Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

μήπως είσασταν πάνω απο ένα έτος ? (έδινε 20€ δώρου παραμονής)

Ναι σίγουρα ήμουν πάνω από χρόνο και τώρα που το λες δεν θυμάμαι να είχα δει τα 20€ στον λογαριασμό του 13ου μήνα! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ioadim76 είπε

Ναι σίγουρα ήμουν πάνω από χρόνο και τώρα που το λες δεν θυμάμαι να είχα δει τα 20€ στον λογαριασμό του 13ου μήνα! 

άρα απο εκεί , 20+τέλος+ΦΠΑ

θα παγώσει η κόλαση σε λίγο απο αυτό 😁

βασικά τώρα που το σκέφτομαι , είναι απο τα λεφτά που βγάλανε όταν αρμέξαν τους ξεχασμένους στο Flex το τελυταίο δίμηνο και ρεφάρανε 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μόλις μίλησα με chat, όλα καλά, μου ζήτησε IBAN κλπ και εντός 10 εργάσιμων θα είναι στον λογαριασμό μου η επιστροφή. Στον Τελικό που μου είχαν βγάλει σε 2 ημέρες τα χρήματα είχαν επιστραφεί...

Επεξ/σία από tempo
Δημοσ.

Μόλις έκανα και εγώ μετάβαση από control σε benefit. Αν και νέο συμβόλαιο από αρχές Οκτωβρίου, μου είπε ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης καθότι είμαι ήδη πελάτης και απλά αλλάζω πρόγραμμα. Μένει να φανεί και στον λογαριασμό φυσικά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα , θα μετακομίσω το επόμενο διάστημα σε καινούργιο σπίτι με την μητέρα μου και την αδερφή μου. Το σπίτι έχει αυτόνομο φυσικό αέριο , και ψάχνω λίγο στους παρόχους να δω ποιος είναι ο πιο συμφέρον. Ιδανικά θα ήθελα να έχω και τα 2 σε έναν πάροχο Υπολογίζω ότι η κατανάλωση ρέματος που θα κάνουμε είναι περίπου στις 300 ανά μήνα .Για το φυσικό αέριο δεν έχω καμιά ιδέα είναι πρώτη φορά που ασχολουμε.Σκεφτομουν να επιλέξω το μπλε τιμολόγιο για να είμαι πιο safe αλλά δεν ξέρω αν συμφερει.Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια για το ποιον πάροχο να επιλέξω 

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, george2143 είπε

300 ανά μήνα .Για το φυσικό αέριο δεν έχω καμιά ιδέα είναι πρώτη φορά που ασχολουμε.Σκεφτομουν να επιλέξω το μπλε τιμολόγιο για να είμαι πιο safe αλλά δεν ξέρω αν συμφερει

ευτυχώς δεν υπάρχουν χρωματιστά τιμολόγια , τώρα συμφέρουν τα κυμαινόμενα

δες ελιν , πχ ξεκίνα με

https://energy.elin.gr/fysiko-aerio-new/gia-to-spiti-fysiko-aerio-aftonomes-paroxes/gas-on-home-relax/

ή παντρεύεσαι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ , με 50€ δώρο σαν αποζημίωση προκαταβολικά 😁

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/myhome-gasbenefit/

αν πας ΔΕΗ το νου σου στους όρους μη σου στείλουν με τίποτα ρήτρες αποχώρησης (δεν ισχύουν)

Double προς το παρών δε συμφέρει , μόνο για ελάχιστες καταναλώσεις αερίου έως κλειστό σπίτι

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, korakios είπε

ευτυχώς δεν υπάρχουν χρωματιστά τιμολόγια , τώρα συμφέρουν τα κυμαινόμενα

δες ελιν , πχ ξεκίνα με

https://energy.elin.gr/fysiko-aerio-new/gia-to-spiti-fysiko-aerio-aftonomes-paroxes/gas-on-home-relax/

ή παντρεύεσαι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ , με 50€ δώρο σαν αποζημίωση προκαταβολικά 😁

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/myhome-gasbenefit/

αν πας ΔΕΗ το νου σου στους όρους μη σου στείλουν με τίποτα ρήτρες αποχώρησης (δεν ισχύουν)

Double προς το παρών δε συμφέρει , μόνο για ελάχιστες καταναλώσεις αερίου έως κλειστό σπίτι

Αρα παω σε ξεχωριστες εταιριες για φυσικο αεριο και ρευμα ?
Για ρευμα εχεις καποια προταση , για καποια εταιρεια ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, george2143 είπε

Αρα παω σε ξεχωριστες εταιριες για φυσικο αεριο και ρευμα ?

ναι , καλό είναι να παίξεις με τιμές χοντρικής και κατανάλωσης στο excel της καρφιτσωμένης ανάρτησης ψηλά ,  να καταλάβεις τι παίζει απο τιμές

Μόλις τώρα, george2143 είπε

Για ρευμα εχεις καποια προταση , για καποια εταιρεια ?

στο νήμα για ρεύμα και βλέπεις όχι τις φωτό αλλά τα λινκ με pdf , για απορίες πόσταρε εκεί

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Έχω διαβάσει πολλές σελίδες από το συγκεκριμένο νήμα, καθώς και το άλλο με τους παρόχους ενέργειας κι έχω ΄λίγο χαοθεί.

Σ αυτή τη φάση είμαι σε κατάσταση μετακόμισης σε άλλο σπίτι. Το παρόν έχει ΔΕΗ Γ1 (που γινε πράσινο αυτόματα) και αέριο Φ.Α. από τότε που το βαλα (προ >6 ετών), το οποίο δεν έχει πάγιο αλλά είναι από οτι βλέπω κυμαινόμενο.

Πλέον το συγκεκριμένο σπίτι θα είναι για μεγάλη διάρκεια σχεδόν κλειστό πέραν μικρών επισκέψεων, οπότε έιχα σκεφτεί μετά από ανασκόπηση και των excel να πάω σε σταθερό elpedison bright, ως πιο συμφέρον σταθερό. Επίσης πρακτικά θα έχει μια σχετικά χαμηλή κατανάλωση αερίου για να μη παγώνει το σπίτι και για κανά ζεστό νερό μια στις τόσες και αν.

Έχει νόημα να αλλάξω και εταιρεία στο αέριο πχ να παω στο double της elpe με δώρο 120 ευρώ στο λογαριασμό αερίου για 24μηνη σύμβαση που λέει στο site τους? Τι προτείνετε? Στο double από οτι κατάλαβα δεν παίζουν εξτρά δωρα ή κάνω λάθος? Μήπως είναι πιο συμφέρουσα η λύση του Φ.Α. μιας και δεν έχει πάγιο?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panagiof είπε

και αέριο Φ.Α. από τότε που το βαλα (προ >6 ετών), το οποίο δεν έχει πάγιο αλλά είναι από οτι βλέπω κυμαινόμενο.

καλό είναι που είναι κυμαινόμενο αλλά είναι πανάκριβο

3 λεπτά πριν, panagiof είπε

Επίσης πρακτικά θα έχει μια σχετικά χαμηλή κατανάλωση αερίου για να μη παγώνει το σπίτι και για κανά ζεστό νερό μια στις τόσες και αν.

αλλά μάλον δε σε ενοχλεί

4 λεπτά πριν, panagiof είπε

Έχει νόημα να αλλάξω και εταιρεία στο αέριο πχ να παω στο double της elpe με δώρο 120 ευρώ στο λογαριασμό αερίου για 24μηνη σύμβαση που λέει στο site τους? Τι προτείνετε? Στο double από οτι κατάλαβα δεν παίζουν εξτρά δωρα ή κάνω λάθος?

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma-aerio/double-energy-home-fix_133072/

120€ συν 2*60€ δωροκάρτες , κάνω tag τον @doomnx αν έχει και έξτρα κάρτα Σκλαβενίτη 20€

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, korakios είπε

καλό είναι που είναι κυμαινόμενο αλλά είναι πανάκριβο

αλλά μάλον δε σε ενοχλεί

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma-aerio/double-energy-home-fix_133072/

120€ συν 2*60€ δωροκάρτες , κάνω tag τον @doomnx αν έχει και έξτρα κάρτα Σκλαβενίτη 20€

Τα γράφω στην υπογραφή, 120 + 2x 60 + 2x 20 = 280 💣
Και το ρεύμα μπορεί να είναι στο Smart οπότε τον επόμενο μήνα Λούης!

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1
Δημοσ.
47 minutes ago, doomnx said:

Τα γράφω στην υπογραφή, 120 + 2x 60 + 2x 20 = 280 💣
Και το ρεύμα μπορεί να είναι στο Smart οπότε τον επόμενο μήνα Λούης!

Τον άλλο συμφουρουμήτη στο topic του ρεύματος, τον πήρανε τηλ και του είπανε ότι δε θα στείλουν τις 20ευρες επειδή αποχώρησε.

Και σ'αυτή τη περίπτωση, καλύτερα να περιμένει ο πελάτης να παραλάβει όλα τα δώρα και μετά να φύγει στο ρεύμα (αν θέλει). Διαφορετικά κινδυνεύει να χάσει τα 2x60 του dual και το ένα 20άρικο...

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...