Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, HERTHAN said:

να δούμε τον λογαριασμό του thresh?😂

Τίποτα ακόμα, ελπίζω από βδομάδα πλέον...

• Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, nvoros είπε

βρωμάει αυτό με την πολύ χαμηλή τιμή του Δεκεμβρίου και την καθυστέρηση ανακοίνωσης για τον επόμενο.

πάντα βρωμά όταν καθυστερεί , το ιδιο γινόταν και παλιότερα με το flex

βέβαια άγνωστο αν θα σφάξει με τις τιμές ή και όχι

Δημοσ.
12 minutes ago, HERTHAN said:

Δουλεύει και αύριο το τηλεφωνικό κέντρο ή είναι μέχρι σήμερα?

Να πάρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω κι εγώ τηλεφωνικώς αν είναι αύριο γιατί σήμερα δεν προλαβαίνω.

Έλεγε στη κασέτα ότι λειτουργεί 24/7 το τηλεφωνικό κέντρο, δε ξέρω τι παίζει με Σ/Κ η αν εννοούν μόνο το τμήμα του ρεύματος.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Έλεγε στη κασέτα ότι λειτουργεί 24/7 το τηλεφωνικό κέντρο, δε ξέρω τι παίζει με Σ/Κ η αν εννοούν μόνο το τμήμα του ρεύματος.

ok θα πάρω ένα τηλέφωνο αύριο το πρωί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HERTHAN είπε

Δουλεύει και αύριο το τηλεφωνικό κέντρο ή είναι μέχρι σήμερα?

Να πάρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω κι εγώ τηλεφωνικώς αν είναι αύριο γιατί σήμερα δεν προλαβαίνω.

Το κέντρο δουλεύει 24/7.

Πηρα και ρώτησα και εγώ για μετάβαση στο benefit και μου είπε ότι θα έχω πέναλτι 80 ευρώ. Δε μου φάνηκε και απόλυτα σίγουρος βέβαια και όταν του ανέφερα ότι έχω κάνα δυο γνωστούς μου που το γύρισαν χωρίς ρήτρα μου απάντησε ότι μήπως ήταν στο τελείωμα της σύμβασης και γιαυτό δε χρεώθηκαν.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το ίδιο και σε εμένα κατόπιν τηλεφωνήματος στη ΔΕΗ για αλλαγή σε benefit: "σας προτείνω να παραμείνετε στο πρόγραμμά σας, 'ωστε να μην υποχρεωθείτε στην καταβολή ρητρας πρώωρης αποχώρησης".

Αν κάποιος έκανε την αλλαγή και αποδεδειγμένα δεν χρεώθηκε τη ρήτρα ας ποστάρει τη μέθοδο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Παμε δυνατα μολις εκανα κι εγω την αλλαγη σε benefit.

Ξεχασα μονο να ρωτησω αν παρω 50αρικο δωρο.:P

Ρώτησες και εσύ για πέναλτι ή πήγες ερήμην και ότι βγει; 

Επεξ/σία από Mule206
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Ρώτησες και εσύ για πέναλτι ή πήγες ερήμην και ότι βγει; 

Εννοειται ρωτησα και εννοειται οτι μου ειπε πως στην οικογενεια της ΔΕΗ δεν μπαινει ρητρα αποχωρησης στην αλλαγη προγραμματων.

Το σημειωσε και στην αιτηση γιατι τον ειπα 15 φορες μην γινει καμια μαμακια. 

Δημοσ.

Παιδιά μόλις ξαναπήγα σε benefit. Αφού τον ρώτησα καμιά δεκαριά φορές αν είναι σίγουρος δεν παίζει καμία ρήτρα από το ένα πρόγραμμα στο άλλο. Μάλιστα ανέφερε πως και στο μέλλον μπορώ να ξαναλλάξω και να πάω πάλι σταθερό χωρίς ρήτρα αν υπάρχει το πρόγραμμα. Με τηλέφωνο έκανα την αλλαγή στο 8009001000. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gkaram είπε

Παιδιά μόλις ξαναπήγα σε benefit. Αφού τον ρώτησα καμιά δεκαριά φορές αν είναι σίγουρος δεν παίζει καμία ρήτρα από το ένα πρόγραμμα στο άλλο. Μάλιστα ανέφερε πως και στο μέλλον μπορώ να ξαναλλάξω και να πάω πάλι σταθερό χωρίς ρήτρα αν υπάρχει το πρόγραμμα. Με τηλέφωνο έκανα την αλλαγή στο 8009001000. 

Αν κρατησες ονομα και τον λεγανε Γιαννη τοτε μιλησαμε με τον ιδιο.

Οποιος θελει να κανει τωρα αλλαγη ας παρει τηλεφωνο μεχρι να πετυχει τον Γιαννη Μοσ..... γρηγορα ομως γιατι μετα θα παει για ποτακι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Αν κρατησες ονομα και τον λεγανε Γιαννη τοτε μιλησαμε με τον ιδιο.

Οποιος θελει να κανει τωρα αλλαγη ας παρει τηλεφωνο μεχρι να πετυχει τον Γιαννη Μοσ..... γρηγορα ομως γιατι μετα θα παει για ποτακι.

Πάντα κρατάω όνομα... Όχι δεν τον λένε Γιάννη μάλλον θα πήγε για ποτάκι ο δικός σου...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gkaram είπε

Πάντα κρατάω όνομα... Όχι δεν τον λένε Γιάννη μάλλον θα πήγε για ποτάκι ο δικός σου...

Αντε μπας και ξεαγχωθει ο ekre λιγο γιατι εβαλε ηδη το 100αρικο στην μπαντα.

@Thresh μολις βγει λογαριασμος στειλε κατευθειαν για τον αν σου εβαλαν ρητρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Thresh για κοίτα στις αιτήσεις προμήθειας κάτω αριστερά, μήπως υπάρχει το όνομα της δικιάς σου. Να ξέρω αν έπεσα στην καλή. 😄

Επεξ/σία από ekrepali
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...