Azucares Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Έχω μικρές καταναλώσεις (2 μηνες 200kwh) οπότε μάλλον θα περιμένω να λήξει αν είχα φύγει νωρίτερα θα πλήρωνα και περισσότερο ρήτρα. Με τα τωρινά δεδομένα για σταθερό πάλι είναι καλύτερα δεη ή ελπεντισον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Azucares είπε Έχω μικρές καταναλώσεις (2 μηνες 200kwh) οπότε μάλλον θα περιμένω να λήξει αν είχα φύγει νωρίτερα θα πλήρωνα και περισσότερο ρήτρα. Με τα τωρινά δεδομένα για σταθερό πάλι είναι καλύτερα δεη ή ελπεντισον? ΔΕΗ benefit για το 50ρικο , με τέτοιες μικρές καταναλώσεις είσαι για double elpedison , αλλά ξαναρώτα όταν λήξει δες όμως πόσο είναι η ρήτρα αποχώρησης μήπως συμφέρει να την κάνεις απο τώρα Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 51 λεπτά πριν, korakios είπε το 2 Άρα λες ότι βάσει νομοθεσίας το 2 έχει καταργηθεί, σωστά? Άρα τότε μάλλον έστειλαν λάθος έντυπο υποθετω, και αν τυχόν αποφασίσω να φύγω που προσωπικά δεν νομίζω να φύγω από ΔΕΗ, δεν θα το εφαρμόσουν επειδή βάση νόμου έχει καταργηθεί. Αν αλλάξω του χρόνου μόνο σε σταθερό control μπορεί να πάω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, tzitzikas2 είπε Άρα λες ότι βάσει νομοθεσίας το 2 έχει καταργηθεί, σωστά? σωστά Μόλις τώρα, tzitzikas2 είπε Άρα τότε μάλλον έστειλαν λάθος έντυπο υποθετω, και αν τυχόν αποφασίσω να φύγω που προσωπικά δεν νομίζω να φύγω από ΔΕΗ, δεν θα το εφαρμόσουν επειδή βάση νόμου έχει καταργηθεί. γιαυτό λέω απο τώρα myrae να ξεμπερδεύεις 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε Αν αλλάξω του χρόνου μόνο σε σταθερό control μπορεί να πάω . μέχρι του χρόνου μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, korakios είπε σωστά γιαυτό λέω απο τώρα myrae να ξεμπερδεύεις μέχρι του χρόνου μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά Myrae τι να κάνω δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Myrae τι να κάνω δηλαδή? ζητάς επιβεβαίωση οτι δεν ισχύει η ρήτρα αποχώρησης εφόσον είναι κυμαινόμενο πρόγραμμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 29 λεπτά πριν, korakios είπε ζητάς επιβεβαίωση οτι δεν ισχύει η ρήτρα αποχώρησης εφόσον είναι κυμαινόμενο πρόγραμμα Από την myrae το ζητάω αυτό ή από την ΔΕΗ? Ποια είναι η διαδικασία? Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
go2jimmys1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Έχω σε 2 σπίτια ξεχωριστές συμβάσεις αερίου. Μια στο control στην ΔΕΗ που δεν χρησιμοποιώ πλέον και μια στο relax της ελιν. Θέλω να κάνω διακοπή της πρώτης παροχής επειδή έχω μετακομίσει από το 1ο σπίτι στο 2ο. Μίλησα με ΔΕΗ και ρώτησα αν μπορώ να μετατρέψω την παροχή σε benefit αλλά μου είπαν ότι υπάρχει ρήτρα 60 ευρώ επειδή είμαι ανάμεσα 3μηνο-6μηνο από όταν έκανα την σύμβαση. Μετά ρώτησα αν δικαιούμαι το 50αρικο και μου είπαν ναι. Το σκεπτικό μου ήταν να πάω σε benefit και να κόψω την παροχή μετά χωρίς ρήτρα. Αν υπάρχει ρήτρα θα χάσω 10 ευρώ αν κάνω την παραπάνω διαδικασία. Αν κάνω απευθείας διακοπή θα χάσω 60 ευρώ. Σκέφτομαι να πάω και την δεύτερη παροχή στην ΔΕΗ για τα +50 ευρώ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, go2jimmys1 είπε Μίλησα με ΔΕΗ και ρώτησα αν μπορώ να μετατρέψω την παροχή σε benefit αλλά μου είπαν ότι υπάρχει ρήτρα 60 ευρώ επειδή είμαι ανάμεσα 3μηνο-6μηνο από όταν έκανα την σύμβαση. δεν έχουν χρεώσει σε κάποιον μέχρι τώρα με εσωτερική αλλαγή 16 λεπτά πριν, go2jimmys1 είπε Το σκεπτικό μου ήταν να πάω σε benefit και να κόψω την παροχή μετά χωρίς ρήτρα. Αν υπάρχει ρήτρα θα χάσω 10 ευρώ αν κάνω την παραπάνω διαδικασία. Αν κάνω απευθείας διακοπή θα χάσω 60 ευρώ. κάνε αλλαγή 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε Από την myrae το ζητάω αυτό ή από την ΔΕΗ? Ποια είναι η διαδικασία? Ευχαριστώ!! κάνε αίτημα στη σελίδα της ΔΕΗ αρχικά να δεις τι μπαρούφες θα πουν και μετά βλέπεις https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/logariasmoi-xreoseis-fysiko-aerio/ φυσικό αέριο -> χρειάζεστε βοήθεια -> πιστώσεις/χρεώσεις 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos (Earth -616) Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 17 hours ago, korakios said: απο περιέργεια , σου στείλανε τους σωστούς όρους του benefit ή αυτούς που γράφουν για ρήτρα αποχώρησης ? Σήμερα που μου ήρθε στο email, είναι αυτοί που γράφουν για ρήτρα αποχώρησης στην καταγγελία σύμβασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Thanos (Earth -616) είπε Σήμερα που μου ήρθε στο email, είναι αυτοί που γράφουν για ρήτρα αποχώρησης στην καταγγελία σύμβασης. βασικά όταν αλλάζεις πάροχο γίνεται καταγγελία σύμβασης ... αν δε σκοπεύεις να φύγεις απο ΔΕΗ οκ, πάντως θα τους έκραζα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos (Earth -616) Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 3 minutes ago, korakios said: βασικά όταν αλλάζεις πάροχο γίνεται καταγγελία σύμβασης ... αν δε σκοπεύεις να φύγεις απο ΔΕΗ οκ, πάντως θα τους έκραζα Έχεις δίκιο για το κράξιμο (μέσω ΡΑΕ) αλλά είμαι από τους παλιούς (2021 που πλήρωνα fix σε Ηρων και σε ένα βράδυ το μηχανογραφίκο το ονόμασε fx και έπαψε να είναι σταθερό) και είχα ταλαιπωρηθεί αρκετά με αιτήματα σε ΡΑΕ - ζητούσα ηχογραφήσεις- και άκρη δεν έβγαλα ποτέ. Είπαμε μπανανία ΔΕΝ είμαστε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, Azucares είπε Καλησπέρα μια ερώτηση είχα κάνει σχεδόν προ διετίας σταθερό συμβόλαιο με ζενίθ gas home fix με τιμή στα 0.09979 μπορώ να φύγω νωρίτερα να πάω σε άλλο παροχο ή έχω ρήτρα αποχώρησης το Μάιο αν θυμάμαι καλά λήγει.. ευχαριστώ Δες το συμβόλαιό σου τι ρήτρα έχει. Εφόσον είναι στο τέλος του συμβολαίου μάλλον δεν θα είναι πολύ μεγάλο ποσό. Λογικά συμφέρει να φύγεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γιατί πληρώνεις τα τριπλάσια από την σημερινή τιμή του αερίου. 18 ώρες πριν, Thanos (Earth -616) είπε Μόλις προχώρησα στην αλλαγή από Control σε Benefit. Λοιπόν, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο από άποψη χρήσης ελληνικής γλώσσας. Το Τέλος Πρόωρης Αποχώρησης χρεώνεται στην καταγγελία της σύμβασης (δηλαδή αλλαγή παρόχου ή παύση της παροχής) και όχι σε αλλαγές προγραμμάτων εντός του ίδιου παρόχου (ΔΕΗ). Φυσικά, επειδή (δεν) είμαστε μπανανία, ποτέ δεν ξέρεις. Τυπικά και γραμματικά... εφόσον έχεις υπογράψεις dei control για 1 έτος και διακόπτεις το συμβόλαιο σου για να πας σε άλλο πρόγραμμα είναι καταγγελία σύμβασης. Σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν παραθυράκι για να πας στο benefit που δεν έχει δέσμευση και μετά να φύγεις για άλλη εταιρεία. Τότε δεν θα είχε νόημα η ύπαρξη των σταθερών προγραμμάτων. Μπανανία δεν είναι αυτό... μπανανία είναι το μπάχαλο της ΔΕΗ που εφαρμόζει διαφορετικά σε κάθε πελάτη τις συμβάσεις. Βέβαια εδώ μέσα παρασυρθήκαμε αρκετοί ακούγοντας ότι στην ΔΕΗ θα μπορούμε να κάνουμε εύκολα το πήγαινε-έλα σε προγράμματα... αλλά τελικά αυτό δεν ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 57 λεπτά πριν, The_Judas είπε Βέβαια εδώ μέσα παρασυρθήκαμε αρκετοί ακούγοντας ότι στην ΔΕΗ θα μπορούμε να κάνουμε εύκολα το πήγαινε-έλα σε προγράμματα... αλλά τελικά αυτό δεν ισχύει. γιατί δεν ισχύει ? Χρεώθηκε κάποιος ρήτρα αποχώρησης ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, korakios είπε γιατί δεν ισχύει ? Χρεώθηκε κάποιος ρήτρα αποχώρησης ? δεν χρεωθηκε αλλα επιβεβαιωνω και εγω μολις μου ηρθε νεα Συμβαση απο Control σε Benfit μου βαζουν ρητρα παραμονης που δεν ειχα τετοια 40-60-80 ευρω αν φυγω απο ΔΕΗ και επιπλεον στην τελευταια παραγραφο μιλαει για 100 ευρω Εγγυηση που ποτε δεν ειχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις