korakios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε ρε τον Ηρων.. εδωσαν 150 ευρω για να τα παρουν πισω απο τις τιμες. και με τόκους κλασσικά στο site ακόμα δεν έβαλαν τιμές για ευνόητους λόγους __________________ δεν τόλμησα να ρωτήσω πόσο βάρεσαν το flex τον Ιανουάριο 😂
donnarumma Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 29 λεπτά πριν, korakios είπε και με τόκους κλασσικά στο site ακόμα δεν έβαλαν τιμές για ευνόητους λόγους __________________ δεν τόλμησα να ρωτήσω πόσο βάρεσαν το flex τον Ιανουάριο 😂 Είναι λυπηρό για εταιρείες του μεγέθους του Ήρωνα(με βαρβάτες θυγατρικές) να χρησιμοποιούν τέτοιου είδους πρακτικές παραπληροφόρησης του πελάτη. Όλοι παραθέτουν καθαρούς τύπους υπολογισμού κι αυτός μια επινοεί το ΤΤΦ, μετά την "Αρχική τιμή προμήθειας ΦΑ"....ότι να΄ναι. 1
teot Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, ekrepali είπε @petrox21 Παίζει ρόλο και η διαδικασία με την οποία γίνεται αλλαγής προγράμματος. Στην αίτηση/σύμβαση προμήθειας που μου απέστειλαν... γράφει "Τιμολόγιο Gas Benefit", αλλά είναι κενά τα πεδία "Αριθμός Αίτησης" και "Λογαριασμός Συμβολαίου". Στο ebill γράφει ότι περάστηκε το Benefit με την αντίστοιχη ημερομηνία λήξης αλλά έχω διατηρήσει τον αριθμό του control στον Λογαριασμό Συμβολαίου. Αν όμως στην αίτηση του Benefit υπήρχε Αριθμός Αίτησης και νέος Λογαριασμός Συμβολαίου, τότε αυτομάτως θα γινόταν καταγγελία του παλιού Λογαριασμού Συμβολαίου και θα έμπαίνε πέναλτυ για το control. 16 ώρες πριν, magdalhnh είπε Ακριβώς έτσι και μένα. Τώρα που το είπες ekrepali το κοίταξα, αλλιώς δε θα το παρατηρούσα. Πιστεύω πως δε πρόκειται να μπει ρήτρα αποχώρησης από το control. Κοιτάζοντας το αρχείο μου είδα ότι όσο κάποιος παραμένει πελάτης της ΔΕΗ ο αριθμός συμβολαίου δεν αλλάζει, παραμένει ο ιδιος όσες συμβάσεις και αν γίνουν. Είχα συμβόλαιο GasControl που έληξε Νοέμβρη του 2022 και στην συνέχεια έκανα benefit μέχρι τον Οκτώβρη που μας πέρασε που το γύρισα σε Control και πριν λίγες ημέρες το γύρισα παλι σε Benefit αλλά ο αριθμός παραμένει ο ίδιος. Η μόνη αλλαγή που έγινε ήταν όταν αλλάξανε μηχανογράφηση στην ΔΕΗ και από αριθμό της μορφής NGS0000XXXX άλλαξε σε 700000ΧΧΧΧΧΧ που παραμένει ο ίδιος μέχρι και σήμερα. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2024 από teot 2
dumakos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους Μια μικρή βοήθεια γιατί έχω χαθεί στην μετάφραση. Είμαι στην Ζενιθ με ρεύμα και αέριο. Έφυγα από το ρεύμα γιατί πήγα σε σταθερό της Ελιν που είναι πιο φθηνό και η κατανάλωση που έχω είναι περίπου στις 220 κιλοβατώρες και για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τώρα είναι η σειρά του αερίου. Σας επισυνάπτω τους περσινους λογαριασμούς με τις υψηλές καταναλώσεις για να μου πείτε και σεις τι είναι συμφέρον. Το πρόγραμμα που είχα ήταν σταθερό Με συμφέρει να μεταφέρω και το αέριο στην Ελίν (gas on!home easy)για να επωφεληθώ από το dual energy? Ευχαριστώ Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2024 από dumakos
ATmega Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Έκανα σήμερα 2η προσπάθεια να πάρω το δώρο των 50€ για αλλαγή απο control σε benefit αλλά πάλι έφαγα πόρτα. Μου είπαν μόνο για νέου πελάτες ισχύει το δώρο. Σκέφτομαι μήπως πάω στην elpedison που δίνει δώρο 120€ (αλλά θα πληρώσω 60 ρήτρα αποχώρηση στην ΔΕΗ)
petranthe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Είδα τώρα το λογαριασμό της ζενιθ που πόσταρε ο dumakos και εκνευρίστηκα. Και η εποχή των παγετώνων να ερχόταν και η ζενιθ ήταν η μόνη εταιρία, θα προτιμούσα να παγώσω παρά να μπλέξω ξανά με αυτούς.😀 @dumakos δες το excel του κοράκιου, βάλε καταναλώσεις και δες τι σε συμφέρει. προσωπικά εγώ θα πήγαινα σε ΔΕΗ benefit.
dumakos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 3 minutes ago, petranthe said: Είδα τώρα το λογαριασμό της ζενιθ που πόσταρε ο dumakos και εκνευρίστηκα. Και η εποχή των παγετώνων να ερχόταν και η ζενιθ ήταν η μόνη εταιρία, θα προτιμούσα να παγώσω παρά να μπλέξω ξανά με αυτούς.😀 @dumakos δες το excel του κοράκιου, βάλε καταναλώσεις και δες τι σε συμφέρει. προσωπικά εγώ θα πήγαινα σε ΔΕΗ benefit. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω δει το excel και δεν κατάλαβα και πολλά για να πω την αλήθεια . Και γω στην αρχή για Δεη έλεγα αλλά μετά είδα της Ελίν που έλεγε για dual energy και έκπτωση και αναρωτιόμουν αν συμφέρει περισσότερο.
korakios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, dumakos είπε Το έχω δει το excel και δεν κατάλαβα και πολλά για να πω την αλήθεια . αν έχεις συγκεκριμένες απορίες , ρώτα 2 λεπτά πριν, dumakos είπε Και γω στην αρχή για Δεη έλεγα αλλά μετά είδα της Ελίν που έλεγε για dual energy και έκπτωση και αναρωτιόμουν αν συμφέρει περισσότερο. dual σχεδόν ποτέ δε συμφέρει 37 λεπτά πριν, dumakos είπε Σας επισυνάπτω τους περσινους λογαριασμούς με τις υψηλές καταναλώσεις για να μου πείτε και σεις τι είναι συμφέρον. σε μάδησαν με τη ρήτρα αναπροσαρμογής δυστυχώς αν μπορείς βάλε τις φωτό σε spoiler μιας και πιάσανε όλη τη σελίδα
petranthe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dumakos είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω δει το excel και δεν κατάλαβα και πολλά για να πω την αλήθεια . Και γω στην αρχή για Δεη έλεγα αλλά μετά είδα της Ελίν που έλεγε για dual energy και έκπτωση και αναρωτιόμουν αν συμφέρει περισσότερο. Δεν είχα ποτέ Ελιν, δεν ξέρω τι παίζει. Πάνω κάτω μιλάμε για κυμαινόμενο με βάση το TTF, απλα τα dual δε συμφερουν σχεδον ποτε. Επίσης η ΔΕΗ δίνει και 50αρικο. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2024 από petranthe 1
korakios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, petranthe είπε Δεν είχα ποτέ Ελιν, δεν ξέρω τι παίζει. κομπλέ απλά είναι ένα μήνα πίσω στην τιμολόγηση 2
ekrepali Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 @dumakos @petranthe @korakios Ανάλογα την ημερομηνία καταμέτρησης, η τιμολόγηση μπορεί να είναι από 1 μήνα ως και 2 μήνες πίσω. Εμένα πχ έγινε η αλλαγή στη ΔΕΗ στις 13/8, βγάζει η Ελίν έναντι στις 14/8 για περίοδο 3/5-30/6. Λέω ΟΚ λογικό, δε πρόλαβαν να ενημερωθούν πως αποχώρησα. Στις 14/9 ξανασκάει έναντι και στις 18/10 βγήκε τελικός εκκαθαριστικός ως 13/8. Τραγικό επίσης ότι δε βγάζουν έκτακτο λογαριασμό αν το ζητήσεις, τους παρακαλούσα να βγάλουν τελικό ώστε να ξεμπερδέψουμε... και μου έλεγαν πως θα βγει λογαριασμός στον προγραμματισμένο κύκλο τιμολόγησης. Spoiler Από τιμές πάντως είναι αρκετά ανταγωνιστικοί. 1
korakios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, ekrepali είπε @dumakos @petranthe @korakios Ανάλογα την ημερομηνία καταμέτρησης, η τιμολόγηση μπορεί να είναι από 1 μήνα ως και 2 μήνες πίσω. Εμένα πχ έγινε η αλλαγή στη ΔΕΗ στις 13/8, βγάζει η Ελίν έναντι στις 14/8 για περίοδο 3/5-30/6. Λέω ΟΚ λογικό, δε πρόλαβαν να ενημερωθούν πως αποχώρησα. Στις 14/9 ξανασκάει έναντι και στις 18/10 βγήκε τελικός εκκαθαριστικός ως 13/8. Τραγικό επίσης ότι δε βγάζουν έκτακτο λογαριασμό αν το ζητήσεις, τους παρακαλούσα να βγάλουν τελικό ώστε να ξεμπερδέψουμε... και μου έλεγαν πως θα βγει λογαριασμός στον προγραμματισμένο κύκλο τιμολόγησης. Απόκρυψη περιεχομένων Από τιμές πάντως είναι αρκετά ανταγωνιστικοί. ναι το έχουν λίγο στο αυτόματο , εμένα μου βγάλανε έναντι 5 μέρες μετά την καταμέτρηση αλλά δεν ασχολούμαι και εγώ γενικότερα
petrox21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 22 ώρες πριν, ekrepali είπε @petrox21 Παίζει ρόλο και η διαδικασία με την οποία γίνεται αλλαγής προγράμματος. Στην αίτηση/σύμβαση προμήθειας που μου απέστειλαν... γράφει "Τιμολόγιο Gas Benefit", αλλά είναι κενά τα πεδία "Αριθμός Αίτησης" και "Λογαριασμός Συμβολαίου". Στο ebill γράφει ότι περάστηκε το Benefit με την αντίστοιχη ημερομηνία λήξης αλλά έχω διατηρήσει τον αριθμό του control στον Λογαριασμό Συμβολαίου. Αν όμως στην αίτηση του Benefit υπήρχε Αριθμός Αίτησης και νέος Λογαριασμός Συμβολαίου, τότε αυτομάτως θα γινόταν καταγγελία του παλιού Λογαριασμού Συμβολαίου και θα έμπαίνε πέναλτυ για το control. Πολυ ενδιαφερουσα παρατηρηση για την οποια δεν ειχα ιδεα! Και σε μενα ισχυουν ακριβως τα ιδια, οποτε ισχυροποιειται η αποψη οτι θα τη βγαλουμε αναιμακτα την αλλαγη
dumakos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 43 minutes ago, ekrepali said: @dumakos @petranthe @korakios Ανάλογα την ημερομηνία καταμέτρησης, η τιμολόγηση μπορεί να είναι από 1 μήνα ως και 2 μήνες πίσω. Εμένα πχ έγινε η αλλαγή στη ΔΕΗ στις 13/8, βγάζει η Ελίν έναντι στις 14/8 για περίοδο 3/5-30/6. Λέω ΟΚ λογικό, δε πρόλαβαν να ενημερωθούν πως αποχώρησα. Στις 14/9 ξανασκάει έναντι και στις 18/10 βγήκε τελικός εκκαθαριστικός ως 13/8. Τραγικό επίσης ότι δε βγάζουν έκτακτο λογαριασμό αν το ζητήσεις, τους παρακαλούσα να βγάλουν τελικό ώστε να ξεμπερδέψουμε... και μου έλεγαν πως θα βγει λογαριασμός στον προγραμματισμένο κύκλο τιμολόγησης. Reveal hidden contents Από τιμές πάντως είναι αρκετά ανταγωνιστικοί. Οπότε με βλέπω για Δεή.Εκλεισα ραντεβού για να κάνω την αλλαγή. Γενικώς με την Ζενίθ δεν ξαναμπλέκω.Την είχα βγάλει τζάμπα για 2 χρόνια και μετά με ξεσκίσανε. Φταίω και εγώ φυσικά που τους πίστεψα.
vasilhsstr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 4 ώρες πριν, korakios είπε και με τόκους κλασσικά στο site ακόμα δεν έβαλαν τιμές για ευνόητους λόγους __________________ δεν τόλμησα να ρωτήσω πόσο βάρεσαν το flex τον Ιανουάριο 😂 Καλησπέρα, πήγα στο Ήρων Pass στις 10-12-23 (από Flex) και σήμερα την έκανα για Max (έτσι όπως το πάει ο χειμώνας δε το βλέπω για 4500kwh) οπότε καλύτερα τώρα που είναι νωρίς... Εν τω μεταξύ η κοπέλα στο τηλέφωνο όταν τη ρώτησα γιατί δεν αναρτήθηκε η τιμή του Ιανουαρίου μου είπε ότι το αέριο δεν είναι ρεύμα να αλλάζει κάθε μήνα... μας θεωρούν ιθαγενείς δεν εξηγείται αλλιώς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις