Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Just now, ekrepali said: @Thresh για κοίτα στις αιτήσεις προμήθειας κάτω αριστερά, μήπως υπάρχει το όνομα της δικιάς σου. Να ξέρω αν έπεσα στην καλή. 😄 Δεν κάνω τηλεφωνικά, πάντα πάω στο κατάστημα του Αμαρουσίου. 1
KostasN Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Σήμερα το απόγευμα πήγα σε benefit από flex Ήρων, σε κατάστημα ΔΕΗ. Ο υπάλληλος ανέφερε πως από benefit σε control μπορώ να πάω αζημίως και πως από control σε benefit δεν γίνεται. Είναι όπως φαίνεται ξεκάθαρα σε τι υπάλληλο θα πέσεις και τι θα σου πει.
zestikios Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Μου ήρθε αυτό πριν λίγες μέρες. Γνωρίζει κανείς τι χρεώσεις ακριβώς ειναι; 3/11 ήταν η ημέρα που έκανα διακοπή στην σύμβαση γιατί αλλάξα σπίτι.
ekrepali Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 8 hours ago, zestikios said: Μου ήρθε αυτό πριν λίγες μέρες. Γνωρίζει κανείς τι χρεώσεις ακριβώς ειναι; 3/11 ήταν η ημέρα που έκανα διακοπή στην σύμβαση γιατί αλλάξα σπίτι. Κόστος διακοπής https://www.edathess.gr/uphresies/epikourikes/ 1
EGWW Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα Ενημερωτικά, ας το δει κ κανέναν άλλος, μου ήρθε ο πρώτο λογαριασμός με το νεο control. ,είχα παλιό control που έληξε κ κάποια στιγμή τον Οκτώβριο έκανα εκ νέου. Κ ενώ το έχουμε μόνο για θέρμανση, οπότε καλοκαίρι δεν είχαν κάψει τπτ κ γι αυτό όπως μου είπαν δεν μας είχαν στείλει λογαριασμό, σπάσανε σε μήνες όλη την κατανάλωση με αποτέλεσμα να έχω κατανάλωση για μήνες Ιούλιο Αύγουστο με χρέωση το 0.125 κ τώρα είμαι στα τηλέφωνα για να το διορθώσουν.
korakios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, EGWW είπε Καλησπέρα Ενημερωτικά, ας το δει κ κανέναν άλλος, μου ήρθε ο πρώτο λογαριασμός με το νεο control. ,είχα παλιό control που έληξε κ κάποια στιγμή τον Οκτώβριο έκανα εκ νέου. Κ ενώ το έχουμε μόνο για θέρμανση, οπότε καλοκαίρι δεν είχαν κάψει τπτ κ γι αυτό όπως μου είπαν δεν μας είχαν στείλει λογαριασμό, σπάσανε σε μήνες όλη την κατανάλωση με αποτέλεσμα να έχω κατανάλωση για μήνες Ιούλιο Αύγουστο με χρέωση το 0.125 κ τώρα είμαι στα τηλέφωνα για να το διορθώσουν. σωστά το σπάσανε , δυστυχώς θα πρέπει να στέλνεις στη ΔΕΔΑ ενδείξεις ή να ψαχτείς για τηλεμέτρηση τώρα το θέμα είναι πως στο σπάσανε γιατί σε ένα μέλος στο δίπλα φόρουμ του κάνανε χοντράδα η κατανάλωση σπάει σύμφωνα με τον όγκο κίνησης αερίου της ΔΕΔΑ , άρα πρέπει να βρεις και το συγκεκριμένο
EGWW Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, korakios είπε σωστά το σπάσανε , δυστυχώς θα πρέπει να στέλνεις στη ΔΕΔΑ ενδείξεις ή να ψαχτείς για τηλεμέτρηση τώρα το θέμα είναι πως στο σπάσανε γιατί σε ένα μέλος στο δίπλα φόρουμ του κάνανε χοντράδα η κατανάλωση σπάει σύμφωνα με τον όγκο κίνησης αερίου της ΔΕΔΑ , άρα πρέπει να βρεις και το συγκεκριμένο Έχω μιλήσει ήδη με την εταιρία κ μου είπαν ότι η καταμέτρηση που έχουν 20/6 κ μια που έχουν 18/10 δείχνουν την ίδια τιμή, κ άρα δεν έχει γίνει κατανάλωση κ έχω στείλε μέιλ όπως μου είπαν κ περιμένω να το έχω κ γραπτά
korakios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, EGWW είπε Έχω μιλήσει ήδη με την εταιρία κ μου είπαν ότι η καταμέτρηση που έχουν 20/6 κ μια που έχουν 18/10 δείχνουν την ίδια τιμή τότε κομπλέ 2 λεπτά πριν, EGWW είπε κ άρα δεν έχει γίνει κατανάλωση κ έχω στείλε μέιλ όπως μου είπαν κ περιμένω να το έχω κ γραπτά με το που το πάρεις άνοιξε αίτημα στο myrae
skantsos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Οι απατεώνες του ΗΡΩΝ ακόμα να αναρτήσουνε τις τιμές Ιανουαρίου για το φυσικό αέριο όπως είχανε δεσμευτεί οτι θα κάνουνε. Απλά να ρωτήσω κάτι, μόνο στην δικιά μας Μπανανία υπάρχει τέτοια ασυδοσία και η δικαιοσύνη κοιμάται, η γίνεται και σε άλλες χώρες αυτό? Οφ τοπικ ξερω
korakios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Αν 2 του μηνός το πολύ δεν έχουν ανακοινώσει στείλε στο myrae
doll Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Καλημέρα και καλή χρόνια. Έχουμε τιμή για ΔΕΗ για το κυμαινόμενο; 1
ekrepali Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Όσοι κάνατε πρόσφατα αλλαγή από control σε benefit, πόσες μέρες κάνει να εμφανιστεί το νέο πρόγραμμα στο ebill και να έρθει το mail με τους όρους του benefit; 1
tempo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 τελικά απο ότι έχω καταλάβει δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα αν χρεώνεται η μεταφορά απο control σε benefit γιατί άλλα μας λέει ο ένας υπάλληλος άλλα ο άλλος......είναι έτσι; 1
petranthe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Όσοι κάνατε πρόσφατα αλλαγή από control σε benefit, πόσες μέρες κάνει να εμφανιστεί το νέο πρόγραμμα στο ebill και να έρθει το mail με τους όρους του benefit; 29/12 αίτηση, σήμερα φάνηκε στο mydei Κάτι μου λέει ότι θα ξαναπάρουμε 50αρικο😃 Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2024 από petranthe
HERTHAN Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Τώρα μου ήρθε μήνυμα ότι το αίτημα προωθήθηκε προς εκτέλεση για αλλαγή από control σε benefit. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις