Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, SofoS@ είπε

'Ηρθε ενημερωτικό email από ΔΕΗ, χωρίς να υπάρχει κάποιο αίτημα οπότε πήγε σε όλους, ότι δεν υπάρχει ρήτρα σε κυμαινόμενα.

Απόκρυψη περιεχομένων

subject:    Κυμαινόμενα Προϊόντα Φυσικού Αερίου Χωρίς Δεσμεύσεις

Αγαπητέ/ή πελάτη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για τα προϊόντα ΔΕΗ myHomeGasBenefit, ΔΕΗ myBusinessGasBenefit και ΔΕΗ myBuildingGasBenefit, το τέλος πρόωρης αποχώρησης δεν εφαρμόζεται σε περίπτωση καταγγελίας της Σύμβασης Προμήθειας πριν τη συμπλήρωση της χρονικής της διάρκειας.

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν σας θα βρείτε στο dei.gr

Με εκτίμηση
Ομάδα εξυπηρέτησης πελατών

πάμε στοίχημα οτι σε ένα μήνα απο τώρα οι μισοί υπάλληλοι θα λένε οτι έχει ρήτρα ? 😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 minutes ago, SofoS@ said:

'Ηρθε ενημερωτικό email από ΔΕΗ, χωρίς να υπάρχει κάποιο αίτημα οπότε πήγε σε όλους, ότι δεν υπάρχει ρήτρα σε κυμαινόμενα.

Εγώ δεν έλαβα τέτοιο mail και το αστείο είναι ότι τους έστειλα mail πριν 2 ώρες;

Μήπως αντί να απαντήσουν σε μένα, απάντησαν σε σένα; 😂

Έχουμε δει και χειρότερα κωμικοτραγικά στη ΔΕΗ... να στέλνουν σύμβαση σε αλλουνού το όνομα.

29 λεπτά πριν, gadgetakias88 είπε

καλησπερα παιδια. Έχω ελπεντισον bright ρεύμα το έκανα πριν κανα μήνα και το Φυσικό αέριο το έχω στο φυσικο αεριο ελλαδος. κάνω περίπου 250κβ το μήνα σύνολο όλο το χειμώνα να κανω 1700 περιπου. τι συμφέρει να βάλω?

30 λεπτά πριν, gadgetakias88 είπε

κιλοβατορες

αν τους ψήσεις να σου δώσουν αυτά που δίνει το double fix της ελπέ θα ήταν καλή φάση , έπρεπε να τα κάνεις τότε μιας και έχεις τόσο μικρή κατανάλωση αερίου

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma-aerio/double-energy-home-fix_133072/

δλδ 120€ στο λογαριασμό + 60€ δωροκάρτα + 20€ κουπόνι Σκλαβενίτη το λιγότερο (μιας και ήδη κάτι πήρες στο ρεύμα)

ιδανικά + 60€ δωροκάρτα + 2ο κουπόνι επιπλέον απο τα παραπάνω

Just now, ev_trantos said:

Είναι καλύτερα δηλαδή να γίνει η αλλαγή control σε benefit σε κατάστημα ΔΕΗ;

Τηλεφωνικά, για να κρατήσεις το όνομα του υπαλλήλου που σου είπε ότι δεν υπάρχει ρήτρα (θεωρητικά ηχογραφούνται οι κλήσεις). Αν πέσεις σε υπάλληλο που σου πει ότι ισχύει η ρήτρα, κλείσε... σημείωσε το όνομα του σε μαύρη λίστα, και ξανακάλεσε μέχρι να βρεις κάποιον που να σου πει ότι δεν έχει ρήτρα.

• Thanks 1

Στις 23/1/2024 στις 3:00 ΜΜ, kkaragki είπε

Οπότε ΒΟΥΡ για αίτηση στο GasBenefit.

Παιδιά μια ερώτηση, καθώς δεν έχω εικόνα / δεν έχω διαβάσει κάτι για αλλαγή προμηθευτή προς ΔΕΗ.

Έκανα χθες το απόγευμα τηλεφωνική αίτηση για το GasBenefit και ενώ μου είπαν ότι εντός 10λέπτου θα λάβω SMS και αργότερα email (για να στείλω τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που χρειάζονται), ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα.

Να ξανακαλέσω σήμερα ή γενικά πηγαίνουν με το πάσο τους;

3 minutes ago, kkaragki said:

Παιδιά μια ερώτηση, καθώς δεν έχω εικόνα / δεν έχω διαβάσει κάτι για αλλαγή προμηθευτή προς ΔΕΗ.

Έκανα χθες το απόγευμα τηλεφωνική αίτηση για το GasBenefit και ενώ μου είπαν ότι εντός 10λέπτου θα λάβω SMS και αργότερα email (για να στείλω τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που χρειάζονται), ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα.

Να ξανακαλέσω σήμερα ή γενικά πηγαίνουν με το πάσο τους;

Ξανακάλεσε.

• Thanks 1

πριν απο λίγο έκανα την αλλαγή απο control σε benefit τηλεφωνικά.

Ο υπάλληλος ορθά-κοφτά 2 φορές μου τόνισε ότι δεν θα έχω ρήτρα για την μεταφορά εντός ΔΕΗ και έτσι συνέχισα με την αίτηση, όλα πήγαν καλά οπότε περιμένω απλά το email που θα με πληροφορεί ότι η αλλαγή έχει γίνει.....

7 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

Εγώ δεν έχω στείλει κάπου όρους, ούτε κατά την μετάβαση μου είπαν να τους υπογράψω και να τους στείλω. Ούτε το συμβόλαιο μου ζήτησαν να υπογράψω και να τους το στείλω πίσω. Εσένα.σουνειπαν να τα στείλεις κάπου υπογεγραμμένα (συμβόλαιο και όρους)?

Και εγώ αυτό θα κάνω, θα πάρω τηλέφωνο το απόγευμα και θα πω ότι μου έχουν στείλει τους παλιούς.

Εδώ οι νέοι όροι από 10/11/22 λέει στην σελίδα τους. Ο τως δεν αναφέρει ρήτρα αποχώρησης .

Εγώ είμαι νέος πελάτης και όχι από control σε benefit 

23 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ξανακάλεσε.

Ντάξει, κάποιος διαβάζει insomnia, δε παίζει. Μόλις μου έστειλαν το email με τα δικαιολογητικά...

Επίσης, μου έστειλαν τους ειδικούς όρους με την "ρήτρα αποχώρησης", οπότε θα κάνω το παρακάτω:

14 ώρες πριν, t54g05 είπε

Παιδιά μην κολλάτε με τους όρους που στέλνουν για το benefit. Πολύ απλά κατεβάστε τους σωστούς όρους, υπογράψτε τους και στείλτε αυτόυς αντί αυτών που στέλνουν με τη ρήτρα. Εγώ αυτό έκανα και η αίτησή μου προχώρησε κανονικά. Οπότε τώρα  και με τη βούλα είμαι χωρίς ρήτρα, και ευελπιστώ ότι δεν θα χρειαστεί να μπλέξω την ΡΑΕ όταν θα φύγω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Δεν είχε φορτωθεί ακόμα το pdf στον server. Σήμερα δουλεύει το κόλπο...

edit: Για όσους δε γνωρίζουν... αν υπάρχει προηγούμενος λογαριασμός, πατάμε δεξί κλικ στο βελάκι της λήψης, αντιγραφή διεύθυνσης (copy-link). Το κάνουμε επικόλληση στον browser και αλλάζουμε την ημερομηνία (βάζουμε την ημερομηνία έκδοσης του νέου λογαριασμού).

Πχ αν έχουμε ένα παλιό λογαριασμό με έκδοση 18 Νοεμβρίου 2023, το link γράφει σε ένα σημείο dt=20231118

Aν ο νέος λογαριασμόw έχει εκδωθεί πχ στις 24/1/24 αλλάζουμε το link σε dt=20240124

Και σήμερα δεν δουλεύει το κόλπο. Δεν ξέρω γιατί 

,edit: δούλεψε έβαλα χτεσινή ημερομηνία 

Δεν βλέπω δώρο -50€, γιατί?? Κάπου 10/1 έκανα την αλλαγή σε benefit. Μήπως μπουν στον επόμενο?

Επεξ/σία από tzitzikas2

Είπες πως ο λογαριασμός σου αφορά περίοδο κατανάλωσης 7-11-23 ως 2-1-24. . Εφόσον 10/1 έκανες την αλλαγή λογικό να μην έχεις το 50αρικο. 

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους. Δυστυχώς είμαι και εγώ από αυτούς που πίστεψα ότι με σταθερότητα στη ΔΕΗ θα ναι όλα καλά , αλλά βλέπω ότι έχει πέσει στη μισή τιμή. Μήπως τελικά να πάω από Gas control σε benefit? Το έχει κάνει κανείς; γιατί βλέπω τώρα τελευταία ότι πολλοί δεν μπορούν. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, cabamaru4 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Δυστυχώς είμαι και εγώ από αυτούς που πίστεψα ότι με σταθερότητα στη ΔΕΗ θα ναι όλα καλά , αλλά βλέπω ότι έχει πέσει στη μισή τιμή. Μήπως τελικά να πάω από Gas control σε benefit? Το έχει κάνει κανείς;

μπα κανένας

6 λεπτά πριν, cabamaru4 είπε

γιατί βλέπω τώρα τελευταία ότι πολλοί δεν μπορούν. 

έρχονται μπράβοι της ΔΕΗ το βράδυ και ρίχνουν ξύλο σε όποιον τολμήσει

Επεξ/σία από korakios

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...