Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, teopanta1 είπε

Παιδιά είχα μέτρηση 16/12 αέριο έχω το αέριο στην ΔΕΗ έχει πάρει κάποιος λογαριασμό; 

16/12 μέτρηση, 19/12 έκδοση λογαριασμού 

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnnyman είπε

Το έσωσα αυτή την φορά σαν σελιδοδείκτη. 

Ευχαριστώ πολύ. 

Βλέπω είναι αρκετά πεσμένο σε σχέση με το control...

Σημασια εχει να μπορεσουμε να κανουμε την μεταβασα χωρις ρητρα αποχωρησης.

Εχουν γραψει πολλα παιδια οτι δεν μπαινει ρητρα αποχωρησης αλλα τους φοβαμαι.Θα προσπαθησω να παω απο καταστημα να ρωτησω αυριο η μεθαυριο και θα ενημερωσω.

Αν μπορεις κανε κι εσυ ενα ερωτημα jοhny μηπως σου απαντησουν για να δουμε τι θα κανουμε μεχρι την Πέμπτη η τουλαχιστον απο αρχες του χρονου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνοντας να βρω τον λιγότερο δαπανηρό τρόπο να φυγω από το control κατέληξα ο απελπισμένος να κοιτάω τα προγράμματα του ηρων και διαπίστωσα πως άλλη αρχική τιμή δίνει στο pass και άλλη στο max για να μαγειρέψει την μετά την εκπτωση τελική τιμη . Που να πας να μπλέξεις με τέτοιο παροχο για τα 150ε.

Επεξ/σία από NickTheMeat
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, teopanta1 είπε

Παιδιά είχα μέτρηση 16/12 αέριο έχω το αέριο στην ΔΕΗ έχει πάρει κάποιος λογαριασμό; 

Έκανα online καταχώρηση μέτρησης (στο site της edaattikis.gr) την 12/12 και εκδόθηκε λογαριασμός 13/12. Μάλλον ήρθαν να μετρήσουν από την ΕΔΑ Αττικής την επόμενη μέρα (13/12) και εκδόθηκε λογαριασμός και την 19/12 (για 3 κμ / 34 Kwh).

Φαίνεται ότι μόλις λάβουν μέτρηση εκδίδουν λογαριασμό.

Επεξ/σία από iiiiii
Δημοσ.
2 hours ago, iiiiii said:

Έκανα online καταχώρηση μέτρησης (στο site της edaattikis.gr) την 12/12 και εκδόθηκε λογαριασμός 13/12. Μάλλον ήρθαν να μετρήσουν από την ΕΔΑ Αττικής την επόμενη μέρα (13/12) και εκδόθηκε λογαριασμός και την 19/12 (για 3 κμ / 34 Kwh).

Φαίνεται ότι μόλις λάβουν μέτρηση εκδίδουν λογαριασμό.

Spoiler

FYD6AacWQAUeaRa.jpg.2f27d4ee9e4a4e4d755b150277917005.jpg

Βρες μπας να παραμείνουμε ΔΕΗ επ'αόριστον; 😄

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σε μια φίλη βγήκε σήμερα λογαριασμός, αλλά είχε 2-3 μέρες νωρίτερα από μένα μέτρηση, οπότε είτε αύριο είτε από βδομάδα για μένα.

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Thresh είπε

μια φίλη βγήκε σήμερα λογαριασμός, αλλά είχε 2-3 μέρες νωρίτερα από μένα μέτρηση, οπότε είτε αύριο είτε από βδομάδα για μένα.

Βγήκε σήμερα, βέβαια δεν βλέπω ακόμη pdf αλλά από το app λέει μέχρι 20/12

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα μολις μ'ενημερωσαν στο τοπικο καταστημα που πηγα οτι δεν υπαρχει ρητρα αποχωρησης στην αλλαγη προγραμματος απο control σε benefit και το αντιστροφο.Γενικοτερα δηλαδη μεταξυ προγραμματων της ΔΕΗ.

Ζητησα αν υπαρχει καπου γραπτως η συγκεκριμενη πληροφορια που μου εδωσαν αλλα δεν υπαρχει κατι.Μου ειπαν οτι κανουν αρκετες αλλαγες καθε μηνα και δεν υπαρχει ρητρα αποχωρησης.

1 ώρα πριν, Thresh είπε

Σε μια φίλη βγήκε σήμερα λογαριασμός, αλλά είχε 2-3 μέρες νωρίτερα από μένα μέτρηση, οπότε είτε αύριο είτε από βδομάδα για μένα.

Τhresh πες τους να σου εκδωσουν εναν εκτακτο αυριανο να δουμε τι θα γραφει.:P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πας στο benefit δεσμευεσαι εκ νεου με συμβόλαιο 24 μηνων;

Επεξ/σία από petranthe
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα δω χρέωση.

Μακαρι να μην δεις και να μην δουμε κι εμεις αν παρουμε την αποφαση να κανουμε την μεταβαση.

• Like 1
Δημοσ.

Μου βγήκε λογαριασμός control, από 18/10 έως 18/12

122 κυβικά 1.441kWh

Μια χαρά φέτος! Καλός καιρός, φθηνότερο αέριο (σε σχέση με πέρυσι), επίδομα θέρμανσης!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, EchiDNA είπε

122 κυβικά 1.441kWh

Άλλαξε ο συντελεστής μετατροπής κυβικά - kWh. γιατί σε προηγούμενο λογαριασμό μου ήταν 11,49 και τώρα βλέπω 11,81

Επεξ/σία από giannnis122
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giannnis122 είπε

Άλλαξε ο συντελεστής μετατροπής κυβικά - kWh. γιατί σε προηγούμενο λογαριασμό μου ήταν 11,49 και τώρα βλέπω 11,81

ανα μήνα αλλάζει ανάλογα την ποιότητα του αερίου

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...