The_Judas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 σε καταστημα δεη σημερα εφαγα ακυρο για αλλαγη απο control σε benefit χωρις ρητρα αποχωρησης 2
tempo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 12 minutes ago, The_Judas said: σε καταστημα δεη σημερα εφαγα ακυρο για αλλαγη απο control σε benefit χωρις ρητρα αποχωρησης είναι πραγματικά τραγικό αυτό που συμβαίνει....όπως έχω ξαναπεί εγώ έλαβα 2 διαφορετικές απαντήσεις (μια με ρήτρα, μια χωρίς) μέσα σε 5 λεπτά!!!
korakios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, tempo είπε είναι πραγματικά τραγικό αυτό που συμβαίνει....όπως έχω ξαναπεί εγώ έλαβα 2 διαφορετικές απαντήσεις (μια με ρήτρα, μια χωρίς) μέσα σε 5 λεπτά!!! γιατί περίμενες κάτι άλλο ? σοβαρά ρωτάω. Το οτι θα παίρνεις διαφορετικές απαντήσεις είτε απο τηλ , email , ΡΑΕ είναι αυτονόητο στη ΔΕΗ αλλά για να αισθάνεσαι καλύτερα , κράτα κάπου το ονοματεπώνυμου του υπαλλήλου, ώρα, ημερομηνία , που σε ενημέρωσε "για χωρίς " και κάνε την αλλαγή
NickTheMeat Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Η ρήτρα αποχώρησης από το control σε benefit δεν εφαρμόζοταν καθώς και το benefit είχε και αυτό ρήτρα αποχώρησης. Τώρα με τους νεο κανονισμό οπου το benefit δεν εχει ρήτρα αποχώρησης είναι λογικό εάν θέλει η Δεη να επιβάλει τη ρήτρα αποχώρησης από το control. Αλλιώς ο καθένας θα μεταπηδουσε στο benefit και μέτα όπου ηθελε χωρίς ρήτρα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2024 από NickTheMeat 1 1
korakios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, NickTheMeat είπε Η ρήτρα αποχώρησης από το control σε benefit δεν εφαρμόζοταν καθώς και το benefit είχε και αυτό ρήτρα αποχώρησης. Τώρα με τους νεο κανονισμό οπου το benefit δεν εχει ρήτρα αποχώρησης είναι λογικό εάν θέλει η Δεη να επιβάλει τη ρήτρα αποχώρησης από το control. Αλλιώς ο καθένας θα μεταπηδουσε στο benefit και μέτα όπου ηθελε χωρίς ρήτρα. έχει μια λογική , το θέμα είναι να λέγαν τον κόσμο ξεκάθαρα τι παίζει το σωστό θα ήταν να ισχύει η ρήτρα αποχώρησης για όσους μήνες περίσσευαν απο το control , όταν μπαίνανε στο benefit
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 26 λεπτά πριν, korakios είπε απο το 2011 , πχ τελευταίο ΦΕΚ εκεί αλλά επειδή είδαμε πόσο εφαρμόστηκε η νομοθεσία στη μπανανία και το ρόλο της ΡΑΕ , απλά αν δεις τους ειδικούς όρους του benefit , έχουν αφαιρέσει τη ρήτρα αποχώρησης Εμένα οι όροι που μου έστειλαν γράφουν κανονικά τις ρήτρες.προωρης αποχωρησης από το , benefit σε συνάρτηση με τον μήνα.που θα ;προχωρήσω.
korakios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε Εμένα οι όροι που μου έστειλαν γράφουν κανονικά τις ρήτρες.προωρης αποχωρησης από το , benefit σε συνάρτηση με τον μήνα.που θα ;προχωρήσω. στείλε και myrae απο τώρα να υπάρχει μπας και κόψουν οι δεινόσαυροι να στέλνουν παλιά συμβόλαια
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, korakios είπε στείλε και myrae απο τώρα να υπάρχει μπας και κόψουν οι δεινόσαυροι να στέλνουν παλιά συμβόλαια Βασικά και να φύγω κάποια στιγμή μάλλον θα είναι πάλι για να μεταβώ στο control πάλι. Αγαπάω ΔΕΗ. Αυτό είχα λαβει
korakios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Βασικά και να φύγω κάποια στιγμή μάλλον θα είναι πάλι για να μεταβώ στο control πάλι. Αγαπάω ΔΕΗ. Αυτό είχα λαβει αυτό είναι το παλιό , έχει καταργηθεί εκτός αν το στέλνουν σε όσους μπαίνουν απο control (χλωμό)
Thanos (Earth -616) Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Μόλις προχώρησα στην αλλαγή από Control σε Benefit. Λοιπόν, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο από άποψη χρήσης ελληνικής γλώσσας. Το Τέλος Πρόωρης Αποχώρησης χρεώνεται στην καταγγελία της σύμβασης (δηλαδή αλλαγή παρόχου ή παύση της παροχής) και όχι σε αλλαγές προγραμμάτων εντός του ίδιου παρόχου (ΔΕΗ). Φυσικά, επειδή (δεν) είμαστε μπανανία, ποτέ δεν ξέρεις. 2
korakios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 16 λεπτά πριν, Thanos (Earth -616) είπε Μόλις προχώρησα στην αλλαγή από Control σε Benefit απο περιέργεια , σου στείλανε τους σωστούς όρους του benefit ή αυτούς που γράφουν για ρήτρα αποχώρησης ?
PedroG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, ekrepali είπε Βρε άσε το 50άρικο.. κάτσε μη χάσουμε κάνα επίδομα θέρμανσης. 😄 50άρικα θα πάρουμε μπόλικα με τράμπες. 😛 @PedroG 0.035 μέχρι στιγμής ο Φεβρουάριος στο benefit (τελική τιμή) παιδια ουτε με ΠΑΣΟΚ δεν ειχαμε τετοιες τιμες...ομολογω τοσα χρονια πληρωνα πετρελαιο 100-130 το μηνα διχως να ζεσταινομαι καιολου εξαιτιας του οτι το καιγανε οι αλλοι..... Μπηκα στο ΦΑ 70ος στην πολη μου και ησυχασα.....εχει ζεσταθει το κοκαλακι μου λεμε......... πηρα 50 ευρω πιστωση πρωρος λογαριασμος πιστωτικος 29 ευρωπουλα.... και τωρα με 0 βαθμους εχω ανοικτα παραθυρα και ανοικτο αεριο τετοιες τιμες ουτε επι Τσοβολα δεν ειχαμε ...... με 0.051 κιλοβατωρα ειναι απιστευτη διευκολυνση ποσο μαλλον με gas benefit ....φεςυγω τρεχοντας για benefit!!!!! σας ευχαριστω ελπιζω να μη φαω καμια ποινη η ρητρα και με φανε στην γωνια εκει στην ΔΕΗ!!!! να ειστε καλα!!!!! 4 ώρες πριν, The_Judas είπε σε καταστημα δεη σημερα εφαγα ακυρο για αλλαγη απο control σε benefit χωρις ρητρα αποχωρησης βαριοντου να εξυπηρετησουν οι Υπαλληλοι... εμενα σε τηλεφωνικη επικοινωνια ο τηλ. πρακτορας επεμενε να παραμεινω εκανε οτι ειναι δυνατον να μη μπω σε διαδικασια θελει 10 λεπτα αναμονη και επιβεβαιωση στα στοιχεια ..... μου ελεφε .....δε θελεις να περιμενεις 1.2. να βγει η νεα τιμη του benefit και μετα να φυγεις???? Οχι του λεω αλλαξε το ΤΩΡΑ!!!!! γιατι να πληρωνω 0.051 ενω μπορω να πληρωνω 0.035???? τους λεω στο τελος αμαλαχει Κρατηστε και τα ρεστα να πιειτε ενα καφε οταν ερθει ο λογαριασμος~!!!! Τετοιες τιμες δεν ειχε ουτε επι εποχες Αναπτυξης η Ελλαδα!!! Ουτε ο πολεμος στην ουκρανια ουτε η Ρωσσια επηρεασε την τιμη του ΦΑ.... τελικα!!!! Πως επηρεαστικε τοσο πολυ η τιμη του Ν τιζελ και βενζινης και τα βρεφικα γαλατα!!!! δεν μπορω να καταλαβω!!!
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, korakios είπε αυτό είναι το παλιό , έχει καταργηθεί εκτός αν το στέλνουν σε όσους μπαίνουν απο control (χλωμό) Αυτό μου έστειλαν σε αλλαγή από control σε benefit αρχές Γενάρη 2024 που έκανα. Δηλαδή τι θα έπρεπε να μην έγραφε? Ο τύπος υπολογισμού τιμής είναι ο γνωστός 1,03*Ttf+0,004 Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2024 από tzitzikas2
Azucares Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα μια ερώτηση είχα κάνει σχεδόν προ διετίας σταθερό συμβόλαιο με ζενίθ gas home fix με τιμή στα 0.09979 μπορώ να φύγω νωρίτερα να πάω σε άλλο παροχο ή έχω ρήτρα αποχώρησης το Μάιο αν θυμάμαι καλά λήγει.. ευχαριστώ
korakios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 31 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Αυτό μου έστειλαν σε αλλαγή από control σε benefit αρχές Γενάρη 2024 που έκανα. Δηλαδή τι θα έπρεπε να μην έγραφε? Ο τύπος υπολογισμού τιμής είναι ο γνωστός 1,03*Ttf+0,004 το 2 7 λεπτά πριν, Azucares είπε Καλησπέρα μια ερώτηση είχα κάνει σχεδόν προ διετίας σταθερό συμβόλαιο με ζενίθ gas home fix με τιμή στα 0.09979 μπορώ να φύγω νωρίτερα να πάω σε άλλο παροχο ή έχω ρήτρα αποχώρησης το Μάιο αν θυμάμαι καλά λήγει.. ευχαριστώ αυτό το ξέρεις ο ίδιος , κρίμα που ξέμεινες σε τόσο πανάκριβο πρόγραμμα βάλε κάτω τη ρήτρα αποχώρησης VS πόσο θα κάψεις με φθηνή τιμή (αν και άργησες σχεδόν ένα έτος) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις