ev_trantos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Μίλησα πριν λίγο με τη ΔΕΗ για αλλαγή από control σε benefit και με διαβεβαίωσε ότι υπάρχει ρήτρα πρόωρης αποχώρησης... Χθες μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει... Τελικά δεν έκανα την αλλαγή.
S90 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, ev_trantos said: Μίλησα πριν λίγο με τη ΔΕΗ για αλλαγή από control σε benefit και με διαβεβαίωσε ότι υπάρχει ρήτρα πρόωρης αποχώρησης... Χθες μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει... Τελικά δεν έκανα την αλλαγή. Μεχρι στιγμης σε κανεναν δεν εφαρμόστηκε η αναφερόμενη από σενα ρήτρα....και εχουμε δεκάδες διαβεβαιώσεις για το αντίθετο από τους υπολοίπους κ μέσα σε αυτους κ μένα. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2024 από S90
MasterBlaster Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Στις 3/1/2024 στις 6:48 ΜΜ, korakios είπε ποτέ δεν κατάλαβα , κρατώ τι βγάζει το 1ο λινκ και βλέπω και το pdf της ΔΕΗ μάλιστα υπάρχουν μικροδιαφορές , το είχα ψάξει παλιά μιας και άλλες τιμές έχει η Ελίν , άλλες η Ζενίθ και άλλες η ΔΕΗ δεν είχα κρατήσει την απάντηση αλλά δεν έδωσα σημασία μιας και σαν μέσος όρος είναι σχεδόν τα ίδια στο investing απλά κοιτάω το avg για να ξέρω πόσο περίπου θα κλείσει ο μήνας ΔΕΗ, Protergia έχει βάση υπολογισμού το TTF του ΕΕΧ Ελίν και ΕΦΑ το TTF του ICE ΗΡΩΝ έχει δικό του που δεν μπορείς να το ελέγξεις ΦΑ Αττικής δεν σου λέει καν τι έχει και απορώ πως τα καταφέρνει 1
ruudy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα Έχοντας αρχίσει και εγώ τον τουρισμό τέλος καλοκαιριού, ξεκίνησα με το double home flex του ηρωνα παίρνοντας 50 +50 σε ρεύμα και αέριο. Στο συμβόλαιο του αερίου εκεί που αναφέρεται η διάρκεια λέει ''αορίστου χρόνου'' και αν αλλάξεις ρεύμα μεταπίπτεις στο gas home flex το οποίο όμως έχει 24μηνη διάρκεια και ρήτρα αποχώρησης τα υπολειπόμενα πάγια. Στο ρεύμα είχα πάει από το φθινόπωρο σε ελπε και τώρα γύρισα ηρωνα. Θεωρείτε πιθανό να μου χρεώσουν τη ρήτρα αν φύγω? η αλήθεια είναι ότι έχω μικρές καταναλώσεις και μόνο για τα 120 της ελπε θα έφευγα
korakios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, ruudy είπε Καλησπέρα Έχοντας αρχίσει και εγώ τον τουρισμό τέλος καλοκαιριού, ξεκίνησα με το double home flex του ηρωνα παίρνοντας 50 +50 σε ρεύμα και αέριο. Στο συμβόλαιο του αερίου εκεί που αναφέρεται η διάρκεια λέει ''αορίστου χρόνου'' και αν αλλάξεις ρεύμα μεταπίπτεις στο gas home flex το οποίο όμως έχει 24μηνη διάρκεια και ρήτρα αποχώρησης τα υπολειπόμενα πάγια. Στο ρεύμα είχα πάει από το φθινόπωρο σε ελπε και τώρα γύρισα ηρωνα. δεν έχει ρήτρα αποχώρησης εκτός αν παράνομα σου στείλανε άλλο έγγραφο (το κάνανε παλιότερα) το screenshot που ανέβασες δεν γράφει κάτι πάντως... υπόψιν , πλέον το flex είναι απο τα ακριβότερα της αγοράς και τα νέα που έβγαλε είναι μεγαλύτερη κοροϊδία Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2024 από korakios 2
myst77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 On 03/01/2024 at 12:08, Thresh said: istorikes-times-ttf-final-design.pdf (dei.gr) Στο 0.036644 βλέπω ότι έπεσε το TTF, not bad. Καλημέρα, αυτό το 0.036644 θα ισχύει για όλο τον Ιανουάριο; Οποτε απο control συμφερει να γυρισουμε σε benefit? (συγνωμη αλλα τωρα διαβαζω τις τελευταιες σελιδες!) Λογικά για Φεβρουάριο η κυμαινομενη τιμη θα ειναι κατω του 0,051 του control ? (λογικα λεμε, δεν ειμαστε Πυθια )
petranthe Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά πόσο δύσκολο είναι να διαβάσετε 2-3 σελίδες πίσω ή να κάνετε ένα απλό Search; Η τιμή του benefit δεν είναι 0.036644. Αυτο είναι η μέση τιμή που έκλεισε το TTF τον Δεκέμβριο και βάση αυτής θα τιμολογηθεί ο Ιανουάριος. Η τιμή του benefit βγαίνει από αυτόν εδώ τον τύπο 1,03 * TTF + 0.004. Αρα η τιμή του benefit για τον Ιανουάριο, είναι 0,0417. Λίγο ψάξιμο δεν βλάπτει. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2024 από petranthe 5
myst77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 ναι τον ξερω τον τυπο, σε TTF αναφερομουν! Λογικά για Φεβρουάριο η κυμαινομενη τιμη θα ειναι συνολικάκατω του 0,051 του control συμφωνα με τους δεικτες;
petranthe Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, myst77 είπε Λογικά για Φεβρουάριο η κυμαινομενη τιμη θα ειναι συνολικάκατω του 0,051 του control συμφωνα με τους δεικτες; Μέχρι τώρα έτσι φαίνεται, αλλά είναι νωρίς για αυτό ακόμα. Μετά τις 15/1 θα φανεί που κάθεται η μπίλια. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 42 minutes ago, myst77 said: Καλημέρα, Καλημέρα, ό,τι είπε ο προλαλλήσαντας petranthe.
libera Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 18 λεπτά πριν, myst77 είπε Λογικά για Φεβρουάριο η κυμαινομενη τιμη θα ειναι συνολικάκατω του 0,051 του control συμφωνα με τους δεικτες; Επαναλαμβανεις μια ερώτηση στην οποία λογικά ,κανείς λογικός δεν μπορεί να σου απαντήσει και αυτό γιατί η τιμή επηρεάζεται από χρηματιστηριακες συναλλαγες
ev_trantos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, S90 είπε Μεχρι στιγμης σε κανεναν δεν εφαρμόστηκε η αναφερόμενη από σενα ρήτρα....και εχουμε δεκάδες διαβεβαιώσεις για το αντίθετο από τους υπολοίπους κ μέσα σε αυτους κ μένα. Δεν είναι δικά μου λόγια, είναι η απάντηση της εξυπηρέτησης πελατών αερίου ΔΕΗ. Επειδή επέμενα ότι δεν εφαρμόζεται η ρήτρα σε αλλαγή προγράμματος, επειδή έχω το διαβάσει εδώ πολλές φορές, το επιβεβαίωσε με τον προϊστάμενο της. Δεν ξέρω τι ισχύει, απλά μια ενημέρωση έκανα. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2024 από ev_trantos
korakios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, ev_trantos είπε είναι η απάντηση της εξυπηρέτησης πελατών αερίου ΔΕΗ. ο κανόνας είναι να μη δίνεις σημασία στο τι λέει ο κάθε πικραμένος εκεί
ev_trantos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, korakios είπε ο κανόνας είναι να μη δίνεις σημασία στο τι λέει ο κάθε πικραμένος εκεί Αν ρωτήσω σε κατάστημα θα είναι καλύτερα ή το παίζεις τζόκερ σε κάθε περίπτωση;
korakios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, ev_trantos είπε Αν ρωτήσω σε κατάστημα θα είναι καλύτερα ή το παίζεις τζόκερ σε κάθε περίπτωση; πάντα με ΔΕΗ είναι τζόκερ και email να στείλεις (με 50% να πάρεις άσχετη με το ερώτημα απάντηση) , απλά έχεις ένα πάτημα για την υπεράχρηστη ΡΑΕ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις