t54g05 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, liofagos είπε Χαίρεται!! ερωτηση…όσοι μπήκατε στο benefit, έχετε αναγκαστική 24μηνη παραμονή που διαβάζω στο site? Αν δεις τους τελευταίους γενικούς όρους στο site, θα δεις ότι δεν έχει δέσμευση, το οπόιο φυσικά πατάει σε νομοθεσία. Αυτοί φυσικά θα πάνε να σου το πασάρουν σαν πρόγραμμα με δέσμευση. 1
tzitzikas2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, t54g05 είπε Παιδιά μην κολλάτε με τους όρους που στέλνουν για το benefit. Πολύ απλά κατεβάστε τους σωστούς όρους, υπογράψτε τους και στείλτε αυτόυς αντί αυτών που στέλνουν με τη ρήτρα. Εγώ αυτό έκανα και η αίτησή μου προχώρησε κανονικά. Οπότε τώρα και με τη βούλα είμαι χωρίς ρήτρα, και ευελπιστώ ότι δεν θα χρειαστεί να μπλέξω την ΡΑΕ όταν θα φύγω. Εγώ δεν έχω στείλει κάπου όρους, ούτε κατά την μετάβαση μου είπαν να τους υπογράψω και να τους στείλω. Ούτε το συμβόλαιο μου ζήτησαν να υπογράψω και να τους το στείλω πίσω. Εσένα.σουνειπαν να τα στείλεις κάπου υπογεγραμμένα (συμβόλαιο και όρους)? 6 ώρες πριν, ekrepali είπε Οι περισσότεροι κάναμε αλλαγή άρπα-κόλλα απ'το τηλέφωνο, χωρίς να πέσουν υπογραφές. Το διαπιστώσαμε αργότερα α) ότι οι νέοι όροι δεν έχουν ρήτρα και β) ότι μάς έστειλαν τους παλιούς. Τώρα που ξεμπερδέψατε αναίμακτα με το control εννοείται θα ενημερώσουμε πως λάβαμε λάθος όρους στο benefit και θα ζητήσουμε επιβεβαίωση ότι ισχύουν οι νέοι όροι (από 1.1.23). Και εγώ αυτό θα κάνω, θα πάρω τηλέφωνο το απόγευμα και θα πω ότι μου έχουν στείλει τους παλιούς. Εδώ οι νέοι όροι από 10/11/22 λέει στην σελίδα τους. Ο τως δεν αναφέρει ρήτρα αποχώρησης .
nickth75 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Αλλαγή Gas control σε Benefit, ανένδοτη η εξυπηρέτηση για χρέωση ρήτρας 60 ευρώ (έχει περάσει τρίμηνο) , ισοφαρίσαμε με το κουπόνι 50 ευρώ που μου είπε ότι το παίρνουμε. Κράτησα όνομα υπαλλήλου σε περίπτωση που έρθουν άλλα στο λογαριασμό και βλέπουμε. 1 1
The_Judas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 28 λεπτά πριν, nickth75 είπε Αλλαγή Gas control σε Benefit, ανένδοτη η εξυπηρέτηση για χρέωση ρήτρας 60 ευρώ (έχει περάσει τρίμηνο) , ισοφαρίσαμε με το κουπόνι 50 ευρώ που μου είπε ότι το παίρνουμε. Κράτησα όνομα υπαλλήλου σε περίπτωση που έρθουν άλλα στο λογαριασμό και βλέπουμε. το 50άρι είπε ότι το παίρνουν όλοι ή στο έδωσε χαριστικά;
nickth75 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Σε δικη μου ερώτηση αν το δικαιούμαι ώστε να ισοφαρίσω τη ρήτρα αποχώρησης μου απάντησε θετικά. Οπότε προχώρησα στην αλλαγή. Μάλλον είναι σε ποιόν υπάλληλο θα πέσεις και πως θα το χειριστεί ο καθένας.
Dogtor21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, korakios είπε @Dogtor21 μάλλον δεν έχεις πάρει γραμμή τις τιμές του flex (υποθέτω σε αυτό είσαι) Ισχύει..δεν έχω πάρει μυρωδιά ... μάλλον έχει αλλάξει..ναι double home flex είμαι.. έχω και ρεύμα Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2024 από Dogtor21
ekrepali Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 13 minutes ago, nickth75 said: Σε δικη μου ερώτηση αν το δικαιούμαι ώστε να ισοφαρίσω τη ρήτρα αποχώρησης μου απάντησε θετικά. Οπότε προχώρησα στην αλλαγή. Μάλλον είναι σε ποιόν υπάλληλο θα πέσεις και πως θα το χειριστεί ο καθένας. Ασχέτως το λένε οι εκπρόσωποι, κανεις μέχρι στιγμής δε χρεώθηκε ρήτρα για αλλαγή προγράμματος. Κι εσύ κατά πάσα πιθανότητα δε θα χρεωθείτε. Όσο για το 50 άρικο θυμάμαι μόνο 2 περιπτώσεις συμφορουμητων που δεν το πήρανε.
rose from hell Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 απο control σε Benefit σημερα το πρωι σε καταστημα μου ειπαν οτι δεν εχει ρητρα και οτι θα παρω και τα 50
nickth75 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Παιδιά είναι που θα πέσεις, το θέμα είναι να μην φάμε ρήτρα,αν πάρουμε και το 50αρικο ένα κέρδος παραπάνω. Ελπίζω να μην έρθει λογαριασμός με ρήτρα και χωρίς 50αρικο.
vagos789 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Το βρισκω πολυ χλωμο να χρεωθει ρητρα για αλλαγη εντος ιδιου παροχου
ekrepali Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 hours ago, tzitzikas2 said: Δοκίμασα και το κόλπο με το link για να κατεβάσω τον λογαριασμό, αλλά δεν δουλεύει, δεν ξέρω γιατι Δεν είχε φορτωθεί ακόμα το pdf στον server. Σήμερα δουλεύει το κόλπο... edit: Για όσους δε γνωρίζουν... αν υπάρχει προηγούμενος λογαριασμός, πατάμε δεξί κλικ στο βελάκι της λήψης, αντιγραφή διεύθυνσης (copy-link). Το κάνουμε επικόλληση στον browser και αλλάζουμε την ημερομηνία (βάζουμε την ημερομηνία έκδοσης του νέου λογαριασμού). Πχ αν έχουμε ένα παλιό λογαριασμό με έκδοση 18 Νοεμβρίου 2023, το link γράφει σε ένα σημείο dt=20231118 Aν ο νέος λογαριασμόw έχει εκδωθεί πχ στις 24/1/24 αλλάζουμε το link σε dt=20240124 Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2024 από ekrepali 3 1
gadgetakias88 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 καλησπερα παιδια. Έχω ελπεντισον bright ρεύμα το έκανα πριν κανα μήνα και το Φυσικό αέριο το έχω στο φυσικο αεριο ελλαδος. κάνω περίπου 250κβ το μήνα σύνολο όλο το χειμώνα να κανω 1700 περιπου. τι συμφέρει να βάλω?
korakios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, gadgetakias88 είπε καλησπερα παιδια. Έχω ελπεντισον bright ρεύμα το έκανα πριν κανα μήνα και το Φυσικό αέριο το έχω στο φυσικο αεριο ελλαδος. κάνω περίπου 250κβ το μήνα σύνολο όλο το χειμώνα να κανω 1700 περιπου. τι συμφέρει να βάλω? κιλοβατώρες ή κυβικά ?
SofoS@ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 'Ηρθε ενημερωτικό email από ΔΕΗ, χωρίς να υπάρχει κάποιο αίτημα οπότε πήγε σε όλους, ότι δεν υπάρχει ρήτρα σε κυμαινόμενα. Spoiler subject: Κυμαινόμενα Προϊόντα Φυσικού Αερίου Χωρίς Δεσμεύσεις Αγαπητέ/ή πελάτη, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για τα προϊόντα ΔΕΗ myHomeGasBenefit, ΔΕΗ myBusinessGasBenefit και ΔΕΗ myBuildingGasBenefit, το τέλος πρόωρης αποχώρησης δεν εφαρμόζεται σε περίπτωση καταγγελίας της Σύμβασης Προμήθειας πριν τη συμπλήρωση της χρονικής της διάρκειας. Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν σας θα βρείτε στο dei.gr Με εκτίμηση Ομάδα εξυπηρέτησης πελατών Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2024 από SofoS@
Προτεινόμενες αναρτήσεις