tzitzikas2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 τελικά τι σκεφτόσαστε για πιθανή επιστροφή σε gas benefit όσοι πήγατε το φθινόπωρο σε gas control, δεδομένου οτι έχει πέσει ο ttf? Οσοι σκέφτεστε μια τέτοια αλλαγή πότε θα πάρετε τις αποφάσεις σας χρονικά? Υπάρχουν κάποιοι που ήδη γύρισαν ξανά σε benefit? αντε να βλέπουμε που κινούνται οι τάσεις! Προσωπικά σκέφτομαι αρχές του χρόνου, εάν είναι ως τότε συνέχεια ο ttf κάτω απο 40 να μετακομίσω σε benefit. Γενάρη λογικά θα κάψουμε παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosbt Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε τελικά τι σκεφτόσαστε για πιθανή επιστροφή σε gas benefit όσοι πήγατε το φθινόπωρο σε gas control, δεδομένου οτι έχει πέσει ο ttf? Οσοι σκέφτεστε μια τέτοια αλλαγή πότε θα πάρετε τις αποφάσεις σας χρονικά? Υπάρχουν κάποιοι που ήδη γύρισαν ξανά σε benefit? αντε να βλέπουμε που κινούνται οι τάσεις! Προσωπικά σκέφτομαι αρχές του χρόνου, εάν είναι ως τότε συνέχεια ο ttf κάτω απο 40 να μετακομίσω σε benefit. Γενάρη λογικά θα κάψουμε παραπάνω. εγω θα περιμενω ως φεβρουαριο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touristas1985 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Εγω που εχω το ΗΡΩΝ Double Home Flex τι λετε να το κανω? ακριβυνε βλεπω να το αλλαξω με κανενα αλλο του Ηρωνα η να την κανω σιγα σιγα για ΔΕΗ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, nikosbt είπε εγω θα περιμενω ως φεβρουαριο.. είναι και αυτό μια σκέψη. πέρισυ αρχές Φεβρουαρίου είχα κάνει την μετάβαση απο control σε benefit. Βέβαια άλλες συνθήκες τότε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε τελικά τι σκεφτόσαστε για πιθανή επιστροφή σε gas benefit όσοι πήγατε το φθινόπωρο σε gas control, δεδομένου οτι έχει πέσει ο ttf? Οσοι σκέφτεστε μια τέτοια αλλαγή πότε θα πάρετε τις αποφάσεις σας χρονικά? Υπάρχουν κάποιοι που ήδη γύρισαν ξανά σε benefit? αντε να βλέπουμε που κινούνται οι τάσεις! Προσωπικά σκέφτομαι αρχές του χρόνου, εάν είναι ως τότε συνέχεια ο ttf κάτω απο 40 να μετακομίσω σε benefit. Γενάρη λογικά θα κάψουμε παραπάνω. Υπολόγισε τις kWh που θα κάψεις με τη διαφορά και δες αν αξίζει. Εγώ πέρυσι είχα Ιανουάριο & Φεβρουάριο μαζί 3.300kWh Αν το TTF κλείσει γύρω στα 35 για τους δύο μήνες τότε έχουμε: 0,051 - 0,035 = 0,016 3.300 Χ 0,016 = 52,80€ το δίμηνο ΑΝ πέσει στα 35 Προσωπικά, φέτος πήρα επίδομα θέρμανσης οπότε μου βγαίνει στη μισή τιμή. Δεν ασχολούμαι και περιμένω να πάρω το 50€ του χρόνου τον Οκτώβρη που λήγει το Control. Αν πάω Benefit θα ανανεωθεί από τώρα για 2 έτη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, tzitzikas2 said: τελικά τι σκεφτόσαστε για πιθανή επιστροφή σε gas benefit όσοι πήγατε το φθινόπωρο σε gas control, δεδομένου οτι έχει πέσει ο ttf? Οσοι σκέφτεστε μια τέτοια αλλαγή πότε θα πάρετε τις αποφάσεις σας χρονικά? Υπάρχουν κάποιοι που ήδη γύρισαν ξανά σε benefit? αντε να βλέπουμε που κινούνται οι τάσεις! Προσωπικά σκέφτομαι αρχές του χρόνου, εάν είναι ως τότε συνέχεια ο ttf κάτω απο 40 να μετακομίσω σε benefit. Γενάρη λογικά θα κάψουμε παραπάνω. Θα πάω λογικά σήμερα να το ξαναγυρίσω σε Benefit, αύριο είναι η καταμέτρηση οπότε θα ισχύσει άμεσα. Ευτυχώς ο Δεκέμβριος είναι ελάαααχιστα χειρότερα με Benefit από ότι με Control οπότε σχεδόν ανύπαρκτη χασούρα σε σχέση με τον Ιανουάριο που θα έχει αρκετή διαφορά υπέρ του το Benefit. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, Thresh είπε Θα πάω λογικά σήμερα να το ξαναγυρίσω σε Benefit, αύριο είναι η καταμέτρηση οπότε θα ισχύσει άμεσα. Ευτυχώς ο Δεκέμβριος είναι ελάαααχιστα χειρότερα με Benefit από ότι με Control οπότε σχεδόν ανύπαρκτη χασούρα σε σχέση με τον Ιανουάριο που θα έχει αρκετή διαφορά υπέρ του το Benefit. μετά τις 4 Γενάρη που επιστρέφω απο ταξίδι θα δω και εγω τι θα κάνω. Μέτρηση εδώ Θεσσαλονίκη κάνουν κάθε 2 μήνες για αναλογικούς μετρητές, και στην περιοχή μου συνήθως κάνουν στις 7 Ιανουαρίου. Στο ταξίδι που θα πάω θα έχω αρκετό χρόνο για σκέψεις όπως TTF, control, benefit, 50Ευρώ δώρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 32 minutes ago, tzitzikas2 said: Μέτρηση εδώ Θεσσαλονίκη κάνουν κάθε 2 μήνες για αναλογικούς μετρητές, και στην περιοχή μου συνήθως κάνουν στις 7 Ιανουαρίου. Και σε μένα κάθε 2 μήνες γίνεται στην "περίοδο θέρμανσης", άρα μετά από την αυριανή θα έχω πάλι 22 Φεβρουαρίου, οπότε αν το αλλάξω πχ τον επόμένο μήνα θα μου υπολογίσουν κλασικά την κατανάλωση με "καμπύλη" κατα προσέγγιση, μην πω όπως τους συμφέρει κι ας προβλέπεται αλλιώς από την ΡΑΕ. Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γίνεται ανά μήνα η μέτρηση στο φυσικό αέριο όπως θα γίνεται στο ρεύμα από τον Απρίλιο του 2024, έστω για Οκτώβριο έως και Μάιο ή να μας αφήνουν να κάνουμε μονοι μας όπως στο ρεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citiz Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Και γω με τα σημερινά δεδομένα από βδομάδα γυρνάω benefit 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, EchiDNA said: Υπολόγισε τις kWh που θα κάψεις με τη διαφορά και δες αν αξίζει. Εγώ πέρυσι είχα Ιανουάριο & Φεβρουάριο μαζί 3.300kWh Αν το TTF κλείσει γύρω στα 35 για τους δύο μήνες τότε έχουμε: 0,051 - 0,035 = 0,016 3.300 Χ 0,016 = 52,80€ το δίμηνο ΑΝ πέσει στα 35 Προσωπικά, φέτος πήρα επίδομα θέρμανσης οπότε μου βγαίνει στη μισή τιμή. Δεν ασχολούμαι και περιμένω να πάρω το 50€ του χρόνου τον Οκτώβρη που λήγει το Control. Αν πάω Benefit θα ανανεωθεί από τώρα για 2 έτη. μην ξεχνάτε ότι όταν το ttf είναι στο 0,035 η τιμή που προκύπτει στο gas benefit είναι 0,040 σύμφωνα με ένα πινακάκι που είχε ανεβάσει ένας φίλος. Οπότε συγκρίνουμε το 0,051 με το 0,040. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, tempo είπε μην ξεχνάτε ότι όταν το ttf είναι στο 0,035 η τιμή που προκύπτει στο gas benefit είναι 0,040 σύμφωνα με ένα πινακάκι που είχε ανεβάσει ένας φίλος. Οπότε συγκρίνουμε το 0,051 με το 0,040. Εγώ το είχα ανεβάσει, απλά τώρα έκανα έναν πολύ χονδρικό υπολογισμό για να βοηθηθούν στη σκέψη τους οι φίλοι του θέματος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Άλλαξα πάλι σε Benefit, ίδια υπάλληλος σε όλες τι αλλαγές, μερικές φορές ακόμα και θα με θυμάται με το μικρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atpanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Περιμένεις τουλάχιστον τέλος το μήνα να βγει η τιμή για τον Ιανουάριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 43 minutes ago, atpanos said: Περιμένεις τουλάχιστον τέλος το μήνα να βγει η τιμή για τον Ιανουάριο Αύριο θα μου γίνει μέτρηση και μετά 20+ Φεβρουαρίου, θα ήμουν με ό,τι να 'ναι χρεώσεις μέχρι τότε, κάποιες μέρες σταθερό κάποιες κυμαινόμενο, που κλασικά οι πιο κοστοβόρες θα ήταν με το ακριβότερο ,από ότι φαίνεται, σταθερό. Ποιος τρέχει στη ΡΑΕ μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 @ekrepali Πότε είναι εσένα η επόμενη καταμέτρηση? Εμένα νομίζω είναι είτε 16/01 είτε 21/01. Λεω να περιμένω μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου να δω πως θα κινηθεί.Τι λες? Τώρα η διαφορά μπορεί να κλείσει κοντά στο 0,10 σε σχέση με το control. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις