ekrepali Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, EchiDNA said: Πότε θα κάψεις 10.000kWh το τρίμηνο μπροστά μας; Γιατί μέχρι στιγμής είσαι κερδισμένος από την τιμή. Worst case scenario, δε το αναλύω για να μη ξεφύγει η κουβέβτα.
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, ekrepali είπε Πρόωρη αποχώρηση απ'το control... μπερδεύτηκα, νόμιζα πως είναι 100+ΦΠΑ στο πρώτο 3μηνο. Είναι τελικά 80+ΦΠΑ Ναι αλλά ;ν πας benefit δεν πληρώνεις ρήτρα σωστά? Περισυ δεν είχαμε πληρώσει από κοντρόλ σε μπενεφιτ. 1
korakios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Ναι αλλά ;ν πας benefit δεν πληρώνεις ρήτρα σωστά? Περισυ δεν είχαμε πληρώσει από κοντρόλ σε μπενεφιτ. άλλο το οτι δε χρέωσε μέχρι τώρα και άλλο το τι προβλέπεται
PCEXPERT2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Αλλαγή από control σε benefit και το αντίστροφο δεν έχει ρήτρα αποχώρησης.ρητρα έχει μόνο αν αλλάξεις εταιρεία.εντος της ίδιας εταιρίας δεν έχει ρήτρα η κάθε αλλαγή.στη ΔΕΗ τουλάχιστον
HERTHAN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, PCEXPERT2012 είπε Αλλαγή από control σε benefit και το αντίστροφο δεν έχει ρήτρα αποχώρησης.ρητρα έχει μόνο αν αλλάξεις εταιρεία.εντος της ίδιας εταιρίας δεν έχει ρήτρα η κάθε αλλαγή.στη ΔΕΗ τουλάχιστον To γραφει αυτο καπου να ειμαστε καλυμμενοι για το ενδεχομενο να μπει ρητρα η πληροφοριακα το λες?
PCEXPERT2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Έχω κάνει δύο φορές αλλαγή φέτος και ρήτρα δεν είχε.και με όσους μίλησα κατά τις αλλαγές τηλεφωνικώς μου το επεσήμαναν 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 On 23/12/2023 at 01:56, ekrepali said: Δε ξέρω τι θα κάνω... μάλλον θα περιμένω να πάρει ο Τhresh λογαριασμό για να σιγουρευτώ. 😄 Το αρνητικό είναι ότι παίρνει περισσότερες μέρες/βδομάδες σε σύγκριση το ρεύμα για να βγάλει λογαριασμό, οπότε θα αργήσει λίγο η ενήμερωση. 2 hours ago, PCEXPERT2012 said: Έχω κάνει δύο φορές αλλαγή φέτος και ρήτρα δεν είχε.και με όσους μίλησα κατά τις αλλαγές τηλεφωνικώς μου το επεσήμαναν Τα ίδια είπαν και σε μένα 3η φορά φέτος, αλλά για να είμαστε 101% σίγουροι θα πρέπει να βγει ο λογαριασμός, λογικά Ιανουάριο.
energy52 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χρονια πολλα! Ειναι καποιος Φυσικο αεριο να μου πει πότε εμφανιζεται ο λογαριασμος στο my acount? μεχρι στιγμης μου εχουν στειλει μια ειδοποιηση στο viber οτι εκδοθηκε κ το ποσο πληρωμης... Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από energy52
teopanta1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Παιδιά είχα μέτρηση 16/12 αέριο έχω το αέριο στην ΔΕΗ έχει πάρει κάποιος λογαριασμό;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 59 minutes ago, teopanta1 said: Παιδιά είχα μέτρηση 16/12 αέριο έχω το αέριο στην ΔΕΗ έχει πάρει κάποιος λογαριασμό; 22 σε μένα, όχι ακόμα. 1
korakios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, teopanta1 είπε Παιδιά είχα μέτρηση 16/12 αέριο έχω το αέριο στην ΔΕΗ έχει πάρει κάποιος λογαριασμό; 40 μέρες μετά τη μέτρηση , εκτός αν ξαναπάθει blackout η μηχανογράφηση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 20 minutes ago, korakios said: 40 μέρες μετά τη μέτρηση , εκτός αν ξαναπάθει blackout η μηχανογράφηση Τον Οκτώβριο πάντως που ήταν ο προηγούμενος, είχα μέτρηση στις 25 και βγήκε 31.
johnnyman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Kαλησπερα παιδια και χρονια πολλα με υγεια!! Ποσο ειναι τωρα η kw? Ειναι το control κοντα στο benefit?
korakios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, johnnyman είπε Kαλησπερα παιδια και χρονια πολλα με υγεια!! Ποσο ειναι τωρα η kw? Ειναι το control κοντα στο benefit? σου γράφω οδηγίες για να μη ρωτάς/τε κάθε φορά πας εκεί https://www.investing.com/commodities/dutch-ttf-gas-c1-futures-historical-data επιλέγεις απο 1η του μηνός (να σιγουρευτείς οτι είναι ο μήνας που κοιτάς) και βλέπεις κάτω το Average μετά αν δε θες να βάζεις τιμές στο excel , τσεκάρεις τον πίνακα εκεί Αν μπορείς κράτα το κάπου , ή στείλτο σε email στον εαυτό σου 1
johnnyman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, korakios είπε σου γράφω οδηγίες για να μη ρωτάς/τε κάθε φορά πας εκεί https://www.investing.com/commodities/dutch-ttf-gas-c1-futures-historical-data επιλέγεις απο 1η του μηνός (να σιγουρευτείς οτι είναι ο μήνας που κοιτάς) και βλέπεις κάτω το Average μετά αν δε θες να βάζεις τιμές στο excel , τσεκάρεις τον πίνακα εκεί Αν μπορείς κράτα το κάπου , ή στείλτο σε email στον εαυτό σου Το έσωσα αυτή την φορά σαν σελιδοδείκτη. Ευχαριστώ πολύ. Βλέπω είναι αρκετά πεσμένο σε σχέση με το control...
Προτεινόμενες αναρτήσεις