Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, μια μάλλον χαζή ερώτηση. Επειδή μάλλον κάποια πατάτα έγινε στον λογαριασμό από ΗΡΏΝ, πως μπορώ να βεβαιωθώ ποιος είναι ο δικός μου μετρητής; έψαξα στον λογαριασμό και στο έντυπο του ΗΚΑΣΠ αλλά δεν βρήκα να υπάρχει κάποιος σειριακός αριθμός 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 minutes ago, t54g05 said:

Παιδιά, μια μάλλον χαζή ερώτηση. Επειδή μάλλον κάποια πατάτα έγινε στον λογαριασμό από ΗΡΏΝ, πως μπορώ να βεβαιωθώ ποιος είναι ο δικός μου μετρητής;

Πας στον μετρητή, παίρνεις τηλέφωνο κάποιον στο σπίτι να ανοιγοκλείνει το ζεστό νερό. Θα δεις τα τελευταία ψηφία (κόκκινα) να ξεκινάνε και να σταματάνε. Εμένα πάντως σε όλους τους παρόχους γράφει τον αριθμό του μετρητή.

12 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πας στον μετρητή, παίρνεις τηλέφωνο κάποιον στο σπίτι να ανοιγοκλείνει το ζεστό νερό. Θα δεις τα τελευταία ψηφία (κόκκινα) να ξεκινάνε και να σταματάνε. Εμένα πάντως σε όλους τους παρόχους γράφει τον αριθμό του μετρητή.

Δύσκολο το σενάριο που λες. Ένα άτομο είναι, φοιτήτρια......δεν νομίζω να βγάλει άκρη. Αν πάρω τηλέφωνο τον Ηρωνα δεν θα πρέπει να έχουν αριθμό μετρητή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τι λέμε εδώ και 15 μέρες; To ΤΤF κατρακύλησε https://www.barchart.com/futures/quotes/TG*0/futures-prices

Στο τηλέφωνο απλά να τους πω ότι θέλω αλλαγή από control σε benefit?

Να αναφέρω εάν θα έχω ρήτρα αποχώρησης η όχι?(Έχετε πει δεν βάζουν,αλλά ποτέ δεν ξερεις)

Στο control είχα πάει τέλη Οκτωβρίου από το παλιό benefit. 

Ευχαριστώ! 

Επεξ/σία από johnnyman

4 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Να αναφέρω εάν θα έχω ρήτρα αποχώρησης η όχι?(Έχετε πει δεν βάζουν,αλλά ποτέ δεν ξερεις)

Ευχαριστώ! 

Εγώ σήμερα μίλησα με ΔΕΗ για το benefit και μου είπαν ότι υπάρχει ρήτρα. Περιμένω να δω τα συμβόλαια που θα μου στείλουν. 

25 minutes ago, t54g05 said:

Δύσκολο το σενάριο που λες. Ένα άτομο είναι, φοιτήτρια......δεν νομίζω να βγάλει άκρη. Αν πάρω τηλέφωνο τον Ηρωνα δεν θα πρέπει να έχουν αριθμό μετρητή; 

https://deda.gr/επικοινωνία/ Ο διαχειριστής δικτύου ξέρει ποιος μετρητής ανήκει στο αντίστοιχο ΗΚΑΣΠ

12 minutes ago, johnnyman said:

Ευχαριστώ! 

Πάρε τηλέφωνο μέχρι να πέσεις σε υπάλληλο που θα σου πει ότι μπορείς να πας στο benefit τζάμπα... σημείωσε το όνομα.

• Like 1

Λογικά εκεί στη ΔΕΗ κατάλαβαν ότι πολλοί θα κάνουν την αλλαγή από σταθερό σε κυμαινόμενο και αποφάσισαν να τους κόψουν τη φόρα με το φόβο της ρήτρας αποχώρησης.

Επίσης υπήρχε και το παραθυράκι με τα 50€ νέου πελάτη και δεν ήθελαν να μπλέξουν.

Κάτι άλλο τώρα, αν κατάλαβα καλά η Ζενίθ χρεώνει ρήτρα αναπροσαρμογής στα σταθερά της τιμολόγια ή λάθος δικό μου;

16 λεπτά πριν, ev_trantos είπε

Κάτι άλλο τώρα, αν κατάλαβα καλά η Ζενίθ χρεώνει ρήτρα αναπροσαρμογής στα σταθερά της τιμολόγια ή λάθος δικό μου;

ένα σταθερό έχει

https://zenith.gr/el/for-the-home/gas/gas-home-now-fixed/

και δε χρεώνει ρήτρα

Καλημέρα, μόλις έκανα κι εγώ την αλλαγή, με την πρώτη έπεσα σε υπάλληλο που μου είπε ότι δεν έχω ρήτρα αποχώρησης εφόσον είναι μετάβαση σε άλλο πρόγραμμα και δε διακόπτεται το συμβολαιο, και επιπλέον μου επιβεβαίωσε και για τα 50 ευρώ. Κράτησα όνομα και ώρα κλήσης σε περίπτωση που αλλάξουν κάτι συστημικά αλλά δε νομίζω να γίνει κάτι.

μόλις μίλησα με υπάλληλο ΔΕΗ, μία μου έλεγε δεν λαμβάνω 50Ε για μετάβαση απο κοντρολ σε benefit, μετά οτι λαμβάνω τα 50Ε, τελικά μίλησε με προιστάμενο και είπε δεν τα λαμβάνω. λέει λάβατε πέρισυ 50Ε. Θα ξανα τηλεφωνήσω το απόγευμα ξανά, να δω τι θα μου πουν.

• Confused 1

Απ τη στιγμή που το benefit δίνει τα 50€ χωρίς όρους δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάτε στα τηλέφωνα και μπλέκεστε με τους άχρηστους υπαλλήλους/προϊσταμένους στη ΔΕΗ

• Like 1

1 ώρα πριν, korakios είπε

ένα σταθερό έχει

https://zenith.gr/el/for-the-home/gas/gas-home-now-fixed/

και δε χρεώνει ρήτρα

Η Ζενιθ χρεώνει ρήτρα ακόμη κι αν δεν σύμβαση μαζί της!!!!😁

Έχει ρήτρα, δείτε τους ειδικούς όρους: 1-6μ(100€), 7-11μ(50€), 12μ(0€).

Δεν είναι τυχαίο που το cc και οι πωλητες d2d που έχει προωθούσαν προγράμματα ντεμέκ σταθερά που χρέωναν και αναπροσαρμογή TTF.

Η χειρότερη εταιρεία!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, donnarumma είπε

Έχει ρήτρα, δείτε τους ειδικούς όρους: 1-6μ(100€), 7-11μ(50€), 12μ(0€).

αν λες για το σταθερό , ναι έχει , δεν είπα το αντίθετο (με την ευκαιρία άλλαξα και τη δέσμευση στους 11 μήνες αντί 12 στο excel)

αν λες άλλο πρόγραμμα πες ποιο

4 λεπτά πριν, donnarumma είπε

Δεν είναι τυχαίο που το cc και οι πωλητες d2d που έχει προωθούσαν προγράμματα ντεμέκ σταθερά που χρέωναν και αναπροσαρμογή TTF.

Η χειρότερη εταιρεία!

πρώτα Προτέργια που έβαλε ξαφνικά ρήτρα αναπροσαρμογής σε κυμαινόμενο , μετά Ζενίθ για την απόκρυψη της ρήτρας και φυσικά ακολουθεί με μικρή διαφορά η άχρηστη ΔΕΗ ...

Επεξ/σία από korakios

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...