Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, donnarumma είπε

Δεν έχει ρήτρα αποχώρησης το Gas Home Now. Στους ειδικούς όρους, στο άρθρο 6 γράφει: "O Πελάτης δεν επιβαρύνεται με Τέλος Πρόωρης Λύσης Σύμβασης."

τώρα ναι , πριν όχι

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στους ξεχασμένους φλεξιώτες (ελπίζω να μην ξέμεινε κανένας) , έβγαλε και για Ιανουάριο το Flex νωρίς-νωρίς , μόνο 0,064200500 τελικής 😁 (απο 0,068646500 Δεκεμβρίου) ....

58 λεπτά πριν, Θάνος Βενέτης είπε

στο αέριο 50kwh/μήνα τώρα το χειμώνα.

μήπως εννοείς κυβικά ? αν ναι κάνε επι 11,6 για να βγάλεις κιλοβάτ

31,7 το TTF μέχρι στιγμής , εις κατώτερα

(πλησιάσαμε τις νορμάλ παλιές ακριβές τιμές)

Επεξ/σία από korakios

Καλημέρα θυμάται κανείς το κόλπο με το link για να βλέπεις τον λογαριασμό της ΔΕΗ αν δεν έχει ανέβει κανονικά και σου βγάζει μόνο το ποσό πληρωμής?

• Like 1

22 λεπτά πριν, kalliforlife είπε

Καλημέρα θυμάται κανείς το κόλπο με το link για να βλέπεις τον λογαριασμό της ΔΕΗ αν δεν έχει ανέβει κανονικά και σου βγάζει μόνο το ποσό πληρωμής?

ανοίγεις τον προηγούμενο και αλλάζεις την ημερομηνία έκδοσης στο link

• Like 1

11 ώρες πριν, korakios είπε

μήπως εννοείς κυβικά ? αν ναι κάνε επι 11,6 για να βγάλεις κιλοβάτ

Όχι όχι. Είχα για 60 μέρες 6 κυβικά, άρα 69-70 kwh στους δύο μήνες, 35 στον ένα. Γενικά δεν ανοίγω πολύ αέριο. Απλά το στρογγύλεψα στα 50 γιατί τους επόμενους ίσως ανοίξω παραπάνω. Με βάση αυτά τα νούμερα, πού με συμφέρει να πάω; 

4 minutes ago, Θάνος Βενέτης said:

Όχι όχι. Είχα για 60 μέρες 6 κυβικά, άρα 69-70 kwh στους δύο μήνες, 35 στον ένα. Γενικά δεν ανοίγω πολύ αέριο. Απλά το στρογγύλεψα στα 50 γιατί τους επόμενους ίσως ανοίξω παραπάνω. Με βάση αυτά τα νούμερα, πού με συμφέρει να πάω; 

ΗΡΩΝ Gas Max μέσω econtract για να πάρεις το 50άρικο, μετά φεύγεις και πας σε άλλο πάροχο αορίστου πχ Ελίν, μετά ξαναγυρνάς ΗΡΩΝ για να ξαναπάρεις 50άρικο κ.ο.κ. Και οι 2 αυτοί πάροχοι βέβαια αργούν να βγάλουν λογαριασμούς οπότε το κάθε πήγαινε - έλα θα σου παίρνει 3-4 μήνες.

*Όχι στο Gas Pass του ΗΡΩΝ που έχει 150ευρώ επιπλέον δώρο γιατί α) γιατί βαράνε στη τιμή προμήθειας και β) γιατί αν κάψεις κάτω από 4500kw / έτος, επιστρέφεις μέρος του δώρου. Είτε έτσι είτε αλλιώς δηλαδή, θα σου πάρουν πίσω τα 150 ευρώ.

3 λεπτά πριν, Θάνος Βενέτης είπε

πρακτικά δεν έχεις κατανάλωση , πήγαινε ελπέ για τα δώρα , δε σε νοιάζει η τιμή κιλοβατώρας

πρώτη φορά προτείνω double 😂

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

ΗΡΩΝ Gas Max μέσω econtract για να πάρεις το 50άρικο, μετά φεύγεις και πας σε άλλο πάροχο αορίστου πχ Ελίν, μετά ξαναγυρνάς ΗΡΩΝ για να ξαναπάρεις 50άρικο κ.ο.κ. Και οι 2 αυτοί πάροχοι βέβαια αργούν να βγάλουν λογαριασμούς οπότε το κάθε πήγαινε - έλα θα σου παίρνει 3-4 μήνες.

*Όχι στο Gas Pass του ΗΡΩΝ που έχει 150ευρώ επιπλέον δώρο γιατί α) γιατί βαράνε στη τιμή προμήθειας και β) γιατί αν κάψεις κάτω από 4500kw / έτος, επιστρέφεις μέρος του δώρου. Είτε έτσι είτε αλλιώς δηλαδή, θα σου πάρουν πίσω τα 150 ευρώ.

δεν είναι για τουρισμό αν και καλά το πρότεινες μιας και πλέον μπορούν να αρχίσουν αβέρτα όσοι δεν έχουν κατανάλωση

προσωπικά θα το έπαιζα ελπέ , ΔΕΗ και καλοκαίρι Ήρων που δεν έχει πάγια

Τελικα ρε παιδια οσοι εχουμε μετρητες με τηλεμετρηση, ασχολουμαστε καθολου με μετρησεις; γιατι βλεπω στην εφαρμογη του Φ.αεριο εχει επιλογη για ¨καταχωρηση μετρησης¨ αλλα δεν ανοιγει..

Μετρανε απο δεδδα τελος καθε μηνα στανταρ;

6 λεπτά πριν, alejsalonica είπε

Μόνος μου έμεινα τελικά στο σταθερό της ΔΕΗ;

Υπάρχει αποκλιμάκωση στην τιμή όπως φαίνεται πλέον και μάλιστα εχθές και σήμερα είναι η χαμηλότερη τα τελευταία δύο χρόνια και δεν δείχνει μεγάλα σκαπανευασματα και ας είμαστε στην καρδιά του χειμώνα και με ότι άλλο γίνεται τριγύρω 

Μακάρι να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα ή και να πέσει και άλλο 

Πάντως ένα δεδομένο που είναι  σίγουρο για φέτος είναι η επάρκεια που υπάρχει και ένα ακόμη η μειωμένη ζήτηση που κρατάνε την τιμή χαμηλά 

• Like 1

20 λεπτά πριν, alejsalonica είπε

Είμαι κι εγώ στο σταθερό της ΔΕΗ. Θα δω τι θα κάνω μέχρι τα μέσα του άλλου μήνα. 

28 λεπτά πριν, ioio είπε

Είμαι κι εγώ στο σταθερό της ΔΕΗ. Θα δω τι θα κάνω μέχρι τα μέσα του άλλου μήνα. 

μια απο τα ίδια και εγώ σταθερό περιμένω να περάσει ο Ιανουάριος και βλέπουμε....

1 hour ago, alejsalonica said:

και εγώ, περιμένω και τους πρώτους λογαριασμούς απο τους υπόλοιπους φίλους να δούμε τι χρεώνουν και τι όχι τελικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι έχετε φυσικό αέριο προσέξτε λίγο. Μπαίνετε στην ΕΛΠΕ, αέριο σταθερό, ρεύμα κυμαινόμενο και παίρνετε 260 € δώρο. Τον επόμενο μήνα παίρνετε το ρεύμα και το πάτε όπου θέλετε.
Αποτέλεσμα: Έχετε κλειδώσει το αέριο στα ~2,7 λεπτά για 1 χρόνο για κατανάλωση ~10 MWh/έτος.

Επεξ/σία από doomnx
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...