Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τραμπες Δεη-ηρων-δεη-ηρων... για το 50αρικ του benefit και το 50αρικο του econtract.

αν δεν παίζει κατανάλωση και ένα ελπέ double on the rocks για μοχίτο το καλοκαίρι

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά έκανα αίτηση τηλεφωνικά για αλλαγή από control σε benefit.

Δεν ρώτησα καν αν υπάρχει ρήτρα ούτε μου ανέφεραν τίποτα οι υπάλληλοι. Στο έγγραφο που μου έστειλαν έχει τους παλιούς όρους (24μηνη παραμονή) αλλά και 50 ευρώ (παρόλο που τα πήρα ήδη και τον Οκτώβριο).

Αναμένουμε να δούμε τους λογαριασμούς χαχα.

• Like 1

3 λεπτά πριν, korakios είπε

αν δεν παίζει κατανάλωση και ένα ελπέ double on the rocks για μοχίτο το καλοκαίρι

Το σκέφτομαι για ΕΛΠΕ double smart γιατί και το generous guarantee ακριβό είναι απλά λέει το 50€ τμηματικά.. άρα πρέπει να μείνεις ένα διάστημα 

2 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Το σκέφτομαι για ΕΛΠΕ double smart γιατί και το generous guarantee ακριβό είναι απλά λέει το 50€ τμηματικά.. άρα πρέπει να μείνεις ένα διάστημα 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=60152250

• Thanks 1

1 hour ago, Dogtor21 said:

Το 50αρικο παίζει σε κάθε τραμπα?? Η βλέπουν ότι ήσουν πελάτης ένα διάστημα και το κόβουν?

Σε κάθε τράμπα αφού θεωρείται νέος πελάτης.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, libertini είπε

Συνέβει το ίδιο για την ίδια περίοδο σε συγγενικό μου πρόσωπο. Αποδείχτηκε ότι υπήρχε βλάβη στον λέβητα και είχε μια μικρή απώλεια. Αυτή η μικρή απώλεια ήταν της τάξεως των 2-3 μονάδων την ημέρα, δηλαδή 60-90 μονάδες τον μήνα! Το διαπίστωσε και στον λογαριασμό του καλοκαιριού όπου υπήρχε κατανάλωση χωρίς να μένει στο σπίτι.

Τώρα αν δεν ισχύει στην περίπτωσή σου το παραπάνω, θα πρότεινα να έχεις σταθερή θερμοκρασία στον θερμοστάτη, να μην τον κλείνεις τελείως δηλαδή.

Έλαβα το ίδιο email για το gas benefit που ενεργοποίησα πέρυσι τέτοιο καιρό. Κάλεσα εχθές τη ΔΕΗ και μου απάντησαν πως εφόσον έλαβα το email, τότε η ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιό μου δεν ισχύει.

Ο θερμοστάτης ειναι μονιμα σταθερά αναμμένος χειμώνα καλοκαίρι στο 20.8 και καμια φορα το βράδυ μπαινει στο 21 . 

Τα νερα ρυθμισμένα απο 55 μέχρι 65 βαθμούς ( καπως το ρυθμίζει μονος του ο riello αναλογα την ζήτηση)

Βλέποντας και κάνοντας ....  Ειμαι 50 ευρω ποιο κατω απο την ίδια περσινή περίοδο . 

Επεξ/σία από NeCrOmAnCeR19
  • Like 1

18 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Εμενα παλι , απο 21/11 μέχρι 20 / 01 βγηκε 200 ευρω !!! Τι διαολο εκαψα με 20 και βαθμους εξω ??

Θα περιμενω να βγει το pdf

πρώτα βγαίνει το pdf και μετά ψαχνόμαστε

Συνέβει το ίδιο για την ίδια περίοδο σε συγγενικό μου πρόσωπο. Αποδείχτηκε ότι υπήρχε βλάβη στον λέβητα και είχε μια μικρή απώλεια. Αυτή η μικρή απώλεια ήταν της τάξεως των 2-3 μονάδων την ημέρα, δηλαδή 60-90 μονάδες τον μήνα! Το διαπίστωσε και στον λογαριασμό του καλοκαιριού όπου υπήρχε κατανάλωση χωρίς να μένει στο σπίτι.

Τώρα αν δεν ισχύει στην περίπτωσή σου το παραπάνω, θα πρότεινα να έχεις σταθερή θερμοκρασία στον θερμοστάτη, να μην τον κλείνεις τελείως δηλαδή.

και

3 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Ο θερμοστάτης ειναι μονιμα σταθερά αναμμένος χειμώνα καλοκαίρι στο 20.8 και καμια φορα το βράδυ μπαινει στο 21 . 

Τα νερα ρυθμισμένα απο 55 μέχρι 65 βαθμούς ( καπως το ρυθμίζει μονος του ο riello αναλογα την ζήτηση)

Βλέποντας και κάνοντας ....  Ειμαι 50 ευρω ποιο κατω απο την ίδια περσινή περίοδο . 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/668572-καταναλωση-φυσικου-αεριου/?do=getNewComment

https://www.insomnia.gr/forums/topic/803651-λέβητες-αερίου-και-η-λειτουργία-τους/?do=getNewComment

Έλαβα το ίδιο email για το gas benefit που ενεργοποίησα πέρυσι τέτοιο καιρό. Κάλεσα εχθές τη ΔΕΗ και μου απάντησαν πως εφόσον έλαβα το email, τότε η ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιό μου δεν ισχύει.

Τέλεια! Σκέφτομαι να φύγω από Μάρτιο έως Νοέμβριο, που δεν το χρησιμοποιώ, για να γλιτώσω τα πάγια.

(Κάνω χρήση μόνο για ζεστό νερό σε ελάχιστες ημέρες που δεν με καλύπτει ο ηλιακός)

Protergia αυτόνομο βλέπω αυτή τη στιγμή το χαμηλότερο πάγιο στο excel. Στο site έχω μπερδευτεί. Αλλού γράφει 1 ευρώ, αλλού γράφει δώρο 3 πάγια και μετά 5 ευρώ. Στην ίδια σελίδα όλες αυτές οι πληροφορίες! 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Protergia αυτόνομο βλέπω αυτή τη στιγμή το χαμηλότερο πάγιο στο excel. Στο site έχω μπερδευτεί. Αλλού γράφει 1 ευρώ, αλλού γράφει δώρο 3 πάγια και μετά 5 ευρώ. Στην ίδια σελίδα όλες αυτές οι πληροφορίες! 

ότι λέει το excel

(θα συμπληρώσω και τα 3*5€ πάγιου δώρου)

14 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Σκέφτομαι να φύγω από Μάρτιο έως Νοέμβριο, που δεν το χρησιμοποιώ, για να γλιτώσω τα πάγια.

(Κάνω χρήση μόνο για ζεστό νερό σε ελάχιστες ημέρες που δεν με καλύπτει ο ηλιακός)

πέρνα απο ελπέ για τη δωροκάρτα 60€ (αν δε βαριέσαι τον τουρισμό στο ρεύμα χτύπα και ένα double ) , πήγαινε Ήρων για καλοκαίρι χωρίς πάγιο και 50ρικο δώρο και απο Σεπ βλέπεις

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2

323€ από 03/11/2023-04/01/2024 με ΔΕΗ σταθερό στα 0,051 €/kWh. Περιμένω να δω τις κιλοβατώρες χρέωσης αλλά για 23 - 24 C κάθε μέρα όλη μέρα (σπίτι - γραφείο) σε σπίτι χωρίς μονώσεις στην Θεσσαλονίκη μια χαρά είναι.

• Like 2

Έκανα σήμερα τηλεφωνικά αλλαγή από control σε benefit, αφού επιβεβαίωσα ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης. Ο υπάλληλος μου είπε ότι θα μου στείλει τα συμβόλαια κι ότι δεν χρειαζεται να κάνω κάτι άλλο. Περιμένω το email που μου είπε. Από την εμπειρία όσων έχουν κάνει παρόμοια αλλαγή, πόσες μέρες παίρνει να σταλεί το mail;

5 minutes ago, ioio said:

Έκανα σήμερα τηλεφωνικά αλλαγή από control σε benefit, αφού επιβεβαίωσα ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης. Ο υπάλληλος μου είπε ότι θα μου στείλει τα συμβόλαια κι ότι δεν χρειαζεται να κάνω κάτι άλλο. Περιμένω το email που μου είπε. Από την εμπειρία όσων έχουν κάνει παρόμοια αλλαγή, πόσες μέρες παίρνει να σταλεί το mail;

έκανα το ίδιο χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωϊ ήρθε το mail

1 hour ago, ioio said:

Από την εμπειρία όσων έχουν κάνει παρόμοια αλλαγή, πόσες μέρες παίρνει να σταλεί το mail;

1-2 μέρες. Θα φανεί και στο mydei στις πληροφορίες προγράμματος η αλλαγή με τη νέα ημερομηνία ληξης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...