ekrepali Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, nikos121 said: Εριξα μια καλυτερη ματια στο ΗΡΩΝ GAS MAX HOME και μου φανηκε decent. Ειναι χωρις δεσμευση, ξερεις απο τις 28 του μηνος τι θα πληρωσεις για τον επομενο + το 50αρι μεσω econtract. Περα απο το ο,τι δεν υπαρχει ιστορικότητα τιμων υπαρχει καποια παγιδα που δεν βλέπω; Διάβασε τα σχόλια 1-4 Δεκεμβρίου https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/page/919/ Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, ekrepali είπε Διάβασε τα σχόλια 1-4 Δεκεμβρίου https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/page/919/ Τα διαβασα. Γνωρίζω για το θεμα που δημιουργειται με το επιδομα θρμανσης αλλα το προγραμμα για το οποιο αναφερομαι δεν εχει δωρο 150€. Εχει μονο το -45% στην τιμη που θα ανακοινωνουν καθε μηνα. Οποια και αν ειναι αυτη, αν δεν σου αρεσει φευγεις. Συν το 50αρι του econtract ok. Υπαρχει κατι αλλο περίεργο...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Επειδή σπο σπίτι μου διαθέτω Λέβητα φυσικού αερίου (τιμή 0,051 σταθερη) αλλά και αντλια θερμότητα (0,17 k ανω ανάλογα τα Kwh) Τελικά ποιο είναι ποιο συμφέρον; γιατί νομίζω οτι τα "κουκιά" είναι ίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 50 minutes ago, nikos121 said: Τα διαβασα. Γνωρίζω για το θεμα που δημιουργειται με το επιδομα θρμανσης αλλα το προγραμμα για το οποιο αναφερομαι δεν εχει δωρο 150€. Εχει μονο το -45% στην τιμη που θα ανακοινωνουν καθε μηνα. Οποια και αν ειναι αυτη, αν δεν σου αρεσει φευγεις. Συν το 50αρι του econtract ok. Υπαρχει κατι αλλο περίεργο...? Τώρα πρόσεξα ότι έγραψες για το max. Το περίεργο είναι η υπερκοστολογημενη αρχική τιμή αλλά αν ανακοινώνονται πριν μπει ο μήνας, κανένα πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, vassilis3 said: Επειδή σπο σπίτι μου διαθέτω Λέβητα φυσικού αερίου (τιμή 0,051 σταθερη) αλλά και αντλια θερμότητα (0,17 k ανω ανάλογα τα Kwh) Τελικά ποιο είναι ποιο συμφέρον; γιατί νομίζω οτι τα "κουκιά" είναι ίδια Εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apollo_el Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ekrepali είπε To 0.08 θεωρούνταν "φτηνό" όταν η τιμή πέρυσι είχε πάει μέχρι και 0.30! Η ΔΕΗ σε κάποια φάση είχε βγάλει σταθερό με 0.12. Οταν όμως αποκλιμακώθηκαν οι τιμές, έπεσαν τα κυμαινόμενα κάτω από 0.08. Για σιγουριά υπάρχει το σταθερό Gas Control της ΔΕΗ με 0.05... το οποίο για 18000kw δεν το λες και φτηνό. Και πάλι μπορεί να βρεθείς παραπάνω απ'ότι τα κυμαινόμενα. Για κυμαινόμενα κοιτάς το excel του κοράκιου... ίσως κάποιο της Ελίν. Έτυχες όμως στη χειρότερη φάση... διάβασε τι γράψαμε χτες και τι έγινε στην Ερυθρά Θάλασσα. Η επιλογή προγράμματος τη συγκεκριμένη περίοδο είναι λοταρία. Σε ευχαριστώ για την εκτενή ανάλυση και τις πληροφορίες. Ένα πράγμα σίγουρα δεν έχω καταλάβει. Η σύμβαση ήταν 24μηνη με το GasHome Fix της Zenith, με χρέωση 0,06655 [€/kWh] αρχικά. Το συμβόλαιο υποτίθεται ότι ήταν σταθερό για δύο χρόνια. Μετά άλλαξε, λόγω συνθηκών, στη τιμή που δίνω παραπάνω, μέσα σε αυτούς τους 24 μηνες. Τί είδους σταθερή τιμολόγηση είναι αυτή, που αλλάζει; Πώς να πιστέψει ο οποιοσδήποτε τα σταθερά προγράμματα των παροχων; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από apollo_el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrox21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μου βγηκε ο λογαριασμος της ΔΕΗ πιστωτικος, καθως περιλαμβανε κανονικα μεσα το δωρο 50ευρω, απο την αλλαγη αοριστου benefit σε σταθερο. Γενικα εχω να πω οτι δεν εχω κανενα παραπονο απο ΔΕΗ σαν παροχο ΦΑ, ο,τι λεει τα τελευταια 2-3 χρονια, το τηρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, apollo_el είπε Πώς να πιστέψει ο οποιοσδήποτε τα σταθερά προγράμματα των παροχων; τα θεωρεί σίγουρα για να ένα 6μηνο που είναι νομοθετικά και η ελάχιστη διάρκεια επίσης βάσει πιθανοτήτων , η ΔΕΗ χλωμό να αλλάξει τιμές , μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει αλλαγές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelosn Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Η Ερυθρά θάλασσα φταίει που το αέριο σήμερα πέφτει 9% στα 0,033€/kwh ;;; Δεν νομίζω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apollo_el Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, korakios είπε τα θεωρεί σίγουρα για να ένα 6μηνο που είναι νομοθετικά και η ελάχιστη διάρκεια επίσης βάσει πιθανοτήτων , η ΔΕΗ χλωμό να αλλάξει τιμές , μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει αλλαγές Για την περίπτωσή μου, korakios, που αφορά μεγάλες καταναλώσεις, τί θα πρότεινες; ΔΕΗ Gas Control; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, apollo_el είπε Για την περίπτωσή μου, korakios, που αφορά μεγάλες καταναλώσεις, τί θα πρότεινες; ΔΕΗ Gas Control; αν ήξερα τι τιμές θα κλείσει το TTF θα σου απαντούσα , αναλογα το τι πιστεύεις ο ίδιος αν νομίζεις θα διατηρηθούν όπως είναι πήγαινε πχ στης Ελίν , αν όχι κλείσε σταθερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apollo_el Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, korakios είπε αν ήξερα τι τιμές θα κλείσει το TTF θα σου απαντούσα , αναλογα το τι πιστεύεις ο ίδιος αν νομίζεις θα διατηρηθούν όπως είναι πήγαινε πχ στης Ελίν , αν όχι κλείσε σταθερό Κατανοητό. Γνώμη για Zenith; Θα έφευγες, αν ήσουν στη θέση μου; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, apollo_el είπε Κατανοητό. Γνώμη για Zenith; Θα έφευγες, αν ήσουν στη θέση μου; Ευχαριστώ! τώρα σε ποιο πρόγραμμα της ζενιθ είσαι ? μήπως σου κάνανε αυτόματη ανανέωση σε πρόγραμμα με δέσμευση ? ή σου φορέσαν συνδρομή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apollo_el Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, korakios είπε τώρα σε ποιο πρόγραμμα της ζενιθ είσαι ? μήπως σου κάνανε αυτόματη ανανέωση σε πρόγραμμα με δέσμευση ? ή σου φορέσαν συνδρομή ? Ωχ! Μη μου λες τέτοια... Ήταν η επόμενη ερώτησή μου. Το πρόγραμμα είναι το Gas Home Fix και έχει λήξει εδώ και κάνα μήνα (είχα ξεχαστεί) . Η κατανάλωση για 1 χρόνο ήταν περίπου 17700 kWh. Προσπαθώ να μάθω μέρες τώρα τι ακριβώς ακολουθεί μετά τη λήξη του συμβολαίου, και δε σηκώνουν τηλέφωνα. Να υποθέσω ότι παίζει να μου αύξησαν τη χρέωση από τα 0,087 ευρω/kWh; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, apollo_el είπε Να υποθέσω ότι παίζει να μου αύξησαν τη χρέωση από τα 0,087 ευρω/kWh; άγνωστο αλλά το πιο πιθανό είναι να σε βάλανε σε κυμαινόμενο δες τελευταίο λογαριασμό που πήρες αν έχει καμια ειδοποίηση με ψιλά γράμματα Spoiler επίσης @apollo_el δες το νήμα εκεί και πήγαινε στο άλλο νήμα να πάρεις ένα καλό κλιματιστικό με δόσεις να σπάσεις την κατανάλωση συνέχεια στα άλλα νήματα , όχι εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις