Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 minutes ago, Trikala_city said:

Πάντως ρε παιδιά, από τους ειδικούς όρους του benefit στο site της ΔΕΗ, προκύπτει ότι το 50άρικο το δικαιούνται και υφιστάμενοι πελάτες για αλλαγή προγράμματος. Για το σταθερό λέει ξεκαθάρα ότι είναι ΜΟΝΟ για νέο πελάτη, όποιος διαβάσει προσεκτικά και τα δύο και τα συγκρίνει θα καταλάβει την διαφορά στην διατύπωση.

Ναι σήμερα κατά την αλλαγή αυτό μού ανέφεραν ότι το δικαιούμαστε κανονικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, S90 είπε

Ναι σήμερα κατά την αλλαγή αυτό μού ανέφεραν ότι το δικαιούμαστε κανονικά.

Δεν είναι μόνο το προφορικό, το γράφουν και στους ειδικούς όρους.

• Like 1

4 hours ago, Trikala_city said:

Δεν είναι μόνο το προφορικό, το γράφουν και στους ειδικούς όρους.

Σήμερα άλλαξα και εγώ. Χωρίς πέναλτι και +50 σύμφωνα με το συμβόλαιο.

• Super Moderators
10 hours ago, ekrepali said:

Μόνο προφορική επιβεβαίωση. Θεωρητικά οι κλησεις καταγράφονται, το λέει στη κασέτα. Οπότε αν κάτσει στραβή, αρχικά ζητάμε επικοινωνία με τον συγκεκριμένο υπάλληλο ώστε να δώσει εντολή να σβηστεί η ρήτρα κι αν αυτό δεν είναι εφικτό ζητάμε απομαγνητοφώνηση.

Αλλά δε νομίζω να υπάρχει θέμα... αφού κανείς δεν έχει χρεωθεί μέχρι στιγμής. Ανέβασε κι ο thresh πρόσφατο λογαριασμό.

Δεν νομίζω πάντως ότι είναι θέμα υπαλλήλου που "τσεκάρει κάποιο κουτάκι" για το αν θα πληρώσουμε ρήτρα ή όχι.

Απλά θα σε αλλάζει πρόγραμμα και το σύστημα αυτόματα μόνο του θα χρεώνει ή όχι ρήτρα.

Αν λοιπόν το έχουν ρυθμίσει να μην χρεώνει από το σταθερό->κυμαινόμενο κι ανάποδα, όπως βλέπω εδώ και σχεδόν 4 χρόνια που είμαι στη ΔΕΗ, θα συμβαίνει σε όλους κι όχι ανάλογα με ποιον υπάλληλο μιλάς.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε

Για καταναλώσεις Γενάρη ποσό είναι το ttf? Ευχαριστώ?

Δύο σελίδες πίσω 

Περίπου 0,041

Επεξ/σία από atpanos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

Για καταναλώσεις Γενάρη ποσό είναι το ttf? Ευχαριστώ?

0,03644

https://www.dei.gr/media/1ejpbzin/istorikes-times-ttf-final-design.pdf

edit:

Αν θες και την τιμή του Benefit τότε: 1,03 * 0,03644 + 0,004 = 0,041533

Επεξ/σία από EchiDNA
  • Like 1

Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους. 

Όπως διάβασα δεν υπάρχει ρήτρα εάν πας απο control πάλι σε benefit? 

Μέσω τηλεφώνου γίνεται? 

Στο control είχα πάει τον Νοέμβριο εάν θυμάμαι καλα από το παλιό benefit. 

Ευχαριστώ.

Εκτος απ το benefit της Δεη που ειναι με δεσμευση, (αλλα δινει το 50αρι) ενα αλλο τιμιο προγραμμα ειναι της Ελιν απ οτι βλεπω με τον ιδιο τροπο υπολογισμου της τελικης τιμης χωρις δεσμευση..Εχουμε καποιον που ναι στην Ελιν να μας πει;

32 minutes ago, energy52 said:

Εκτος απ το benefit της Δεη που ειναι με δεσμευση, (αλλα δινει το 50αρι) ενα αλλο τιμιο προγραμμα ειναι της Ελιν απ οτι βλεπω με τον ιδιο τροπο υπολογισμου της τελικης τιμης χωρις δεσμευση..Εχουμε καποιον που ναι στην Ελιν να μας πει;

Μέχρι και αρχές 2023 που ήμουν πελατης, τιμολογουσαν με 2 μήνες καθυστέρηση. Το πρόγραμμα είναι καλό όντως.

• Thanks 1

55 λεπτά πριν, energy52 είπε

όλα κομπλέ , ισχύει αυτό που είπε ο ekrepali

• Like 1

εγώ λεω να περιμένω λίγο ακόμη στο control μιας και απο οτι δείχνουν τα μοντέλα έρχεται απο Δευτέρα βαρυχειμωνιά με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας που θα πάει τουλάχιστον μεχρι τέλος του μήνα οπότε μιλάμε για σημαντική κατανάλωση αερίου....που ίσως επηρρεάσει τις τιμές προς τα πάνω (θα πληγεί όλη η Ευρώπη) ήδη έχει ξεκινήσει απο πάνω και κατεβαίνει προς εμάς!

• Like 1

7 λεπτά πριν, supermarioarv είπε

εγώ λεω να περιμένω λίγο ακόμη στο control μιας και απο οτι δείχνουν τα μοντέλα έρχεται απο Δευτέρα βαρυχειμωνιά με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας που θα πάει τουλάχιστον μεχρι τέλος του μήνα οπότε μιλάμε για σημαντική κατανάλωση αερίου....που ίσως επηρρεάσει τις τιμές προς τα πάνω (θα πληγεί όλη η Ευρώπη) ήδη έχει ξεκινήσει απο πάνω και κατεβαίνει προς εμάς!

εκτός ακραίων περιπτώσεων , δεν υπάρχει σωστή/λάθος επιλογή όταν στηρίζεται σε μαντεψιές :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...