donnarumma Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Αν θέλω σταθερό πάω ΔΕΗ με 0,051€. Γιατί να πάω ΖΕΝΙΘ με 0,058€;(το 0,049€ είναι για DUAL ENERGY με 15% έκπτωση συνέπειας).
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, donnarumma είπε Αν θέλω σταθερό πάω ΔΕΗ με 0,051€. Γιατί να πάω ΖΕΝΙΘ με 0,058€;(το 0,049€ είναι για DUAL ENERGY με 15% έκπτωση συνέπειας). δε βρίσκω λόγο και απορώ που αναρωτιέσαι
donnarumma Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 16 ώρες πριν, korakios είπε Λοιπόν , τελικά τα μόνα κυμαινόμενα* που έχουν ρήτρα αποχώρησης είναι της efaenergy που πιστεύω απλά δεν έχουν ανανεώσει το pdf. Της volton είναι με ερωτηματικό μιας και δεν αναφέρεται κάτι Απίστευτο το πόσα λεφτά αφήσαν να φάνε και απο τις παράνομες δεσμεύσεις Βέβαια παραμένει το παραθυράκι της "συνδρομής" ανα Χ έτη .... *edit : ακόμα και το έξτρα της Φυσικό Αέριο , γραμμή δεν πήραμε οτι άλλαξε εφαρμόστηκε η νομοθεσία Η efa θα ευθυγραμμιστεί με τον πολιτική της protergia, μετά την εξαγορά. Ήδη τσίμπησαν και οι τιμές της προς τα πάνω. Πιστεύω να πάψουν οι πωλητές της να λένε ότι είμαστε από την Εταιρεία Φυσικού Αερίου(Ε.Φ.Α) και να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Η volton έχει πρόγραμμα ΦΑ με δέσμευση και ρήτρα αποχώρησης και το GAS HOME FREE που το λέει ως αορίστου και χωρίς penalty. Βέβαια δεν ξέρω αν έχει "ψιλά γράμματα" στην αίτηση και αναφέρει πινακάκι με τα ποσά πρόωρης αποχώρησης.
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, donnarumma είπε Η volton έχει πρόγραμμα ΦΑ με δέσμευση και ρήτρα αποχώρησης και το GAS HOME FREE που το λέει ως αορίστου και χωρίς penalty. Βέβαια δεν ξέρω αν έχει "ψιλά γράμματα" στην αίτηση και αναφέρει πινακάκι με τα ποσά πρόωρης αποχώρησης. για ποιο πρόγραμμα λες οτι έχει ρήτρα αποχώρησης ?
donnarumma Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Όσοι έχετε μετρητή μη προσβάσιμο(μπαλκόνι, κλπ) προσοχή με τις ενδείξεις. Οι υπάλληλοι της ΔΕΔΑ δεν μπαίνουν στην διαδικασία να χτυπήσουν κουδούνια και αφήνουν χαρτάκια στην είσοδο για όλους. Πίεση χρόνου βλέπεις. Πρέπει να μάθετε τα διαστήματα μέτρησης και να την δίνετε εσείς, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Βέβαια, από τους φετινούς έναντι, φαίνεται ότι η ΕΔΑ διόρθωσε τον αλγόριθμο(καμπύλη). Πέρυσι πολύς κόσμος έχασε την έκπτωση συνέπειας από τους υπέρογκους έναντι(αδυναμία πληρωμής). Ο πάροχος έλεγε ότι φταίει ο διαχειριστής και το αντίθετο. 5 λεπτά πριν, korakios είπε για ποιο πρόγραμμα λες οτι έχει ρήτρα αποχώρησης ? GAS HOME & GAS HOME DUAL.
The_Judas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) εχει κανείς το παρακάτω πρόβλημα με την ΔΕΗ; Η παροχή φυσικού αερίου φαίνεται γκριζαρισμένη και δεν μπορώ να κατεβάσω λογαριασμούς ή να τους δω. Κατα τ'αλλα λαμβάνω email με τους λογαριασμούς αλλά δεν έχω πρόσβαση για να τους ανεβάσω για το επίδομα. Εχω ενημερώσει την ΔΕΗ αλλά δεν πήρα απάντηση. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2024 από The_Judas
donnarumma Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Μετρημένοι στα δάχτυλα μισής παλάμης είναι οι πάροχοι που είναι ξεκάθαροι και δεν έχουν κρυφές χρεώσεις. Πρόσεξες @korakios ότι η έκπτωση 50% της efa εφαρμόζεται στο περιθώριο προμήθειας; Δηλ. στο 0,0012! 6 λεπτά πριν, The_Judas είπε εχει κανείς το παρακάτω πρόβλημα με την ΔΕΗ; Η παροχή φυσικού αερίου φαίνεται γκριζαρισμένη και δεν μπορώ να κατεβάσω λογαριασμούς ή να τους δω. Κατα τ'αλλα λαμβάνω email με τους λογαριασμούς αλλά δεν έχω πρόσβαση για να τους ανεβάσω για το επίδομα. Εχω ενημερώσει την ΔΕΗ αλλά δεν πήρα απάντηση. Κάνε εναλλαγή από wifi σε data και προσπάθησε. Αν εκδόθηκε πρόσφατα ίσως δεν τους έχουν ακόμη ανεβάσει.
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 16 λεπτά πριν, donnarumma είπε GAS HOME που το γράφει ?
tzitzikas2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 48 λεπτά πριν, korakios είπε Απ τη στιγμή που το benefit δίνει τα 50€ χωρίς όρους δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάτε στα τηλέφωνα και μπλέκεστε με τους άχρηστους υπαλλήλους/προϊσταμένους στη ΔΕΗ Άρα λες στο επομενο τηλέφωνο να.μην τις αναφέρω καν. Μόνο την τυχόν ρήτρα αποχώρησης να συζητήσω
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε Άρα λες στο επομενο τηλέφωνο να.μην τις αναφέρω καν. Μόνο την τυχόν ρήτρα αποχώρησης να συζητήσω ο καθένας κινείται όπως νομίζει
donnarumma Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, korakios είπε που το γράφει ? Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι θα πρέπει να φας μια μέρα διαβάζοντας ειδικούς και γενικούς όρους και μάλιστα με μεγενθυτικό φακό! Στους ειδικούς γράφει 24μηνη δέσμευση με μεγάλα ποσοστά έκπτωσης και στο Free αορίστου και έκπτωση 5%. Και με το ΦΑ δεν παίζουμε στην αλλαγή προμηθευτή. Αν οφείλεις έστω και 1 σεντς στον προηγούμενο, μπορεί να σου κόψει την τροφοδοσία. Κάτι που δεν συμβαίνει στο ρεύμα αλλά καλομελέτα κι έρχεται....
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, donnarumma είπε Στους ειδικούς γράφει 24μηνη δέσμευση με μεγάλα ποσοστά έκπτωσης και στο Free αορίστου και έκπτωση 5%. ναι το κοίταξα αλλά δεν αναφέρεται πουθενά ρήτρα αποχώρησης , κανονικά θα έγραφε και τα ποσά αν είχε
ekrepali Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 19 minutes ago, The_Judas said: εχει κανείς το παρακάτω πρόβλημα με την ΔΕΗ; Η παροχή φυσικού αερίου φαίνεται γκριζαρισμένη και δεν μπορώ να κατεβάσω λογαριασμούς ή να τους δω. Κατα τ'αλλα λαμβάνω email με τους λογαριασμούς αλλά δεν έχω πρόσβαση για να τους ανεβάσω για το επίδομα. Εχω ενημερώσει την ΔΕΗ αλλά δεν πήρα απάντηση. Μήπως βλέπεις κάποια παλιά απενεργοποιημένα παροχή; έχει βελάκι να πας παραδίπλα;
donnarumma Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, korakios είπε ναι το κοίταξα αλλά δεν αναφέρεται πουθενά ρήτρα αποχώρησης , κανονικά θα έγραφε και τα ποσά αν είχε Και τηλέφωνο να τους πάρεις θα σου το αρνηθούν. Μπορεί να είναι στην αίτηση. Μπορεί σε κάποιο σημείο να αναφέρουν ότι στην περίπτωση που αποχωρήσεις θα πρέπει να επιστρέψεις την ποσότητα αερίου που κέρδισες.... Γιατί δεν το γράφει, όπως στο FREE, στο εισαγωγικό του προγράμματος στο site; Δεν τους ενδιαφέρει το ΦΑ, μόνο το ρεύμα.
johnnyman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 13 ώρες πριν, ekrepali είπε https://deda.gr/επικοινωνία/ Ο διαχειριστής δικτύου ξέρει ποιος μετρητής ανήκει στο αντίστοιχο ΗΚΑΣΠ Πάρε τηλέφωνο μέχρι να πέσεις σε υπάλληλο που θα σου πει ότι μπορείς να πας στο benefit τζάμπα... σημείωσε το όνομα. Καλημέρα και σε περίπτωση που μπει ρήτρα τι κάνουμε μετά? Εχει μπει σε κάποιο μέλος μέχρι στιγμής η όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις