donnarumma Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, korakios είπε πρώτα Προτέργια που έβαλε ξαφνικά ρήτρα αναπροσαρμογής σε κυμαινόμενο , μετά Ζενίθ για την απόκρυψη της ρήτρας και φυσικά ακολουθεί με μικρή διαφορά η άχρηστη ΔΕΗ ... Η protergia είχε και 6μηνη περίοδο χάριτος σε κάποια συμβόλαια. Ζενιθ, ΕΦΑ, W+V, προηγήθηκαν χρονικά. Να μην ξεχνάμε ότι με την ΔΕΗ, όταν είχε το σταθερό και επέστρεφε και την επιδότηση της ΔΕΠΑ(πλην της κρατικής), ορισμένοι πήραμε και χρήματα πίσω. Εμένα μου βγήκε εκείνος ο χειμώνας 27€!!! Όσο κι αν ακούγεται τραβηγμένο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, donnarumma είπε Η protergia είχε και 6μηνη περίοδο χάριτος σε κάποια συμβόλαια. Ζενιθ, ΕΦΑ, W+V, προηγήθηκαν χρονικά. όχι , η προτέργια ήταν η πρώτη που έβαλε ρήτρα σε κυμαινόμενο βάσει TTF 1 λεπτό πριν, donnarumma είπε Να μην ξεχνάμε ότι με την ΔΕΗ, όταν είχε το σταθερό και επέστρεφε και την επιδότηση της ΔΕΠΑ(πλην της κρατικής), ορισμένοι πήραμε και χρήματα πίσω. Εμένα μου βγήκε εκείνος ο χειμώνας 27€!!! Όσο κι αν ακούγεται τραβηγμένο.... καθόλου τραβηγμένο , πήραμε τα νόμιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
go2jimmys1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, donnarumma είπε Η protergia είχε και 6μηνη περίοδο χάριτος σε κάποια συμβόλαια. Ζενιθ, ΕΦΑ, W+V, προηγήθηκαν χρονικά. Να μην ξεχνάμε ότι με την ΔΕΗ, όταν είχε το σταθερό και επέστρεφε και την επιδότηση της ΔΕΠΑ(πλην της κρατικής), ορισμένοι πήραμε και χρήματα πίσω. Εμένα μου βγήκε εκείνος ο χειμώνας 27€!!! Όσο κι αν ακούγεται τραβηγμένο.... Και μένα τότε μου είχε βγει τζάμπα ο χειμώνας με ΔΕΗ! Κανένα 30αρι. Πέρσι φυσικά με την αύξηση πλήρωσα τα διπλάσια αποτι συνήθως, 1400 και έστρωσα, ήρθα στα ίσα μου.😐 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, go2jimmys1 είπε Και μένα τότε μου είχε βγει τζάμπα ο χειμώνας με ΔΕΗ! Κανένα 30αρι. Πέρσι φυσικά με την αύξηση πλήρωσα τα διπλάσια αποτι συνήθως, 1400 και έστρωσα, ήρθα στα ίσα μου.😐 μέχρι να πέσουν οι τιμές (Φεβρουάριο) ,ακόμα και για ζεστό νερό άκουγες τα κέρματα να πέφτουν δες τη θετική πλευρά σαν μέσο όρο για 2 χειμώνες και συγκριτικά με άλλους πλήρωσες το 1/3 τουλάχιστον Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donnarumma Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, johnnyman είπε Καλημέρα και σε περίπτωση που μπει ρήτρα τι κάνουμε μετά? Εχει μπει σε κάποιο μέλος μέχρι στιγμής η όχι? Αν αλλάξεις προμηθευτή θα πρέπει να εξοφλήσεις τον τελικό εκκαθαριστικό και μετά να διεκδικήσεις την ρήτρα μέσω myrae(αν σου απαντήσει κάποιος...) Μην κάνεις το λάθος και αφήσεις απλήρωτη την ρήτρα γιατί η ΔΕΗ έχει δικαίωμα να ζητήσει διακοπή της παροχής. Αν και πιστεύω ότι η ΔΕΗ δεν θα το κάνει άμεσα. 10 λεπτά πριν, korakios είπε καθόλου τραβηγμένο , πήραμε τα νόμιμα Αρκετοί πάροχοι δεν τα έδωσαν γιατί δεν είχαν σύμβαση με την ΔΕΠΑ. Το ίδιο έγινε και πέρυσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosbt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου μολις πηγα απο control σε benefit δε μου ειπε τιποτε στο τηλεφωνο για ρητρα ουτε για 50 δε ρωτησα και εγω τιποτε.. ειπα να το παιξω ρωσικη ρουλετα και οτι κατσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 57 λεπτά πριν, donnarumma είπε Αρκετοί πάροχοι δεν τα έδωσαν γιατί δεν είχαν σύμβαση με την ΔΕΠΑ. Το ίδιο έγινε και πέρυσι. ποιος πάροχος δεν έδωσε απο ΔΕΠΑ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, donnarumma είπε Αν αλλάξεις προμηθευτή θα πρέπει να εξοφλήσεις τον τελικό εκκαθαριστικό και μετά να διεκδικήσεις την ρήτρα μέσω myrae(αν σου απαντήσει κάποιος...) Μην κάνεις το λάθος και αφήσεις απλήρωτη την ρήτρα γιατί η ΔΕΗ έχει δικαίωμα να ζητήσει διακοπή της παροχής. Αν και πιστεύω ότι η ΔΕΗ δεν θα το κάνει άμεσα. Δεν θέλω να αλλάξω προμηθευτή αλλά αλλαγή προγράμματος αερίου στην ΔΕΗ από control σε benefit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, nikosbt είπε μολις πηγα απο control σε benefit δε μου ειπε τιποτε στο τηλεφωνο για ρητρα ουτε για 50 δε ρωτησα και εγω τιποτε.. ειπα να το παιξω ρωσικη ρουλετα και οτι κατσει.. Καλό είναι να ρωτάμε μόνο για την ρήτρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskoy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Όσοι είμαστε control πάμε benefit να φανταστώ η να το αφήσω καναδυο βδομάδες ακόμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Παιδιά πήρα τηλέφωνο και η κοπέλα μου είπε ότι αλλαγή από control σε benefit δεν έχει ρήτρα αποχώρησης αλλά μου είπε ότι τελική τιμή του αερίου είναι 0,0417(1,03×0,036644+0,004=0,04174332) και ό,τι μπορεί αργότερα να ενεργοποιηθεί και ρήτρα αναπροσαρμογης στο benefit. ισχύει τέτοιο πράμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, johnnyman είπε Παιδιά πήρα τηλέφωνο και η κοπέλα μου είπε σοβαρά τώρα ρωτάς αν ισχύει τι λέει ο κάθε πικραμένος στο τηλέφωνο ? 16 λεπτά πριν, johnnyman είπε ό,τι μπορεί αργότερα να ενεργοποιηθεί και ρήτρα αναπροσαρμογης στο benefit. καμμένη απο τη ζωή .... 16 λεπτά πριν, johnnyman είπε τελική τιμή του αερίου είναι 0,0417(1,03×0,036644+0,004=0,04174332 Ιανουάριο 18 λεπτά πριν, giorgoskoy είπε Όσοι είμαστε control πάμε benefit να φανταστώ η να το αφήσω καναδυο βδομάδες ακόμη? άργησες , εκτός αν πιστεύεις οτι ακολουθεί εκτόξευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 19 minutes ago, johnnyman said: Παιδιά πήρα τηλέφωνο και η κοπέλα μου είπε ότι αλλαγή από control σε benefit δεν έχει ρήτρα αποχώρησης Στη καινούργια καθαρίστρια έπεσες... μη δίνεις σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μόνο για τον πρωτότοκο μας γιο δεν έχουμε ακούσει ακόμα στο τηλέφωνο. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donnarumma Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, korakios είπε ποιος πάροχος δεν έδωσε απο ΔΕΠΑ ? Το 2022 αρκετοί. Πέρυσι, κάποιοι την ονόμασαν επιδότηση "όνομα παρόχου" και την έδωσαν ολόκληρη και άλλοι κουτσορεμένη. Δεν έχουν υπογράψει όλοι οι πάροχοι σύμβαση προμήθειας με ΔΕΠΑ. Ορισμένοι προμηθεύονται εκτός ΔΕΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις