tzitzikas2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1517 kwh (131 m3) κατανάλωση με ποσό λογαριασμού 121 Ευρώ με Gas Control, δίνει τιμή με όλα μέσα (ΦΠΑ, ρυθμιζόμενες χρεώσεις, δίκτυα διανομής κτλ) 0,07976 Ευρώ/kwh. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από tzitzikas2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, nlogginidis είπε Μην το γελάς αδερφέ. Ήδη ανέβασα θερμοστάτη στο 22 και μάλλον θα πάει στο 23. Δεν έχω κάψει ούτε το 20% που μέγιστου επιδοτούμενου ακόμα. Ήδη με το που είδα το ποσό του λογαριασμού απο το 20,5 που το είχα το πήγα 21 για πρώτη φορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetakias88 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, korakios είπε αν τους ψήσεις να σου δώσουν αυτά που δίνει το double fix της ελπέ θα ήταν καλή φάση , έπρεπε να τα κάνεις τότε μιας και έχεις τόσο μικρή κατανάλωση αερίου https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma-aerio/double-energy-home-fix_133072/ δλδ 120€ στο λογαριασμό + 60€ δωροκάρτα + 20€ κουπόνι Σκλαβενίτη το λιγότερο (μιας και ήδη κάτι πήρες στο ρεύμα) ιδανικά + 60€ δωροκάρτα + 2ο κουπόνι επιπλέον απο τα παραπάνω απο θεμα τιμης κιλοβατορας συμφερει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, gadgetakias88 είπε απο θεμα τιμης κιλοβατορας συμφερει? όχι μιας και η χοντρική πέφτει και τα κυμαινόμενα είναι καλύτερα , αλλά έχεις μικρή κατανάλωση , ίσως να τσεκάρεις το smart αν έχεις σκοπό να την κάνεις σε φθηνό για μεγάλες καταναλώσεις (χωρίς δέσμευση δλδ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Εμενα παλι , απο 21/11 μέχρι 20 / 01 βγηκε 200 ευρω !!! Τι διαολο εκαψα με 20 και βαθμους εξω ?? Θα περιμενω να βγει το pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRISpros Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Καλημέρα σε όλους, Μόλις έλαβα e-mail από τη ΔΕΗ, όπου αναγράφει πως στα κυμαινόμενα προϊόντα αερίου δεν εφαρμόζεται ρήτρα αποχώρησης. Είναι αυτοματοποιημένο μήνυμα που πήγε σε όλους ή το έστειλαν σε εμένα λόγω προηγούμενης σχετικής επικοινωνίας; (Ξεκινά με την προσφώνηση "Αγαπητέ πελάτη" και όχι με το όνομά μου) Παραθέτω το ιστορικό για να γίνω κατανοητός. Είμαι στο παλιό Benefit, με 30% έκπτωση και αναφορά ρήτρας στο συμβόλαιο που έχω υπογράψει. Με κάλεσαν για μεταφορά στο σταθερό και αρνήθηκα. Επ'ευκαιρίας ρώτησα για ρήτρα αποχώρησης στο πρόγραμμά μου και τηλεφωνικά μου απάντησαν πως η ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιό μου ισχύει κανονικά. Επειτα έλαβα το παραπάνω μειλ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Καλημέρα σε όλους, έχω ξεμείνει σε ένα σταθερό της ΔΕΗ το οποίο έχει λήξει. Έλεγα προς το παρόν να πάω σε κυμαινόμενο ΕΛΠΕ. Το ερώτημα είναι, η αλλαγή πότε θα γίνει; Κάνουν έκτακτη καταμέτρηση αυτοί, ή θα γίνει όταν ειναι προγραμματισμένη η επόμενη, δηλαδή στις 19 Φεβρουαρίου, και θα ξεμείνω μέχρι τότε με το ακριβό αέριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosbt Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, Bilbo1 είπε Καλημέρα σε όλους, έχω ξεμείνει σε ένα σταθερό της ΔΕΗ το οποίο έχει λήξει. Έλεγα προς το παρόν να πάω σε κυμαινόμενο ΕΛΠΕ. Το ερώτημα είναι, η αλλαγή πότε θα γίνει; Κάνουν έκτακτη καταμέτρηση αυτοί, ή θα γίνει όταν ειναι προγραμματισμένη η επόμενη, δηλαδή στις 19 Φεβρουαρίου, και θα ξεμείνω μέχρι τότε με το ακριβό αέριο; για δε πας στο bennefit της δεη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Επειδή ήθελα την προπρληρωμένη των ΕΛΠΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 190 ευρώ έκαψα; Δε βαριέσαι, υγεία! Το κολπάκι για να δούμε τον λογαριασμό που δεν είναι διαθέσιμος, παίζει ακόμα; Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosbt Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, kirileman είπε 190 ευρώ έκαψα; Δε βαριέσαι, υγεία! Το κολπάκι για να δούμε τον λογαριασμό που δεν είναι διαθέσιμος, παίζει ακόμα; ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
libertini Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Εμενα παλι , απο 21/11 μέχρι 20 / 01 βγηκε 200 ευρω !!! Τι διαολο εκαψα με 20 και βαθμους εξω ?? Θα περιμενω να βγει το pdf Συνέβει το ίδιο για την ίδια περίοδο σε συγγενικό μου πρόσωπο. Αποδείχτηκε ότι υπήρχε βλάβη στον λέβητα και είχε μια μικρή απώλεια. Αυτή η μικρή απώλεια ήταν της τάξεως των 2-3 μονάδων την ημέρα, δηλαδή 60-90 μονάδες τον μήνα! Το διαπίστωσε και στον λογαριασμό του καλοκαιριού όπου υπήρχε κατανάλωση χωρίς να μένει στο σπίτι. Τώρα αν δεν ισχύει στην περίπτωσή σου το παραπάνω, θα πρότεινα να έχεις σταθερή θερμοκρασία στον θερμοστάτη, να μην τον κλείνεις τελείως δηλαδή. 1 ώρα πριν, CHRISpros είπε Καλημέρα σε όλους, Μόλις έλαβα e-mail από τη ΔΕΗ, όπου αναγράφει πως στα κυμαινόμενα προϊόντα αερίου δεν εφαρμόζεται ρήτρα αποχώρησης. Είναι αυτοματοποιημένο μήνυμα που πήγε σε όλους ή το έστειλαν σε εμένα λόγω προηγούμενης σχετικής επικοινωνίας; (Ξεκινά με την προσφώνηση "Αγαπητέ πελάτη" και όχι με το όνομά μου) Παραθέτω το ιστορικό για να γίνω κατανοητός. Είμαι στο παλιό Benefit, με 30% έκπτωση και αναφορά ρήτρας στο συμβόλαιο που έχω υπογράψει. Με κάλεσαν για μεταφορά στο σταθερό και αρνήθηκα. Επ'ευκαιρίας ρώτησα για ρήτρα αποχώρησης στο πρόγραμμά μου και τηλεφωνικά μου απάντησαν πως η ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιό μου ισχύει κανονικά. Επειτα έλαβα το παραπάνω μειλ! Έλαβα το ίδιο email για το gas benefit που ενεργοποίησα πέρυσι τέτοιο καιρό. Κάλεσα εχθές τη ΔΕΗ και μου απάντησαν πως εφόσον έλαβα το email, τότε η ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιό μου δεν ισχύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dogtor21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Γνώμες για το ΗΡΩΝ Double home flex..(και αν πρέπει να φύγω με ελαφρά πηδηματακια και προς τα που)? ΔΕΗ η ΕΛΠΕ?? Υ.Γ: Είναι ακόμα νέα σύνδεση και δεν έχω πληρώσει κάτι...ο πρώτος λογαριασμός πρακτικά είχε μόνο το δώρο..και είναι πιστωτικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 6 minutes ago, Dogtor21 said: Γνώμες για το ΗΡΩΝ Double home flex..(και αν πρέπει να φύγω με ελαφρά πηδηματακια και προς τα που)? ΔΕΗ η ΕΛΠΕ?? Υ.Γ: Είναι ακόμα νέα σύνδεση και δεν έχω πληρώσει κάτι...ο πρώτος λογαριασμός πρακτικά είχε μόνο το δώρο..και είναι πιστωτικός Τραμπες Δεη-ηρων-δεη-ηρων... για το 50αρικ του benefit και το 50αρικο του econtract. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dogtor21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε Τραμπες Δεη-ηρων-δεη-ηρων... για το 50αρικ του benefit και το 50αρικο του econtract. Το 50αρικο παίζει σε κάθε τραμπα?? Η βλέπουν ότι ήσουν πελάτης ένα διάστημα και το κόβουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις