Thanos (Earth -616) Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε Αν βαλουν ρητρα στον επομενο μπες εδω και φωναξε. Μην ξεχασεις Thano. ό,τι χρειαστείτε παιδιά στη διάθεσή σας! Και για ρεύμα αν θέλετε να ανεβάσω κάτι (αφού και αυτό fix είναι) στη διάθεσή σας. Έτσι κι αλλιώς, ο χειμώνας έρχεται.. (aka the winter is coming!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Του φίλου παραπάνω είναι έναντι όντως; Πολυ περίεργο πάντως διότι τέτοια περίοδο έρχονται εκκαθαριστικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Thanos (Earth -616) είπε Έτσι κι αλλιώς, ο χειμώνας έρχεται.. (aka the winter is coming!) Ετσι οπως ειναι τα πραγματα αυτο ειναι το κακο φιλε. Μόλις τώρα, Mule206 είπε Του φίλου παραπάνω είναι έναντι όντως; Πολυ περίεργο πάντως διότι τέτοια περίοδο έρχονται εκκαθαριστικοί. Κι εμενα σημερα εναντι ηρθε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos (Earth -616) Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Mule206 είπε Του φίλου παραπάνω είναι έναντι όντως; Πολυ περίεργο πάντως διότι τέτοια περίοδο έρχονται εκκαθαριστικοί. Είναι προγραμματισμένη στις 17.10 η μέτρηση από ΕΔΑ Αττικής, οπότε κοπανάνε έναντι μέχρι να σβήσει ο ήλιος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε Ετσι οπως ειναι τα πραγματα αυτο ειναι το κακο φιλε. Κι εμενα σημερα εναντι ηρθε. Λες τη ρήτρα να την εφαρμόζουν στον εκκαθαριστικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Mule206 είπε Λες τη ρήτρα να την εφαρμόζουν στον εκκαθαριστικό; αυτό περιμένουμε να δούμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Mule206 είπε Λες τη ρήτρα να την εφαρμόζουν στον εκκαθαριστικό; Για την δικη του περιπτωση που ειναι στο fix ναι. Ολοι αυτο αναρωτιομαστε. Εγω ειμαι στο flex που δεν εχει ρητρα αλλα ειμαι σαν να εχω ρητρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Ναι και εγώ την ίδια απορία έχω.. Λέτε να μας κάνει καμία έκπληξη ο Ηρων όσον αφορά το Fix; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Thanos (Earth -616) είπε Είναι προγραμματισμένη στις 17.10 η μέτρηση από ΕΔΑ Αττικής, οπότε κοπανάνε έναντι μέχρι να σβήσει ο ήλιος! Εμενα τωρα μου ηρθε λογαριασμος και την επομενη καταμετρηση θα την κανουν πριν εναν μηνα. 2 λεπτά πριν, Mule206 είπε Ναι και εγώ την ίδια απορία έχω.. Λέτε να μας κάνει καμία έκπληξη ο Ηρων όσον αφορά το Fix; Δεν θα ειναι εκπληξη βασικα γιατι το γραφει στο συμβολαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, HERTHAN είπε Εμενα τωρα μου ηρθε λογαριασμος και την επομενη καταμετρηση θα την κανουν πριν εναν μηνα. Είπαμε εσύ είσαι περίπτωση 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Mule206 είπε Είπαμε εσύ είσαι περίπτωση 🤣 Βασικα το ιδιο γραφουν και οι τεσσερις τελευταιοι λογαριασμοι οτι η επομενη καταμετρηση θα γινει απο 1-10 Σεπτεμβριου. Μαλλον εννοουν το 22'. edit: Tελικα το γραφουν οι 5 τελευταιοι λογαριασμοι. Ο 5ος ειναι ο τελευταιος που ανεβασα στο προηγουμενο post. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από HERTHAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Mule206 είπε Ναι και εγώ την ίδια απορία έχω.. Λέτε να μας κάνει καμία έκπληξη ο Ηρων όσον αφορά το Fix; Αφήνω εδώ ένα άρθρο απ'την ΕφΣυν https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/313760_i-odysseia-enos-katanaloti-reymatos Αναφορά σε κείμενο Και στο αέριο Η οδύσσεια ενός ξεφραγκιασμένου καταναλωτή δεν έχει τέλος καθώς ρωτούμε και για χρεώσεις παροχής φυσικού αερίου. «Θα εφαρμοσθεί και εδώ ρήτρα αλλά δεν ξέρουμε ακόμη πόση θα είναι», μας προσγειώνει απότομα ο εκπρόσωπος συγκεκριμένης εταιρείας. Νιώθουμε ένα ρίγος, λες και η συζήτηση διεξάγεται Φεβρουάριο σε σπίτι χωρίς θέρμανση. Ή το ΗΡΩΝ Fix ήταν αυτό ή Volterra Ξεγνοιασιά. 2 ώρες πριν, HERTHAN είπε Εμενα τωρα μου ηρθε λογαριασμος και την επομενη καταμετρηση θα την κανουν πριν εναν μηνα. Δεν θα ειναι εκπληξη βασικα γιατι το γραφει στο συμβολαιο. Αυτό ακριβώς που έλεγα το πρωί. Αν έβγαζαν εκκαθαριστικούς μέσα του μήνα, θα έφευγαν όλοι (εκτός από σένα) 😛 και θα πήγαιναν ΔΕΗ ή Ζενίθ Fix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 18 minutes ago, ekrepali said: Αυτό ακριβώς που έλεγα το πρωί. Αν έβγαζαν εκκαθαριστικούς μέσα του μήνα, θα έφευγαν όλοι (εκτός από σένα) 😛 και θα πήγαιναν ΔΕΗ ή Ζενίθ Fix. H ΔΕΗ βγάζει κάθε δίμηνο νομίζω, πχ σε μένα 3, 5, 7ο...9ο δεν μου έχει βγει λογαριασμός. Ούτε στο ΦΑ ούτε στο ρεύμα... (e-bill) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, ekrepali είπε Αφήνω εδώ ένα άρθρο απ'την ΕφΣυν https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/313760_i-odysseia-enos-katanaloti-reymatos Αυτό ακριβώς που έλεγα το πρωί. Αν έβγαζαν εκκαθαριστικούς μέσα του μήνα, θα έφευγαν όλοι (εκτός από σένα) 😛 και θα πήγαιναν ΔΕΗ ή Ζενίθ Fix. Το κακο με το αρθρο δεν ειναι αυτοι(η κι εμεις) που δεν μπορουνε να βγαλουν ακρη.Ειναι αυτοι οι παππουδες και οι γιαγιαδες και γενικοτερα οι ηλικιωμενοι που απλα θα δουνε ποσα ευρω ειναι κι απλα θα το πληρωσουν(αν φτανουν κι αν εχουν).Εμεις που ξερουμε τι γινεται και τι συμβαινει ειμαστε μετρημενοι στα δαχτυλα που λενε. Στα της Ηρων περιμενω Οκτωβριο και Νοεμβριο να παει πανω απο 0,090.Το θεωρω σιγουρο οτι θα φυγουν αρκετοι κι απλα θα πανε στην Ζενιθ και στο Φυσικο Αεριο(Αττικης) μιας και αυτοι οι δυο ηταν οι πρωτοι(κατι σαν την ΔΕΗ ενα πραγμα). 6 λεπτά πριν, Thresh είπε H ΔΕΗ βγάζει κάθε δίμηνο νομίζω, πχ σε μένα 3, 5, 7ο...9ο δεν μου έχει βγει λογαριασμός. Ούτε στο ΦΑ ούτε στο ρεύμα... (e-bill) Καθε διμηνο μου εβγαζε κι εμενα η ΔΕΗ και ηταν ολοι εκκαθαριστικοι αν θυμαμαι καλα(ειμαι 99,99% σιγουρος). Δεν βγαζει εναντι καθολου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 5 minutes ago, HERTHAN said: Καθε διμηνο μου εβγαζε κι εμενα η ΔΕΗ και ηταν ολοι εκκαθαριστικοι αν θυμαμαι καλα(ειμαι 99,99% σιγουρος). Δεν βγαζει εναντι καθολου. Yeap, αλλά πέρασε το 2μηνο στο ΦΑ κι ο 1 μηνας στο ρεύμα (myhome enter) και δεν έχει εκδοθεί, πάει για 3μηνο και 2μηνο αντίστοιχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις