Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα άλλα νέα της ημέρας, πήρα να ρωτήσω για αλλαγή από Control --> Benefit και μου είπαν ότι έχει ρήτρα αποχώρησης. Της ανέφερα ότι άλλοι που έκαναν την ίδια μετάβαση τους διαβεβαίωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και όχι μόνο αυτό θα πάρουν και το πενηντάρικο και εκείνη ήταν ανενδοτη. Καλώ μέχρι να βρω άλλον;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Eκδοση πρώτου λογαριασμόυ mydei 31/10 έχω πίστωση 29€ από την χρήση του 50αρικου!

Σήμερα κλείνω 2+ μήνες δίχως λoγαριασμο στο γραμματοκιβωτειο η εμαιλ ούτε στο mydei.

Ξέρει κανείς ποτέ; 31/10 η τελευταία έκδοση! 

Επιπλέον ποσό κοστίζει περίπου η KW σε ευρώ σε πρόχειρος υπολογισμούς είμαι στο control 

1 minute ago, PedroG said:

Eκδοση πρώτου λογαριασμόυ mydei 31/10 έχω πίστωση 29€ από την χρήση του 50αρικου!

Σήμερα κλείνω 2+ μήνες δίχως λoγαριασμο στο γραμματοκιβωτειο η εμαιλ ούτε στο mydei.

Επιπλέον ποσό κοστίζει περίπου η KW σε ευρώ σε πρόχειρος υπολογισμούς είμαι στο control 

Στείλε στο [email protected] γράφοντας ονοματεπώνυμο, ηκασπ, αφμ, ταυτότητα και ρώτα αν έχουν γίνει καταμετρήσεις από τότε. Αν ναι, ζήτα να επικοινωνήσουν με τη ΔΕΗ για να εκδώσουν λογαριασμό άμεσα.

• Thanks 1

34 minutes ago, agriokatsiko said:

Στα άλλα νέα της ημέρας, πήρα να ρωτήσω για αλλαγή από Control --> Benefit και μου είπαν ότι έχει ρήτρα αποχώρησης. Της ανέφερα ότι άλλοι που έκαναν την ίδια μετάβαση τους διαβεβαίωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και όχι μόνο αυτό θα πάρουν και το πενηντάρικο και εκείνη ήταν ανενδοτη. Καλώ μέχρι να βρω άλλον;

ακόμη και να τον βρεις αυτόν που θα σου πει το αντίθετο πως είσαι σίγουρος ότι δεν θα σου περάσουν την ρήτρα σε κάποιο άλλο στάδιο της αποδοχής της αίτησης ή κατά την έκδοση λογαριασμού; Απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει πάντως, δεν έχουμε μια ξεκάθαρη θέση και αν στείλω στο support ερώτημα θα μου απαντήσουν μετά απο 1 μήνα (μου έχει συμβεί...)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί με την εξυπηρέτηση πελατών της ΔΕΗ δεν έβγαλα άκρη.

α. Στην αλλαγή από control σε benefit μου είπε ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης διότι παραμένεις πελάτης τους. Δεν ξέρω αν ισχύει, θα δείξει σε όσους το κάνουν.

β. Η τιμή του benefit βγαίνει με το TTF του προηγούμενου μήνα. π.χ. το TTF 0,046014 του Δεκέμβρη 2023 θα εφαρμοστεί τον μήνα Γενάρη του 2024, το TTF 0,036644 του Γενάρη 2024 θα εφαρμοστεί στον μήνα φλεβάρη 2024, κ.ο.κ. Ισχύει;

Επεξ/σία από ev_trantos

30 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Στείλε στο [email protected] γράφοντας ονοματεπώνυμο, ηκασπ, αφμ, ταυτότητα και ρώτα αν έχουν γίνει καταμετρήσεις από τότε. Αν ναι, ζήτα να επικοινωνήσουν με τη ΔΕΗ για να εκδώσουν λογαριασμό άμεσα.

Το έστειλα μήνυμα σε ευχαριστώ πολύ.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τι καταναλώνουμε πόσο στοιχίζει και κάθε πότε εκδίδεται λογαριασμος, κάτι το οποίο δυστυχώς η ΔΕΗ το έχει καταστρατηγει επανηλειμμενως αν και αναφερετο δικαίωμα του καταναλωτή .

ΥΓ αλλά κάνοντας μια αναζήτηση σε ποιο ακριβώς τομέα της οικονομίας γνωρίζει ο καταναλωτής τα βασικά;

44 λεπτά πριν, PedroG είπε

και μενα τον 10 το και ξαναβγηκε τωρα οποτε ισως αυτες τις μερες σου βγει

• Thanks 1

2 minutes ago, S90 said:

Για επαγγελματικό συμφέρει κ πάλι η ΔΕΗ? γνωρίζει καποιος?

Της Ελίν είναι φτηνότερο και δεν έχει δέσμευση.

https://energy.elin.gr/fysiko-aerio-new/gia-tin-epicheirisi-fysiko-aerio/gas-on-business-easy/

• Like 1

33 minutes ago, tempo said:

ακόμη και να τον βρεις αυτόν που θα σου πει το αντίθετο πως είσαι σίγουρος ότι δεν θα σου περάσουν την ρήτρα σε κάποιο άλλο στάδιο της αποδοχής της αίτησης ή κατά την έκδοση λογαριασμού; Απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει πάντως, δεν έχουμε μια ξεκάθαρη θέση και αν στείλω στο support ερώτημα θα μου απαντήσουν μετά απο 1 μήνα (μου έχει συμβεί...)

Έχεις δίκιο, ότι και να πεις. Ξαναπήρα μόλις και η τωρινή εκπρόσωπος με διαβεβαίωσε ότι όχι μόνο δεν έχει ρήτρα αποχώρησης εφόσον πάω σε άλλο πρόγραμμα, αλλά δικαιούμαι και το 50άρικο. Τζόκερ μυρίζει η φάση και δεν αισθάνομαι καθόλου σίγουρος.

Όσοι έχετε κάνει αλλαγή σε Benefit, αναφερόταν κάπου σε αυτό που υπογράψατε ή έχετε μείνει με την διαβεβαίωση της εξυπηρετησης; Γιατί όσες αλλαγές και αν έχω κάνει στη ΔΕΗ τον τελευταίο χρόνο, ποτέ δε μου έχουν στείλει κάτι προς υπογραφή, μόνο τηλεφωνικά. Ούτε καν για το Control όταν πήγα 🤔

26 minutes ago, agriokatsiko said:

Όσοι έχετε κάνει αλλαγή σε Benefit, αναφερόταν κάπου σε αυτό που υπογράψατε ή έχετε μείνει με την διαβεβαίωση της εξυπηρετησης; Γιατί όσες αλλαγές και αν έχω κάνει στη ΔΕΗ τον τελευταίο χρόνο, ποτέ δε μου έχουν στείλει κάτι προς υπογραφή, μόνο τηλεφωνικά. Ούτε καν για το Control όταν πήγα 🤔

Μόνο προφορική επιβεβαίωση. Θεωρητικά οι κλησεις καταγράφονται, το λέει στη κασέτα. Οπότε αν κάτσει στραβή, αρχικά ζητάμε επικοινωνία με τον συγκεκριμένο υπάλληλο ώστε να δώσει εντολή να σβηστεί η ρήτρα κι αν αυτό δεν είναι εφικτό ζητάμε απομαγνητοφώνηση.

Αλλά δε νομίζω να υπάρχει θέμα... αφού κανείς δεν έχει χρεωθεί μέχρι στιγμής. Ανέβασε κι ο thresh πρόσφατο λογαριασμό.

• Like 1

3 hours ago, ev_trantos said:

β. Η τιμή του benefit βγαίνει με το TTF του προηγούμενου μήνα. π.χ. το TTF 0,046014 του Δεκέμβρη 2023 θα εφαρμοστεί τον μήνα Γενάρη του 2024, το TTF 0,036644 του Γενάρη 2024 θα εφαρμοστεί στον μήνα φλεβάρη 2024, κ.ο.κ. Ισχύει;

Το ttf ειναι χρηματιστηριακή τιμή του επόμενου μήνα. Δηλαδή από 1/12 -31/12 γίνονταν οι διαπραγματεύσεις για τον Γενάρη και αυτή τη τιμή θα πληρώσουμε για τη καταναλωση του Γενάρη.

Τώρα από 1/1 γίνονται οι διαπραγματεύσεις του Φεβρουαρίου, και στις 31/1 θα μάθουμε τι θα πληρώνουμε τον Φεβρουάριο. Βασικά αν δεν έχουν μεγάλες διακυμάνσεις οι τιμές, ξέρουμε τον μέσο όρο από πολύ νωρίτερα.

Γι αυτό πολλοί πήγαμε benefit τέλος Δεκεμβρίου, καθώς ξέραμε τι θα πληρώσουμε τον Ιανουάριο 

• Thanks 2

4 ώρες πριν, agriokatsiko είπε

Έχεις δίκιο, ότι και να πεις. Ξαναπήρα μόλις και η τωρινή εκπρόσωπος με διαβεβαίωσε ότι όχι μόνο δεν έχει ρήτρα αποχώρησης εφόσον πάω σε άλλο πρόγραμμα, αλλά δικαιούμαι και το 50άρικο. Τζόκερ μυρίζει η φάση και δεν αισθάνομαι καθόλου σίγουρος.

Πάντως ρε παιδιά, από τους ειδικούς όρους του benefit στο site της ΔΕΗ, προκύπτει ότι το 50άρικο το δικαιούνται και υφιστάμενοι πελάτες για αλλαγή προγράμματος. Για το σταθερό λέει ξεκαθάρα ότι είναι ΜΟΝΟ για νέο πελάτη, όποιος διαβάσει προσεκτικά και τα δύο και τα συγκρίνει θα καταλάβει την διαφορά στην διατύπωση.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...