agriokatsiko Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Spoiler Εμένα πάντως πριν από λίγο μου έστειλαν αυτό, μετά την αλλαγή που έγινε σήμερα το πρωί. ΤΟ οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από μια ωραία σούμα των 2 pdf που υπάρχουν στη σελίδα τους. Μίλησα τώρα μαζί τους και πρακτικά ο άνθρωπος που μιλούσα πήγαινε να μου πει με το στανιό ότι ισχύει το παλιό αναρτημένο αλλά με τον καινούριο τύπο υπολογισμού. Να μυρίζουμε τα νύχια μας δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) τηλεφώνημα για αλλαγή απο control σε benefit. Αφού έδωσα στοιχεία κλπ με διαβεβαιώνει η κοπέλα ότι ΔΕΝ υπάρχει ρήτρα αποχώρησης απο control γιατί αλλάζω πρόγραμμα αλλά είμαι εντός ΔΕΗ. Προχωράμε αλλά για κακή μου τύχη δεν θυμόμουν κάποια στοιχεία του ιδιοκτήτη του σπιτιού και έτσι έπρεπε να ψάξω να τα βρω και η κοπέλα μου λέει ότι πρέπει να ξαναπάρω όταν βρω τα στοιχεία.... Βρίσκω τα στοιχεία σε 2 λεπτά και ξαναπαίρνω....άλλη κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο, της εξηγώ ότι σταματήσαμε την διαδικασία αλλαγής και ότι πλεόν μπορούμε να συνεχίσουμε, ξανά ταυτοποίηση (σωστά έπραξε) και την ενημερώνω ότι όπως είχαμε πει με την συνάδελφο της δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης απο το control αφου πηγαίνω στο benefit εντός ΔΕΗ. Τσεκάρει και μου λέει ότι ΦΥΣΙΚΑ υπάρχει ρήτρα και ότι σίγουρα θα χρεωθώ με ρήτρα..... σταματάω την διαδικασία, χαιρετώ, κλείνω το τηλέφωνο και σας ρωτώ.....Υπάρχει ή Δεν Υπάρχει; Ξέρω τις απαντήσεις αλλά είναι τρελό να έχει να κάνει ανάλογα με τον/την υπάλληλο που θα σηκώσει το τηλέφωνο! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από tempo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Παιδιά, περιμένετε πρώτα να εκδώσουν λογαριασμούς χωρίς ρήτρα για την αλλαγή προγράμματος,να ξεμπερδέψουμε μ αυτό το ζήτημα και μετά σκαλίζουμε το θέμα με τους όρους τους benefit. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ev_trantos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Προβλέπω μισοί λογαριασμοί να εκδοθούν με ρήτρα αποχώρησης και μισοί χωρίς σε όσους έκαναν αλλαγή προγράμματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) τι να πω δεν ξέρω....σε εμένα πάντως η 2η κοπέλα επέμενε ότι δεν είναι θέμα υπαλλήλου (επειδή της είπα ότι πριν 5 λεπτά μια συνάδελφος της μου ανέφερε ότι δεν υπάρχει ρήτρα) αλλά μηχανογραφικό. Δηλ. με την αλλαγή προγράμματος θα περάσει και η ρήτρα (αν πρέπει να περάσει επειδή "σπάμε" το συμβόλαιο νωρίτερα και όχι τον τελευταίο μήνα που δεν υπάρχει ρήτρα). Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από tempo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, tempo είπε τι να πω δεν ξέρω....σε εμένα πάντως η 2η κοπέλα επέμενε ότι δεν είναι θέμα υπαλλήλου (επειδή της είπα ότι πριν 5 λεπτά μια συνάδελφος της μου ανέφερε ότι δεν υπάρχει ρήτρα) αλλά μηχανογραφικό. Δηλ. με την αλλαγή προγράμματος θα περάσει και η ρήτρα (αν πρέπει να περάσει επειδή "σπάμε" το συμβόλαιο νωρίτερα και όχι τον τελευταίο μήνα που δεν υπάρχει ρήτρα). Πάντως εχθές που μίλησα,ήταν κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει ρήτρα και μαλιστα οταν τον ειπα να το γράψει κάπου σαν υποσημείωση για να μην έχουμε μπερδέματα στην εξέλιξη της αίτησης μου απαντησε οτι δεν υπάρχει λογος διότι είναι η επισημη ενημέρωση που έχουν ολοι (κατά λέξη αυτό )οτι δεν υπάρχει ρήτρα επειδή παραμείνεις στην ΔΕΗ edit Ενεργοποιήθηκε το benefit σε μια μερα,με τα ιδια pdf που ανέφεραν και τα αλλά παιδιά Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από tollisth 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, nikosbt είπε ρητρα πρόωρης αποχώρησης αυτο ενοουσα.. το χει και σενα μεσα γιατι στους ορους στο σαιτ δε το εχει ενω αυτο που στειλαν το εχει Ναι έχει αναλυτικό τιμοκατάλογο ρήτρας πρόωρης αποχώρησης ανάλογα με τον μήνα αποχώρησης. Εννοώ ρήτρα αποχώρησης από το benefit. 5 ώρες πριν, tempo είπε τηλεφώνημα για αλλαγή απο control σε benefit. Αφού έδωσα στοιχεία κλπ με διαβεβαιώνει η κοπέλα ότι ΔΕΝ υπάρχει ρήτρα αποχώρησης απο control γιατί αλλάζω πρόγραμμα αλλά είμαι εντός ΔΕΗ. Προχωράμε αλλά για κακή μου τύχη δεν θυμόμουν κάποια στοιχεία του ιδιοκτήτη του σπιτιού και έτσι έπρεπε να ψάξω να τα βρω και η κοπέλα μου λέει ότι πρέπει να ξαναπάρω όταν βρω τα στοιχεία.... Βρίσκω τα στοιχεία σε 2 λεπτά και ξαναπαίρνω....άλλη κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο, της εξηγώ ότι σταματήσαμε την διαδικασία αλλαγής και ότι πλεόν μπορούμε να συνεχίσουμε, ξανά ταυτοποίηση (σωστά έπραξε) και την ενημερώνω ότι όπως είχαμε πει με την συνάδελφο της δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης απο το control αφου πηγαίνω στο benefit εντός ΔΕΗ. Τσεκάρει και μου λέει ότι ΦΥΣΙΚΑ υπάρχει ρήτρα και ότι σίγουρα θα χρεωθώ με ρήτρα..... σταματάω την διαδικασία, χαιρετώ, κλείνω το τηλέφωνο και σας ρωτώ.....Υπάρχει ή Δεν Υπάρχει; Ξέρω τις απαντήσεις αλλά είναι τρελό να έχει να κάνει ανάλογα με τον/την υπάλληλο που θα σηκώσει το τηλέφωνο! Στο επόμενο τηλέφωνο δεν θα έχεις ρήτρα Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από tzitzikas2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chefakis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Έκανα αίτηση για να φύγω από Ήρων,χθες έπεσε το δεύτερο τηλέφωνο (για να με κρατήσουν), σταθερό που δεν είναι αναρτημένο στην σελίδα τους με 0,048 €/kwh σταθερή τιμή και 4,5 πάγιο,τους είπα θα ξαναμιλήσουμε 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 21 ώρες πριν, tempo είπε τηλεφώνημα για αλλαγή απο control σε benefit. Αφού έδωσα στοιχεία κλπ με διαβεβαιώνει η κοπέλα ότι ΔΕΝ υπάρχει ρήτρα αποχώρησης απο control γιατί αλλάζω πρόγραμμα αλλά είμαι εντός ΔΕΗ. Προχωράμε αλλά για κακή μου τύχη δεν θυμόμουν κάποια στοιχεία του ιδιοκτήτη του σπιτιού και έτσι έπρεπε να ψάξω να τα βρω και η κοπέλα μου λέει ότι πρέπει να ξαναπάρω όταν βρω τα στοιχεία.... Βρίσκω τα στοιχεία σε 2 λεπτά και ξαναπαίρνω....άλλη κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο, της εξηγώ ότι σταματήσαμε την διαδικασία αλλαγής και ότι πλεόν μπορούμε να συνεχίσουμε, ξανά ταυτοποίηση (σωστά έπραξε) και την ενημερώνω ότι όπως είχαμε πει με την συνάδελφο της δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης απο το control αφου πηγαίνω στο benefit εντός ΔΕΗ. Τσεκάρει και μου λέει ότι ΦΥΣΙΚΑ υπάρχει ρήτρα και ότι σίγουρα θα χρεωθώ με ρήτρα..... σταματάω την διαδικασία, χαιρετώ, κλείνω το τηλέφωνο και σας ρωτώ.....Υπάρχει ή Δεν Υπάρχει; Ξέρω τις απαντήσεις αλλά είναι τρελό να έχει να κάνει ανάλογα με τον/την υπάλληλο που θα σηκώσει το τηλέφωνο! Καλημέρα φίλε μου. Μπορείς λίγο αναλυτικά να μου θυμησεις τι στοιχεία ζητάνε από τον ιδιοκτήτη? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 1 hour ago, johnnyman said: Καλημέρα φίλε μου. Μπορείς λίγο αναλυτικά να μου θυμησεις τι στοιχεία ζητάνε από τον ιδιοκτήτη? Ευχαριστώ Όνομα ΑΦΜ ΔΟΥ Διεύθυνση Τηλέφωνο email 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου βλέπω ανέβηκε ελαφρώς σήμερα ο TTF. μήπως λέτε την πατήσαμε ο control-αδες και το φυσάμε σε λίγο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 1 minute ago, tzitzikas2 said: βλέπω ανέβηκε ελαφρώς σήμερα ο TTF. μήπως λέτε την πατήσαμε ο control-αδες και το φυσάμε σε λίγο??? Το benefit φεβρουαρίου είναι 0.037 μέχρι στιγμής... κανένας λόγος πανικού. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Πότε βγαίνουν λογαριασμοί; Για να δούμε αν χρεώνουν τελικά την αλλαγή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, chefakis είπε Έκανα αίτηση για να φύγω από Ήρων,χθες έπεσε το δεύτερο τηλέφωνο (για να με κρατήσουν), σταθερό που δεν είναι αναρτημένο στην σελίδα τους με 0,048 €/kwh σταθερή τιμή και 4,5 πάγιο,τους είπα θα ξαναμιλήσουμε 😜 το νου σου (αν πας) , παλιότερα έτσι λέγανε για το "Fix" τους και είχε ρήτρα αναπροσαρμογής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t54g05 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Στις 10/1/2024 στις 5:40 ΜΜ, ekrepali είπε Kράτα σκονάκι σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνεις αμφισβήτηση: Αδέρφια νενικήκαμεν. Χτυπάει τηλέφωνο από ΔΕΗ και με ρωτάει η τύπισσα αν υπάρχει κάποιο θέμα και δεν έχω ολοκληρώσει ακόμη το αίτημά μου. Της ξεκινάω και αυτηνής το ποιήμα περί μη νομιμότητας της ρήτρας αποχώρησης στα κυμαινόμενα του αερίου.......μου ξεκινάει και εκείνη τα δικά της, και καταλήγουμε ότι θα το ρωτήσει ξανά στο αρμόδιο τμήμα και θα με πάρει πίσω. Σε 5 λεπτά χτυπάει τηλέφωνο και μου λέει ότι έχω δίκιο και θα μου στείλουν νέα συμβόλαια χωρίς ρήτρα......τώρα απλά μένει να μου τα στείλουν όντως 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις