Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενημέρωση για όσους έκαναν αλλαγή πρόσφατα απο control σε benefit. Την έκανα τηλεφωνικά με διαβεβαίωση οτι δεν θα πληρώσω ρήτρα για την αλλαγή αλλά και ότι δεν δικαιούμαι τα 50 Ε. Τελικά πήραμε και το 50άρικο...

Untitled1.jpg

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλεποντας τους λογαριασμους απο benefit  που ανεβαζετε νομιζω πως η Δεη καλα ξηγιεται μ ολα τα στραβα της μηχανογραφησης..

Τωρα κοιταζω το εξελακι..Για τον επομενο μηνα ΤΤF 30; Ομως μια εξηγηση @korakios  παμε πχ στο control για 8000 kw X 0.051=408+παγιο 60 παμε 528-50 το δωρο μας κανει τελικη 478, ενω στο κελι  βγαζει 446 ευρω τι χανω; 

• Like 1

16 minutes ago, billyst said:

Τηλεφωνικά πώς γίνεται η αλλαγή; πρέπει να υπογράψουμε κάτι;

όχι, κάνεις την διαδικασία και μετά απλά περιμένεις το email με τους όρους, την σύμβαση κλπ.

εγω που εκανα αλλαγη το νοεμβριο και ειχα παρει το 50αρικο απο το κοντρολ, μπορω να παω στο μπενεφιτ που πατε ολοι αζημιως?

1 ώρα πριν, kostakiss είπε

εγω που εκανα αλλαγη το νοεμβριο και ειχα παρει το 50αρικο απο το κοντρολ, μπορω να παω στο μπενεφιτ που πατε ολοι αζημιως?

ναι

• Thanks 1

Καλημέρα παιδιά.

Μόλις έκανα και εγώ μετάβαση από control σε benefit. 

Δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης παρά μόνο εάν φύγω από δεη.

Όπως είπατε και για τους όρους του κυμαινόμενου και εκεί δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης. 

Αντε να δούμε  

Μακάρι να παραμείνει έτσι φτηνό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Αξιότιμοι κύριοι, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τιμές του Ιανουάριου έχουν αναρτηθεί στο site μας .Ο στόχος μας παραμένει η διαφάνεια στην παροχή των υπηρεσιών μας, η ταχύτερη και ευκολότερη ενημέρωση των Πελάτων σε σχέση με την τιμολόγησή τους. Απολογούμαστε για τη δυσαρέσκεια η οποία προκλήθηκε στον κύριο χχχχχχχ  και τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία του με την Εταιρεία μας.

Επισυνάπτεται και σχετικός πίνακας. 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για  οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση απαιτηθεί επί του θέματος.
Με εκτίμηση, 

Spoiler

Γεια σας,
Ακόμη δεν μου πιστώθηκε το μπόνους των 50 ευρώ απο τις 31-10-2023.
Επίσης πάλι δεν έχετε αναρτήσει όπως οφείλετε βάση του συμβολαίου τις τιμές για τον Φεβρουάριο.
Στους όρους του προγράμματος αναφέρετε στο Ε3:
"Η Αρχική Τιμή Προμήθειας Φυσικού Αερίου (€/KWh),  όπως αυτή  ορίζεται στην Αίτηση Προμήθειας Φυσικού Αερίου, θα  αναρτάται έως την εικοστή  όγδοη (28η) ημέρα του προηγούμενου μήνα (M-1) πριν από το μήνα (Μ) εφαρμογής αυτής στην ιστοσελίδα του Προμηθευτή (http://www.heron.gr). Ο Πελάτης θα μπορεί να λαμβάνει γνώση της  Αρχικής Τιμής Προμήθειας της κατανάλωσης εκάστου μηνός καθώς και να παρακολουθεί την ιστορικότητα αυτής αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Προμηθευτή http://www.heron.gr."

Συζήτηση με Ηρων μεσω ΡΑΕ. 

Έχω ήδη πάει ΔΕΗ benefit, απλά θα ξαναγυρίσω πριν πάω ελπεντισον. 

(Μέχρι και εγώ έχω μπερδευτεί, ειδικα όταν με ρωτάνε σε πιο πάροχο είμαι στο ρευμα και στο αέριο)

Επεξ/σία από skantsos

1 λεπτό πριν, skantsos είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Αξιότιμοι κύριοι, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τιμές του Ιανουάριου έχουν αναρτηθεί στο site μας .Ο στόχος μας παραμένει η διαφάνεια στην παροχή των υπηρεσιών μας, η ταχύτερη και ευκολότερη ενημέρωση των Πελάτων σε σχέση με την τιμολόγησή τους. Απολογούμαστε για τη δυσαρέσκεια η οποία προκλήθηκε στον κύριο skantsos και τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία του με την Εταιρεία μας.

Επισυνάπτεται και σχετικός πίνακας. 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για  οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση απαιτηθεί επί του θέματος.
Με εκτίμηση,

Απόκρυψη περιεχομένων

Γεια σας,
Ακόμη δεν μου πιστώθηκε το μπόνους των 50 ευρώ απο τις 31-10-2023.
Επίσης πάλι δεν έχετε αναρτήσει όπως οφείλετε βάση του συμβολαίου τις τιμές για τον Φεβρουάριο.
Στους όρους του προγράμματος αναφέρετε στο Ε3:
"Η Αρχική Τιμή Προμήθειας Φυσικού Αερίου (€/KWh),  όπως αυτή  ορίζεται στην Αίτηση Προμήθειας Φυσικού Αερίου, θα  αναρτάται έως την εικοστή  όγδοη (28η) ημέρα του προηγούμενου μήνα (M-1) πριν από το μήνα (Μ) εφαρμογής αυτής στην ιστοσελίδα του Προμηθευτή (http://www.heron.gr). Ο Πελάτης θα μπορεί να λαμβάνει γνώση της  Αρχικής Τιμής Προμήθειας της κατανάλωσης εκάστου μηνός καθώς και να παρακολουθεί την ιστορικότητα αυτής αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Προμηθευτή http://www.heron.gr."

Συζήτηση με Ηρων μεσω ΡΑΕ. 

Έχω ήδη πάει ΔΕΗ benefit, απλά θα ξαναγυρίσω πριν πάω ελπεντισον. 

(Μέχρι και εγώ έχω μπερδευτεί, ειδικα όταν με ρωτάνε σε πιο πάροχο είμαι στο ρευμα και στο αέριο)

νωρίς-νωρίς , ήδη βγήκανε καιρό πριν στο site (καθυστερημένα φυσικά)

απλά βγάλε το επίθετο

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, korakios είπε

απλά βγάλε το επίθετο

Ναι, τους είχα στείλε που δεν είχαν βγάλει για Ιανουάριο, και σήμερα για τον Φεβρουάριο, να δω τι θα πούνε πάλι

1 λεπτό πριν, skantsos είπε

Ναι, τους είχα στείλε που δεν είχαν βγάλει για Ιανουάριο, και σήμερα για τον Φεβρουάριο, να δω τι θα πούνε πάλι

ρώτα στο fb (αν έχεις) , την προηγούμενη φορά απο εκεί πήρα τις τιμές

1 hour ago, korakios said:

απλά βγάλε το επίθετο

https://www.newsbomb.gr/oikonomia/story/1515993/energy-whistleblowing-gr-kataggelies-gia-ilektriko-reyma-kai-fysiko-aerio

Μάλλον εμείς θα εγκαινιάσουμε τη πλατφόρμα... κάθε 28-29 θα ρουφιανεύουμε τον ΗΡΩΝ. 😄

17919913_.jpg.17291a734e341de7c752e7fc2155f20e.jpg

1 λεπτό πριν, Raki-meze είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_20240129_161302.jpg.ee5d1c5184fce9dc00830fbbaace2554.jpg

ευχαριστώ , είχε ποστάρει πριν άλλο μέλος αλλά καλό είναι που επιβεβαιώνεται

Πάντως πιστεύω καλύτερα να αλλάξετε πρόγραμμα μιας και οι τιμές είναι τσιμπημένες τους τελευταίους μήνες (και στο Τ2 της Ζενίθ)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...