Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, korakios είπε

θα πρότεινα ένα email γενικό

Δεν στελνω εγω email γιατι δεν μου απαντανε κι αν το κανουν θα ειναι Αυγουστο του 24'.

3 λεπτά πριν, korakios είπε

βέβαια προϋποθέτει ΡΑΕ

Δεν ασχολουμαι ποτε με ΡΑΕ φευγω σφαιρα για καταστημα και διορθωνονται ολα.

4 λεπτά πριν, korakios είπε

έτσι αν σας πουν "μπορείτε" και φορέσουν ρήτρα να υπάρχει ένα πάτημα "μα δε μου είπαν για ρήτρα"  στον λαιμο

fixed:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κανένας που να του αρνήθηκαν την αλλαγή από gas control σε benefit και αντίστροφα ή να του έβαλαν τέλος αποχώρησης; Νομίζω πως όχι, οπότε κακώς το ψάχνουμε.

Εγώ σε κατάστημα είχα πάει που είναι συνήθως πιο ενήμεροι και επίσημα υπάλληλοι ΔΕΗ (όχι συνεργάτες) και δεν μου είπαν κάτι τέτοιο.

Πιστεύω ότι περισσότερο τους ενδιαφέρει να σε δεσμεύσουν για να μην πας σε άλλη εταιρεία, παρά εσωτερικά. Αλλωστε και στο benefit αν αλλάξει κάποιος θα έχει 2 χρόνια κλειστό συμβόλαιο.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 2

Είμαι σε double πρόγραμμα στη Ζενίθ (ΦΑ: Gas Home now + ΗP: Power Home Night), χωρίς δέσμευση παραμονής. Επειδή είμαι νέος στο "άθλημα" και έχω λίγο μπερδευτεί με όλες τις πιθανές επιλογές, θα εκτιμούσα λίγο βοήθεια με τα παρακάτω:

1. Συμφέρουν γενικά τα double? Αν όχι, γιατί; Αν ναι, γιατί;

2. Αν όχι, ποιές εναλλακτικές προτείνετε για πάροχο / πρόγραμμα ΦΑ και ΗΡ αντίστοιχα; Κατανοώ ότι δεν γίνεται να προβλέψουμε τις τιμές του 2024 από τώρα, αλλά γενικά τι προσέγγιση ακολουθούν οι guru του Group;

3. Μετά από δική μου έρευνα και διαβάζοντας το excel του @korakios, έχω καταλήξει στα εξής υποψήφια προγράμματα. ΦΑ: Ήρων Gas Pass με χαμηλή τιμή kwh και όφελος 150 ευρώ (αορίστου, ουσιασικά όμως παραμονή για 12 μήνες για να μην τα επιστρέψεις). ΗΡ: Elpedison Bright σταθερό με όφελος 100 ευρώ και δέσμευση παραμονής (που ακόμα και έτσι αν θες φεύγεις και απλά επιστρέφεις μέρος του δώρου, άρα καμία ζημιά). Γνώμες και αντιπροτάσεις δεκτές.

Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο Post!

3 hours ago, doll said:

Αν κάποιος αλλάξει χωρίς πέναλτι να μας πει πως το έκανε για τους υπόλοιπους. 

Έχει απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες, αλλάζεις πρόγραμμα, δε βάζουν ρήτρα αποχώρησης.

Δεν το σκαλίζουμε με ερωτήσεις.

2 hours ago, scharal said:

Είμαι σε double πρόγραμμα στη Ζενίθ (ΦΑ: Gas Home now + ΗP: Power Home Night), χωρίς δέσμευση παραμονής. Επειδή είμαι νέος στο "άθλημα" και έχω λίγο μπερδευτεί με όλες τις πιθανές επιλογές, θα εκτιμούσα λίγο βοήθεια με τα παρακάτω:

2. Αν όχι, ποιές εναλλακτικές προτείνετε για πάροχο / πρόγραμμα ΦΑ και ΗΡ αντίστοιχα; Κατανοώ ότι δεν γίνεται να προβλέψουμε τις τιμές του 2024 από τώρα, αλλά γενικά τι προσέγγιση ακολουθούν οι guru του Group;

3. Μετά από δική μου έρευνα και διαβάζοντας το excel του @korakios, έχω καταλήξει στα εξής υποψήφια προγράμματα. ΦΑ: Ήρων Gas Pass με χαμηλή τιμή kwh και όφελος 150 ευρώ (αορίστου, ουσιασικά όμως παραμονή για 12 μήνες για να μην τα επιστρέψεις). ΗΡ: Elpedison Bright σταθερό με όφελος 100 ευρώ και δέσμευση παραμονής (που ακόμα και έτσι αν θες φεύγεις και απλά επιστρέφεις μέρος του δώρου, άρα καμία ζημιά). Γνώμες και αντιπροτάσεις δεκτές.

Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο Post!

Ποσες kwh κατανάλωση έχεις το χρόνο; Το Ήρων gas pass καλό φαίνεται αλλά να μπαίνεις κάθε 28 του μήνα να βλέπεις την τιμή για τον επόμενο μήνα. 

14 λεπτά πριν, dasnowy είπε

Ποσες kwh κατανάλωση έχεις το χρόνο; Το Ήρων gas pass καλό φαίνεται αλλά να μπαίνεις κάθε 28 του μήνα να βλέπεις την τιμή για τον επόμενο μήνα. 

Το 2022 είχα 11.400 kwh και το 2023 εώς τώρα 7728 kwh. Υποθέτω είναι πάνω από τα όρια που βάζει το gas pass για να μην επιστρέψω μέρος της επιδότησης;

Εν το μεταξύ , προσπαθώντας να κάνω e-contract στο web site του Ηρων λαμβάνω αυτό το μήνυμα λάθους μετά που μου ζητάει να ανεβάσω τα έγγραφα, αντίγραφα λογαριασμών κτλ. Γνωρίζει κάποιος τι είναι και τι πρέπει να κάνω; Είμαι πελάτης Ζενιθ χωρίς χρονική δέσμευση και θέλω να αλλάξω πάροχο.

image.png.9abc546186cb489e62eeda5b5e591f9d.png

3 ώρες πριν, scharal είπε

όχι όπου κερδίζεις στο ένα χάνεις στο άλλο

κλείνεις κάπου χωρίς δέσμευση και αν γίνει κάτο που εκτοξεύει τις τιμές αερίου κλείνεις σταθερό

για Ήρων διάβασε πίσω σελίδες

3 λεπτά πριν, korakios είπε

για Ήρων διάβασε πίσω σελίδες

Σε τι συγκεκριμένα αναφέρεσαι ή ποιες σελίδες να διαβάσω; TLDR: είναι αναξιόπιστος / μη-προτεινόμενος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, scharal είπε

Σε τι συγκεκριμένα αναφέρεσαι ή ποιες σελίδες να διαβάσω; TLDR: είναι αναξιόπιστος / μη-προτεινόμενος;

την απότομη αύξηση που έκανε στο καταργημένο flex και γενικά και στα νέα βαρά όσο τα λοίπουν (δεν πάει μέ TTF η χρέωση) και σίγουρα θα του λείψουν τα 150€ δώρου κάποια στιγμή

Δες πχ την παπάντζα αρχικής τιμής που έχει στο άλλο πρόγραμμα που έχει μεγαλύτερη " έκπτωση "

επίσης αν έχεις μικρή κατανάλωση επιστρέφεις μέρος ή όλο το δώρο (δες ειδικούς όρους)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Καλησπέρα στην παρέα! Αυτή τη στιγμή πακέτα για αέριο χωρίς δέσμευση παραμονής ( για χειμώνα μέχρι τα μισά της άνοιξης το πολύ) τι υπάρχουν; είδα στις τελευταίες σελίδες αναφέρθηκαν του Ήρωνα και της Ελίν ... υπάρχουν και άλλα και αν ναι συμφέρει κάποιο εμφανώς περισσότερο;

15 λεπτά πριν, jk21 είπε

Καλησπέρα στην παρέα! Αυτή τη στιγμή πακέτα για αέριο χωρίς δέσμευση παραμονής ( για χειμώνα μέχρι τα μισά της άνοιξης το πολύ) τι υπάρχουν; είδα στις τελευταίες σελίδες αναφέρθηκαν του Ήρωνα και της Ελίν ... υπάρχουν και άλλα και αν ναι συμφέρει κάποιο εμφανώς περισσότερο;

απο Ήρων θα επιστρέψεις το 150άρι (θέλει παραμονή 1 έτος), απο την άλλη (εκτός του ρίσκου να εκτοξεύσει τις τιμές) θα κροτήσεις το 50άρικο ηλεκτρονικής αίτησης

νομίζω της Ελίν είναι καλό , τσέκαρε το excel

• Like 2

20 hours ago, korakios said:

απο Ήρων θα επιστρέψεις το 150άρι (θέλει παραμονή 1 έτος), απο την άλλη (εκτός του ρίσκου να εκτοξεύσει τις τιμές) θα κροτήσεις το 50άρικο ηλεκτρονικής αίτησης

νομίζω της Ελίν είναι καλό , τσέκαρε το excel

@jk21 Kι εφόσον οι λογαριασμοί σου θα είναι -200 ευρώ, θα δυσκολευτείς να κάψεις το απαιτούμενο ποσό για το επίδομα θέρμανσης (αν έχεις κάνει αίτηση για αέριο). Θα χρειαστείς δηλαδή χρεωστικά παραστατικά, διπλάσια του επιδόματος.

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά  

Και σε μένα μπήκε το 50αρι που είχα κάνει αλλαγή από το benefit αορίστου στο control. 

Τώρα τι κάνουμε? 

Παραμένουμε control η τους πέρνουμε τηλ για αλλαγή σε benefit?

Σε μενα δεν μπηκε ποτε το 50αρι απο την αλλαγη προγραμματος, θα αλλαξω παλι εταιρεια καπου το Φλεβαρη γιατι δεν εχει κανενα οφελος αυτη η ιστορια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...