DxL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε μάλλον αυτό εννοεί , το έχουν βγάλει αλλά ο σύνδεσμος παρέμεινε https://www.elpedison.gr/gr/gia-to-spiti-sas/fusiko-aerio-gia-to-spiti-sas/gashome-fix-sunepeia-35-autonomes-parohes/ βέβαια στην ηλακτρονική αίτηση δεν το έχει σαν επιλογή Ωχ, αυτό είναι πιο συμφέρον από της Ζενίθ, ή έχει ρήτρα αναπροσαρμογής?
citiz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, korakios είπε με την παλιά τιμή ? επίσης είναι 2 χρόνια 1σταθερό + 1 κυμαινόμενο Ναι αυτό το πρόγραμμα 10 λεπτά πριν, ekrepali είπε Η σύμβαση των γενικών όρων είναι για 2 χρόνια (με ρήτρα αποχώρησης ανάλογα τους μήνες). Η σύμβαση της προωθητικής είναι για 1 χρόνο και ανανεώνεται αυτόματα αν δεν ενημερώσεις για τις προθέσεις σου. Διάβασε επίσης καλά τους ειδικούς όρους της σύμβασης σου, ίσως διαφέρουν απ'ότι έγραψα στη σελίδα 40. Τα χα διαβάσει και σ ευχαριστώ. Στην χειρότερη να επιβαρυνθω μετά απο ενα χρόνο με την ρήτρα αποχώρησης, αν δεν έχουν κάποιο πρόγραμμα τοτε που να συμφέρει. 1
korakios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, DxL είπε Ωχ, αυτό είναι πιο συμφέρον από της Ζενίθ, ή έχει ρήτρα αναπροσαρμογής? πρόσεξε αν ισχύει , όχι double στο ρεύμα δεν έχει ρήτρα, αλλά είναι με δέσμευση 18 λεπτά πριν, korakios είπε 2 χρόνια 1 σταθερό + 1 κυμαινόμενο επίσης έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών, οπότε μη μασάς
DxL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, korakios είπε πρόσεξε αν ισχύει , όχι double στο ρεύμα δεν έχει ρήτρα, αλλά είναι με δέσμευση επίσης έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών, οπότε μη μασάς Χάθηκα λίγο, τι διαφορές έχουν τα 2 προγράμματα? Εκ πρώτης μου φαίνεται λίγο πιο οικονομικό και μόνο με 1 έτος δέσμευση της Elpedison?
korakios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, DxL είπε μόνο με 1 έτος δέσμευση της Elpedison? 2 χρόνια λέμε , απλά τον πρώτο έχεις ειδικούς όρους που υπογράφεις ξεχωριστά και είναι σταθερή η τιμή σου είπε ο ekrepali σ.40 ,είναι αυτό δηλαδή το ποστ
DxL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, korakios είπε 2 χρόνια λέμε , απλά τον πρώτο έχεις ειδικούς όρους που υπογράφεις ξεχωριστά και είναι σταθερή η τιμή σου είπε ο ekrepali σ.40 ,είναι αυτό δηλαδή το ποστ Μπέρδεμα ε? Γιατί λέει αρχική τιμή κιλοβατώρας 0,035 ο ekrepali, ενώ στη σελίδα τους λέει 0,02275? Τελικά ποιο από τα 2 μου προτείνετε ως πιο οικονομικό?
ftso Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Η Elpedison δεν έχει κανένα εμπορικά διαθέσιμο προϊόν με σταθερή τιμή αυτήν την στιγμή. Αυτό μου είπαν μόλις τηλεφωνικά... 1
ektoraskappami Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Γνωρίζετε αν χρεώνουν ρήτρα αποδέσμευσης στο αέριο σε κυμαινόμενο πρόγραμμα που δεν έχει λήξει; Ή υπάρχει κάποια οδηγία της ΡΑΕ να μην χρεώνουν; Edit: το συμβόλαιο αναγράφει ρήτρα Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από ektoraskappami
korakios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, DxL είπε Γιατί λέει αρχική τιμή κιλοβατώρας 0,035 ο ekrepali, ενώ στη σελίδα τους λέει 0,02275 https://www.elpedison.gr/gr/gia-to-spiti-sas/fusiko-aerio-gia-to-spiti-sas/gashome-fix-sunepeia-35-autonomes-parohes/ τόσο έχει είχε (είδα το παραπάνω ποστ) επομένως δε χρειάζεται συνέχεια 1 λεπτό πριν, ektoraskappami είπε Καλησπέρα! Γνωρίζετε αν χρεώνουν ρήτρα αποδέσμευσης στο αέριο σε κυμαινόμενο πρόγραμμα που δεν έχει λήξει; Ή υπάρχει κάποια οδηγία της ΡΑΕ να μην χρεώνουν; δεν έχω δει κάτι μέχρι τώρα για αέριο, άργησες πάντως ,μπορεί να συνέφερε να πλήρωνες και να έκλεινες σε κάποιο φθηνό σε ποιο είσαι τώρα?
ektoraskappami Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, korakios είπε δεν έχω δει κάτι μέχρι τώρα για αέριο, άργησες πάντως ,μπορεί να συνέφερε να πλήρωνες και να έκλεινες σε κάποιο φθηνό σε ποιο είσαι τώρα? Είμαι protergia με - 35% αλλά έχω κάνει ήδη αίτηση για flex ΗΡΩΝ - 45%. Απλά τώρα μου ήρθε φλασια, μην τυχόν με χρεώσουν καμία ρήτρα αποχώρησης.
korakios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, ektoraskappami είπε έχω κάνει ήδη αίτηση για flex ΗΡΩΝ - 45% φαντάζομαι και ελπίζω σε προσφορά και όχι double με ρεύμα 1 λεπτό πριν, ektoraskappami είπε μην τυχόν με χρεώσουν καμία ρήτρα αποχώρησης αυτό θα το δεις στο συμβόλαιο Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από korakios
ektoraskappami Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε φαντάζομαι και ελπίζω σε προσφορά και όχι double με ρεύμα αυτό θα το δεις στο συμβόλαιο Μόνο το αέριο πήγα. To συμβόλαιο γράφει ρήτρα αλλά δεν ξέρω κανέναν που να έχει χρεωθεί και στην protergia δεν μου απαντάνε στο email.
DxL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 14 λεπτά πριν, korakios είπε https://www.elpedison.gr/gr/gia-to-spiti-sas/fusiko-aerio-gia-to-spiti-sas/gashome-fix-sunepeia-35-autonomes-parohes/ τόσο έχει είχε (είδα το παραπάνω ποστ) επομένως δε χρειάζεται συνέχεια Οπότε μόνο της Ζενίθ έχει μείνει από τα οικονομικά σταθερά (αν ισχύσει τελικά η εγγραφή μου)? Επειδή έχω χαμηλή κατανάλωση, μήπως υπάρχει κάτι με μηδενικό πάγιο, η τα αμέσως επόμενα είναι της ΔΕΗ και το ΗΡΩΝ flex?
korakios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, DxL είπε Επειδή έχω χαμηλή κατανάλωση 5 λεπτά πριν, DxL είπε ΗΡΩΝ flex 9 λεπτά πριν, ektoraskappami είπε To συμβόλαιο γράφει ρήτρα αυτή είναι
Mule206 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, VirusX2gr είπε Ενημέρωσε μας για την εξελιξη και εαν σου απαντησουν προσπαθησε να ειναι γραπτως! ΥΓ: Το myzenith δουλευει σε καποιον; Αν εννοείς το app ναι μου δουλεύει κανονικά. Παρόλο που διάβαζα πολλές αρνητικές κριτικές στο store προσωπικά αν και νέος πελάτης δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα μέχρι στιγμής. Ακόμα λογαριασμός δεν έχει έρθει αλλά μπαινω κανονικα. Edit Προσπάθησα να κάνω login στο myzenith σε browser αλλά μου έβγαλε σφάλμα. Επικοινώνησα μέσω chat και μου είπαν πως κάνουν εργασίες αναβαθμισης και να δοκιμάσω αργότερα. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από Mule206
Προτεινόμενες αναρτήσεις