Raki-meze Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, korakios είπε ευχαριστώ , είχε ποστάρει πριν άλλο μέλος αλλά καλό είναι που επιβεβαιώνεται Πάντως πιστεύω καλύτερα να αλλάξετε πρόγραμμα μιας και οι τιμές είναι τσιμπημένες τους τελευταίους μήνες (και στο Τ2 της Ζενίθ) Δεν με ακούει ο διαχειριστής. Εγώ προσωπικά παίζω μπάλα και με τα αιρ κοντισιον, οπότε έχω εναλλακτική. Τους άλλους στην πολυκατοικία ψιλολυπάμαι, αλλά τι να κάνω; Εδώ πέρυσι που ήταν ασύμφορο δεν άκουγαν καν για άλλο πάροχο, φέτος που έπεσε η τιμή, δεν θα το καταλάβουν καν. 1
PedroG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 εχουμε καμια νεοτερη πληροφορια για το που κυμαινεται η τιμη σημερα? Δεδομενου οτι ο Αμερικανος προανειγγειλε κλεισιμο της στροφιγγας και μεθαυριο ανακοινωνονται οι τιμες του ΦΑ!! (σαν τις βασεις των πανελληνιων καταντησε το θεμα!!!) 1
korakios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, PedroG είπε εχουμε καμια νεοτερη πληροφορια για το που κυμαινεται η τιμη σημερα? Δεδομενου οτι ο Αμερικανος προανειγγειλε κλεισιμο της στροφιγγας και μεθαυριο ανακοινωνονται οι τιμες του ΦΑ!! (σαν τις βασεις των πανελληνιων καταντησε το θεμα!!!) σημείωσε τα λινκ κάπου αν και είναι στο excel https://www.theice.com/products/27996665/Dutch-TTF-Gas-Futures/data?marketId=5408202 https://www.investing.com/commodities/dutch-ttf-gas-c1-futures-historical-data προς το παρών οι αδικαιολόγητα αυξημένες τιμές ακολουθούν κάθοδο και αν δεν παίξουν με τις τιμές , πρέπει να πατώσουν 2
PedroG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, korakios είπε σημείωσε τα λινκ κάπου αν και είναι στο excel https://www.theice.com/products/27996665/Dutch-TTF-Gas-Futures/data?marketId=5408202 https://www.investing.com/commodities/dutch-ttf-gas-c1-futures-historical-data προς το παρών οι αδικαιολόγητα αυξημένες τιμές ακολουθούν κάθοδο και αν δεν παίξουν με τις τιμές , πρέπει να πατώσουν μπορεις να κανεις μια προβλεψη τιμης ΦΑ για τον Φλεβαρη με μικρη αποκλιση @korakios ??
PedroG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, doomnx είπε 3.5 λεπτά το GasBenefit ΔΕΗ.... Δωστα ολα!!!! 1
korakios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 45 λεπτά πριν, PedroG είπε μπορεις να κανεις μια προβλεψη τιμης ΦΑ για τον Φλεβαρη με μικρη αποκλιση @korakios ?? απο το λινκ https://www.investing.com/commodities/dutch-ttf-gas-c1-futures-historical-data επιλέγεις απο 1η του μηνός και κοιτάς το avg , έτσι κάθε 20+ του μηνός θα ξέρεις πάνω κάτω πόσο θα κοστίζει τον επόμενο μήνα όσο πλησιάζεις στο κλείσιμο του μήνα τόσο και πιο ακριβής θα είναι η πρόβλεψη 1
ioio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Άλλαξα τελικά πρόγραμμα σε benefit (αιτηση την περασμένη Παρασκευή). Μου έστειλαν τη σύμβαση. Οι ειδικοί όροι είναι με ρήτρα. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο να μου στείλουν τους νέους που έχουν αναρτηθεί στο site. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αλλάζουν το template που στέλνουν σε όλους που κάνουν την αλλαγή. Παιδεύουν πελάτες και customer service. Ελπίζω μόνο να βγάλω άκρη τηλεφωνικά.
ekrepali Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, PedroG said: ΔΕΗ.... Δωστα ολα!!!! Μέχρι και δωρεάν 9μηνο Ant1+ δίνουν... επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά πως είναι ο καλύτερος πάροχος στο γαλαξία. 😅 Ακόμα κι αν δεν είστε fan, μπορείτε να πάρετε το κουπόνι και να το χαρίσετε ή να το σκοτώσετε σε κάνα φίλο. 😛 Περισσότερα εδώ. 2 1
sotthes Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Και εγω στο benefit είμαι, αυτή η τιμή πως εξηγείται? : Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2024 από sotthes
ekrepali Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 8 minutes ago, sotthes said: Και εγω στο benefit είμαι, αυτή η τιμή πως εξηγείται? : Σε χρέωσαν με το παλιό benefit... TTF + 0.04... χωρίς την έκπτωση 30% Είχε τελειώσει η σύμβαση σου και ήσουν αορίστου; 1 1
sotthes Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 1 minute ago, ekrepali said: Σε χρέωσαν με το παλιό benefit... TTF + 0.04... χωρίς την έκπτωση 30% Είχε τελειώσει η σύμβαση σου και ήσουν αορίστου; Δεν θυμάμαι ποτε είχα αλλάξει σε benefit, ημερομηνία λήξης στο mydei λέει στις 5/11/24. Δηλαδή ειναι ενεργά ακόμη τα παλια προγράμματα με το ίδιο όνομα? Και πρεπει να κανω αλλαγή στο καινουριο?
ekrepali Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, sotthes said: Δεν θυμάμαι ποτε είχα αλλάξει σε benefit, ημερομηνία λήξης στο mydei λέει στις 5/11/24. Δηλαδή ειναι ενεργά ακόμη τα παλια προγράμματα με το ίδιο όνομα? Και πρεπει να κανω αλλαγή στο καινουριο? 1) Αν είχες υπογράψει το παλιό benefit στις 6/11/2022 για 2 χρόνια με τιμή προμήθειας (ΤΤF+0.04) - 30%... θα έπρεπε να έχεις 30% έκτπωση στη προμήθεια, όχι μόνο σ'αυτό το λογαριασμό αλλά και σε όλους τους προηγούμενους. ή 2) Αν είχες άλλη σύμβαση και έληξε στις 5/11/23, τότε θα έπρεπε να πας αυτόματα στο βασικό τιμολόγιο, δηλαδή το καινούργιο benefit για 1 χρόνο (αορίστου) με τιμή προμήθειας (1x03 * TTF) + 0.004... Spoiler Αρχικά ψάξε βρες τι συμβάσεις έχεις υπογράψει και πότε... ίσως μπορείς να το διαπιστώσεις και από τις ημερομηνίες των παλιών λογαριασμών. Αλλιώς πάρε τηλέφωνο αύριο τη ΔΕΗ να σου πούνε πότε τελείωσε η παλιά σύμβαση / πότε ξεκίνησε η νέα, αν έχεις υπογράφεις / ή αν έχει γίνει αυτόματη ανανέωση αορίστου. Σε κάθε περίπτωση ισχύουν ένα απ'τα δυο ενδεχόμενα που ανέφερα πάνω και θα πρέπει να κάνεις αμφισβήτηση χρεώσεων. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2024 από ekrepali 1
tzitzikas2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 23 λεπτά πριν, sotthes είπε Και εγω στο benefit είμαι, αυτή η τιμή πως εξηγείται? : Στο παραφορτωσαν. Διπλή τιμή έχεις, άρα είσαι με.το παλιό benefit. Δεν μπορώ να καταλάβω, το παλιό γιατί υπάρχει ακόμα, αφού στην σελίδα.τους δεν υπαρχει ως προγραμμα? 1
korakios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Στο παραφορτωσαν. Διπλή τιμή έχεις, άρα είσαι με.το παλιό benefit. Δεν μπορώ να καταλάβω, το παλιό γιατί υπάρχει ακόμα, αφού στην σελίδα.τους δεν υπαρχει ως προγραμμα? ανάλογα το πότε έληξε , ήταν και το βασικό της ΔΕΗ (ή και όχι , αυτό πρέπει να δει) 14 λεπτά πριν, sotthes είπε Δεν θυμάμαι εκτός απο αυτά που σου είπε ο @ekrepali (edit βασικά το αναφέρει στο spoiler) υποχρεούται ο πάροχος να σε ειδοποιήσει όταν λήγει , επομένως πατάς εκεί , αλλά πρώτα βγάλε άκρη πότε υπέγραψες και πότε ξεκίνησε η εκπροσώπηση Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2024 από korakios
Προτεινόμενες αναρτήσεις