korakios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε @ekrepali Πότε είναι εσένα η επόμενη καταμέτρηση? Εμένα νομίζω είναι είτε 16/01 είτε 21/01. Λεω να περιμένω μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου να δω πως θα κινηθεί.Τι λες? Τώρα η διαφορά μπορεί να κλείσει κοντά στο 0,10 σε σχέση με το control. αν έκλεινε με διαφορά 0,10 μπορεί και εγώ να πήγαινα στη ΔΕΗ 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, korakios είπε αν έκλεινε με διαφορά 0,10 μπορεί και εγώ να πήγαινα στη ΔΕΗ 😂 0,010.... ευχαριστήθηκες τώρα? Μάλλον θα βγω κι εγώ στην σύνταξη μου φαίνεται.😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, HERTHAN said: @ekrepali Πότε είναι εσένα η επόμενη καταμέτρηση? Εμένα νομίζω είναι είτε 16/01 είτε 21/01. Λεω να περιμένω μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου να δω πως θα κινηθεί.Τι λες? Τώρα η διαφορά μπορεί να κλείσει κοντά στο 0,10 σε σχέση με το control. 1-10 Γενάρη... παλιά έρχονταν πάντα τελευταία μέρα. Πέρυσι ήρθαν 3/1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kxtsao Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 και γω από βολτέρα έκανα αίτηση στη δεη για το benefit, περιμένω να μου απαντήσουν αν το γυρίσω σε κοντρόλ για ποινή πρόωρης αποχώρησης. δεν ήξερε αν ισχύει, παλιότερα μου είπε ότι δεν υπήρχε αλλά ήθελε να σιγουρευτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, kxtsao said: και γω από βολτέρα έκανα αίτηση στη δεη για το benefit, περιμένω να μου απαντήσουν αν το γυρίσω σε κοντρόλ για ποινή πρόωρης αποχώρησης. δεν ήξερε αν ισχύει, παλιότερα μου είπε ότι δεν υπήρχε αλλά ήθελε να σιγουρευτεί. Eίπαμε μη το σκαλίζετε με ερωτήσεις... εκεί εσείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kxtsao Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 49 λεπτά πριν, ekrepali είπε Eίπαμε μη το σκαλίζετε με ερωτήσεις... εκεί εσείς. σωστός δεν λέω, αλλά πολλές φορές δεν τηρούν ή ισχύουν αυτά που μας μεταφέρουν στο τηλέφωνο τεσπα, τελικά μου είπε ότι υπάρχει πλέον ποινή πρόωρης αλλά όπως και να χει έκανα σύμβαση στο benefit και βλέπω. μπορεί να μην χρειαστεί να το διακόψω κιόλας αν και είναι μεγάλο το διάστημα 2 έτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, kxtsao said: τεσπα, τελικά μου είπε ότι υπάρχει πλέον ποινή πρόωρης 😵💫 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, ekrepali είπε Eίπαμε μη το σκαλίζετε με ερωτήσεις... εκεί εσείς. Λες να μας κάνουν καμία πλάκα αν αποφασίσουμε να πάμε σε benefit και να μας βάλουν ρήτρα αποχώρησης? Θα πω είμαι φίλος του Thresh μπας και γλιτώσω.😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 1 minute ago, HERTHAN said: Λες να μας κάνουν καμία πλάκα αν αποφασίσουμε να πάμε σε benefit και να μας βάλουν ρήτρα αποχώρησης? Θα πω είμαι φίλος του Thresh μπας και γλιτώσω.😝 Το 50 άρικο το παίρνουμε σίγουρα... το γράφει πως ισχύει και για αλλαγή προγράμματος. Αλλά 124 ευρώ ρήτρα... αν όντως τη χρεώσουν, είναι μεγάλη ζημία. Τέλος Γενάρη κλείνω τρίμηνο, τότε η ρήτρα θα είναι 74 ευρώ... αλλά θα πληρώσω 50 ευρώ παραπάνω στη τιμή προμήθειας, το ίδιο είναι. Δε ξέρω τι θα κάνω... μάλλον θα περιμένω να πάρει ο Τhresh λογαριασμό για να σιγουρευτώ. 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Δε ξέρω τι θα κάνω... μάλλον θα περιμένω να πάρει ο Τhresh λογαριασμό για να σιγουρευτώ. 😄 Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα αλλά εφόσον δεν του βάλουν ρήτρα τότε θα πρέπει να μιλήσουμε με την κοπέλα που μιλάει αυτός να μας το κάνει.Δεν εμπιστεύομαι άλλον ότι κι αν μου πει. Κάτσε να δούμε πως θα κλείσει ο μήνας και βλέπουμε τι θα κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 15/12/2023 στις 11:28 ΜΜ, korakios είπε 😛 9 ώρες πριν, HERTHAN είπε Λες να μας κάνουν καμία πλάκα αν αποφασίσουμε να πάμε σε benefit και να μας βάλουν ρήτρα αποχώρησης? Θα πω είμαι φίλος του Thresh μπας και γλιτώσω.😝 Τα 124€ τι ρήτρα είναι? Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2023 από tzitzikas2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, tzitzikas2 said: Τα 124€ τι ρήτρα είναι? Πρόωρη αποχώρηση απ'το control... μπερδεύτηκα, νόμιζα πως είναι 100+ΦΠΑ στο πρώτο 3μηνο. Είναι τελικά 80+ΦΠΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε Πρόωρη αποχώρηση απ'το control. Αν δεν σιγουρευτουμε οτι θα γινει η μεταβαση αζημιως τοτε δεν αξιζει να το προχωρησουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Just now, HERTHAN said: Αν δεν σιγουρευτουμε οτι θα γινει η μεταβαση αζημιως τοτε δεν αξιζει να το προχωρησουμε. Είτε φάμε ρήτρα, είτε δε φάμε... εγώ δε θέλω να δεσμευτώ 2 χρόνια. Κι αν θέλω μετά να ξαναπάω control, θα τους παρακαλάω να μη ξαναμπεί ρήτρα. Φοβάμαι πως απ'τη στιγμή που σκαλίστηκε το ζήτημα θα τελειώσει το πανηγύρι. Εγώ σκέφομαι πως είναι καλύτερα να πληρώσω 100 ευρώ παραπάνω (10000kw * 0.01 διαφορά) και στο 9μηνο πάω ΗΡΩΝ να πάρω 50άρικο. Θα'μαι 50ευρώ χαμένος φέτος, αλλά του χρόνου πάω όπου θέλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, ekrepali είπε Είτε φάμε ρήτρα, είτε δε φάμε... εγώ δε θέλω να δεσμευτώ 2 χρόνια. Κι αν θέλω μετά να ξαναπάω control, θα τους παρακαλάω να μη ξαναμπεί ρήτρα. Φοβάμαι πως απ'τη στιγμή που σκαλίστηκε το ζήτημα θα τελειώσει το πανηγύρι. Εγώ σκέφομαι πως είναι καλύτερα να πληρώσω 100 ευρώ παραπάνω (10000kw * 0.01 διαφορά) και στο 9μηνο πάω ΗΡΩΝ να πάρω 50άρικο. Θα'μαι 50ευρώ χαμένος φέτος, αλλά του χρόνου πάω όπου θέλω. Πότε θα κάψεις 10.000kWh το τρίμηνο μπροστά μας; Γιατί μέχρι στιγμής είσαι κερδισμένος από την τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις