korakios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 11 λεπτά πριν, energy52 είπε Καλημερα! Σε συγκριση με τον λογαριασμο που ανεβασε πιο πανω ο φιλος απο benefit αναλογικα, νομιζω η δικη μου τιμολογηση ειναι πολυ πιο ακριβη;;(χρεωσεις διανομης..). Υπολογιζω σιγουρα 150-180 κυβικα το μηνα απο δω και περα αρα μηπως να την κανω αμμεσα απο Φυσικο αεριο τι λετε;; @korakios?? Ειμαι ασχετος ακομη με υπολογισμους ΦΑ... Βλεπω Δεη δινει ακομη 50αρικο😃 Δίκτυο Στερεάς Ελλάδας https://zenith.gr/media/cpkeesk3/λοιπες_χρεωσεις_λογαριασμου_fa.pdf Για τη ΦΑ (και το παλιό Ζενιθ Τ2) τα λέγαμε απο Οκτ περίπου Δες ΔΕΗ που λες ή Ελίν που δεν έχει δέσμευση 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 istorikes-times-ttf-final-design.pdf (dei.gr) Στο 0.036644 βλέπω ότι έπεσε το TTF, not bad. 1
petranthe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 19 λεπτά πριν, Thresh είπε @HERTHAN @ekrepali Βγήκε επιτέλους. Όχι μόνο δεν χρέωσαν το σπάσιμο συμβολαίου, αλλά μου έδωσαν και τα 50 ευρώ του Benefit. 😛 Είχες πάρει και άλλα 50 από το control; 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 1 minute ago, petranthe said: Είχες πάρει και άλλα 50 από το control; Όχι δεν μου είχαν δώσει σε αυτό. 1
korakios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Όχι δεν μου είχαν δώσει σε αυτό. ρε τους τσιγκούνηδες 😁
petranthe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Το ρωτάω γιατί εγώ ήμουν σε benefit Αορίστου, πήγα στο control τον Οκτώβριο και πήρα το 50αρικο. Τώρα άλλαξα ξανά σε benefit αορίστου. 🤑
korakios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, petranthe είπε Το ρωτάω γιατί εγώ ήμουν σε benefit Αορίστου, πήγα στο control τον Οκτώβριο και πήρα το 50αρικο. Τώρα άλλαξα ξανά σε benefit αορίστου. 🤑 ανάλογα τι κουμπί θα πατήσει ο υπάλληλος 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Just now, petranthe said: Το ρωτάω γιατί εγώ ήμουν σε benefit Αορίστου, Δεν ήμουν αορίστου, τον Φεβρουάριο είχα πάει από GasControl (5 μηνες) σε GasBenefit και μετά από 8-9 μήνες πάλι σε GasControl τον Οκτώβριο. 😛 1
ekrepali Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 35 minutes ago, Thresh said: @HERTHAN @ekrepali Βγήκε επιτέλους. Όχι μόνο δεν χρέωσαν το σπάσιμο συμβολαίου, αλλά μου έδωσαν και τα 50 ευρώ του Benefit. 😛 Eμένα στη σύμβαση έκαναν λάθος στη διεύθυνση... είναι σαν να μετακόμισα. Και τώρα δε ξέρω αν γίνεται διόρθωση στο σύστημα ή αν θα πρέπει να ξαναφτιάξουν νέα σύμβαση με τη σωστή διεύθυνση. Μπορεί να πάρω 2 50άρικο ή και να χρεωθώ 2 φορές πέναλτυ αποχώρησης... θα δείξει η νεκροψία. Το μεγαλύτερο μπάχαλο θα γίνει αν γίνει τώρα καταμέτρηση και βγει λογαριασμός με τη λάθος διεύθυνση... θα πρέπει να ακυρωθεί για να μην έχω θεμα με το επίδομα θέρμανσης. Όλα τα στραβά σε μένα... 1
petranthe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, korakios είπε ανάλογα τι κουμπί θα πατήσει ο υπάλληλος Πραγματικά σαν να παίζεις τζοκερ ειναι. Όπως και να έχει όμως, από πέρσι εγώ προσωπικά από την ΔΕΗ, έχω πάρει από τέτοια τζοκερ, 190 ευρώ κουπόνια(30 εγραφης, 50 επειδη καθυστέρησαν λογαριασμους, άλλα 60 από λάθος στο κουπόνι εγραφής, 50 τώρα που άλλαξα σε σταθερό) 😀 Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2024 από petranthe 6
korakios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, ekrepali είπε Eμένα στη σύμβαση έκαναν λάθος στη διεύθυνση... είναι σαν να μετακόμισα. Και τώρα δε ξέρω αν γίνεται διόρθωση στο σύστημα ή αν θα πρέπει να ξαναφτιάξουν νέα σύμβαση με τη σωστή διεύθυνση. Μπορεί να πάρω 2 50άρικο ή και να χρεωθώ 2 φορές πέναλτυ αποχώρησης... θα δείξει η νεκροψία. Το μεγαλύτερο μπάχαλο θα γίνει αν γίνει τώρα καταμέτρηση και βγει λογαριασμός με τη λάθος διεύθυνση... θα πρέπει να ακυρωθεί για να μην έχω θεμα με το επίδομα θέρμανσης. Όλα τα στραβά σε μένα... welcome to DEH 🤪 πήγαινε στο υποκατάστημα βασικά πριν βγει λογαριασμός
ekrepali Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 11 minutes ago, korakios said: welcome to DEH 🤪 πήγαινε στο υποκατάστημα βασικά πριν βγει λογαριασμός Έστειλα mail χτες, πήρα και σήμερα τηλέφωνο. Το έχουν στείλει προς διόρθωση. Άμα πάω και σε κατάστημα μπορεί να βρεθώ με καμιά 10ριά συμβάσεις στο τέλος. 😄
thermaikos4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 58 λεπτά πριν, Thresh είπε istorikes-times-ttf-final-design.pdf (dei.gr) Στο 0.036644 βλέπω ότι έπεσε το TTF, not bad. εφτασε σε τιμες Αυγουστου ενω καποιοι περιμενουν τεραααααστια αυξηση για εναν πολεμο που ξεκινησε πριν τρεις μηνες
tempo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 υπάρχει κανείς που να έχει κάνει την μεταφορά απο control σε benefit μέσω τηλεφώνου; Τι σας είπαν για την χρέωση με το σπάσιμο του συμβολαίου; Επίσης το 50αρικο νομίζω ότι είναι σίγουρο ότι το παίρνεις, έτσι δεν είναι; Δεν έχω την δυνατότητα να πάω σε κατάστημα ΔΕΗ και θα ήθελα να δω τι ισχύει για την μετατροπή απο το τηλέφωνο.
teot Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 9 λεπτά πριν, tempo είπε υπάρχει κανείς που να έχει κάνει την μεταφορά απο control σε benefit μέσω τηλεφώνου; Τι σας είπαν για την χρέωση με το σπάσιμο του συμβολαίου; Πρίν λίγο που έκανα τηλεφωνικά αλλαγή από Control σε Benefit με διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος (εχω κρατήσει το όνομα της) οτι η αλλαγή δεν έχει ρήτρα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις