Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, teot είπε

Πρίν λίγο που έκανα τηλεφωνικά αλλαγή από Control σε Benefit με διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος (εχω κρατήσει το όνομα της)  οτι η αλλαγή δεν έχει ρήτρα.

Και εγώ έκανα τηλεφωνικά αλλαγή σε Benefit. Μου είπε ότι υπάρχει 50 € bonus όπως αναφέρει στους ειδικούς όρους με δέσμευση 24 μηνών και ότι μπορώ αν θέλω να πάω αργότερα στο control με δέσμευση όμως 12 μηνών. Μου ήρθε μήνυμα του αιτήματος με sms και θα ακολουθήσει αργότερα email με την σύμβαση.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, πόσο περισσότερο συμφέρει αυτήν την στιγμή το benefit σε σχέση με το control; κολλάω λίγο στην δέσμευση. 

Δημοσ.
10 hours ago, gapostolidis said:

Και εγώ έκανα τηλεφωνικά αλλαγή σε Benefit. Μου είπε ότι υπάρχει 50 € bonus όπως αναφέρει στους ειδικούς όρους με δέσμευση 24 μηνών και ότι μπορώ αν θέλω να πάω αργότερα στο control με δέσμευση όμως 12 μηνών. Μου ήρθε μήνυμα του αιτήματος με sms και θα ακολουθήσει αργότερα email με την σύμβαση.

αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι πλέον στους ειδικούς όρους της σύμβασης benefit δεν αναφέρει την ρήτρα πρόωρης αποχώρησης (σπάσιμο συμβολαίου). Μπορείς να μας ενημερώσεις τι θα αναφέρει η σύμβαση που θα σου έρθει στο email;

Δημοσ.

Εγω παντως που μιλησα πριν λιγο με Δεη να ρωτησω για αλλαγη παροχου, μου ειπαν πως πλεον το benefit εχει ρητρα προωρης αποχωρησης ενω δεν ειχε..οποτε μιλαμε για 24μηνη δεσμευση, αρνητικο αυτο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tempo είπε

αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι πλέον στους ειδικούς όρους της σύμβασης benefit δεν αναφέρει την ρήτρα πρόωρης αποχώρησης (σπάσιμο συμβολαίου). Μπορείς να μας ενημερώσεις τι θα αναφέρει η σύμβαση που θα σου έρθει στο email;

Η ρήτρα πρόωρης αποχώρησης συνεχίζει να υπάρχει . Αναγράφεται κανονικά στο συμβόλαιο μου

Επεξ/σία από libera
Δημοσ.
22 ώρες πριν, nikosbt είπε

πιστευετε οτι ηρθε η ωρα να γυρισουμε από Control σε Benefit ?

επισεις αν στις 15/01 αλλαξει στο Benefit τον υπολογισμο και βγαλει ενα πιο φτηνο αν ειμαστε σε Benefit μπορουμε να κανουμε αιτημα να παμε στο νεο Benefit η αυτο δε γινετε ?

0,047€ βγαίνει τo benefit ενώ το Control 0,05€.Δεν βλάπω τον λόγο.Εκτός αν 1)εκτιμάς ακόμα μεγαλύτερη πτώση TTF στο μέλλον 2)πας για το 50αρικο ,3)καταναλώνεις πολύ ζεστό νερό και του καλοκαιρινούς μήνες σε περίπτωση που δεν έχεις ηλιακό.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με

• Like 3
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, thrileo1983 είπε

0,047€ βγαίνει τo benefit ενώ το Control 0,05€

Έχω την εντύπωση πως για τον Ιανουάριο βρίσκεται κοντά στο 0,041 ευρώ 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, thrileo1983 είπε

0,047€ βγαίνει τo benefit ενώ το Control 0,05€.Δεν βλάπω τον λόγο.Εκτός αν 1)εκτιμάς ακόμα μεγαλύτερη πτώση TTF στο μέλλον 2)πας για το 50αρικο ,3)καταναλώνεις πολύ ζεστό νερό και του καλοκαιρινούς μήνες σε περίπτωση που δεν έχεις ηλιακό.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με

benefit Ιανουαριο 0.041 και οπως δειχνει για φεβρουαριο uα παει λιγο πιο κατω εκτος απροοπτου..

Επεξ/σία από nikosbt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

0.0366 είναι το TTF Δεκεμβρίου... οπότε το παλιό benefit βγαίνει (1.03*0.0366)+0.004 = 0.0416

Το καινούργιo benefit βγαίνει (1.01*0.0366)+0.01 = 0.0469 κι έχει 120 ευρώ δώρο αντί για 50 ευρώ.

edit: Το gas control καταργήθηκε.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

0.0366 είναι το TTF Δεκεμβρίου... οπότε το παλιό benefit βγαίνει (1.03*0.0366)+0.004 = 0.0416

Το καινούργιo benefit βγαίνει (1.01*0.0366)+0.01 = 0.0469 κι έχει 120 ευρώ δώρο αντί για 50 ευρώ.

πιο ειναι το καινουριο benefit ?

Δημοσ.
Just now, nikosbt said:

πιο ειναι το καινουριο benefit ?

Κάντε πως δε το είδατε... 😄

Είχα μπει κατά λάθος στη σελίδα των επιχειριματικών προγραμμάτων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, ekrepali said:

Μήπως κοιτάζεις το επαγγελματικό; Εκεί έχει 120 ευρώ δώρο και τον τύπο που αναφέρεις..

Edit:  Με πρόλαβες

Επεξ/σία από agriokatsiko
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το benefit που τρεχει τώρα έχει 1,03 x Τιμή TTF* +0,004 .

• Like 1
Δημοσ.
Just now, agriokatsiko said:

Μήπως κοιτάζεις το επαγγελματικό; Εκεί έχει 120 ευρώ δώρο και τον τύπο που αναφέρεις..

Το διαπίστωσα όταν είδα την εγγύηση των 300 ευρώ. Χρειάζομαι καφέ επειγόντως, δε πάω καλά σήμερα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Το διαπίστωσα όταν είδα την εγγύηση των 300 ευρώ. Χρειάζομαι καφέ επειγόντως, δε πάω καλά σήμερα.

Coffee Time GIF

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...