energy52 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Σας ευχαριστω! Περιμενω να βγει κι ο επομενος λογαριασμος (απο Φυσικο αεριο) για μηνα Δεκεμβριο που εχω αρκετη καταναλωση κι απο θερμανση και θα αποφασισω αλλαγη Δεη ή Ελιν..παντως απο λογαριασμους που εχουν ανεβασει μελη βλεπω τελικη τιμη με ολα μεσα ~0,93 με 0,95 το κυβικο (κανοντας το ποσο πληρωμης/κυβικα ξερω ερκετα μπακαλιστικο αλλα ειναι μια ενδειξη) ενω σε μενα αρκετα πιο πανω τσπ θα δειξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SofoS@ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Το benefit έχει κάποιο Τέλος Πρόωρης Αποχώρησης; Γιατί μιλάει για 24μηνη διάρκεια αλλά δεν αναφέρει κάτι επιπλέον στους ειδικούς όρους όπως το control. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, SofoS@ είπε Το benefit έχει κάποιο Τέλος Πρόωρης Αποχώρησης; Γιατί μιλάει για 24μηνη διάρκεια αλλά δεν αναφέρει κάτι επιπλέον στους ειδικούς όρους όπως το control. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SofoS@ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, petranthe είπε Spoiler ποιο pdf είναι αυτό; Γιατί από εδώ, ανοίγω το αρχείο Ειδικοί όροι προϊόντος (από 01.11.2022) και δεν αναφέρει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, SofoS@ είπε ποιο pdf είναι αυτό; Γιατί από εδώ, ανοίγω το αρχείο Ειδικοί όροι προϊόντος (από 01.11.2022) και δεν αναφέρει κάτι Αυτό που μου εστειλαν στο mail, μαζί με το νέο συμβόλαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Το pdf με τη ρήτρα έχει ημερομηνία 14/9/22 Το pdf χωρίς τη ρήτρα έχει ημερομηνία 11/12/23 Εγώ μπήκα στο benefit 31/12 αλλά μου έστειλαν το pdf με τη ρήτρα. Θα κρατήσω όμως και το άλλο pdf ώστε αν θέλω να φύγω να μπορώ να υποστηρίξω ότι μου έστειλαν λάθος pdf κι ότι ποτέ δεν ενημερώθηκα για ρήτρα. 😛 Ας ξεμπερδέψουμε πρώτα με την αλλαγή απ'τo control, να εκδωθούν λογαριασμοί χωρίς ρήτρα απ'το control... και μετά ας ασχοληθούμε με το άλλο. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walex Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2 minutes ago, petranthe said: Αυτό που μου εστειλαν στο mail, μαζί με το νέο συμβόλαιο. αυτοί είναι οι ειδική όροι εώς 31.10.2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Ηρών Max 0,068110€/kw αρχική , λίγο λιγότερη απο Δεκ (0,07188) 😂 σε αναμονή για το pass 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 10 minutes ago, korakios said: Ηρών Max 0,068110€/kw αρχική , λίγο λιγότερη απο Δεκ (0,07188) 😂 σε αναμονή για το pass Πού τις βρήκες; Για δώσε link του pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Πού τις βρήκες; Για δώσε link του pdf απο fb , σιγά μη δημοσιεύανε στην ώρα τους , απλά βαριέμαι να στείλω messenger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrox21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Καλεσα κι εγω και αιτηθηκα την αλλαγη σε benefit. Ειχα ηδη παρει το 50αρι απο την δεσμευση του control πριν 2,5 μηνες. Η εκπροσωπος μου επιβεβαιωσε με σιγουρια οτι δε θα εχω ρητρα για την εσωτερικη αλλαγη. Δεν ηταν σιγουρη για το αλλο 50αρι, αλλα οταν ειδε τους ορους μου ειπε οτι θα το παρω, και λογικο αφου ειναι εμφανες στους ορους. Το downside ειναι οτι με δεσμευση 2ετη δε θα παρουμε κανενα δωρο του χρονου. Το καλο ειναι οτι πηρα 2χ50 φετος. First world problem: με τους πιστωτικους λογαριασμους δε θα εχω ουτε εναν χρεωστικο μεχρι τελη Μαρτη για να στειλω για το επιδομα θερμανσης οπου ηδη εχω παρει ολη την προκαταβολη! Ενω κανονικα θα πρεπει να δικαιολογησω 126χ2= 252 ευρω. Θα μου τα ζητησουν πισω ή απλα του χρονου δε θα παρω τιποτα αραγε? Μονη λυση να τσιτωνω τη θερμανση στους 25 βαθμους και να κυκλοφορω με τα σωβρακα ετσι οπως παμε 😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATmega Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 29 λεπτά πριν, petrox21 είπε Καλεσα κι εγω και αιτηθηκα την αλλαγη σε benefit. Ειχα ηδη παρει το 50αρι απο την δεσμευση του control πριν 2,5 μηνες. Η εκπροσωπος μου επιβεβαιωσε με σιγουρια οτι δε θα εχω ρητρα για την εσωτερικη αλλαγη. Δεν ηταν σιγουρη για το αλλο 50αρι, αλλα οταν ειδε τους ορους μου ειπε οτι θα το παρω, και λογικο αφου ειναι εμφανες στους ορους. Το downside ειναι οτι με δεσμευση 2ετη δε θα παρουμε κανενα δωρο του χρονου. Το καλο ειναι οτι πηρα 2χ50 φετος. First world problem: με τους πιστωτικους λογαριασμους δε θα εχω ουτε εναν χρεωστικο μεχρι τελη Μαρτη για να στειλω για το επιδομα θερμανσης οπου ηδη εχω παρει ολη την προκαταβολη! Ενω κανονικα θα πρεπει να δικαιολογησω 126χ2= 252 ευρω. Θα μου τα ζητησουν πισω ή απλα του χρονου δε θα παρω τιποτα αραγε? Μονη λυση να τσιτωνω τη θερμανση στους 25 βαθμους και να κυκλοφορω με τα σωβρακα ετσι οπως παμε 😂😂 Πριν από λίγο μίλησα με τη ΔΕΗ (με ενημέρωσε ότι η κλήση ηχογραφείται κλπ) για να γυρίσω από control σε benefit ( πριν λίγους μήνες είχα πάει στο control και μου είχαν δώσει το 50αρι) και μου είπε ότι δε δικαιούμαι τα 50€ γιατί αυτά αφορούν μόνο νέους πελάτες. Επέμενα ότι στο site δεν το αναφέρουν αυτό και ότι θα έτσι όπως το γράφουν θα πρέπει να ισχύει για όλους αλλά τελικά δεν κατάφερα να την πείσω. Θα δοκιμάσω αργότερα με άλλον υπάλληλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skantsos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, korakios είπε Ηρών Max 0,068110€/kw αρχική , λίγο λιγότερη απο Δεκ (0,07188) 😂 σε αναμονή για το pass Έχω στείλει my rae , ακόμα περιμένω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
go2jimmys1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Τώρα έχω το elin relax. Η διαφορά elin relax με το benefit είναι πάνω κάτω τα 50 ευρώ που δίνει δώρο η ΔΕΗ μαζί με την δέσμευση για 2 χρόνια σωστά; Το 1.03xttf+0.004 έχει διαφορά 10 ευρώ τον χρόνο σε σχέση με της ελιν αλλά πληρώνεις παραπάνω πάγιο στην ελιν 6 αντί για 5 το μηνα οπότε βγαίνει το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Πού τις βρήκες; Για δώσε link του pdf Η αρχική τιμή για το πρόγραμμα Gas Max Home για τον Ιανουάριο 2024 έχει ανακοινωθεί 0,068110€/kWh, με δωρεάν ποσότητα 45% προκύπτει η τιμή 0,037461€/kWh και πάγιο 3,40€ για 30 ημερολογιακές ημέρες. Η αρχική τιμή για το πρόγραμμα Gas Pass για τον Ιανουάριο 2024 έχει ανακοινωθεί 0,06430€/kWh, με δωρεάν ποσότητα 20% προκύπτει η τιμή 0,05144€/kWh και πάγιο 3,40€ για 30 ημερολογιακές ημέρες ότι να'ναι κλασσικά το pass απο 0,04911 αρχικής το σφάξανε στα 0,06430 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις