Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, EchiDNA είπε

Μου βγήκε λογαριασμός control, από 18/10 έως 18/12

122 κυβικά 1.441kWh

Μια χαρά φέτος! Καλός καιρός, φθηνότερο αέριο (σε σχέση με πέρυσι), επίδομα θέρμανσης!

Εντυπωσιακά νούμερα!

Επεξ/σία από apollo_el
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έβγαλε η ελπέ και Ζενίθ (για το Τ2) τιμές , φαρμακείο αναμενόμενα

Η W&V χαιρέτησε , δεν ξέρω αν ήταν έστω και ένα μέλος στην εταιρία, ας τσεκάρει να δει σε ποιο της Προτέργια θα μπει

Η Φυσικό Αέριο ενημέρωσε για .... Οκτώβριο (πάλι φαρμακείο) , έχει κανείς τιμές Δεκεμβρίου ?

36,644 ο ΤιΤιΦις για Ιανουάριο

6 minutes ago, korakios said:

36,644 ο ΤιΤιΦις για Ιανουάριο

Gas Max και Gas Pass δεν ανακοίνωσαν τιμές. Στους όρους λέει υποτίθεται: Αρχική Τιμή Προμήθειας Φυσικού Αερίου (€/KWh), όπως αυτή ορίζεται στην Αίτηση Προμήθειας Φυσικού Αερίου, θα αναρτάται έως την εικοστή όγδοη (28η) ημέρα του προηγούμενου μήνα (M-1) πριν από το μήνα (Μ) εφαρμογής αυτής στην ιστοσελίδα του Προμηθευτή

7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Gas Max και Gas Pass δεν ανακοίνωσαν τιμές. Στους όρους λέει υποτίθεται: Αρχική Τιμή Προμήθειας Φυσικού Αερίου (€/KWh), όπως αυτή ορίζεται στην Αίτηση Προμήθειας Φυσικού Αερίου, θα αναρτάται έως την εικοστή όγδοη (28η) ημέρα του προηγούμενου μήνα (M-1) πριν από το μήνα (Μ) εφαρμογής αυτής στην ιστοσελίδα του Προμηθευτή

θα είναι όπως κάθε 20 του μηνός που βγάζαν τιμές στο ρεύμα , μεταμεσονύχτια ή αύριο ή και κλειστά λόγω εορτών 😂

πάντως είναι πρόβλημα στο excel αυτά τα προγράμματα , μιας και δεν υπάρχει ιστορικό τιμών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, korakios είπε

Η Φυσικό Αέριο ενημέρωσε για .... Οκτώβριο (πάλι φαρμακείο) , έχει κανείς τιμές Δεκεμβρίου ?

Spoiler

Screenshot_2023-12-29-00-14-16-045_com.viber_voip.jpg.aa7dfda9ee0bac51984b9ccf056aebf5.jpg

Επεξ/σία από Raki-meze
  • Thanks 1

Πήρα ΔΕΗ το σήκωσε ένα παλικάρι, μου είπε ότι δεν υπάρχει ρήτρα σε αλλαγή προγράμματος (ψαχνοταν για κάνα 5λεπτο να το επιβεβαιώσει), αρκεί να έχει συμπληρωθεί ένας μήνας εκπροσώπησης. Έπεσε η γραμμή, ξανακαλεσα. Το σήκωσε μια γυναίκα που ακουγόταν πιο ενημερωμένη... ίσως αυτή που έλεγε ο thresh. Αλλά μου είπε ότι μετά την αλλαγή από control σε benefit δε γίνεται αλλαγή ξανά σε control.

Τεσπά, κράτησα το όνομα της (Δρ*****η) και προχώρησα στην αλλαγή, ο θεός βοηθός. Θα μου σταλεί η σύμβαση στο mail, δε χρειάζεται καν να υπογράψω... έτσι μου λέει είναι η διαδικασία στην αλλαγή προγράμματος τηλεφωνικώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Raki-meze είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot_2023-12-29-00-14-16-045_com.viber_voip.jpg.aa7dfda9ee0bac51984b9ccf056aebf5.jpg

0,05566 η ΦΑ για Δεκέμβριο.Μόλις μου έγινε διαθέσιμο το pdf του λογαριασμού.

Επεξ/σία από vagmouk

44 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πήρα ΔΕΗ το σήκωσε ένα παλικάρι, μου είπε ότι δεν υπάρχει ρήτρα σε αλλαγή προγράμματος (ψαχνοταν για κάνα 5λεπτο να το επιβεβαιώσει), αρκεί να έχει συμπληρωθεί ένας μήνας εκπροσώπησης. Έπεσε η γραμμή, ξανακαλεσα. Το σήκωσε μια γυναίκα που ακουγόταν πιο ενημερωμένη... ίσως αυτή που έλεγε ο thresh. Αλλά μου είπε ότι μετά την αλλαγή από control σε benefit δε γίνεται αλλαγή ξανά σε control.

Τεσπά, κράτησα το όνομα της (Δρ*****η) και προχώρησα στην αλλαγή, ο θεός βοηθός. Θα μου σταλεί η σύμβαση στο mail, δε χρειάζεται καν να υπογράψω... έτσι μου λέει είναι η διαδικασία στην αλλαγή προγράμματος τηλεφωνικώς.

Μόλις κάλεσα και εγώ, μίλησα με μια κοπέλα (Κ******υ) και μου είπε οτι αν φύγω από το control και πάω στο benefit έχει ρήτρα αποχώρησης 80 ευρώ😗 Αυτή λέει είναι η τελευταία ενημέρωση.

45 minutes ago, petranthe said:

Μόλις κάλεσα και εγώ, μίλησα με μια κοπέλα (Κ******υ) και μου είπε οτι αν φύγω από το control και πάω στο benefit έχει ρήτρα αποχώρησης 80 ευρώ😗 Αυτή λέει είναι η τελευταία ενημέρωση.

Ζάχαρη... όλα στραβά μου πάνε σήμερα. 

4 ώρες πριν, ekrepali είπε

Ζάχαρη... όλα στραβά μου πάνε σήμερα. 

Ρε μλκ εσυ δεν είπες να περιμένουμε λίγο να δούμε τον λογαριασμό του thresh?😂
Θα περιμένω απο την άλλη εβδομάδα εγώ και βλέπουμε.

Γιατί δεν μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στο Control δεν μπορω να το καταλάβω.

32 minutes ago, HERTHAN said:

Ρε μλκ εσυ δεν είπες να περιμένουμε λίγο να δούμε τον λογαριασμό του thresh?😂
Θα περιμένω απο την άλλη εβδομάδα εγώ και βλέπουμε.

Γιατί δεν μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στο Control δεν μπορω να το καταλάβω.

Έεε ναι, έλεγα να περιμένω και στη χειρότερη μένω control 9μηνο και μετά ΗΡΩΝ, αλλά ο ΗΡΩΝ τα έχει κάνει μπαχαλο με τις πιστώσεις του τελικού... άμα γυρίσω θα με περιμένει 20 ευρώ χρέος (αν δε το σβήσουν) και τιμές ανακοινώνουν οπότε τους καπνίσει. Οπότε πάλι με βλέπω να γυρνάω ΔΕΗ του χρόνου οπότε ποιο το νόημα;

Αν είναι να πάω benefit ας πάω τώρα στην αναμπουμπουλα κι αν μπει ρήτρα θα κλαφτω οτι με παραπληροφόρησαν.

6 ώρες πριν, ekrepali είπε

Θα μου σταλεί η σύμβαση στο mail, δε χρειάζεται καν να υπογράψω... έτσι μου λέει είναι η διαδικασία στην αλλαγή προγράμματος τηλεφωνικώς.

Ετσι εγινε  πριν 2 μήνες όταν άλλαξα τηλεφωνικά απο Benefit σε Control.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, korakios είπε

θα είναι όπως κάθε 20 του μηνός που βγάζαν τιμές στο ρεύμα , μεταμεσονύχτια ή αύριο ή και κλειστά λόγω εορτών 😂

πάντως είναι πρόβλημα στο excel αυτά τα προγράμματα , μιας και δεν υπάρχει ιστορικό τιμών

Σήμερα ρώτησα γιατί ενδιαφέρομαι για κοινόχρηστη παροχή...Δεν ήξερε πότε θα ανακοινώσουν τιμές παρα ότι το έχουν και στους ειδικούς όρους της σύμβασης (οτι θα ανακοινώνεται κάθε 28 του μήνα για τον επόμενο).
Επίσης για εγγύηση ενώ γράφαν 100 € (στο GasMax Share) θέλαν να χρεώσουν παραπάνω...
Οπότε δεν υπέγραψα...περιμένω να ανακοινώσουν τιμές για Ιανουάριο και μετά. Μου φαίνεται η ΗΡΩΝ μας ειρωνεύεται...τελευταία και δεν είναι πολύ συνεπής στο τι υπόσχεται. Συν του ότι στο ρεύμα έκαναν από το καλοκαίρι και μετά διπλοχρεώσεις... Οπότε έχετε το νου σας...βρωμάει αυτό με την πολύ χαμηλή τιμή του Δεκεμβρίου και την καθυστέρηση ανακοίνωσης για τον επόμενο.

Επεξ/σία από nvoros

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Έεε ναι, έλεγα να περιμένω και στη χειρότερη μένω control 9μηνο και μετά ΗΡΩΝ, αλλά ο ΗΡΩΝ τα έχει κάνει μπαχαλο με τις πιστώσεις του τελικού... άμα γυρίσω θα με περιμένει 20 ευρώ χρέος (αν δε το σβήσουν) και τιμές ανακοινώνουν οπότε τους καπνίσει. Οπότε πάλι με βλέπω να γυρνάω ΔΕΗ του χρόνου οπότε ποιο το νόημα;

Αν είναι να πάω benefit ας πάω τώρα στην αναμπουμπουλα κι αν μπει ρήτρα θα κλαφτω οτι με παραπληροφόρησαν.

Δουλεύει και αύριο το τηλεφωνικό κέντρο ή είναι μέχρι σήμερα?

Να πάρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω κι εγώ τηλεφωνικώς αν είναι αύριο γιατί σήμερα δεν προλαβαίνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...