billyst Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Αρχισαν τα όργανα παλι; σε εμένα έλεγε η επόμενη καταμέτρηση 01/01/24 τπτ ακόμη
tzitzikas2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, billyst είπε Αρχισαν τα όργανα παλι; σε εμένα έλεγε η επόμενη καταμέτρηση 01/01/24 τπτ ακόμη Λογικά είχε καταμέτρηση σε αναλογικό μετρητή πρασιά πρώτη εβδομάδα Ιανουαρίου. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από λογαριασμό ΔΕΗ. Άρχισαν όντως τα όργανα πάλι... Μάλλον με τις πολλές αλλαξ@κ@λιές μας benefit ->control ->benefit τα έχουν παίξει..
ekrepali Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 15 minutes ago, billyst said: Αρχισαν τα όργανα παλι; σε εμένα έλεγε η επόμενη καταμέτρηση 01/01/24 τπτ ακόμη 7 minutes ago, tzitzikas2 said: Λογικά είχε καταμέτρηση σε αναλογικό μετρητή πρασιά πρώτη εβδομάδα Ιανουαρίου. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από λογαριασμό ΔΕΗ. Άρχισαν όντως τα όργανα πάλι... Μάλλον με τις πολλές αλλαξ@κ@λιές μας benefit ->control ->benefit τα έχουν παίξει.. 23 hours ago, ekrepali said: Σήμερα το πρωί μίλησα με ΔΕΗ... μου είπανε πως η περίοδος καταμέτρησης της παροχής μου ήταν 1/1 - 15/1 και εντός του Ιανουαρίου θα βγει λογαριασμός. Το θετικό είναι ότι βλέπουν την ένδειξη που πήρε η ΕΔΑ στις 5/1... όχι όπως πέρυσι που δεν έβλεπαν τη τύφλα τους.
billyst Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Γαμω τη μπανανία που ζούμε , έτσι με έρχεται να πουλήσω το σπίτι και να φύγω έξω
t54g05 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Στις 12/1/2024 στις 3:06 ΜΜ, t54g05 είπε Αδέρφια νενικήκαμεν. Χτυπάει τηλέφωνο από ΔΕΗ και με ρωτάει η τύπισσα αν υπάρχει κάποιο θέμα και δεν έχω ολοκληρώσει ακόμη το αίτημά μου. Της ξεκινάω και αυτηνής το ποιήμα περί μη νομιμότητας της ρήτρας αποχώρησης στα κυμαινόμενα του αερίου.......μου ξεκινάει και εκείνη τα δικά της, και καταλήγουμε ότι θα το ρωτήσει ξανά στο αρμόδιο τμήμα και θα με πάρει πίσω. Σε 5 λεπτά χτυπάει τηλέφωνο και μου λέει ότι έχω δίκιο και θα μου στείλουν νέα συμβόλαια χωρίς ρήτρα......τώρα απλά μένει να μου τα στείλουν όντως Είχαν περάσει 5 μέρες από αυτό το τηλεφώνημα, αλλά νέα συμβόλαια δεν είδα ποτέ. Τους έκανα και εγώ μια ντρίμπλα (την οποία θα εξηγήσω σε μελλοντικό χρόνο, αφού θα έχει ενεργοποιηθεί η συνδεσή μου) και αυτή τη στιγμή προχωράει κανονικά το αίτημά μου..... πήρα ΕΔΑΘΕΣΣ και το έχουν λάβει κανονικά από ΔΕΗ.
energy52 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγω παντως κι επειδη ειμαι ηδη Ελπεντισον με το σμαρτ και τα 100 ευρω στο ρευμα σκεφτομαι σοβαρα να παω σ αυτους και το αεριο με 0,055 σταθερο για ενα χρονο και 200 ευρω δωρο..Το ακριβοτερο σταθερο σε σχεση με τις μειωμενες τιμες (πχ benefit) ισοσκελιζεται και με το παραπανω με το 200αρι.. Βεβαια..το ρευμα θα το παω αλλου μολις φαμε τα 100 κι ειναι ασυμφορο το σμαρτ..Υπαρχει κατι που δεν βλεπω; Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2024 από energy52
ekrepali Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 4 hours ago, energy52 said: Εγω παντως κι επειδη ειμαι ηδη Ελπεντισον με το σμαρτ και τα 100 ευρω στο ρευμα σκεφτομαι σοβαρα να παω σ αυτους και το αεριο με 0,055 σταθερο για ενα χρονο και 200 ευρω δωρο..Το ακριβοτερο σταθερο σε σχεση με τις μειωμενες τιμες (πχ benefit) ισοσκελιζεται και με το παραπανω με το 200αρι.. Βεβαια..το ρευμα θα το παω αλλου μολις φαμε τα 100 κι ειναι ασυμφορο το σμαρτ..Υπαρχει κατι που δεν βλεπω; Αν το κυμαινόμενο είναι 0.035 τελική τιμή και το fix 0.055... τότε αν κάψεις 10000kw σε 1 χρόνο θα το πληρώσεις πίσω το 200άρι. Ενώ αν κάνεις τράμπες μεταξύ ΗΡΩΝ και ΔΕΗ, θα βρέχει 50άρικα... εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω. Περιμένω πρώτα να λάβω λογαριασμό από ΔΕΗ να βεβαιωθώ ότι δε βάλανε ρήτρα για το control... και μετά θα ασχοληθώ με τους όρους τους benefit (που μου έστειλαν τους παλιούς αντί για τους καινούργιους). 2
doomnx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 11 λεπτά πριν, ekrepali είπε Αν το κυμαινόμενο είναι 0.035 τελική τιμή και το fix 0.055... τότε αν κάψεις 10000kw σε 1 χρόνο θα το πληρώσεις πίσω το 200άρι. Ενώ αν κάνεις τράμπες μεταξύ ΗΡΩΝ και ΔΕΗ, θα βρέχει 50άρικα... εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω. Περιμένω πρώτα να λάβω λογαριασμό από ΔΕΗ να βεβαιωθώ ότι δε βάλανε ρήτρα για το control... και μετά θα ασχοληθώ με τους όρους τους benefit (που μου έστειλαν τους παλιούς αντί για τους καινούργιους). Απλά στο κυμαινόμενο ποιος σε εξασφαλίζει ότι θα είναι 0,035 για όλο το χρόνο; Ενώ στο fix την κλειδώνεις την τιμή.
ekrepali Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 4 minutes ago, doomnx said: Απλά στο κυμαινόμενο ποιος σε εξασφαλίζει ότι θα είναι 0,035 για όλο το χρόνο; Ενώ στο fix την κλειδώνεις την τιμή. Noμίζω ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πέσει κι άλλο το TTF παρά να ανέβει. 1
doomnx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Noμίζω ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πέσει κι άλλο το TTF παρά να ανέβει. Ναι, αλλά δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει! Μια χαρά ήταν και πριν ανέβει το TTF 😂
korakios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, doomnx είπε Ναι, αλλά δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει! Μια χαρά ήταν και πριν ανέβει το TTF 😂 στο αέριο έχουμε μεγαλύτερο χρόνο αντίδρασης , οπότε αν γίνει εκτόξευση κλείνουμε σταθερό φυσικά όποιος δε θέλει να ασχολείται απλά πάει σταθερό και τελειώνει η υπόθεση 1
tzitzikas2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Ενώ αν κάνεις τράμπες μεταξύ ΗΡΩΝ και ΔΕΗ, θα βρέχει 50άρικα... 🤣
energy52 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Στις 19/1/2024 στις 7:50 ΜΜ, ekrepali είπε Αν το κυμαινόμενο είναι 0.035 τελική τιμή και το fix 0.055... τότε αν κάψεις 10000kw σε 1 χρόνο θα το πληρώσεις πίσω το 200άρι. Ενώ αν κάνεις τράμπες μεταξύ ΗΡΩΝ και ΔΕΗ, θα βρέχει 50άρικα... εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω. Περιμένω πρώτα να λάβω λογαριασμό από ΔΕΗ να βεβαιωθώ ότι δε βάλανε ρήτρα για το control... και μετά θα ασχοληθώ με τους όρους τους benefit (που μου έστειλαν τους παλιούς αντί για τους καινούργιους). Δεν εχεις κι αδικο οπως τα λες, αλλα επειδη υπολογιζω περι τα 8500kw (θελω να πιστευω😄) οπως διαμορφωνεται ο χειμωνας πλεον και δεν εχω διαθεση για συνεχομενες αλλαγες σε παροχους, το προχωρησα και περιμενω..Ουτως ή αλλως δε θα εμενα Φυσικο αεριο,για Δεη το πηγαινα αλλα η δεσμευση στο benefit με φρεναρε..Την εκανα την επιλογη και θα δειξει αν θα ναι wise moove
korakios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, energy52 είπε για Δεη το πηγαινα αλλα η δεσμευση στο benefit με φρεναρε δεν έχει δέσμευση 5 λεπτά πριν, energy52 είπε Την εκανα την επιλογη το (ακριβό) σταθερό της ελπέ έχει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις