apouxereis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Και ως εκ θαύματος,εκδόθηκε πιστωτικό υπόλοιπο λογαριασμού για παροχή φυσικού αερίου που διατηρούσα στον Ήρωνα το περασμένο καλοκαίρι,ίσα ίσα να μην πλήρωνα τότε τα πάγια. Θα είναι η τυχερή μου μέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donnarumma Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Στις 23/1/2024 στις 4:13 ΜΜ, tzitzikas2 είπε Εμένα οι όροι που μου έστειλαν γράφουν κανονικά τις ρήτρες.προωρης αποχωρησης από το , benefit σε συνάρτηση με τον μήνα.που θα ;προχωρήσω. Σε όλους στέλνουν τους παλιούς, με την ρήτρα. Υποστηρίζουν ότι δεν έχουν λάβει τους νέους. Όμως τηλεφωνικά επιβεβαιώνουν ότι δεν υφίσταται ρήτρα αποχώρησης στο beefit. Μπορείς στην ΥΔ που σου στέλνουν μέσω gov.gr να προσθέσεις στο τέλος ότι έχεις ενημερωθεί προφορικά ότι το πρόγραμμα δεν έχει ρήτρα πρόωρης αποχώρησης. Επιπρόσθετα, γράψτο και στο σώμα του απαντητικού e-mail με τα δικαιολογητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Τον άλλο συμφουρουμήτη στο topic του ρεύματος, τον πήρανε τηλ και του είπανε ότι δε θα στείλουν τις 20ευρες επειδή αποχώρησε. Και σ'αυτή τη περίπτωση, καλύτερα να περιμένει ο πελάτης να παραλάβει όλα τα δώρα και μετά να φύγει στο ρεύμα (αν θέλει). Διαφορετικά κινδυνεύει να χάσει τα 2x60 του dual και το ένα 20άρικο... Ε ναι προφανώς καθίστε ένα μήνα να πάρετε τις κάρτες και μετά φεύγετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Κι εμένα μήνυμα απο ΗΡΩΝ για τα 21,30 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Κι εμένα μήνυμα απο ΗΡΩΝ για τα 21,30 ευρω. μπουζούκια σήμερα , αύριο σκέψου που θα επενδύσεις τα υπόλοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, korakios είπε μπουζούκια σήμερα , αύριο σκέψου που θα επενδύσεις τα υπόλοιπα Ακριβώς είναι να πάρω ένα Jameson μπουκαλάκι.😝 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου ,βγήκε στο ebill 121€ για κατανάλωση 7-11-23 ως 2-1-24. Λογικά αφαίρεσαν -50€ το δώρο μετάβασης σε benefit από control. Θα περιμένω να ανεβάσουν και τον λογαριασμό. 8 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε ,βγήκε στο ebill 121€ για κατανάλωση 7-11-23 ως 2-1-24. Λογικά αφαίρεσαν -50€ το δώρο μετάβασης σε benefit από control. Θα περιμένω να ανεβάσουν και τον λογαριασμό. Δοκίμασα και το κόλπο με το link για να κατεβάσω τον λογαριασμό, αλλά δεν δουλεύει, δεν ξέρω γιατι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atpanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε ,βγήκε στο ebill 121€ για κατανάλωση 7-11-23 ως 2-1-24. Λογικά αφαίρεσαν -50€ το δώρο μετάβασης σε benefit από control. Θα περιμένω να ανεβάσουν και τον λογαριασμό. Δοκίμασα και το κόλπο με το link για να κατεβάσω τον λογαριασμό, αλλά δεν δουλεύει, δεν ξέρω γιατι Δεν δουλεύει την πρώτη μέρα, ίσως αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Επιβεβαιώνω και εγώ οτι βγήκε για το διάστημα 09/11/2023-03/01/2024 και πρέπει οριακά να πρόλαβε την αλλαγή απο Control σε Benefit, δύο παροχές.... 6 η μία και 110 ευρώ η άλλη. Πρέπει να μπήκε και το 50άρικο και να μην μπήκε ρήτρα για την αλλαγή γιατί η μία παροχή που είχε κατανάλωση μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων ήρθε 6 ευρώ ... οταν το προηγούμενο δίμηνο με μηδενική κατανάλωση ήταν 21 ευρώ Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από teot 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Ρε τους αλήτες στη ΔΕΗ... μόνο 70 ευρώ λογαριασμό! Για να φτάσουμε τα 400 για το επίδομα θέρμανσης, θα το κάνουμε χαμάμ πάλι φέτος. 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 52 λεπτά πριν, ekrepali είπε Ρε τους αλήτες στη ΔΕΗ... μόνο 70 ευρώ λογαριασμό! Για να φτάσουμε τα 400 για το επίδομα θέρμανσης, θα το κάνουμε χαμάμ πάλι φέτος. 😆 Είμαστε ήδη σε χαμάμ με την ΔΕΗ και μας κερνάνε και μπουκαλάκι ουίσκι απο ΗΡΩΝ......ζωάρα......😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t54g05 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Παιδιά μην κολλάτε με τους όρους που στέλνουν για το benefit. Πολύ απλά κατεβάστε τους σωστούς όρους, υπογράψτε τους και στείλτε αυτόυς αντί αυτών που στέλνουν με τη ρήτρα. Εγώ αυτό έκανα και η αίτησή μου προχώρησε κανονικά. Οπότε τώρα και με τη βούλα είμαι χωρίς ρήτρα, και ευελπιστώ ότι δεν θα χρειαστεί να μπλέξω την ΡΑΕ όταν θα φύγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 10 minutes ago, t54g05 said: Παιδιά μην κολλάτε με τους όρους που στέλνουν για το benefit. Πολύ απλά κατεβάστε τους σωστούς όρους, υπογράψτε τους και στείλτε αυτόυς αντί αυτών που στέλνουν με τη ρήτρα. Εγώ αυτό έκανα και η αίτησή μου προχώρησε κανονικά. Οπότε τώρα και με τη βούλα είμαι χωρίς ρήτρα, και ευελπιστώ ότι δεν θα χρειαστεί να μπλέξω την ΡΑΕ όταν θα φύγω. Οι περισσότεροι κάναμε αλλαγή άρπα-κόλλα απ'το τηλέφωνο, χωρίς να πέσουν υπογραφές. Το διαπιστώσαμε αργότερα α) ότι οι νέοι όροι δεν έχουν ρήτρα και β) ότι μάς έστειλαν τους παλιούς. Τώρα που ξεμπερδέψατε αναίμακτα με το control εννοείται θα ενημερώσουμε πως λάβαμε λάθος όρους στο benefit και θα ζητήσουμε επιβεβαίωση ότι ισχύουν οι νέοι όροι (από 1.1.23). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t54g05 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Οι περισσότεροι κάναμε αλλαγή άρπα-κόλλα απ'το τηλέφωνο, χωρίς να πέσουν υπογραφές. Το διαπιστώσαμε αργότερα α) ότι οι νέοι όροι δεν έχουν ρήτρα και β) ότι μάς έστειλαν τους παλιούς. Τώρα που ξεμπερδέψατε αναίμακτα με το control εννοείται θα ενημερώσουμε πως λάβαμε λάθος όρους στο benefit και θα ζητήσουμε επιβεβαίωση ότι ισχύουν οι νέοι όροι (από 1.1.23). Εγώ πάντως με τη ΔΕΗ δεν έβγαλα άκρη......επέμεναν με χαζές αιτιολογίες ότι η ρήτρα ισχύει. Έτσι και εγώ, από μόνος μου, τους έστειλα τα συμβόλαια υπογεγραμμένα χωρίς τη ρήτρα. Είτε δεν το κατάλαβαν, είτε το κατάλαβαν αλλά δεν έδωσαν συνέχεια. Το θέμα είναι ότι το αίτημά μου προχώρησε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liofagos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Χαίρεται!! ερωτηση…όσοι μπήκατε στο benefit, έχετε αναγκαστική 24μηνη παραμονή που διαβάζω στο site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις