Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, ekrepali said:

Όσοι κάνατε πρόσφατα αλλαγή από control σε benefit, πόσες μέρες κάνει να εμφανιστεί το νέο πρόγραμμα στο ebill και να έρθει το mail με τους όρους του benefit;

Σε κατάστημα κλασικά γίνεται άμεσα η αλλαγή, email ποτέ γιατί τα παίρνεις physical. 

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Τώρα μου ήρθε μήνυμα ότι το αίτημα προωθήθηκε προς εκτέλεση για αλλαγή από control σε benefit.

Την έκανες την αλλαγή; Έστειλες e-mail για να έχεις γραπτή απάντηση ότι δεν θα χρεωθείς ρήτρα αποχώρησης από αλλαγή σε benefit ή δεν χρειαζεται λες; Είμαι σε ίδια φάση να αλλάζω αφού είναι καλά το ttf.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Την έκανες την αλλαγή;

Ναι την έκανα πριν κλείσει ο χρόνος.

28 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Έστειλες e-mail για να έχεις γραπτή απάντηση ότι δεν θα χρεωθείς ρήτρα αποχώρησης από αλλαγή σε benefit ή δεν χρειαζεται λες; Είμαι σε ίδια φάση να αλλάζω αφού είναι καλά το ttf.

Όχι δεν ασχολούμαι εγώ με email με την ΔΕΗ.Ειχα πει πριν λίγο καιρό αν μπορεί να στείλει κανείς αλλά δεν έστειλε κανένας.

Πήγα από το τοπικό κατάστημα και μου είπαν ότι δεν μπαίνει ρήτρα αποχώρησης.Μιλησα και με αυτόν που μου έκανε την αίτηση όπου είπε το ίδιο και μου λέει το σημειώνω και πάνω στην αίτηση για να μην μπει ρήτρα.

Τώρα αν βάλουν ρήτρα τι να σου πω.Θα δείξει.

Επεξ/σία από HERTHAN
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ekrepali είπε

Όσοι κάνατε πρόσφατα αλλαγή από control σε benefit, πόσες μέρες κάνει να εμφανιστεί το νέο πρόγραμμα στο ebill και να έρθει το mail με τους όρους του benefit;

Υπέκυψα και εγώ τελικά και το γύρισα σε benefit αφού μίλησα με δεύτερη υπάλληλο και με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης από το σταθερό. 

30/12 το τηλεφώνημα, σημερα ήρθε η σύμβαση και ταυτόχρονη αλλαγή και στο mydei. 

Κοίτα ταχύτητα η ΔΕΗ... Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα τελικά και δεν την είχα σε εκτίμηση μέχρι πρότινος η αλήθεια είναι.. 

Δημοσ.
Στις 30/12/2023 στις 11:06 ΜΜ, skantsos είπε

Οι απατεώνες του ΗΡΩΝ ακόμα να αναρτήσουνε τις τιμές Ιανουαρίου για το φυσικό αέριο όπως είχανε δεσμευτεί οτι θα κάνουνε.

στείλε στο myrae τελικά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 hours ago, energy52 said:

Καλημερα και καλη χρονια σε ολους! Ηρθε ο πρωτος λογαριασμος απο Φυσικο αεριο περιλαμβανει μονο ΖΝΧ προφανως μου λεει 81kw που αντιστοιχουν σε 7 κυβικα;

2024-01-02-123540.png

2024-01-02-123404.png

βλεπετε κατι περιεργο;  @ekrepaliμου χες πει να ανεβασω λογαριασμο μολις ερθει...😃

Φούσκωσαν τις τιμές προμήθειας, είναι ψιλοασύμφορο για μεγάλες καταναλώσεις.

Και φυσικά χρεώνουν επιπλέον τις χρεώσεις διανομής/μεταφοράς (αναμενόμενο)... ενώ στο chat πολλές φορές παραπληροφορούν πως συμπεριλαμβάνονται στη τιμή προμήθειας.

@korakios

4 hours ago, petranthe said:

29/12 αίτηση, σήμερα φάνηκε στο mydei

Κάτι μου λέει ότι θα ξαναπάρουμε 50αρικο😃

Πήρε ανανέωση το 50άρικο μέχρι 15/1

4 hours ago, HERTHAN said:

Τώρα μου ήρθε μήνυμα ότι το αίτημα προωθήθηκε προς εκτέλεση για αλλαγή από control σε benefit.

Eγώ έλαβα το sms στις 30/12, όταν έκανα την αίτηση.

Πριν λίγο ήρθε το email με τα 2 pdf (σύμβαση προμήθειας & ειδικοί όροι benefit). Στο ebill τώρα γράφει benefit και λήγει 31/12.

Στην αίτηση όμως έγραψαν λάθος τον αριθμό της διεύθυνσης ενώ στο ebill φαίνεται σωστά. Επίσης η αίτηση πάνω αριστερά στον Αριθμό Αίτησης και Λογαριασμό συμβολαίου τα πεδία είναι κενά. Στο ebill στο λογαριασμό συμβολαίου αναγράφει τον παλιό αριθμό του control. Αυτό ίσως είναι καλό γιατί δε φαίνεται πως έγινε καταγγελία στο control και νέα αίτηση στο benefit. Είναι σαν να άλλαξε το πρόγραμμα και η ημερομηνία λήξης και τίποτε άλλο που αφορά τη σύμβαση.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Και φυσικά χρεώνουν επιπλέον τις χρεώσεις διανομής/μεταφοράς (αναμενόμενο)... ενώ στο chat πολλές φορές παραπληροφορούν πως συμπεριλαμβάνονται στη τιμή προμήθειας.

@korakios

έχω ήδη τις τιμές της ΦΑ στο excel , μάλιστα έχω και για Δεκ , είναι 0,05566

τέρμα χαμηλά κάτω

• Like 2
Δημοσ.
Just now, korakios said:

έχω ήδη τις τιμές της ΦΑ στο excel , μάλιστα έχω και για Δεκ , είναι 0,05566

τέρμα χαμηλά κάτω

Είχαμε πει στο συμφορουμήτη να ποστάρει τιμές γιατί δεν ήμασταν σίγουροι (όπως και τότε με σένα πριν πας Ελίν) αν ήταν σωστές οι τιμές που έλεγαν στο chat.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Είχαμε πει στο συμφορουμήτη να ποστάρει τιμές γιατί δεν ήμασταν σίγουροι (όπως και τότε με σένα πριν πας Ελίν) αν ήταν σωστές οι τιμές που έλεγαν στο chat.

α, είχε ανεβάσει και άλλο μέλος πριν λογαριασμό

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ έκανα αίτηση για αλλαγή απο κοντρόλ σε  μπένεφιτ 29.12 τηλεφωνικά. Σήμερα ήρθε το email και περάστηκε η αλλαγή στο mydei με ημερομηνία αλλαγής 31.12. 

Τώρα για ρήτρα με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει (νομίζω πως και οι υπάλληλοι που αναφέρανε πως υπάρχει πρέπει να μην γνωρίζουν τι τους γίνεται)και σύμφωνα με το μειλ που έστειλαν αναφέρουν ότι το 50αρικο αφορά και αυτούς που αλλάζουν πρόγραμμα. Θα δείξει αν το δώσουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα και Χρονια Πολλα,

Αυτες ειναι οι καταναλωσεις στους γονεις, ειναι καλα ή να πανε καπου αλλου? Γιατι πραγματικα δεν καταλαβαινω για το αεριο.

Ευχαριστω πολυ

gas.JPG

Επεξ/σία από Amlet
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Amlet είπε

Καλημερα και Χρονια Πολλα,

Αυτες ειναι οι καταναλωσεις στους γονεις, ειναι καλα ή να πανε καπου αλλου? Γιατι πραγματικα δεν καταλαβαινω για το αεριο.

Ευχαριστω πολυ

Μια χαρα

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, ekrepali είπε

Καλημερα! Σε συγκριση με τον λογαριασμο που ανεβασε πιο πανω ο φιλος απο benefit αναλογικα, νομιζω η δικη μου τιμολογηση ειναι πολυ πιο ακριβη;;(χρεωσεις διανομης..). Υπολογιζω σιγουρα 150-180 κυβικα το μηνα απο δω και περα αρα μηπως να την κανω αμμεσα απο Φυσικο αεριο τι λετε;;  @korakios?? Ειμαι ασχετος ακομη με υπολογισμους ΦΑ...

Βλεπω Δεη δινει ακομη 50αρικο😃

• Super Moderators
Δημοσ.

@HERTHAN @ekrepali Βγήκε επιτέλους.

Όχι μόνο δεν χρέωσαν το σπάσιμο συμβολαίου, αλλά μου έδωσαν και τα 50 ευρώ του Benefit. 😛

1.jpg.b4d1b709d8732c6aca455fddcb4fdd94.jpg

• Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...