Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έκανα και εγώ το απόγευμα μετάβαση από control σε benefit. Μου είπε ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης. Για τα 50€ δεν το ανέφερα καν, μην το σκαλίσω. Μου έκανε κακή εντύπωση κάθε φορά πέρα από τα στοιχεία ταυτοποίησης (ταυτότητα, αφμ κτλ) ζητάνε να τους πεις ξανά.ολα τα στοιχεία σπιτιού κτλ. Λες και δεν τα έχουν. Μάλιστα η προηγούμενη στην αλλαγή από benefit σε control είχε κάνει λάθος και είχε βάλει Θεσσαλονίκη ως πόλη ενώ είμαι Περαία. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 05/01/2024 at 13:32, korakios said:

Ηρών Max  0,068110€/kw αρχική , λίγο λιγότερη απο Δεκ (0,07188) 😂

σε αναμονή για το pass

Eίχα όλη μέρα στην επιφάνεια εργασίας screenshot απ'το chat και το έσβησα κατά λάθος πριν λίγο (και απ'τον κάδο).

Το Gas Pass νομίζω είχε αρχική 0.064, τελική 0.051

edit: το βρήκα στο cloud

1790881819_.jpg.7a56779bf77c2e617bc48caf46245c8f.jpg

Επεξ/σία από ekrepali

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Eίχα όλη μέρα στην επιφάνεια εργασίας screenshot απ'το chat και το έσβησα κατά λάθος πριν λίγο (και απ'τον κάδο).

Το Gas Pass νομίζω είχε αρχική 0.064, τελική 0.051

edit: το βρήκα στο cloud

1790881819_.jpg.7a56779bf77c2e617bc48caf46245c8f.jpg

τα είχα ποστάρει εκεί

ακόμα δε βάλανε τιμές στο site , τους flexιότες πόσο λες να τους τέντωσαν? Πάνω απο 0,60 ή παραπάνω ? 😁

Πάντως μας.εχουν κάνει να καίμε συνολικά αμέτρητες εργατοώρες στα νήματα και στα χρηματιστήρια για να γλυτώσουμε 5 φράγκα...

υπέγραψα 28 Δεκεμβρίου στη ΔΕΗ benefit και ρώτησα από πότε ισχύει η σύμβαση και μου είπε απ την στιγμή που θα δώσει μέτρηση η ΔΕΔΑ, ακόμη δεν έδωσε εντωμεταξύ. και αν δώσει μετά από 1 μήνα θα περιμένω τότε να ενεργοποιηθεί; σοβαρά τώρα; μου απάντησε, ότι αν θέλω να επισπεύσω τα πράγματα να επικοινωνήσω με ΔΕΔΑ και να το καθαρίσω ο ίδιος. η ΔΕΔΑ είπε απ την μεριά της, ότι όποτε και αν δώσουν μέτρηση, ο προηγούμενος πάροχος θα τιμολογήσει ως τις 28 Δεκεμβρίου, άντε και στις 31 αλλά ουσιαστικά θα μετρήσει κατανάλωση 28 ημέρες. άντε να δούμε, γιατί είναι η πρώτη φορά αλλαγής παρόχου και θέλω να δω χρόνους διαδικασίας 

2 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Πάντως μας.εχουν κάνει να καίμε συνολικά αμέτρητες εργατοώρες στα νήματα και στα χρηματιστήρια για να γλυτώσουμε 5 φράγκα...

σκοπός ήταν να κλείνετε σταθερό για να ησυχάσετε 😂

• Like 1

31 λεπτά πριν, kxtsao είπε

υπέγραψα 28 Δεκεμβρίου στη ΔΕΗ benefit και ρώτησα από πότε ισχύει η σύμβαση και μου είπε απ την στιγμή που θα δώσει μέτρηση η ΔΕΔΑ, ακόμη δεν έδωσε εντωμεταξύ. και αν δώσει μετά από 1 μήνα θα περιμένω τότε να ενεργοποιηθεί; σοβαρά τώρα; μου απάντησε, ότι αν θέλω να επισπεύσω τα πράγματα να επικοινωνήσω με ΔΕΔΑ και να το καθαρίσω ο ίδιος. η ΔΕΔΑ είπε απ την μεριά της, ότι όποτε και αν δώσουν μέτρηση, ο προηγούμενος πάροχος θα τιμολογήσει ως τις 28 Δεκεμβρίου, άντε και στις 31 αλλά ουσιαστικά θα μετρήσει κατανάλωση 28 ημέρες. άντε να δούμε, γιατί είναι η πρώτη φορά αλλαγής παρόχου και θέλω να δω χρόνους διαδικασίας 

Σε εμένα περισυ σε αλλαγή οι ημέρες επιμεριστηκαν στα 2 προγράμματα. Δεν περίμεναν να γίνει μέτρηση μετά από 1 μήνα (εδώ γίνεται ανά 2 μήνες).

• Like 1

12 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

μονο που δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη ποσα γλυτωνουμε. προσθαφαιρεσεις που δεν τελειωνουν.

σου πετανε το τυρακι/δωρακι και εσυ πιανεσαι στη φακα. Αντε να βγαλεις ακρη ποτε σε συμφερει να φυγεις.

Αντε εμεις ειμαστε καμια πενηνταρια ατομα εδω μεσα που ασχολουμαστε συνεχεια και πες οτι κανουμε αλλες πενηντα συνδεσεις για φιλους/συγγενεις. Οι υπολοιποι που βλεπουν μια διαφημιση για τα 50/60/100/150 ευρω δωρο, νομιζεις θα ασχοληθουν  ξανα ΠΟΣΟ πληρωνουν το ΦΑ και την ΗΕ? Νομίζεις ξερουν πόσο πληρωνουν τις κιλοβατωρες;

• Like 1

12 hours ago, kxtsao said:

άντε να δούμε, γιατί είναι η πρώτη φορά αλλαγής παρόχου και θέλω να δω χρόνους διαδικασίας 

Έως 8 εργάσιμες είναι οι έκτακτες καταμετρήσεις. Στη Θεσσαλία στέλνουν SMS πότε θα έρθουν να μετρήσουν... για Αττική/Θεσσαλονίκη δε ξέρω. Καλό θα είναι να υπάρχει πρόσβαση στο μετρητή, σε περίπτωση που λείπεις.

Επίσης 1 φορά όταν πήγαμε Ελίν εγώ και ο κοράκιος, δεν ήρθαν για έκτακτη καταμέτρηση... έλαβαν υπόψιν την ένδειξη της φωτογραφίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikosbt είπε

χτες εκανα αιτηση για αλλαγη control σε benefit σημερα ετοιμο.. τι επαθαν τοσο γρηγορα.. χαχχαχα η συμβαση παντως ηρθε με ρητρα αποχωρησης

και εγώ χτές το απόγευμα και σήμερα το πρωί ήρθαν τα χαρτιά στο email. θεωρώ οτι το 50άρικο πρέπει να το δώσουν σε όλους βάση αυτών που γράφουν οι όροι.

εικόνα.png

Επεξ/σία από tzitzikas2
  • Like 2

1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε

και εγώ χτές το απόγευμα και σήμερα το πρωί ήρθαν τα χαρτιά στο email. θεωρώ οτι το 50άρικο πρέπει να το δώσουν σε όλους βάση αυτών που γράφουν οι όροι.

εικόνα.png

για ρητρα σου εχει μεσα ?

10 λεπτά πριν, nikosbt είπε

για ρητρα σου εχει μεσα ?

Για ρήτρα αναπροσαρμογής δεν γράφει κάτι. Μόνο αναφορά στην διάρκεια, στην 24μηνη δέσμευση με.την.ρητρα πρόωρης αποχώρησης, στον τύπο χρέωσης σε συνάρτηση με.τον ttf και το πάγιο.

4 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Για ρήτρα αναπροσαρμογής δεν γράφει κάτι. Μόνο αναφορά στην διάρκεια, στην 24μηνη δέσμευση με.την.ρητρα πρόωρης αποχώρησης, στον τύπο χρέωσης σε συνάρτηση με.τον ttf και το πάγιο.

ρητρα πρόωρης αποχώρησης αυτο ενοουσα.. το χει και σενα μεσα γιατι στους ορους στο σαιτ δε το εχει ενω αυτο που στειλαν το εχει

στείλτε μέσω της σελίδας αίτημα να έχετε γραπτώς οτι δεν ισχύει ή μέσω myrae

(για όσους έλαβαν το benefit με τους παλιούς όρους που (παράνομα) είχε ρήτρα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...