμφωνα με τον πινακα εδω:

Spoiler

image.png.5486445865c8fb441edbb7a4ce63b242.png

Με εχουν χρεωσει σαν να εχω το προγραμμα Φυσικό Αέριο Οικιακό Αυτόνομο, ενω εχω Οικιακό Αυτόνομο PROMO Single 40%

Spoiler

image.png.95b0b252c7d4dc840a81c0bf7116b33f.png

EDIT: Ναι αυτο εχει γινει, με εχουν βαλει ΧΩΡΙΣ να με ειδοποιησουν στο προγραμμα Φυσικό Αέριο Οικιακό Αυτόνομο, ενω ημουν για χρονια στο Οικιακό Αυτόνομο PROMO Single 40%.

Στον λογαριασμο το λεει αλλα στην σελιδα εχει μεινει ακομα το Οικιακό Αυτόνομο PROMO Single 40%....

Επεξ/σία από crash21

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...