Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι, αυτό που δε γυρίζει πίσω

για το πορτάκι ....

εξακολουθω να μη καταλαβαινω...... ζητησα ηδη το κλειδι το απογευμα θα δω τις Κιλοβατωρες !~

Να ρωτησω κατι? Πως στο πινακακι του EXCEL το αποθηκευω πρωτα και στην συνεχεια βαζω τις τιμες που εχω ωστε να δω τι μελει γενεσθαι?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PedroG είπε

εξακολουθω να μη καταλαβαινω...... ζητησα ηδη το κλειδι το απογευμα θα δω τις Κιλοβατωρες !~

τι δεν καταλαβαίνεις , το κλειδί ανοίγει το πορτάκι

2 λεπτά πριν, PedroG είπε

Να ρωτησω κατι? Πως στο πινακακι του EXCEL το αποθηκευω πρωτα και στην συνεχεια βαζω τις τιμες που εχω ωστε να δω τι μελει γενεσθαι?

ναι , πρώτα το κατεβάζεις , δε γίνεται online . Αν δεν έχει πρόγραμμα να το ανοίξεις , μπορείς (αν έχεις λογαριασμό google) να το αποθηκεύσεις στο drive σου και να το ανοίξεις μέσω google εφαρμογής

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έκανα και εγώ αλλαγή από control σε benefit αντε να δούμε αν κάναμε σωστή κίνηση. Ποιες είναι η τιμές αυτήν την στιγμή στο benefit; 

Υπολόγιζα το control μέχρι τώρα με 0,081 μαζί με όλα τα παρεμφερει. Το benefit πως να το υπολογίζω;  

Με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει πέναλτι, ότι το benefit είναι για 2 χρόνια αλλά αν αργότερα γίνει αλλαγή πάλι σε control δεν υπάρχει πέναλτι επίσης. 

Επεξ/σία από teopanta1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Μόλις έκανα και εγώ αλλαγή από control σε benefit αντε να δούμε αν κάναμε σωστή κίνηση. Ποιες είναι η τιμές αυτήν την στιγμή στο benefit; 

Υπολόγιζα το control μέχρι τώρα με 0,081 μαζί με όλα τα παρεμφερει. Το benefit πως να το υπολογίζω;  

TTF είναι περίπου στο 30,544

Η kwh βγαίνει στα

image.png.7c4a49a128527d0a20e731216ea44983.png

13 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει πέναλτι, ότι το benefit είναι για 2 χρόνια αλλά αν αργότερα γίνει αλλαγή πάλι σε control δεν υπάρχει πέναλτι επίσης. 

ειναι στα 2 χρονια αλλα δεν εχει ρήτρα αποχώρηση

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, atpanos είπε

TTF είναι περίπου στο 30,544

Η kwh βγαίνει στα

image.png.7c4a49a128527d0a20e731216ea44983.png

0,035 με κόστη διανομής και τα υπόλοιπα; επειδή το control το υπολόγιζα μαζί με όλα τα άλλα μέσα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

πως εκανες αλλαγη? τηλεφωνικα σε καποιο νουμερο?

(Τζογος ειναι....προβλεψη σωστη δεν υπαρχει.) εκτιμηση ισως!

Επεξ/σία από PedroG
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Και εγώ σκέφτομαι σήμερα να κάνω την μετάβαση σε benefit. 

Πήρες κανείς λογαριασμό μετά την μετάβαση και δεν έχει όντως ρήτρα αποχώρησης? 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, giannnis122 said:

Λογαριασμό από ΔΕΗ έχει λάβει κάποιος μέσα στον Ιανουάριο;

Τέλη Δεκεμβριου βγήκε σε μένα, μέτρηση στις 22 κι αλλαγή από Control (2μηνες) σε Benefit στις 21.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, giannnis122 είπε

Λογαριασμό από ΔΕΗ έχει λάβει κάποιος μέσα στον Ιανουάριο;

Όχι τους κάλεσα σήμερα και λέει θα βγουν.

• Like 1
Δημοσ.

Άνοιξα αίτημα στο myrae με αιτιολογία το λογαριασμό --> τη συχνότητα λογαριασμού. Κάντε όλοι το ίδιο μπας και τους ταρακουνίσουμε.

Περιμένω κλασική απάντηση "σύντομα", "προσεχώς" κλπ... αλλά κάθε βδομάδα που περνάει και δε βγάζουν λογαρισμό θα πατάω το κόκκινο κουμπάκι και θα γράφω "ακόμα περιμένω".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...