Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Όσοι έχετε φυσικό αέριο προσέξτε λίγο. Μπαίνετε στην ΕΛΠΕ, αέριο σταθερό, ρεύμα κυμαινόμενο και παίρνετε 260 € δώρο. Τον επόμενο μήνα παίρνετε το ρεύμα και το πάτε όπου θέλετε.
Αποτέλεσμα: Έχετε κλειδώσει το αέριο στα ~3,5 λεπτά για 1 χρόνο με πάγιο 5 €/μήνα.

το site πάλι 0,055 λέει , τα 0,035 απο που προκύπτουν ?

• Like 4
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 ώρες πριν, tempo είπε

και εγώ, περιμένω και τους πρώτους λογαριασμούς απο τους υπόλοιπους φίλους να δούμε τι χρεώνουν και τι όχι τελικά

Ούτε εγώ έχω αλλάξει ακόμη, με χαλάει κάπως η 2ετής παραμονή στην περίπτωση αλλαγής στο benefit.

Μάλλον ήταν λάθος που έβαλα control γιατί είχα benefit αορίστου...

Η κατανάλωση που κάνω στο αέριο δεν είναι πολύ μεγάλη, οπότε θα αλλάξω μόνο αν δω τεράστια διαφορά στις τιμές.

22 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Ούτε εγώ έχω αλλάξει ακόμη, με χαλάει κάπως η 2ετής παραμονή στην περίπτωση αλλαγής στο benefit.

δεν έχουν δέσμευση τα κυμαινόμενα (δλδ και το benefit πλέον)

• Like 3

Καλησπέρα,

Τωρινό πρόγραμμα: ΜyHOME GasBenefit (TTF+0,04) με έκπτωση 30% στη χρέωση ενέργειας. Λήγει τον Οκτώβριο. 

Με κάλεσαν από ΔΕΗ και μου πρότειναν μεταφορά στο σταθερό Gas Control με 5 λεπτά χρέωση. 

Επειδή έχω χάσει την παρακολούθηση της πορείας του αερίου, αξίζει να κλειδώσω σταθερό στο πεντάλεπτο?

*Η κατανάλωση που είχα τον περσινό χειμώνα ήταν 3.138 kWh τους 4 μήνες. Τώρα ήδη έχουμε "φάει" τους 2. 

Το καλοκαίρι λόγω ηλιακού δεν έχω κατανάλωση αερίου. 

• Super Moderators
On 16/01/2024 at 02:43, korakios said:

31,7 το TTF μέχρι στιγμής , εις κατώτερα

(πλησιάσαμε τις νορμάλ παλιές ακριβές τιμές)

Οι normal παλιές "ακριβές" ήταν κάτω από 0.024 :(

1.jpg.f7a5509e711ad8600653304dbf53c052.jpg

Ιούνιο κι Ιούλιο του 2021 άρχισε η άνοδος...

• Like 2

• Super Moderators
2 hours ago, CHRISpros said:

Τωρινό πρόγραμμα: ΜyHOME GasBenefit (TTF+0,04) με έκπτωση 30% στη χρέωση ενέργειας. Λήγει τον Οκτώβριο. 

Με κάλεσαν από ΔΕΗ και μου πρότειναν μεταφορά στο σταθερό Gas Control με 5 λεπτά χρέωση. 

Αν  δεν κάνω λάθος, μένεις εκεί που είσαι μέχρι να λήξει.

Είναι +0.04 ή +0.004?

Αν είναι το 1ο τότε είσαι πιο ακριβά από το 0.051 του σταθερού.

8 minutes ago, HERTHAN said:

Ωραίες εποχές.😁

Βρήκα του 2020, άσε κλάμα, το σταθερό 0.020 ήταν ακριβό τότε.

2.jpg.45e590056da18c1428e6019c3192274b.jpg

• Like 5

7 ώρες πριν, korakios είπε

το site πάλι 0,055 λέει , τα 0,035 απο που προκύπτουν ?

Ναι, εννοούσα με την έκπτωση των 280 € είναι σαν να κλειδώνεις στα 0,035 που τελικά είναι 0,027 για κατανάλωση περί των 10 MWh/έτος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη γκρινιάζετε ρε σεις!

Τώρα έχουμε και επίδομα θέρμανσης ασε που δεν έχουμε και χειμώνα 2 χρόνια τώρα! 😜 😜 😜

Επεξ/σία από EchiDNA

εγω ειδα στις ειδησεις οτι πεφτει η τιμη και αλλο.οποτε και το ρευμα ετσι? αλλα η δικαιολογια οτι για την ακριβεια φταιει η ανοδος της τιμης του ρευματος,του φυσικου αεριου και του καπνου που βγαινει απο την σκηνη ενος ινδιανου της αμερικης που πηγε τωρα που ολα ακριβαινουν και οι τιμες πεφτουν?

• Like 1

3 hours ago, CHRISpros said:

Καλησπέρα,

Επειδή έχω χάσει την παρακολούθηση της πορείας του αερίου, αξίζει να κλειδώσω σταθερό στο πεντάλεπτο?

*Η κατανάλωση που είχα τον περσινό χειμώνα ήταν 3.138 kWh τους 4 μήνες. Τώρα ήδη έχουμε "φάει" τους 2. 

Το καλοκαίρι λόγω ηλιακού δεν έχω κατανάλωση αερίου. 

Mέχρι στιγμής το TTF Φεβρουαρίου είναι 0.032. Το πρόγραμμα σου βγαίνει 0.072 -30% = 0.05 που είναι ακριβό.

Το καινούργιο benefit βγαίνει (1.03*0.032)+0.004 = 0.037

Σε καμία περίπτωση μη κλείσεις control, επίσης δε συμφέρει.

Μπορείς να πας ΗΡΩΝ Gas Max με econtract για να πάρεις 50 ευρώ δώρο, και μετά επιστροφή ΔΕΗ στο καινούργιο benefit για να πάρεις κι άλλο 50άρικο.

Επίσης διάβασε τις προηγούμενες σελίδες, δεν ισχύει ρήτρα αποχώρησης στα κυμαινόμενα τιμολόγια... βέβαια ικανούς τους έχω στη ΔΕΗ να χρεώσουν ρήτρα και να τρέχεις μετά με αμφισβητήσεις.

• Like 1

1 ώρα πριν, Thresh είπε

Οι normal παλιές "ακριβές" ήταν κάτω από 0.024 :(

1.jpg.f7a5509e711ad8600653304dbf53c052.jpg

Ιούνιο κι Ιούλιο του 2021 άρχισε η άνοδος...

γιαυτό είπα πλησιάζουμε , ακόμα πανάκριβο είναι χωρίς λόγο

• Like 1

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Επίσης διάβασε τις προηγούμενες σελίδες, δεν ισχύει ρήτρα αποχώρησης στα κυμαινόμενα τιμολόγια... βέβαια ικανούς τους έχω στη ΔΕΗ να χρεώσουν ρήτρα και να τρέχεις μετά με αμφισβητήσεις.

Δεν έχω καθόλου κατανάλωση από άνοιξη και μετά. Πιθανό να το αφήσω να λήξει και να κάνω αλλαγή απευθείας τον Οκτώβριο. 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με βοηθήσατε να αρνηθω την πρόταση για το σταθερό. 

Παιδιά καλησπέρα επειδή ακούω για παλιό benefit και καινούριο benefit, εγώ έχω το benefit και κάναμε το συμβόλαιο Νοέμβριο του 2022 (λήγει με τα παλιά δεδομένα 11/24). Αυτό σημαίνει ότι έχω το καινούριο η το παλιό; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...