Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, PedroG είπε

2024-01-24124041.png.b081968a1a78afeb90fcbee59645cf01.png2024-01-24124041.png.b081968a1a78afeb90fcbee59645cf01.png

δεν χρεωθηκε αλλα επιβεβαιωνω και εγω μολις μου ηρθε νεα Συμβαση απο Control σε Benfit μου βαζουν ρητρα παραμονης που δεν ειχα τετοια 40-60-80 ευρω αν φυγω απο ΔΕΗ και επιπλεον στην τελευταια παραγραφο μιλαει για 100 ευρω Εγγυηση που ποτε δεν ειχα!

Αν δεις αριστερά.στο.εντυπο αυτό.λεει.οτι.κατα παρέκκλιση.δεν εφαρμόζεται η εγγύηση 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, PedroG είπε

2024-01-24124041.png.b081968a1a78afeb90fcbee59645cf01.png2024-01-24124041.png.b081968a1a78afeb90fcbee59645cf01.png

δεν χρεωθηκε αλλα επιβεβαιωνω και εγω μολις μου ηρθε νεα Συμβαση απο Control σε Benfit μου βαζουν ρητρα παραμονης που δεν ειχα τετοια 40-60-80 ευρω αν φυγω απο ΔΕΗ και επιπλεον στην τελευταια παραγραφο μιλαει για 100 ευρω Εγγυηση που ποτε δεν ειχα!

δεν ισχύει ρήτρα παραμονής , myrae

εγγύηση είναι άσχετο , δεν ξαναπληρώσεις εννοείται , αφού ήδη την πλήρωσες στο control , είναι αυτονόητο

• Like 1

56 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν ισχύει ρήτρα παραμονής , myrae

εγγύηση είναι άσχετο , δεν ξαναπληρώσεις εννοείται , αφού ήδη την πλήρωσες στο control , είναι αυτονόητο

δεν πληρωσα ποτε εγγυηση ελαβα κατευθειαν 50 ευρω επιδοτηση

αλλα αναφερει με κοκκινα γραμματα πρωωθητικη ενεργεια 50 επιδοτηση + 0 εγγυηση

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-01-24 140005.png

Μόλις τώρα, PedroG είπε

δεν πληρωσα ποτε εγγυηση ελαβα κατευθειαν 50 ευρω επιδοτηση

αλλα αναφερει με κοκκινα γραμματα πρωωθητικη ενεργεια 50 επιδοτηση + 0 εγγυηση

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-01-24 140005.png

άρα κομπλέ , μένει να ξεκαθαρίσεις για τη ρήτρα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εκεί που όλα κυλούν ήρεμα λαμβάνω στο viber μήνυμα απο ΗΡΩΝ Φυσικό Αέριο (απο τον οποίο έχω φύγει απο τον Σεπτέμβριο του 2022 με έκδοση Τελικού λογαριασμού) ότι έχει εκδοθεί λογαριασμός για την παροχή μου (σωστό το νούμερο της παροχής) με ποσό: -21,30ευρώ. Το μήνυμα είναι όπως όλα τα υπόλοιπα που λάμβανα απο τον ΗΡΩΝ  με την διαφορά ότι μου δίνει ένα link για να δω τον λογαριασμό μου (το οποίο φυσικά και δεν πάτησα) και αναφέρει ότι κωδικός ασφαλείας είναι ο ΑΦΜ μου.

Στο myheron δεν με βάζει πλέον αφού δεν είμαι πελάτης τους.

Τι μπορεί να παίζει.....; Θα πάρω φυσικά τηλ. όταν μπορέσω

Επεξ/σία από tempo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, tempo είπε

Το μήνυμα είναι όπως όλα τα υπόλοιπα που λάμβανα απο τον ΗΡΩΝ  με την διαφορά ότι μου δίνει ένα link για να δω τον λογαριασμό μου (το οποίο φυσικά και δεν πάτησα) και αναφέρει ότι κωδικός ασφαλείας είναι ο ΑΦΜ μου.

το link τι μορφή έχει;

το '.heron.gr/' το έχει μέσα;

αν ειναι τα στοιχεία σωστά και δεν τα έχουν απο εσένα (Phishing), ίσως έχουν κλέψει τα στοιχεία απο τον ηρων (data breach). αν είναι έτσι δεν θα είσαι ο μόνος που έλαβε τέτοιο μήνυμα.

Επεξ/σία από atpanos

3 λεπτά πριν, tempo είπε

πάντως ο ηρων δουλευει το azure. τωρα αν εχει κάποιος myheron να δει αν οι λογαριασμοί ειναι όντως στο azure σε τέτοια μορφή τα link

13 λεπτά πριν, atpanos είπε

πάντως ο ηρων δουλευει το azure. τωρα αν εχει κάποιος myheron να δει αν οι λογαριασμοί ειναι όντως στο azure σε τέτοια μορφή τα link

Ήρθε και σε μένα τελικός / εκκαθαριστικός στο viber - 21.3€, ενώ έχω φύγει από 1/7/23. Δεν μπήκα στο link, αλλά στην εφαρμογή  myheron, μιας και έχω ακόμη ενεργό κωδικό λόγω ρεύματος και έχει κανονικά τον καινούργιο εκκαθαριστικό, όπως και το μνμ στο viber. 

1 minute ago, ioadim76 said:

Ήρθε και σε μένα τελικός / εκκαθαριστικός στο viber - 21.3€, ενώ έχω φύγει από 1/7/23. Δεν μπήκα στο link, αλλά στην εφαρμογή  myheron, μιας και έχω ακόμη ενεργό κωδικό λόγω ρεύματος και έχει κανονικά τον καινούργιο εκκαθαριστικό, όπως και το μνμ στο viber. 

να υποθέσω ότι όπως και σε εμένα είναι πιστωτικό έτσι;

Δεν μπορώ να φανταστώ τι ανακάλυψαν μετά απο 1+ χρόνο στην περίπτωση μου.

Το link σε εσένα έχει την ίδια μορφή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, korakios said:

Σας είπαν ποια λεφτά σας είχαν φάει ?

όχι αλλά θα μάθουμε, απλά εγώ πλέον δεν έχω πρόσβαση στο myheron για να δω τι είναι αυτό το pdf

Επεξ/σία από tempo

8 λεπτά πριν, tempo είπε

να υποθέσω ότι όπως ως και σε εμένα είναι πιστωτικό έτσι;

Δεν μπορώ να φανταστώ τι ανακάλυψαν μετά απο 1+ χρόνο στην περίπτωση μου.

Το link σε εσένα έχει την ίδια μορφή;

Ναι (-21.3€). Το link ξεκινά :

https://heronendpointsprd.azurewebsites.net/api/PDF?id=pHg8X8BeyOkOhMd............. και στην ανάλυση είναι για 1 μέρα χρήσης. 

Screenshot_2024-01-24-14-54-09-83_ca2de05b5c245b58e197070725bccc08.jpg

5 λεπτά πριν, tempo είπε

όχι αλλά θα μάθουμε, απλά εγώ πλέον δεν έχω πρόσβαση στο myheron για να δω τι είναι αυτό το pdf

1 λεπτό πριν, ioadim76 είπε

και στην ανάλυση είναι για 1 μέρα χρήσης. 

μήπως είσασταν πάνω απο ένα έτος ? (έδινε 20€ δώρου παραμονής)

τελικά με έβαλε και εμένα στο myheron (πριν απο 20 λεπτά δεν προχωρούσε το login) τώρα όλα οκ!

Εγώ πλέον δεν έχω οποιαδήποτε παροχή (ρεύμα/αέριο) στον Ήρων.

Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; τους ζητάω να τα βάλουν σε λογαριασμό τράπεζας;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...