PedroG Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 27 λεπτά πριν, korakios είπε ναι, αυτό που δε γυρίζει πίσω για το πορτάκι .... εξακολουθω να μη καταλαβαινω...... ζητησα ηδη το κλειδι το απογευμα θα δω τις Κιλοβατωρες !~ Να ρωτησω κατι? Πως στο πινακακι του EXCEL το αποθηκευω πρωτα και στην συνεχεια βαζω τις τιμες που εχω ωστε να δω τι μελει γενεσθαι?
korakios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, PedroG είπε εξακολουθω να μη καταλαβαινω...... ζητησα ηδη το κλειδι το απογευμα θα δω τις Κιλοβατωρες !~ τι δεν καταλαβαίνεις , το κλειδί ανοίγει το πορτάκι 2 λεπτά πριν, PedroG είπε Να ρωτησω κατι? Πως στο πινακακι του EXCEL το αποθηκευω πρωτα και στην συνεχεια βαζω τις τιμες που εχω ωστε να δω τι μελει γενεσθαι? ναι , πρώτα το κατεβάζεις , δε γίνεται online . Αν δεν έχει πρόγραμμα να το ανοίξεις , μπορείς (αν έχεις λογαριασμό google) να το αποθηκεύσεις στο drive σου και να το ανοίξεις μέσω google εφαρμογής 1
teopanta1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μόλις έκανα και εγώ αλλαγή από control σε benefit αντε να δούμε αν κάναμε σωστή κίνηση. Ποιες είναι η τιμές αυτήν την στιγμή στο benefit; Υπολόγιζα το control μέχρι τώρα με 0,081 μαζί με όλα τα παρεμφερει. Το benefit πως να το υπολογίζω; Με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει πέναλτι, ότι το benefit είναι για 2 χρόνια αλλά αν αργότερα γίνει αλλαγή πάλι σε control δεν υπάρχει πέναλτι επίσης. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2024 από teopanta1
atpanos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 13 λεπτά πριν, teopanta1 είπε Μόλις έκανα και εγώ αλλαγή από control σε benefit αντε να δούμε αν κάναμε σωστή κίνηση. Ποιες είναι η τιμές αυτήν την στιγμή στο benefit; Υπολόγιζα το control μέχρι τώρα με 0,081 μαζί με όλα τα παρεμφερει. Το benefit πως να το υπολογίζω; TTF είναι περίπου στο 30,544 Η kwh βγαίνει στα € 13 λεπτά πριν, teopanta1 είπε Με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει πέναλτι, ότι το benefit είναι για 2 χρόνια αλλά αν αργότερα γίνει αλλαγή πάλι σε control δεν υπάρχει πέναλτι επίσης. ειναι στα 2 χρονια αλλα δεν εχει ρήτρα αποχώρηση 1 1
teopanta1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 9 λεπτά πριν, atpanos είπε TTF είναι περίπου στο 30,544 Η kwh βγαίνει στα 0,035 με κόστη διανομής και τα υπόλοιπα; επειδή το control το υπολόγιζα μαζί με όλα τα άλλα μέσα
PedroG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, teopanta1 είπε Μόλις έκανα και εγώ αλλαγή από control σε benefit αντε να δούμε αν κάναμε σωστή κίνηση. Ποιες είναι η τιμές αυτήν την στιγμή στο benefit; Υπολόγιζα το control μέχρι τώρα με 0,081 μαζί με όλα τα παρεμφερει. Το benefit πως να το υπολογίζω; Με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει πέναλτι, ότι το benefit είναι για 2 χρόνια αλλά αν αργότερα γίνει αλλαγή πάλι σε control δεν υπάρχει πέναλτι επίσης. πως εκανες αλλαγη? τηλεφωνικα σε καποιο νουμερο? (Τζογος ειναι....προβλεψη σωστη δεν υπαρχει.) εκτιμηση ισως! Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2024 από PedroG
teopanta1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 55 λεπτά πριν, PedroG είπε πως εκανες αλλαγη? Τηλεφωνικά
johnnyman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Καλημέρα παιδιά. Και εγώ σκέφτομαι σήμερα να κάνω την μετάβαση σε benefit. Πήρες κανείς λογαριασμό μετά την μετάβαση και δεν έχει όντως ρήτρα αποχώρησης?
vagmouk Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 0,04691 η τιμή που χρεώνει η Φυσικό Αέριο για Ιανουάριο. Μόλις εκδόθηκε λογαριασμός. 1 1
giannnis122 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Λογαριασμό από ΔΕΗ έχει λάβει κάποιος μέσα στον Ιανουάριο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 1 minute ago, giannnis122 said: Λογαριασμό από ΔΕΗ έχει λάβει κάποιος μέσα στον Ιανουάριο; Τέλη Δεκεμβριου βγήκε σε μένα, μέτρηση στις 22 κι αλλαγή από Control (2μηνες) σε Benefit στις 21.
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 18 λεπτά πριν, giannnis122 είπε Λογαριασμό από ΔΕΗ έχει λάβει κάποιος μέσα στον Ιανουάριο; Όχι τους κάλεσα σήμερα και λέει θα βγουν. 1
ekrepali Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Άνοιξα αίτημα στο myrae με αιτιολογία το λογαριασμό --> τη συχνότητα λογαριασμού. Κάντε όλοι το ίδιο μπας και τους ταρακουνίσουμε. Περιμένω κλασική απάντηση "σύντομα", "προσεχώς" κλπ... αλλά κάθε βδομάδα που περνάει και δε βγάζουν λογαρισμό θα πατάω το κόκκινο κουμπάκι και θα γράφω "ακόμα περιμένω".
Προτεινόμενες αναρτήσεις