Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το GasBenefit, στο αρχείο "Ειδικοί όροι προϊόντος (από 01.11.2022)" δεν αναφέρεται "Τέλος πρόωρης αποχώρησης".

Δεν έχει;

Τί σας είπαν εσάς που πήγατε σε αυτό από GasControl;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πιστευετε οτι ηρθε η ωρα να γυρισουμε από Control σε Benefit ?

επισεις αν στις 15/01 αλλαξει στο Benefit τον υπολογισμο και βγαλει ενα πιο φτηνο αν ειμαστε σε Benefit μπορουμε να κανουμε αιτημα να παμε στο νεο Benefit η αυτο δε γινετε ?

Επεξ/σία από nikosbt
Δημοσ.
On 30/12/2023 at 23:06, skantsos said:

Οι απατεώνες του ΗΡΩΝ ακόμα να αναρτήσουνε τις τιμές Ιανουαρίου για το φυσικό αέριο όπως είχανε δεσμευτεί οτι θα κάνουνε.

Στείλε στο myrae, φρόντισε να επισυνάψεις και τη σύμβαση σου και να επισημάνεις ότι αναγράφει πως η ανάρτηση τιμών γίνεται στις 28 κάθε μήνα.

Aιτιολογία:

Τη σύμβαση μου με την εταιρία --> Την ενημέρωση που έλαβα για τους όρους και τις υπηρεσίες της σύμβασης

ή Άλλο

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Thresh είπε

Όχι μόνο δεν χρέωσαν το σπάσιμο συμβολαίου, αλλά μου έδωσαν και τα 50 ευρώ του Benefit. 😛

Toυς γαμ......sorry.....τους πηρες τα σωβρακα.:lol:

Το καλοκαιρι θα το κανουμε αυτο καθε μηνα να παιρνουμε τα 50αρια.:P

1 ώρα πριν, tempo είπε

υπάρχει κανείς που να έχει κάνει την μεταφορά απο control σε benefit μέσω τηλεφώνου; Τι σας είπαν για την χρέωση με το σπάσιμο του συμβολαίου;

Ναι εγω εκανα και μου ειπαν το δεν υπαρχει ρητρα αποχωρησης.

Τωρα τι θα γινει θα φανει στον λογαριασμο.

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Όλα τα στραβά σε μένα...

Μια χαρα θα πανε ολα μην αγχωνεσαι.

Εμενα φανηκε και η αλλαγη μεσα στο mydei.

image.png.4cf67afd920249a65329cc7caffc40af.png

Δημοσ.

Πριν λίγο τηλεφωνικά benefit δεν έχουν ακόμα τιμή Ιανουαρίου!!

Δεν ξέρουν τίποτα για νέο benefit ή νέο τρόπο υπολογισμού  (που το ακούσαμε αυτό;)

Πάω για αλλαγή (γυναίκα) και μου λέει έχει πέναλτι και εντός ΔΕΗ. Θα πάρω αργότερα σε άλλον. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, doll είπε

Πριν λίγο τηλεφωνικά benefit δεν έχουν ακόμα τιμή Ιανουαρίου!!

δε χρειάζεται να "έχουν" , η τιμή έχει βγει και κλείσει εδώ και μέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

δε χρειάζεται να "έχουν" , η τιμή έχει βγει και κλείσει εδώ και μέρες

0,036 λεει στην ιστορικοτητα τιμων για ΙΑΝ 2024

Δημοσ.
2 hours ago, teot said:

Πρίν λίγο που έκανα τηλεφωνικά αλλαγή από Control σε Benefit με διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος (εχω κρατήσει το όνομα της)  οτι η αλλαγή δεν έχει ρήτρα.

50άρικο έχει?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, energy52 είπε

Καλημερα! Σε συγκριση με τον λογαριασμο που ανεβασε πιο πανω ο φιλος απο benefit αναλογικα, νομιζω η δικη μου τιμολογηση ειναι πολυ πιο ακριβη;;(χρεωσεις διανομης..). Υπολογιζω σιγουρα 150-180 κυβικα το μηνα απο δω και περα αρα μηπως να την κανω αμμεσα απο Φυσικο αεριο τι λετε;;  @korakios?? Ειμαι ασχετος ακομη με υπολογισμους ΦΑ...

Βλεπω Δεη δινει ακομη 50αρικο😃

@ekrepali θα ηθελα και τη δικη σου γνωμη!!

Για να παω Δεη καλυτερα ραντεβου στο καταστημα;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, walex είπε

50άρικο έχει?

Πριν από κάνα δίωρο έκανα αίτηση για το benefits από gas control. Κατά τις 20-22 Ιανουαρίου που βγαίνει λογαριασμός θα ενημερώσω.

Επεξ/σία από libera
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, μια απορία για τα TTFs που μ'επιασε περιέργεια.

Η τιμή TTF, βάση της οποίας βγαίνει η χρέωση προμήθειας/μήνα,

προκύπτει απ'την τιμή που κλείνει ο προηγούμενος μήνας στο EEX monthly index, σωστά?

Εξ ου και το 36.644 για Γενάρη.

Αυτή η τιμή πώς $@¥@ προκύπτει?

Στο investing,
βλέπω Μ.Ο. Δεκεμβρίου  35.971

Στο EEX Neutral Gas Price TTF (NGP TTF) - (History of the final prices of the last 60 days), αν πρόκειται για το ίδιο, βλέπω Μ.Ο. Δεκεμβρίου 35.383.

Επεξ/σία από simba88
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, simba88 είπε

Παιδιά, μια απορία για τα TTFs που μ'επιασε περιέργεια.

Η τιμή TTF, βάση της οποίας βγαίνει η χρέωση προμήθειας/μήνα,

προκύπτει απ'την τιμή που κλείνει ο προηγούμενος μήνας στο EEX monthly index, σωστά?

Εξ ου και το 36.644 για Γενάρη.

Στο investing,
βλέπω Μ.Ο. Δεκεμβρίου  35.971

Στο EEX Neutral Gas Price TTF (NGP TTF) - (History of the final prices of the last 60 days), αν πρόκειται για το ίδιο, βλέπω Μ.Ο. Δεκεμβρίου 35.383.

ποτέ δεν κατάλαβα , κρατώ τι βγάζει το 1ο λινκ και βλέπω και το pdf της ΔΕΗ

μάλιστα υπάρχουν μικροδιαφορές , το είχα ψάξει παλιά μιας και άλλες τιμές έχει η Ελίν , άλλες η Ζενίθ και άλλες η ΔΕΗ

δεν είχα κρατήσει την απάντηση αλλά δεν έδωσα σημασία μιας και σαν μέσος όρος είναι σχεδόν τα ίδια

στο investing απλά κοιτάω το avg για να ξέρω πόσο περίπου θα κλείσει ο μήνας

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, simba88 είπε

Το μόνο "επίσημο" έγγραφο που έχω βρει που να εξηγεί το πως βγαίνει η τιμή είναι από εδω: https://www.dei.gr/media/orxpe5hh/ttf.pdf

Spoiler

image.png.b2cdfaea8f91ff6c3a2915d04411fecc.png

Όπως είπε κι ο Κοράκιος, κι εγώ όσες φορές έχω προσπαθήσει να το υπολογίσω, ποτέ δε βγαίνει ακριβώς το ίδιο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιρνω τηλ ΔΕΗ για να αλλαξω απο κοντρολ στο μπενεφιτ και κραταει τα στοιχεια μου για να μου στειλει με email αιτηση προς υπογραφη μαζι με υπευθυνη δηλωση και προσφατο λογαριασμο.

Παιρνει ο αδερφος μου για το ιδιο πραγμα και του λενε ολα οκ θα λαβετε sms οτι αλλαξε το προγραμμα σας.

Τι φαση; τι ισχυει τελικα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kkaragki είπε

Εικόνα 

Πω μπράβο ρε συ, δεν το'χα προσέξει αυτό!

Είναι ο Μ.Ο. από 30.11 (τελευταία εργάσιμη) - 28.12 (προτελ. εργάσ.)!

Τώρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος 😂

Υ.Γ. Ενόψει της μετάβασης στο σταθερό ΕΛΠΕ (λόγω 120ε),

ξαναέβλεπα τους διαφόρους λογαριασμούς της ΔΕΗ πριν τον τελικό εκκαθαριστικό της,

και πέτυχα αυτό το μνημείο αστειότητας της μηχανογράφησής της.

IMG_20240103_194156.jpg.ee8002db63b32274bed4fadc13dd4cba.jpg

IMG_20240103_220532.jpg.de467f524075de2196e0c2b2ba088f7b.jpgΒέβαια, τότε μόνο αστείο δεν ήταν, γιατί μου'χε μαμήσει το μυαλό μπας και βγάλω άκρη...(κανονικά έπρεπε να δώσουν κι άλλο κουπόνι -30ε για ψυχική οδύνη).

Μια άκρη που προφανώς δε βγήκε ποτέ, και το παράτησα γιατί είδα ότι λείπει η αναλυτική χρέωση του διαστήματος 15.11-11.01 (~1000 kwh, όσες έξτρα δλδ μου χρέωσαν στον αρχικό).

Αυτό που έπρεπε να κυνηγήσω μάλλον είναι το κουπόνι των 30ε μετάβασης αντί για 50ε που πήραν άλλοι.

Επεξ/σία από simba88
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...